![]() |
Re: 4tuning day
Quote:
|
pana la urma cand plecam VINERI SAU SAMBAta LA CE ORA ????
Haideti sa vb ca sa stim din timp cine merge si la ce ora !!!!!!!1 |
eu plec sambata dimineata!! nu stiu exact pe la ce ora! sa vorbim, poate mergem impreuna!!!
|
Baaaaaaaaaaaaaa sambata dimineatza plecam toti!
|
Ok, Sambata dimineata! Eu propun sa ne intalnim sus la Rompetrol in URA dar la ce ora?
|
Deacord...ora nu stiu...pe la 8-9....habar n`am :D
|
la ora 9 mi se pare foarte bine!
|
Pai atunci ramane la ora 9:00 la Rompetrol Sambata ! sper sa fim cat mai multi!
|
ramane Sambata La Ora 8:30 - 9:00 La Rompetrol -ura
|
distractie placuta. eu raman aici. cred ca pe la 5 o sa fie pe la stadion. poate mai vine cineva. o sa mai fac pe la masina cate ceva.
|
inseamna ca nu faceti lipeala cu noi ..
noi plecam de vineri ... care dintre voi pleaca de vineri ? noi plecam dimineata deci dupa-masa daca e de lipit... |
dar nu ai cum sa te intalnesti cu ei. pt ca tu o ieie prin alta parte.
|
Pai ne intalnim in Ploiesti cu voi. Noi venim de vineri deci nu este nici o problema sa ne vedem vineri la amiaz in Ploiesti. Dati-mi un nr. de tel pe care sa tinem legatura.
|
gaju zice ca pe la 17:30 ajungem in PL aproximativ
nr. meu 0743581930 ;) cate masini merg de la voi vineri ? ce se iau ploiesteni de cap cand ne-or vedea atatia :lol: ca si asa suntem noi multi ..LOL ... noi am zis ca ne intalnim cu ei .... si stam la un suc... defapt poate numai un meeting scurt https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/13527-4tuning-day.html ia da-ti un click aici sa vedeti despre ce e vb. |
Din Suceava pleaca minim 4 masini si in Bacau trebuie sa ne intalnim cu restul. Problema este ca 4 dintre ele, printre care cele 4 din Suceava si una din Bacau trebuie sa fie si puse la Prisma in stand. Asa ca trebuie sa vedem si la ce ora trebuie sa fim in Bucuresti. Deci trebuie sa tinem cont si de asta.
|
Quote:
oricum ia in calcul 2 masini din bacau, am obtinut acordul proprietarului ( ii multumesc pt asta inca odata ) va rog, cei care mergeti, da-ti-mi un beep/telefon/sms ( 0744/21.06.32 sau 0765/41.47.49 ) sa-mi spuneti pana la ora 12 sa-mi spuneti daca vreti cazare, pt k platim locurile in avans, si vreau sa stiu sigur pt cine dam banii hotel saftica, exact langa prisma, camere duble, 1 mil pe noapte ( www.saftica.ro ) |
Quote:
Hmmmm ... sunt f curios .... nu spui nimic aleks? sau o sa fie surpriza ... poti da un Pm daca vrei :rolleyes2 ;) :D |
ti-am spus pe privat...
|
MAINE 30 MARTIE INTALNIRE ---4TUNING DAY
ORA 8:00 seara -o intalnire scurta care are ca subiect: 1. ce masini merg sambata 2. unde stam 3. cu cine mergem in masina ,locuri chestii {eu merg cu Andrei} 4.ora intalnire pentru porinirea spre 4TUNING 5. 30 martie ora 8:00 intalnire pentru dezbaterea subiectului ;) BE THERE SUBWAY |
da unde va intalniti?
|
Maine e meciul la 8 30..Nu stiu daca vine cineva..
|
cristi ms efectiv n-am observat ms de pont ;)
ora 7:30 ----nu dureaza mult |
Da Mai Venim
|
meciu e la 8:45 oricum :-P da sa fie mai devreme... 7:30 e bine
|
o rugaminte
mai pot face maine rezervari de locuri cine mai vrea sa mearga, la ieftineala, exact in hotelul in care se face petrecerea 4tuning, sa-mi dea maine cat mai repede un beep/telefon/sms pe 0744/21.06.32 sau 0765/41.47.49 p.s.: sper k nu dati beep pana si pe cosmote, k nu va sun nici de-a dracului :D |
duminica 2 aprilie, prezent la 4 tuning day!:) dupa meci ma urc in mashina (a4 -87-RLM) si am venit impreuna cu raresh, shi cu cumnatu` meu (mazda 6 din focshangeles) .... so ... ne vedem la fata locului!:P
|
va astept, si p tine si p raresh acolo
uitati d c va spun k avem cazare exact unde trebuie ;) https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/15176-petrecere-4tuning-sambata-1-aprilie-2006-a.html |
aleks pe mine trece-ma oricum chiar daca nu gasesti companion la camera...poate imi trag niste gagici pe acolo;)))
|
:)))
slabe sanse :)) |
distractie plecuta acolo la bucuresti. sa va distrati cum trebuie si sa reprezentati bacaul klumea.
|
Quote:
|
Quote:
Mertan dar tu nu vii??? |
Aleks, vezi ca si eu tot la Astoria stau
|
Pentru cei care nu stiu surpriza evenimentului 4tuning Day este la ora 10-12 Sambata asa ca vom fi nevoiti sa plecam cat mai dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!NU PUTEM RATA ASA CEVA !!!!!!
CEI CARE PLEACA SAMBATA -----------ROMPETROL URA {acolo unde a fost ultima oara} PLECARE LA 7:00 SAU 7:30-Maxim NU UITATI!!!!!:!: :!: NU va ofticati ce e prea dimineata dar ata ete;) |
eu zic sa plecam mult mai repede ca sa fim acolo pe la 9jumate10 ca sa nu pierdem nic asta ar insemna sa plecam maxim pe la 6 din bc
|
Daca reusiti sa plecati mai devreme a-ti putea sa va alaturati coloanei din Ploiesti care pleaca la ora 9 9 si jumatate maxim de la Sala Sporturilor ;)
|
Ba care mai suna pe ouf...ca eu tot sun si nu raspunde nimeni...poate am alt nr...sa suna unu sa vorb cu el ...!
|
Mai fratzilor dar la 7 eu zic ca e tarziu, mai ales dak vrem sa prindem deschiderea. Nu facem numai 3 ore pana in Bucale. Acum fiecare cum isi stie mashina si stilu de condus. Eu plec un pic mai devreme , pe la 6 ca sa ajung in Capitala pe la 9 , 9 jumate.
Drive carefuly everybody. :-) |
PAI SA PLECAM LA ORA 6 ----:D ---BETI CAFELE SI FITI PREGATIT DE DRUM
Sper Sa ne vedem maine la ora 5:45 cu totii la Rompetrol pentru a pleca Incercati sa anuntati lumea ca s-a schimbat ora;) |
Ba voi suntetzi nebuni...merem cu noapte-an cap! :D fie de la 6!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning