![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
4 Attachment(s)
Da. Mic update.
Am montat ambreiajul si am deja 500km parcursi cu el. Grupul pleaca azi spre Sorin la Bucuresti ca sa mi-l sudeze niste oameni care au mai facut asa ceva. Cine se pricepe foarte bine...va rog sa va uitati la pozele de mai jos sa imi spuneti daca diferentialul e LSD sau open...tare am senzatia ca pana acum m-am dat cu un diferential open, nu stiu de ce, oricum de acum nu mai conteaza ca va fi sudat, dar asa, pentru stiinta mea. Multumesc. |
Quote:
si se vedea ca e LSD si cand te dadeai... Razvan LKN |
e LSD, si sfatul meu ar fi sa iti procuri unul open pt sudat.. e pacat sa il strici pe asta....
|
1 Attachment(s)
nu mai alt grup, ramane asta...nu mai am timp si nici energie, vreau sa ma dau, masina e gata!
poze din noaptea cu ambreiajul... |
a venit si bara de rigidizare si...se potriveste!
|
difu e V-LSD e stock la s14 adik viscous limited slip diff(functioneaza pe baza unui gel care cu timpul se termina,uzeaza nush exzact) adik un diferential care blokeaza cca 25% si este garantat 60mi km dupa care incepe sa blokeze din ce in ce mai putin ...
este posibi sa fi fost uzat si sa ai impresia ca nu mai bloca indeajuns ... de sudat nu este nevoie sa il trimiti nicaeri eu unu am bagat nish piulite mari 12,14mm in sateliti dupa care le-am indesat cu ciocanu si am sudat cu un bec mare pana am topit sateliti :)) atentie insa masina cu diff blocat se va comporta cu totul diferit(mai brutal) si practic mai greu de controlat difu sudat este solutia ieftina dar nu cea mai buna(MULT MAI BUNA CA v-LSD) ....... |
ideea principala este compusa din 3 aspecte:
1. nu mai eram dispus acum sa dau bani pe un diff autoblocant second( aprox 5-600 euro ), de nou nu mai vorbesc 2. difful de pe masina mergea si nu mergea si nu stiam niciodata cand prinde cand nu prinde, mai ales acum de cand i-a crescut puterea 3. mai e o luna si putin pana la prima etapa, trebuie sa apuc sa ma antrenez in noua formula ( ambreiaj nou, jante cu et mic, suspensia mai jos, diff blocat, putere mai mare ) ca sa nu fiu banana cand ajung la romexpo. si cunosc dezavantajele diffului sudat, de la mersul incomod de zi cu zi pana la pericolele abordarii virajelor la viteze mari. insa nu am alternativa acum. inspre vara voi opta pt un kaaz. am ales sa-l trimit la bucuresti intrucat eu sunt adeptul chestiilor deja clasate, nu am timp nici energie nici bani sa fac pionerat. daca exista cineva care a mai sudat diff-uri si merg si in ziua de azi, atunci apelez la acea persoana. m-a ajutat f mult Sorin HAI, el duce difful in Pipera la Nicu. sper sa il am inapoi pana in weekend, urmeaza dyno day la iasi... |
dap f corect ce spui insa io m-am gandit sa iesi undeva ieftin
adik nu iti treb 3 facultati sa faci acea chestie practic gsesti o modalitate de a bloca sateliti in cazul tau sudura .....pentru aceasta chestie repet este deajuns un autogen si cineva care stie sa sudeze cu autogen ...... nicu din pipera am auzit si vazut multel lucruri bune despre el ...deci foarte ok intrucat io in momentul de fata nu am posibilitate de ati fii concurent o sa iti tin pumni de pe margine la prima etapa BAFTA ! |
nu a fost prea scump nici asa si consider ca suma merita vs riscul de a se rupe sudura facuta de mine, eventual cand sunt si la 300km de casa, avand in vedere ca nu am platforma si merg cu masina asta pe roti. si eu sudez, eu mi-am facut si admisia si evacuarea complete, dar nu am avut incredere in priceperea mea in cazul de fata.
iti multumesc pentru sustinere si abia astept sa inceapa etapele. |
2 Attachment(s)
Ei, am ascultat sfatul mai multor persoane si rezultatul il vedeti mai jos.
|
In concluzie, dupa ce soseste diferentialul, masina isi va atinge formula finala in care va evolua acest sezon. Nu au trecut 6 luni de la inceputul proiectului, sunt doar 5, dar nici masina nu e gata 100% asa cum am afirmat la inceput, in sensul ca nu am renuntat la interior si nici rollcage nu am. Imi mai trebuie niste brate de drift in viitor, dar asta cand nivelul meu de pricepere o sa depinda de ele, in rest e GATAAAAAAAAA!
|
Mult respect am pentru tine Dragos, mai mult respect pentru principiile care le abordezi! Ffff frumos zis
Quote:
Mult succes! Te dadeai foarte frumos anul trecut la Iasi, is fff curios sa vad evolutia de anul asta. Cat despre jante, din nou o alegere foarte buna, diferentialul e compromisul cel mai bun, sa te tina bine! Salutari |
felicitari pentru eforturile depuse , si pt cele ce vor urma! stim sigur ca nu o sa dezamagesti pe nimeni avand in vedere evolutia ta de pana acum si iti uram cu totii mult succes la KOE si sa te vedem peste ceva timp printre cei mai buni ! Mult succes !
|
Eu urmăresc zilnic topicul, mă mir că mai scoţi bani şi timp în continuu pentru maşină, eşti al dracu' de decis să le umfli toate premiile :)
|
Felicitari pentru vopseaua aleasa pana la urma arata foarte bine si pe masina vor da si mai bine iar restu deja le sti numai bine.
Apropo sunt si eu idem ideea lui aleks |
Ba-nii fac pa-ma-ntul sa se-nvar-taaaaa...bani au fost/bani nu mai este/cu nissanul din poveste.
Si la sfarsit, in asteptarea grupului, intr-un moment de plictiseala, m-am pregatit pentru momentul in care o sa ajung campion cu ceva jocuri de lumini...deci cu becurile stau bine, mai trebuie doar sa ajung campion...:)))) https://www.youtube.com/watch?v=0xb6S6LFnWc |
Ce super sunt luminile :D :X bestialeeeeeeeeeee
Uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................. INfffffooooooooooooo :D ca daca dai din casa o sa iti tin pumni si o sa fi si campion ori cum si daca nu dai info tot iti tin pumni te simt baiat de comitet :D Hai sa ne auzim cu bine ce naiba atat bani bani doar cand murim nu ii ducem cu noi :-< |
GATAAAAAAAAAAA!
|
BESTIALEEEEEEEEEEEEEE:O
|
Daca esti interesat sa cumperi DVD-ul celor de la TougeHeroes,poate dam comanda impreuna. Citeste AICI pentru detalii.
|
"succesuri" Dom Injiner - asteptam filmulete de la antrenamente recente si nu uita ca trebuie sa onoram si invitatia la un shooting profi ( poze dragii mei nu va ganditi la pir-pac tipic lui jupan :) )
|
Quote:
|
stai la rand.
|
la 1.1 bar, cu diferential sudat, cu 0.1bar sub presiunea maxima de referinta a softului, masina a scos aprox 270cp si 400Nm. Multumim HD!
|
3 Attachment(s)
1-2-3:lol:
|
2 Attachment(s)
Poza nr1 cu copyright f0cs se intituleaza: linistea dinaintea furtunii de la Mall.
Poza nr2 cu copyright f0cs prezinta o adaptare a baladei "Miorita", unde baciul sucevean, ala cu cravata si costum, vine sa ia teritoriul baciului iesean, ala in geaca, amarat si plin de praf. |
Quote:
Stimabilul domn in costum cu cravata e Razvan? |
Quote:
asta inseamna pasiunea: - Dragos a iesit de sub masina si a venit direct la intalnire, iar eu am iesit de la munca si nici nu m-am dus sa ma schimb... am venit la voi sa ma dezmortesc... ca dupa aia uita pisica sa mai mearga de-a latu'... Razvan LKN :lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
spune numai unde si cand, ca la cat imi place mie sa stau la poze, nu ma am multa rabdare... Bafta |
Frumos showul pe care l-aţi oferit curioşilor de noi, ne-ati încântat amândoi, bravo :)
|
iar ati facut prosti ?
|
Ieri am facut pentru prima data experimentul pe wannabe TOUGE...am facut 3 coborari si 3 urcari...toate virajele la coborare au facut subiectul unor mici slide-uri cu frana de mana, fara continuare prin accelerare, ca sa ma familiarizez cu comportamentul masinii in franare, apoi la urcare am devenit mai indraznet atingand viteze de 70-80km/h in drift in treapta 2. I-am povestit aseara telefonic si lui Sorin HAI, e cu totul alta discutie pe un drum virajat fata de parcari,sensuri giratorii, etc...
|
se stie, insa cele pe togue pe coborare este destul de periculos kiar si pt cei experimentati. insa ce pot sa spun in afara sa te invidiez dar las k scot eu masinutza si ma pun iar pe treaba :D
|
si cu ajutorul lui Ciuli am pus si pompa Walbro. pot urca presiunea linistit la 1.2 bar.
|
vreau si io o poza cu racordu flexibil evacuare sa imi fac o idee
io nu am gasit racord pe 76 :( |
sal.
vezi ca are racing nick e si pe stoc,am fost eu saptamana trecuta si era.chiar de 76 si eu mi-am pus. bafta |
Quote:
|
nu fac poza ca al meu a ruginit...:((
|
ne vedem la Bucuresti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning