Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

aleks 19-04-06 11:38

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
legat de buddy fuck , lately .. 2 apropiati ... el si ea , sa nu se interpreteze. . :)
are doin` it ..
ma uit la ei ... vai doamne .. nici o treaba n-au :D prea tare, nu se cearta.. nu nimic ! e mierea dp lume :D nu certuri , nu nimic , unde nu-s obligatii .. plm .. e mai usor.. :D so .. go for it .. :D

sa stii tu k asa e...
nu neaparat buddy fuck... o relatie deschisa iti da mai multe perioade de liniste, si implicit esti mult mai fericit decat intr-o relatie in care fiecare il pandeste pe celalalt tot timpul...

Leutzu_ 20-04-06 13:53

aleks...asta este cheia spre o relatie perfecta...legat de topic....ca sa o uiti incerci sa iti ocupi timpul pe care il petreceai cu ea.

Spark 20-04-06 19:53

nush` ... eu am primit acest sfat de la o fata ..
cea mai buna modalitate sa uitzi o fata e sa o inlocuiesti cu alta ...
dak e bun sau nu .. nush` ..

Eugen_TL 20-04-06 20:09

Quote:

Originally Posted by Spark
nush` ... eu am primit acest sfat de la o fata ..
cea mai buna modalitate sa uitzi o fata e sa o inlocuiesti cu alta ...
dak e bun sau nu .. nush` ..

daca in acel moment poti trece peste un pik si sa te cuplezi cu alta de-al draq....e f bine! dar daca esti genu de om care se cupleaza cu cineva doar daca tine un pikut e cam greu sa mergi brusc la alta! :) concluzie: cupleaza-te de plictiseala ca in timp poate te fascineaza tipa! 8)

Spark 21-04-06 00:13

hmm ... mda ... si mereu apare aceeasi intrebare ...
dak totusi .. ar mai fi sanse de impacare ... cu fosta ... dak te cuplezi cu alta .. si doar asa la bascalie ... nu tzi le strici complet pe celelate ?
si dak e o super fata ... merita sa asteptzi ? si dak da .. cat timp ? :P

Mustang 21-04-06 07:26

da' cat de mult conteaza fosta ???
pune in balanta si motivul despartirii...daca e unul grav si tu esti vinovat...degeaba te mai impaci cu ea pentru ca tot timpul iti va aduce aminte de greseala ta si o sa innebunesti de nervi ...

daca e ea de vina GRAV...nu inteleg de ce te mai ostenesti ;)

Eugen_TL 21-04-06 09:16

uite spark! mustang ti-a explicat... asa e cum zice el!

daca nu e ceva grav oricand va puteti intoarce mai ales cand tu sau ea se combina de-al draq... aceste lucruri spark nu-si au raspuns exact pt ca sunt diferite de la om la om! :D

Spark 21-04-06 12:37

motivul despartirii nu o fost ceva grav ... defapt o fost mai mult un pretext .. in fine ...

si de aceea ziceam de timp ... stiu ca asta difera de la persoana la persoana ... da` faza e ca deja astept de ceva luni ... si toata vara asta o sa fie ea plecata ... asa ca ... alte cateva luni ...

si pt intrebarea why bother ? ... ca eu zic ca merita ... :)

EvLSant0S 24-04-06 04:46

ce uiti tu e faptul ca ... NICI UNA nu merita.. oricat de tare si etc ar fi ..

tu esti prost? no offence...
deja ai pierdut cateva luni ... right ?
si ? probabil sa zicem ca poate cine stie cum va impacati .. da?
si ? stai .. luna mai cu ea.. un pic din iunie .. dupa care? pa ? 3 luni ? crezi ca ea o sa stea cuminte si alea alea ?
hai frate.. pierzi timpu` aiurea... :)
ideea e simpla .. zici next.. apare nextu .. rezolvi problema.. dupa zici din nou , next... si tot asa... :) toata chestia asta se mai numeste si ... " imi traiesc viata " ...
dar ..daca tie ti s-a pus pata pe .. respectiva. . ce pot sa zic.. stai ca fraieru :P o sa realizezi mai tarziu ca n-ai facut decat sa-ti pierzi timpul si sa-ti consumi nervii aiurea :)

Mustang 24-04-06 09:37

bai frate...da' tu esti un mic zeu...
da-ma dreacu...de toate stii...fomei...montaje...prelucrari foto...

mai lasa buey si la altii :D

@spark : in alta ordine de idei...stai tu linistit ca intr-o pauza de 3 luni la unele gagici inseamna peste 10 prieteni ;)

Spark 25-04-06 00:17

hmm ... pai ... eu stiu din ianuarie pana acuma ... ca mai departe nu merg ... doar de 1 aventura .. cu unu la chef .. ca sa sarutat si din astea .. nik mai mult ...

oricum .. am vb cu cineva ... si mi-o dat ca exemplu ... proba timpului ... ca dak chiar i placea ... si vroia ceva mai mult decat amici .. in atat timp facea ceva ...
si acuma cu pastele .. si cu toate astea .. bineinteles ca am fost si pe la ea pe acasa ... asta seara ... si ... nah` ... cred ca se cam adevereste ce a spus respectiva persoana ... desi e greu de acceptat ...
maybe it`s time 2 move on ... oricat ar fi de greu ... si dak o sa mai vrea ea vreodata ceva ... o sa vedem atunci ce facem ...
(mai bine sa iti deschizi ochii mai tarziu decat niciodata ... ;) )

orlando 25-04-06 00:30

Man iti dau un sfat...Nu te mai impaca cu ea...stiu ce zic...
Stii treaba cu ciorba reincalzita?nu are acelasi gust ca ciorba incalzita odata...
O sa te imbolnaveasca de nervi si tu pe ea...iti spun soto...mai ales ca ea a avut o aventura cu unu cat de mica...tu nu iti dai seama ca toti or sa zica ca esti prost...toti tov ei si ai tai...o sa fi luat de prost ptr ce...ptr o fata?...astea sunt pe toate strazile frate...daca ti s-a pus pata pe ea e treaba ta dar sa stii ca nu faci deloc bine...si eu i-am acordat lu fosta inca o sansa si a mai durat o saptamana dupa care am zis eu stop ptr ca nu mai mergea deloc...
De ce vrei sa te amagesti?ca sa suferi mai mult?iti zic eu ca daca te impaci cu ea si incepi iara sa tii la ea, fata va alege sa se desparta de tine si tu te vei uita la luna cu gandu..."cat de prost am fost,in ce hal m-am amagit"
Nu vreau sa te jignesc dar stiu ca si eu am patit-o si ma transpun in acele clipe...dar eu ma frig odata in viata a doua oara...poate doar cand sunt high...adica never ;)

Spark 25-04-06 00:41

oky oky ... am cam intzeles ... ca mi s-a zis asta din mai multe locuri ...
imi e greu pt ca eu o stiu pe ea sufleteste .. si ea pe mine ... ce gandim .. cum ne simtzim ... si din astea ... eu secretele ei .. ea ale mele ... si de asta imi vine greu ...
dar dak asa e viatza ... se pare ca nu am ce sa ii fac ...

orlando 25-04-06 00:49

Frate fii tare...nu te mai gandi la ea si incearca sa nu te mai vezi cu ea un timp...incearca sa te rupi un pic de ea...
si la faza cu ganditu niciodata sa nu zici ca stii ce gandeste ptr ca atunci cand zici asta ea deja se gandeste altfel decat te-ai gandi tu...niciodata nu vei intelege femeia sau daca o vei intelege va fi inainte sa dai coltu'

don_costelo 25-04-06 06:54

cand iubesti pe cineva e divin.persoana respectiva nu poate fi uitata cand dorim noi .doar cu trecere timpului apare uitarea si nici asa in totalitate
Si chiar daca gasim pe altcineva,tot timpul vor aparea situatii care sa iti aminteasca de fosta/fostul iubit. Solutia=timpul. parerea mea:D

EvLSant0S 26-04-06 14:08

bine, la el time`s up ! au trecut luni de zile, gata :) move on cono , serios...

Mertzanik 27-04-06 12:44

Fratilor, cand o persoana merita, simti si stii asta atunci go for it , dar in cazul in care stai si astepti ca fraierul luni si pers resp nik pai atunci treci la nivelul urm. ......iubire adevarata....ce e aia ?????.....nu exista decat pt cei care nu cred in ea........:pelvic_th atata labageala pt o singura persoana????oare merita sa stai sa suferi etc??? nu cred......oamenii vin si trec in viata dar tu ramai for ever cu tine insuti asa k fi cel mai bun prieten al tau si iubeste te

Persoana iubita este exact ca o masina .... o iubesti (asta pt cei care tin la masinile lor:D) investesti bani in ea, timp, te folosesti de ea pt a te simti bine, ai grija de ea, o exerciti la maxim de cele mai multe ori dar cand cade ...o dai la o parte si iei alta......

Tot ziceati de vorbe mari in viata .....uite inca o vorba inteleapta....cand faci un bine unei persoane sa ii rupi si o mana si un picior ca sa t tina minte....

viata e curva batrana si oamenii si mai si

fiti destepti si egoisti k sa aveti ce castiga....si va spun asta pt k nu sunt o persoana egoista ...aveti curaj cum incerc si eu sa am

don_costelo 28-04-06 06:48

[QUOTE=la o parte si iei alta......

Tot ziceati de vorbe mari in viata .....uite inca o vorba inteleapta....cand faci un bine unei persoane sa ii rupi si o mana si un picior ca sa t tina minte....

[/QUOTE]
:D:D:D:D Muhahahhaha asta nu o stiam:D:D:D:D:D

Spark 28-04-06 22:38

lasa ... ca o stiam eu .. aproximativ ...
si mi-a fost dat si ca sfat .. ;)
dar prefer .. sa nu fac din astea .... cel putzin nu ink ... cine stie ce va fi mai incolo ...

A.m.v.t. 29-04-06 20:08

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
concluzie: cupleaza-te de plictiseala ca in timp poate te fascineaza tipa! 8)

ai mare dreptate aici...sa stii k uneori da roade...dupa o perioada mai dureroasa si vb d aceea in care simti k niciodata nu o sa poti uita persoana respectiva, tot timpul se iveste ceva la orizont si nu e bine sa dai cu piciorul la ce iti rasare in cale(poate o matza blanda sau o pisica salbatik;) ..u never know..:lol: )fara sa testezi mai intai terenul;) ...niciodata nu stii cum te poate face sa uiti fostul sau fosta ...trust me ..it works...oricat d mult ai iubi sau ai iubit o persoana care deja face parte din trecutul tau, nu se poate sa nu ti mai iei un pic gandul d la ea in felul asta .....si azi asa maine asa...si cu putzintik vointza te desprinzi incetisor de ea....

Eugen_TL 29-04-06 20:40

AMVT ! merge si fara vointa..pur si simplu tre sa accepti situatia,sa=ti spui ca nu te merita acea persoana si tre sa incerci sa te orientezi catre altceva! nu trebuie sa o placi,sa tii la ea ci pur si simplu sa nu refuzi...daca respectiva persoana stie sa se impuna te poate face usor sa iti indrepti ochii numai catre ea(chiar daca vor exista momente cand iti vei aminti de fostu/fosta dar barem nu tot timpul) ! stiu ca unora li se pare naspa dupa certuri,despartire sa se gandeascsa la altcineva dar e mai bine...si cine e destul de puternic sa faca pasul urmator face bine !

needBrain 01-05-06 23:23

raspunsul la intrebare tinand cont de alt topic "masina vs femeia"....iti iei masina noua :)))

aleks 06-05-06 02:19

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
ai mare dreptate aici...sa stii k uneori da roade...dupa o perioada mai dureroasa si vb d aceea in care simti k niciodata nu o sa poti uita persoana respectiva, tot timpul se iveste ceva la orizont si nu e bine sa dai cu piciorul la ce iti rasare in cale(poate o matza blanda sau o pisica salbatik;) ..u never know..:lol: )fara sa testezi mai intai terenul;) ...niciodata nu stii cum te poate face sa uiti fostul sau fosta ...trust me ..it works...oricat d mult ai iubi sau ai iubit o persoana care deja face parte din trecutul tau, nu se poate sa nu ti mai iei un pic gandul d la ea in felul asta .....si azi asa maine asa...si cu putzintik vointza te desprinzi incetisor de ea....

sa stii ca ai dreptate ana maria... si eu am constatat-o de fiecare data,doar ca... dureaza cateodata a dracului de mult pana trece, si simti ca-ti vine sa te urci pe pereti...
nu mai e cazul meu acum, dar... a fost, si a fost naspa tare...

valib 06-05-06 10:25

phone number deleted
messages deleted
mess id deleted
e-mail deleted
find another one:)

:):):):):):):)

EvLSant0S 07-05-06 12:14

mess id IGNORE ;) trust me ... e mai bine decat just deleted .. ;) :D

needBrain 07-05-06 18:34

hm...cel mai bine e sa-ti faci niste rezerve cand inca esti cu ea,sau in momentul in care simti ca incepe sa scartaie treaba.deci nu inseli,doar iti faci vorbele ca atunci cand vine momentul respectiv sa-ti fie ceva mai usor.....
fazele astea cu IGNORE,sterse sms-urile,nr de tel,etc sunt de baza

Mustang 07-05-06 22:24

sa se uite tot ce a fost...asta e parerea mea ... ;)

needBrain 08-05-06 11:34

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
sa se uite tot ce a fost...asta e parerea mea ... ;)

hm....wow :)))) dar din moment ce o iubeai....."e grele"

Mustang 08-05-06 12:53

ajugem la topicul: cum sa o uiti :)

si da...e greu...da' se poate face ceva in prv asta ;)

EvLSant0S 08-05-06 22:22

repet :) cel mai simplu .. gasita alta... pe care sa incerci sa n`o compari cu.. ce-ai lasat in urma..sa-ti vezi de treaba ta.. cu .. asta.. si aia e .. uiti .. repede :) dup`aia devine haios .. sau .. iritant.. depinde... :)

ERY 11-05-06 20:26

Pai cred ca asa o uiti cel mai repede...sa fii ocupat cu alte.....indeletniciri.Nu?

EvLSant0S 14-05-06 18:08

varianta mai buna decat asta nu prea exista .. :)

dexter_20 15-05-06 09:34

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
ce uiti tu e faptul ca ... NICI UNA nu merita.. oricat de tare si etc ar fi ..

tu esti prost? no offence...
deja ai pierdut cateva luni ... right ?
si ? probabil sa zicem ca poate cine stie cum va impacati .. da?
si ? stai .. luna mai cu ea.. un pic din iunie .. dupa care? pa ? 3 luni ? crezi ca ea o sa stea cuminte si alea alea ?
hai frate.. pierzi timpu` aiurea... :)
ideea e simpla .. zici next.. apare nextu .. rezolvi problema.. dupa zici din nou , next... si tot asa... :) toata chestia asta se mai numeste si ... " imi traiesc viata " ...
dar ..daca tie ti s-a pus pata pe .. respectiva. . ce pot sa zic.. stai ca fraieru :P o sa realizezi mai tarziu ca n-ai facut decat sa-ti pierzi timpul si sa-ti consumi nervii aiurea :)

din propria experientza iti dau dreptate! eu am incercat 5 luni k un prost sa ma impac si degeaba.Am incercat toate variantele(mai putin Mircea Radu)in rest nah.Nu se merita! Intotdeauna vine ceva mai bun!

dexter_20 15-05-06 09:58

Tre sa recunosc k AM FOST UN MARE BOU! Da asta era fata care mi-a pus capac.Singura care n-am vrut s-o insel...cu toate k am avut ocazia... nasol sentiment.But not anymore.:twisted:

Spark 15-05-06 15:32

mda .. quote-u de mai sus ... se referea la ce am zis eu ... :oops:

nu cred ca mai are rost sa mai comentez la ce s-a spus mai sus ...
oricum ... poate mi-a mai venit si mie umpic mintea la cap ... sau a disparut vraja ... dar incep sa va dau dreptate ... so .. deja next e aici ... ;)

Mustang 15-05-06 15:41

fratilor...luv sux..luv CAN break ur wings cum spunea un mare cantaretz...

so... why BOTHER ????
v-o spune unu' care de aproape o luna nu a mai avut prietena...
frankly ... ori e BAC-ul de vina, ori chiar a inceput sa mi se rupa...(scuzati-mi expresia)
pt prima data (cred) cand nu ma deranjeaza deloc ca sunt singur si n-am o gagica...

btw...santos ... fuck buddy rulez...tried ... worked...nota 10 :D

dexter_20 21-05-06 15:45

Looome!!!!! Loome!!!! Azi 21 mai 2005 m-am despartit de panarama cu care am stat 1 an si 2 luni.N-a vrut sa-mi zica de ce in fata da cica au fost mai multe faze.Ce am facut eu? Am incercat s-o razgandesc.Nu a iesit.Ce am facut apoi?Am venit home, am aruncat TOT ce aveam de la ea si gata!!! Asta e astept viitoarea mea cucerire!Girls are the same!Si fosta exact asa mi-a zis:mai bine punem punct! si asa a fost.Da nu mai ma chinui sa ma impac cu ea ca boul pt ca NU MERITA!Va tin la curent cu ce va urma. Astept sfaturi(mai ales de la Santos)sau incurajari.Bafta!!!!

EvLSant0S 21-05-06 17:00

trist, ai iubit-o ? dak da, ai incurcat-o ,gaseste-ti alta RePeDe ... uit-o .. nu mai trage de ea, ignor-o , indiferenta + ignoranta atrag , arde-o cu prietenele ei , daca ai ocazia, fara ca ea sa fie acolo , ulterior... arde-o cu tot cu ea.. :) o sa moara... nush ce sa mai zic, sa mai bage si altii , oricum , da-mi un pm cu varianta lunga de la poveste :D bafta, o sa treci peste, trust me

iasi_drifter 21-05-06 19:47

raspuns la intrebarea din titlu: te duci cu alte persoane si daca-s destul de multe uiti si cum o cheama pe aia pe care vrei s-o uiti :D
si te gandesti la ce a fost mai rau intre voi si daca e cazul la ce si cat rau ti-a facut.

dexter_20 21-05-06 20:28

MAn rau mi-a facut k m-a lasat k pe un caine.Clipe rele nu tin minte sa fi fost ...

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning