![]() |
Re: Agressive Racing Team
3 Attachment(s)
Salut baieti! inca ceva poze cu furia :D
nu ii nush ce treaba da sunt la inceput...usor usor mai pun ceva pe ea :D |
Deci ... in primul si primul rand ... Yo87
Nici o problema , nu umpli nimic ... apreciez un om care stie sa gandeasca rational si sa foloseasca forumul asa cum se cuvine . Cat despre asta : Quote:
PDA tu doar acuma ai descoperit tuningul ... sau ce intelgi tu prin el .... zic ca ar trebui sa te limitezi la comentarii care se adreseaza doar catre userul tau . CAT DESPRE ASTA Quote:
ETC ... Quote:
Baza in echipa asta nu se afla intr`un simplu site . Se pare ca tu doar vrei sa iti faci reclama si nimic mai mult . Cu ce te ajuta ca iti faci site ? ha ? te vede vecinu sau ce ... Repet . JENANT . Membrii adevarati al acestui club vor discuta serios marti seara ... daca nu face nimeni reguli voi face eu . Nu am vb in numele meu ... am vorbit in numele tuturor care am dat nastere la club . Tin sa precizez ca nimeni , NIMENI ... nici un cocalar si nici un prunc nu va reusi sa destrame acest club .Care nu iese de buna voie il silesc eu .:evil: Editie No Comment ! |
Traiasca "TARABA PARASITA" !!!
|
Cum zice erros , Libertatea.ro marti la ora 21:00 locul - Necunosut -
|
Quote:
|
Am inteles Seful .
|
Va saluta prietenul vostru de peste munti :) Vad ca faceti treaba buna! Succes in continuare la rezolvarea micilor probleme! Sa cresteti mari e the best thing i can wish 4u all.
|
Quote:
|
Quote:
morpheusmaster : Succes va dorim si noi cu multe evnimente si cupe in vitrine si sa ne intalnim din nou la ceva evniment. |
Piesa dedicata clubului ART ( Agressive Racing Team ) by Juice < ZALAU >
https://www.youtube.com/watch?v=f81PPUKruqw |
TUT din Agressive Racing Team face un BURNOUT de poveste
https://www.youtube.com/watch?v=DB9VhIRnyOk&NR=1 |
GMA daca imi permiti sa iti pun un video inainte sa ti-o inmatriculezi si sa iti modifici
burnout de Liderul Marton https://www.youtube.com/watch?v=T0zL7oe4ohQ |
Ford Mustang o FRUMUSETE DE Burnout o lectie pentru cei cu masini tari
https://www.youtube.com/watch?v=Hbn9NG1VhPw |
mustangul e de la voi din club?
|
Quote:
|
Ma andy tu faci ce faci da pana la urma tot in numele tuturor ai ajuns sa vorbesti.... esti teroare sa mor eu. te rog frumos sa te referi strict la ceea ce iti place tie , la ceea ce doresti tu si la ceea ce faci tu.liderii clubului nu mai au spatiu de reply-uri la thread de tine. pe bune . nu vreau sa par un agresiv mai mare ca tine ci vreau sa devi tu un agresiv mai mic adica egal cu noi nicidecum cu liderii...ei sunt un pic mai agresivi :P numai bine baieti. poze cu masina mea foarte curand. ;)
|
Noul Lider al clubului " Agressive Racing Team " -> NuMereLiftu " TVR alaturi de Marton " GMA "
|
Cand facem Alex?
|
am eu ceva .... le pun acuma:P
|
13 Attachment(s)
Under Construction ! :D
|
Iti lipseste parasolarul cu Clubul Agressive Racing Team fata - spate !
O masina gata de Expozitie , foarte frumoasa ti-ai aranjato , tine-o tot asa Cobra |
aggresive are atitudine de lider,impunatoare...eu l-as fi propus pe el lider...
uite cum cineva va strica imaginea ... |
Oprea iarasi te bagi in seama ?
Imaginea adica ce imagine bai baiete eu doar imi dau cu parerea veziti de streetu tau sa nu te fac lider pe tine. |
in primul rand nu m-am luat de numele clubului vostru?cum ai facut tu...clar?!
am facut referire strict asupra ta...pentru ca am spus mai demult ca te comporti ca un lider,raspunzi la toate intrebarile pe threadul acesta...te vad pe toate threadurile posibile,numai pe tine... cum ce imagine?imagine de club serios...pe care numereliftu,cobra si ceilalti mi-au facut-o ;) |
Eu incerc sa fiu activ pe forum sa ne putem promova clubul , ceilalti lucra zi de zi nu ca mine 7 zile pe luna + acum sunt in concediu si postez pe tot forumul la ce ma intereseaza , nu sunt eu sef nici nu vreau sa fiu .
PS :Nu ma-m luat st SNR veziti de clubul tau si nu aduce critici asupra acestui club , alfel va trebui sa te reclam unui admin. |
Quote:
bafta in continuare |
Andy... liniste te rog... fara discutii inutile ca-si baga cristos p*la imediat!!! si comentariile tale da-le mai cu cap, cu ala de sus nu de jos!!!
|
eu AGRESSIVE-GOLF 3,FIIND LIDERUL ACESTUI CLUB,as vrea sa imi cer scuze tuturor celor care au fost suparati intr-un fel sau altul,de membrul acestui club AGRESSIVE RACING TEAM,membrul fiind cel cu numele de "agressive",deci treaba asta va fi o ultima atentionare pt el!Deci daca mai vad certuri de astea din partea lui sau chestii cu care strica sau vorbeste in numele acestui club,in care cativa oameni isi dau toata silinta,sa mearga totul bine si sa aiba o viata lunga,cu toata parerea de rau va trebui sa anunt,excluderea lui din acest club!!!!Tot respectul fata de cluburile din romania si nu numai!:peace:
|
OK :) cer sa va anunt ca eu imi suspend userul de a mai posta in acest topic pentru a nu se mai certa oamenii cu mine
O ZI PLACUTA :X ;) GOOD NUmereLiftu |
mersi pt incurajari BZSA. chiar aceste 2 lucruri erau si sunt urmatoarele pe lista :D poate imi dai un id de mess sau nr de tel sa ne int la o poveste in cj avand in vedere ca aici imi petrec majoritatea zilelor dintr-o luna :D sunt curios sa vad si eu membrii clubului CSR si locul unde va intalniti. mersi ;) Bafta si tie in continuare.
Domnul lider...ma bucur sa iti vad facuta prezenta aici si mai ales atitudinea ta de lider. Chiar ma intrebam cand o sa lasi sentimentalismele deoparte si sa adresezi niste atentionari celor care merita. Eu iti multumesc!;) Bafta tuturor celor din A.R.T si celorlalte cluburi. |
muhahahaha! :D Alex baga idu asta... relaxxatu_rexx
|
|
oare care e coeficientul de prostie la care poate ajunge un om ??? :rolleyes2
:idea: raspuns: INFINIT !:twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
sa te bucuri de noul bord cu turometru,sa ai bafta la modificat mai departe!!!
|
Quote:
|
Fratiilor ..nu va mai certati ..pasionati de tuning sunt foarte multi..care or sa vrea sa va intre in Team..trebuie doar organizare si hotarare..eu sunt de acord cu voi si va sustin..trebuie sa miste si in zalau ceva..ca masini sunt..sa aveti bafta si cauciucuri de iarna :-P
|
Buna Ziua tuturor din pacate s-a cam destramat acest club din Zalau speram ca cu timpul sa se recupereze ceva din el.
|
Inscrieri in TEAM ART
Ma-m GANDIT SA ne FORMAM DIN NOU TEAMUL !
ART TEAM :D Zalau Se fac inscrieri pt MEMBRI NOII in TEAM ! Prezentati-va pe voi si masinile voastre ! GO FAST :* |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning