Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/142303-plm-tuning-and-sound-bacau-tuning-vrea-ielea-ta.html)

Mustang 25-12-10 11:20

Re: PLM Tuning&Sound Bacău - tuning cum vrea p..ielea ta

La fel si voua baieti!

plm_tuning 09-01-11 19:51

Vopsitoria cu care colaborez si rezultatele ei

8 Attachment(s)
Un set de jante de VW, refăcute, sablate şi vopsite aşa cum trebuie
Poze cu jantele pe maşină, înainte, restul cu ele revopsite şi cu locaţia unde s-a făcut treaba.

plm_tuning 09-01-11 20:04

Suspensie sport reglabilă

3 Attachment(s)
Suspensie sport reglabilă, la un preţ mai mult decât decent, pentru Opelul Astra H RBY: http://plmtuning.ro/2010/06/01/astra...vechi-90-gata/

plm_tuning 09-01-11 20:15

E46, spoilere faţă-spate, tipsuri inox exclusiv PLMtunig.ro, evacuare dublă

7 Attachment(s)
Lucrarea a fost publicată parţial, dar fără prea multe fotografii.
Sunt ceva detalii noi aici

plm_tuning 09-01-11 20:33

4 Attachment(s)
Două maşini, două lucrări mici, dar frumoase: un set de pleoape la un e46 facelift şi un badboy la un e46 prefacelift
p.s.: scuze pentru fotografiile cu capota modificată, omul a trecut întâmplător pe la mine (cu masina murdară), dar pt că uitasem să-i fac poze, am tras repede 2 cadre aşa

plm_tuning 09-01-11 20:43

Prelungire spoilere fata si spate Passat, tipsuri inox exclusiv PLMtuning.ro

3 Attachment(s)
Prelungiri ataşabile pe prinderile originale, pentru Passat, faţă şi spate+ tipsuri de inox pentru tobe (exclusiv PLMtuning.ro) de calitate mult peste 90% din ofertele de pe piaţa românească, la preţ minuscul.

plm_tuning 09-01-11 21:51

Logan - badboy si spoiler fata

3 Attachment(s)
O capotă modificată după dorinţa proprietarului şi un spoiler modificat pe faţă, urmează spatele şi pragurile

plm_tuning 09-01-11 22:09

Vreo două piese de tuning aduse...

8 Attachment(s)
Am vreo câteva poze cu piese aduse de PLMtuning în ultima vreme, doar aşa, ca idee :)

plm_tuning 09-01-11 22:18

Prelungire spoiler faţă Seat Leon

2 Attachment(s)
O prelungire care se ataşează pe spoilerul original de Seat Leon

plm_tuning 09-01-11 22:32

Prelungiri-contur pe spoiler faţă, spate şi praguri + lip pe lunetă pentru Mazda 6

7 Attachment(s)
Prelungirile astea sunt puţin diferite de ceea ce lucrez deobicei, dar au ieşit foarte bine, văd zilnic maşina şi chiar arată bine cu ele. Bonus a fost eleronul de lunetă, care nu se prea vede pentru că nu am altă poză decât de la montaj, că am fost prea leneş să opresc maşina şi să-i fac o nouă poză. Promit să remediez asta :lol:

kinderu 09-01-11 22:37

Re: Prelungiri-contur pe spoiler faţă, spate şi praguri + lip pe lunetă pentru Mazda

Quote:

Originally Posted by plm_tuning (Post 3970160)
Prelungirile astea sunt puţin diferite de ceea ce lucrez deobicei, dar au ieşit foarte bine, văd zilnic maşina şi chiar arată bine cu ele. Bonus a fost eleronul de lunetă, care nu se prea vede pentru că nu am altă poză decât de la montaj, că am fost prea leneş să opresc maşina şi să-i fac o nouă poză. Promit să remediez asta :lol:

like :p

plm_tuning 09-01-11 22:48

Capotă portbagaj clean şi eleron integrat - Logan

3 Attachment(s)
Lipseşte ornamentul de jos al portbagajului din fotografii, l-a vrut păstrat pe maşină proprietarul ei...

plm_tuning 09-01-11 23:09

Fiat Punto - badboy, portbagaj clean, spoiler fata clean

5 Attachment(s)
Poze din timpul lucrării, o să revin cu maşina vopsită

plm_tuning 09-01-11 23:25

Renault Megane

3 Attachment(s)
Spoiler faţă cu prelungire integrată, spoiler spate cu difuser central şi branhii laterale, evacuare din inox, custom, mutată pe mijloc

plm_tuning 09-01-11 23:33

@ kinderu: mulţumesc frumos, şi pe această cale îţi mulţumesc pentru suportul acordat la matriţare, mi-a folosit experienţa ta :)

plm_tuning 09-01-11 23:39

Toyota Corolla

4 Attachment(s)
Portbagaj reparat (fusese trântit destul de dubios de o uşă de garaj) şi cu un eleron integrat, nu foarte agresiv, pentru un proprietar mai discret.

plm_tuning 09-01-11 23:45

Praguri integrate Audi A4

6 Attachment(s)
Design şi vopsitorie made by Ocsy, execuţie made by me :lol:

plm_tuning 10-01-11 00:05

Golf 3 GT clean look

4 Attachment(s)
Semnalizări pe aripi, bandouri aripi şi portiere, mânere spate, siglă portbagaj, număr portbagaj, eliminate, clean look total mai puţin mânerele pe faţă, capotă motor cu badboy look, spoiler faţă modificat.

plm_tuning 10-01-11 00:11

Golf 1- VTM

4 Attachment(s)
Episodul 1: Maşină de alergări oficiale, modificată după repere clare şi stricte, să alerge în coastă.
Episodul 2 va urma....

plm_tuning 10-01-11 00:27

Audi S3 modificat tehnic si vizual

7 Attachment(s)
Audi S3, modificat serios de tot la motor (nu la mine, nu mă ocup decât cu ce ştiu foarte bine), cu evacuare din inox cap coadă, modificată la noi, remodificată după noile schimbări de sub capotă, cu diametru adecvat, finală, racord flexibil etc
Spoiler spate custom, ca pentru noile schimbări

plm_tuning 10-01-11 00:39

Spoiler faţă Audi TT

5 Attachment(s)
Spoilerul vechi şi obosit de 10 ani trebuia să plece, a venit în loc un spoiler de Audi TT făcut în stilul noului TT RS 2011
Vopsitoria a fost o adevărată provocare, Ocsi (Society X Oradea) a fost singurul care a reuşit să găsească o nuanţă pe apă care să arate perfect identic cu cea originală, dintr-o gamă premium de la Standox, pe solvent, retrasă de pe piaţă de mai bine de 5 ani. O provocare rezolvată mai mult decât profesionist.

GABBY_ 10-01-11 00:40

un eleron deasupra lunetei la un astra h in 5 usi s-ar putea realiza si care sa fie trimis prin colet.Acasa l-as putea lipii cu silicon sau o solutie rezistenta in timp .Ma gandesc la asta pentru cu distanta e destul de mare si nu as putea lasa masina la voi,Cam la ce pret ar ajunge cu tot cu vopsit un asemenea eleron?

plm_tuning 10-01-11 00:56

Opel Tigra

8 Attachment(s)
O maşină modificată după dorinţa şi plăcerea proprietarului, cu totul integrat într-o singură piesă.
Spoiler faţă, spoiler spate, eleron, bandouri, capotă cu badboy şi guri de aer, cupolă clean, eleron pe lunetă, totul după dorinţele celui care o deţine.
Am mai făcut/adus la maşină un set de jante frumoase, publicate cu câteva posturi în urmă, cu 2 inch peste ce era pe maşină, anvelope noi, faruri noi şi un interior retapiţat, pentru care nu am poze din păcate, totul încheiat cu o schimbare de culoare, din gri comun într-un verde-galben metal, tare plăcut live, mai ales în contrast cu negrul elementelor rămase.

plm_tuning 10-01-11 00:57

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 3970488)
un eleron deasupra lunetei la un astra h in 5 usi s-ar putea realiza si care sa fie trimis prin colet.Acasa l-as putea lipii cu silicon sau o solutie rezistenta in timp .Ma gandesc la asta pentru cu distanta e destul de mare si nu as putea lasa masina la voi,Cam la ce pret ar ajunge cu tot cu vopsit un asemenea eleron?

Să găsesc o maşină donoare, discutăm prin p.m. şi o rezolvăm cumva

plm_tuning 10-01-11 01:09

Golf 3

11 Attachment(s)
Cel mai recent proiect terminat, un golf 3 care a primit de la noi spoiler faţă, spoiler spate, praguri, manere eliminate, bandouri eliminate, portbagaj clean(fără stemă şi locaş pentru număr), eleron integrat, capotă cu badboy, grilă radiator custom, muzică special concepută pentru ea în portbagaj şi habitaclu,(Andi e autorul), jante, suspensii, faruri, stopuri, bare de rigidizare faţă şi spate, culoare schimbată, cam tot ce-i nevoie pentru o maşină frumoasă, unicat, ieşită pe porţile PLMtuning.ro

Din fotografii lipsesc jantele iar elementele nu sunt fixate definitiv, e doar o sesiune foto rapidă :)

sageata 10-01-11 01:37

va urma...:lol: abia asteptam pozele aleks. multe din ele le stiu dar numai in faza de lucru. nu pot sa zic decat stii tu ce.... MDA!:lol::lol::lol: celebra mea vorba...golful 1 e criminal si vad ca a rezistat spoilerul. golful lui FIL-ul care mi-a mancat creierii si rinichii:lol:

kinderu 10-01-11 10:07

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3970547)
va urma...:lol: abia asteptam pozele aleks. multe din ele le stiu dar numai in faza de lucru. nu pot sa zic decat stii tu ce.... MDA!:lol::lol::lol: celebra mea vorba...golful 1 e criminal si vad ca a rezistat spoilerul. golful lui FIL-ul care mi-a mancat creierii si rinichii:lol:

golfu 1 face concurenta la meganu nostru >:)),bomba rau masina
oricum ai rupt topicu in 2 cu poze :P
cat despre schimb de exp si aj reciproc intre colegi oricand :)

plm_tuning 10-01-11 11:18

Quote:

Originally Posted by kinderu (Post 3970970)
golfu 1 face concurenta la meganu nostru >:)),bomba rau masina
oricum ai rupt topicu in 2 cu poze :P
cat despre schimb de exp si aj reciproc intre colegi oricand :)

Nu face Golful nimănui concurenţă, doar pe stradă şi în coastă, dar aia nu mai ţine de noi :)
Cât despre ajutor între noi, cu plăcere şi din partea mea Mădăline, şi aşa suntem o mână de oameni care facem asta, mai bine sau mai puţin bine, cum se poate, dar o facem cel puţin cu plăcere, e păcat să ne înjurăm pe la spate şi să ne scuipăm cum avem prilejul, este loc pentru toată lumea şi fiecare are nişa lui de piaţă, clientela lui, stilul lui de modificare, e păcat că se ajunge la ţigăneală românească până şi aici.
Să sperăm că anul ăsta oamenii mai lasă încrâncenarea, invidia, disperarea şi mândria stupidă şi o să facem fiecare poate ceva mai mult decât anul trecut, indiferent de ce fac alţii sau nu.

Mustang 10-01-11 13:47

Buna treaba!
Intrebari suplimentare pe forumul intern. :)

Tigra-ul e pur si simplu demential.

KAY_ 10-01-11 18:23

Ati avut ceva de munca ultima perioada , Sageata iar e forta :D,spor la treaba in continuare domnilor :-) !

cezar_baja 10-01-11 20:33

salut pe vreun SANDERO nu ti-ai pus amprenta ?:-) respect pt munca depusa

ggd_87 10-01-11 23:51

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3970547)

Mi-am permis sa postez aici (nu am stat sa caut vreun topic de-al tau), vreau sa-ti multumesc pentru ajutorul dat de pe 2 ianuarie cand eram prin piatra neamt cu probleme la masina si baietiilor pe care i-ai trimis la mine! nota 10 ;)

plm_tuning 11-01-11 11:41

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3971544)
Buna treaba!
Intrebari suplimentare pe forumul site-ului. :)

Tigra-ul e pur si simplu demential.

Mulţumesc frumos Gabi :)
Quote:

Originally Posted by KAY_ (Post 3972460)
Ati avut ceva de munca ultima perioada , Sageata iar e forta :D,spor la treaba in continuare domnilor :-) !

Săgeată e toată şforţa, mereu :lol: Mulţumim, să fie :)
Quote:

Originally Posted by cezar_baja (Post 3972997)
salut pe vreun SANDERO nu ti-ai pus amprenta ?:-) respect pt munca depusa

Nu încă, dar am ceva idei speciale puse deoparte pentru el :)
Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 3973737)
Mi-am permis sa postez aici (nu am stat sa caut vreun topic de-al tau), vreau sa-ti multumesc pentru ajutorul dat de pe 2 ianuarie cand eram prin piatra neamt cu probleme la masina si baietiilor pe care i-ai trimis la mine! nota 10 ;)

Săgeată e omul care rezolva tot timpul cazurile astea şi la noi, de aia l-am şi rugat să te sune, ştiam sigur că el o rezolvă cumva :lol:

trafy-vr6 11-01-11 11:50

Nu am cuvinte....Tigra e dementiala....sincer nu`mi place Tigra ( fara suparare pentru posesori ) dar asta e o masina cu pretentii....sunt curios cum ar da vopsita in alb sau negru. Imi place mult si S3`ul cum a iesit....felicitari

plm_tuning 11-01-11 11:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3974647)
Nu am cuvinte....Tigra e dementiala....sincer nu`mi place Tigra ( fara suparare pentru posesori ) dar asta e o masina cu pretentii....sunt curios cum ar da vopsita in alb sau negru. Imi place mult si S3`ul cum a iesit....felicitari

Mulţumesc frumos Trafy :) Probabil că Tigra va fi modificată şi revopsită anul ăsta, din nou, după ce trece de ceva hopuri financiare proprietarul :)

Gabi 11-01-11 13:16

Mie nu-mi place Tigra, ci Golful lui Trifo, care, pe langa faptul ca arata BINE, alearga cel putin la fel de bine :peace:

plm_tuning 11-01-11 16:28

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 3974820)
Mie nu-mi place Tigra, ci Golful lui Trifo, care, pe langa faptul ca arata BINE, alearga cel putin la fel de bine :peace:

Exact, e pentru cunoscatori Gabi :)

cezar_baja 11-01-11 16:30

imi poti spune ca o idee cat a costat la logan modificarea spoilerului? si eleronul de pe loganul argintiu?vreau sa-mi fac o idee de pret sa stiu cam la ce bani sa ma astept. multumesc

plm_tuning 11-01-11 17:59

Quote:

Originally Posted by cezar_baja (Post 3975320)
imi poti spune ca o idee cat a costat la logan modificarea spoilerului? si eleronul de pe loganul argintiu?vreau sa-mi fac o idee de pret sa stiu cam la ce bani sa ma astept. multumesc

ai p.m. ...

TZN 85 BUB 29-01-11 07:52

salut, am vazut ca ati facut un eleron de matiz, la ce pret ajunge unu ?

multam mult

All times are GMT +2. The time now is 08:32.

- Copyright 2026 4Tuning