![]() |
Re: Peugeot 206 - The Story Begins
2 Attachment(s)
Mai pun asa doua poze de azi, de la intalnirea peugeot din Iasi ;)
|
Re: Super!
Quote:
|
Re: Peugeot 206
misto masina! oglinzile nu le schimbi?
oricum cred ca este f admirata masina la tine in oras! chiar iti fura privirea masina asta! succes pe viitor, si sa ai grija la gropi;);) |
spoilere fata spate vin mult sub masina?sau sunt in linie cu masina?
|
mie mi se pare ca vin sub nivelul puntii masinii destul de mult...
|
Quote:
|
ms ca-mi zisasi...tre sa-mi vina si mie la fel din germania si nu stiam cum vin pe masina ca am pragurile destul de lasate
|
Am mai vazut masina asta acum cateva luni in bucuresti, sper sa nu o confund
|
frumos arata...nici nu ma asteptam sa iasa asa de bine....bv !!!
ai facut o treaba buna Andrei!!! |
ai rezolvat cu angel eyes urile?
|
Quote:
|
Mi-a venit primul rand de jante
adica Dezent F (17") cu anvelope Cooper 205/40/17 Nu va speriati! :twisted: Vor veni si Wolfraceurile prezentate mai sus...;) |
4 Attachment(s)
Pozeeee 8)
|
hmmm .... nu-s cine stie ce :lol:
Na, sa fac glume si pe forum, nu numai pe mess ... asteapta sa vezi ce glume fac cand te vad :lol: Arata bine ... deja e alta masina ... astept wolfrace-urile si paint-ul ... |
Ufff... iar te bagi tu in seama! :lol:
|
Man ... Nu O Vinzi ? :twisted: :twisted:
chiar arata bine , nu ii gasesc defecte la ce ai facut pana acum |
jupine! vazut ca rezolvat o carutza de aspecte,o mai ramas paintu si enginu.
paintu nu prea ma intereseaza,ce vreu neaparat sa stiu e ce motor ,sau mai bine zis ce modificari vrai sa fashi pe actualul!(asta dak nu te bate un gind sa il schimbi pe actualu):D |
andr3i...unde ti-ai facut stiker-ul cu leul ca vreau si eu;)
|
Quote:
|
mistoo tare..bafta in continuare la Paint[secret] and Engine [130hp]
|
bv andrei ai facut-o super misto! sa o folosesti sanatos si fara incidente!! AI ggrija la gropi
|
bv andrei.. ai facut o treaba excelenta.. crd ca e unul dintre cele mai frumoase peugeot-uri 206 pe care l'am vazut ..
prin august o sa trec si eu prin bacau.. si sper sa o vad si eu live.. |
Andrei a iesit super tare masina! Imi plac super mult jantele. Zimi si mie cat te-au costat. Bafta in continuare!!! Astept paintu.
|
Quote:
|
Bravo andrei!!!Superba masina!!!Parerea mea k asta e masina perfecta pt a fi tunata!!!Knd mai trec si eu prin bacau sper sa o vad live...
|
Foarta Fain ti`a iesit masina!!!! mai ai ceva de facut la ea??
|
super masina !
daca tot nu mai ii faci nimik.. cine stie peste ceva timp.. gandestete sa ii pui lambo doors :D:D:D ar fi mortal oricum era doar o idee ;) succes cu ea in continuare |
Quote:
|
E 2000E si nu dau atatzia bani de doua pistonashe... :lol:
|
1 Attachment(s)
A little edited picture :shock: :D
|
chiar suyperba poza ! si masina la fel ! bafta in continuare
|
photoshop ha? :D
misto editata |
Bv Andrei! chiar imi place foarte mult ce a iesit ! ai ales f bn jantele se potrivesc perfect pe leutzul tau .. si parerea mea : una dintre cele mai frumoase masini care leam vazut pe aici pe forum .. imi place! bafta in continuare
|
A big thanks to everybody :D
|
Nice...dupa ce va fii gata masina ta va fii noul Peugeot 206 NO. 1 in Bacau! Fata de BC 99 TUN un avantaj il constituie deja motorul tau mai puternic. Pana acum e impresionant, iar restul...se anunta perfect! Bafta la "tunarit"!;-)
|
am vazut masina ta iei in oras, am trecut unul p langa altul prin oras, kiar arata impresionant...
|
Quote:
Da tu pana acum nu ai mai vazut-o ? Adik ... de cand si-a schimbat jantele si a pus folie ... (oricum asta a schimbat mult masina) Te asteptam aproape in orice seara (noapte) pe la stadion in parcare ... la un pahar de vorba si/sau un fifa pe bancheta din spate a lui Ionut :D |
Quote:
Acushi acushi imi pun si eu Playstantionu' in masina si ma antrenez :D |
Quote:
Sa te vad :twisted: |
Quote:
=)) nice , try :P , vezi ca ti-a ramas fundalul original in spatele geamurilor .. nu prea.. da bine anyway , felicitari ptr masina, arata extraordinar de bine |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning