![]() |
Re: R Fuego
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Nu prea mai exista Fuego deloc :D,cu atat mai putin modificate.Oricum masina a iesit frumos tare de la ce a fost la ce a ajuns.
Si masina care a fost etalon. |
superb interiorul ;) cred ca ar arata mai bine cu stopurile smoke :D
|
A iesit bine masina,felicitari mai ales pt. interior ;).
|
O folie pe geamuri:XX:
|
Quote:
|
Ii pe vine si folia,in sa va fii ceva foarte deschis.Motivul la dat Gabi
|
Masina merita o sedinta foto profi!!
Tot respectul pentru munca depusa. |
Quote:
|
Dupa Cata,as fi onorat sa facem o sedinta foto!
|
excelent ! personal as fi zis pass la pleoape...dar e gustul fiecaruia :)
|
Quote:
Ce zici sa-ti vezi de treaba ta si sa termini cu "diplomatia" asta perversa pe care o afisezi in public? Stim amandoi ce fel de om esti! Ai alte subiecte, uita de asta! Salut |
5 Attachment(s)
Va rog fara din astea,daca aveti voi ceva de rezolvat rezolvati-o in particular
Prima iesire cu masina :joy::joy::mrhappy::mrhappy:.Scuze pt pozele naspa si calitatea filmuletzului,dar se intelege cat de cat |
Quote:
Nu ştiu de ce dar nu merge să văd filmuleţul ! |
Nici cu 3gp player????Mie imi merge cu bsplayer
|
Quote:
|
Quote:
|
Bravo,felicitari imi place la nebunie arata superb.Inca o data felicitari pentru munca depusa 8)
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca nu este gata dar sunt aproape de final
|
Quote:
|
Arata demential masina, dar mi-se pare mie sau e ridicata de fund? Sau poate ma pacaleste forma fustei spate...
De ce nu vrea sa stea la relanti? |
Te pacaleste si forma spatelui dar este si putin mai inalta pe spate,va veni mai lasata.
Cat despre relantiu,se pare ca pompa electrica de benzina este prea puternica si supraalimenteaza carburatorul trebuie ori o pompa mecanica sa se potriveasca ori un regulator de presiune.Cum spunea si el mai sunt reglaje de facut |
cum Dumnezeu sa bagi 3-4 bari in carburator?:lol::lol::lol:
bafta si ne mai vedem......8) trebuie sa te motivez si pe tine(ca pe andy) |
deja e vorbit de saptamana trecuta, duminica, de regulator. Astept doar raspuns, daca nu .. tot ma descurc eu
|
Super faina masinuta, te astept sa ma vizitezi.......:drunk:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre fuegoul de mai sus nici nu vreau sa ma gandesc cata munca s-a depus dar pentru ca tuningul de aspect e subiectiv la unu place la altul nu, personal nu ma incanta, in schimb am fazut cateva chestii foarte foarte tari, ca si exemplu cine a tapitat scaunele alea a facut treaba excelenta, bara dintre telescoape din fata arata excelent suspensia reglabila la fel foarte smechera, in schimb pacat ca sta galeria aceea de turbo pe motor legata de evacuare fara o turbina intre. Numai bine tuturor |
am vrut sa te intreb:bordul deschis la culoare nu te deranjeaza la condus(prin reflectarea lui in parbriz)?
|
Re: Pt Canny,sau cei interesati
Salut,asa cum am mai spus nu mai am timp pt finalizarea proiectului si m-am decis daca e cineva interesat sa-l vind intreg sau pe bucati.Toate piesele aproape sunt noi,poate cineva are nevoie de ele(motor complet reconditionat,kit ambreiaj nou,cutie R25 TXI,set carburatoare orizontale cu adaptarea pregatita,usi cu geamuri electrice si inchidere centralizata.kit suspensie reglabila,directie complet noua,discuri noi,scaunele FK,etc.Intrebati-ma si discutam.O sa atasez si niste poze de detaliu dupa ce le gasesc.
|
Re: carburatoare pt fuego
3 Attachment(s)
Asa cum am promis atasez pozele de la carburatoarele pe care le pregatise-m,cu flansile de adaptare pe chiuloasa.Aveam si o poza cu ele pe motor dar nu dau de ea.
|
inca nu am apucat sa conduc masina ca sa pot sa-ti spun daca ma deranjeaza bordul sau nu, in schimb stiu sa-ti spun ca pe dacie am avut bordul alb mai bine de un an pana am inceput nebuniile si chiar daca binenteles nu e ca un bord negru nu ma deranjat niciodata in asa fel incat sa conduc stresat
|
k merci.ma batea gandul la buburuza mea o retapitare complecta cu o culoare deschisa,inclusiv bordul.om mai vedea.
TIMPUL TRECE CRIZA NU. |
ceva progrese cu fuego?la dacie ai mai lucrat ceva?
|
nu am mai finalizat nimic in ultima vreme, vom vedea pe viitor
welcome to the T-zone https://www.youtube.com/watch?v=5DlRf2oLKfY |
tafa
buna,am si eu un renault fuego din '81 motor de 2000,in stare buna,am circulat cu el pana acu 2ani,dar mi-am spart parbrizu si nu mai pot face ITP asa k as dori sa ma ajutati cu informatii despre un parbriz.mersi.
|
salut felicitari pentru masina
am si eu un renault 18 si daca ai nevoie de ceva piese pentru fuego dami un pm |
Chiar nu se mai aude nimic de maşină ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning