![]() |
Re: E36 - 318i VL 88 TFY
@ teen.ager - nu e chiar asa...o poti da repede in kitch..
@ abby - http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E36-E39-E4...item335dc4b80f |
Bun pret ! Mersi :)
|
hai frate cu pozele alea odata.... ca nu te mai suport 8)
|
Quote:
|
@LupVisiniu - nu am la ce sa fac poze momentan .... defapt am..la farurile mele fara condens la care am muncit 1 zi intreaga sa le izolez calumea...problema e ca atunci nu ma gandeam ca`mi iau angel eyes si acuma o sa fie cam naspa sa le desfac iara..
@SL 63 AK- mie m-i le-a comandat un prieten din Anglia si tot el m-i le trimite. Ajung cam in 1 saptamana...maxim 2...depinde. Stie careva daca se potrivesc ceasurile de 318is la asta al meu ?.... |
tare asta cu :LupVisiniu
nebun esti... |
@tfy aka tefeye: fa poze la polishu` ala aplicat, fa poze la randunele, etc.
Felicitari pentru far. Era si timpu`. @provezano: pe tine te mai vede lumea ?? poate vi prin sibiu fara sa dai un semn, ca te las pe pana :lol: 8) |
9 Attachment(s)
Multumesc TEO WST si Mytza}{ pentru ajutor ! :*
Angel eyes CCFL + un proiector pierdut :)) si cu ocazia asta ma gandesc sa-mi iau unele clare.... |
Quote:
|
O fost greu de montat CCFL-urile? Cat timp ti-a luat? Bafta in continuare, are pissi asta o privirea acuma... de te baga-n boala.
|
Quote:
are Teo man o lucratura in el ...ARTIST !:)) |
teo e sef pe treaba lui, cine il cunoaste, stie asta :lol:
tfy, mitza nu mytza, ca eu nu sunt trafy }{ https://www.youtube.com/watch?v=YdQUK2kAkg4 -> special pt tine :twisted: da da , mai taie din ele da-leeeeeeeeeeeeee |
@mydream - o sa urmeze pe lunga si proiectoare....dar mai e cate ceva de facut
@teen.ager - Nu a fost greu. Daca le montam eu era foarte greu...dar le-a montat TEO WST si a terminat cam in 20 minute @myky99 - are....pictor e:)) @MiTzA- - mitzica ti-a venit glasu ?:P |
Vreau si eu CCFl - uri :) Per total a iesit super bine . Dar alte jante nu urmeaza .... ?
|
prioritate au schimbul de ulei, filtrele, proiectoarele, suspensia....dupaia jante
|
Quote:
|
TFY, daca vrei suspensie mai joasa, nu tre sa iti cam evazezi aripile?
Si ca idee, oare nu e mai bine sa dai mai intai banii pe jante, ca sa vezi atunci cand o cobori cat trebuie sa o evazezi? sau daca iti ating? Sau mergi la risc? Restu-i fum :ciggy: |
o sa dea bine cu suspensie. cheers
|
@D o n n- TRD
@lupalb - niste jante sunt dar nu prea imi plac @ Provenzano - multumesc |
sfatul meu e sa nu cumperi jante fara sa le dai cuciucurile jos si sa le pui pe masina de centrat, sa vezi daca sunt drepte. ai vazut anunturile cum sunt..fara probleme, nu sunt sudate, nu bat etc.. o p***
eu unu strang bani pentru un set de jante noi, dupa ce m-am pacalit cu vreo 2 randuri de jante cumparate de pe net. |
Jantele le cumpar numai cu proba si numai de la personale care le stiu...
|
pune o poza cu jantele care ai zis ca ar fi , dar nu iti prea plac, nu de alta dar sunt curios.
Restu'i fum... :ciggy: |
1 Attachment(s)
poza nu`mi apartine dar modelul este identic
|
Quote:
|
ba sa stii ca mie jantele imi plac, au un aspect old "skool" ... da ar trebui sa fie pe minim 16" si cu balonu` mic.... si atunci ar da bine pe masina, dar numai cu suspensie lasata...
|
nu le lua ma :P
io zic ca nu dau bine pe masina ta :D |
sunt ale lu marinu ? nu ? :lol:
|
1 Attachment(s)
hai ma ca iti arat eu ce jante ar da bine pe masina ta....
parerea mea, dar neaaparat pe 18" restu-i fum... :ciggy: |
Quote:
|
vezi ca jantele te asteapta...:)
|
1 Attachment(s)
dililinggggggggggg:)) traiasca berea:drunk:
|
bandou de inlocuit plus usa reparat 1h plus revopsit partial (de la bandou in sus) pentru reparatie = 6 mil .....
Restu-i Marachuca :ciggy: |
Quote:
|
eu ti am zis pe poza pe care o vad ce avarii vad....
daca mai ai poze, pune si iti zic ...ca daca ai si partea de sub bandou zgariata, se schimba situatia, si ajungi cam la 8, 9 mil |
Quote:
|
buey esti nebun?? 250 RON?? da ce ma, ti-o vopsesc cu sprayu si in loc de indreptat ti o chituiesc??
Ai grija ce semnezi... |
costa 250 lei elementu de vopsit,cam asa sunt preturile peste tot...cum s-a intamplat nenorocirea asta ?
|
inainte de GLL tuning show...am fost in Lenin Sud sa iau niste boxe etc etc....si un nene a iesit de pe contrasens exact in mine ( vroia sa mearga pe aceelasi sens cu mine numai ca nu s-a asigurat ), am claxonat, am franat dar tot a vrut sa vada daca bara lui e mai tare ca usa mea...rezultatul fiind: usa mea indoita si zgariata, bara de logan intacta...inclusiv vopseaua:|
|
sa nu rasp domnu la telefon ca te musca :))
|
5 Attachment(s)
Doua mari probleme remediatee....mi-a dat batai de cap 2 luni. Multumesc Budika. Sper ca acuma sa nu-mi mai curga apa cand opresc masina:oops::oops: si in sfarsit, imi merge stropitoarea din stanga:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning