![]() |
Re: accidente in bacau
am auzit ceva de genul ca in noul cod rutier daca treci cu doua roti peste linia continua nu se considera depashire deci nu se amendeaza
intrebarea e daca ai motor nu mai ei amenzii niciodata nu in ce tara de kakat traim |
am impresia k nu ne intelegem...
iar generalizati... n-ati vazut motoare sa mearga cu 50... serios? in oras, cand e aglomeratie, merg normal, si motoarele, ca si masinile. faptul k se strecoara mai usor, e firesc, pt k au alt gabarit. si asta e unul din motivele pt kre vi se pare k merg repede... nu merg repede, se descurca mai usor.. ok, sunt idioti care se baga fara sa judece, dar sunt peste tot, asa cum sunt si soferi care intra fara sa gandeasca, si cu toate astea nu ne consideram vinovati de toate accidentele doar pentru ca detinem permis categoria b si un mijloc de deplasare cu 4 roti... de asta spun... nu generalizati... vinovati de producerea accidentelor rutiere ( motor vs auto ) nu sunt doar motociclistii, sunt doar cei care nu au respectat regulile de dcirculatie... si... din pacate... in majoritatea cazurilor sunt vinovati soferii autoturismelor... statisticile o spun ,nu eu... si... remember, nu iau apararea motociclistilor de amorul artei, sunt in primul rand conservar si pe urma motociclist, dar... e o moda sa zici motociclist=inconstient... |
mai aleks oricum tot la parerea mea raman
stii ce ...uitate pe siturile lor si vezi media de varsta a celor care mor cunosc motociclisti care merg impecabil si au ceva experienta nu ca tot .. care abia sia luat permis si il vezi in gard si toata lumea il plange... |
ok... fiecare are partea lui de dreptate...
hai sa depasim subiectul... ;) n-ati mai surprins nici un accident? pe tel, cam, ceva... |
hai so lom alt fel
cate acidente de motor vezi shi cate de mashina spunad asta ma refer shi la un raport de proportionalitate oricum cerd ca mai multe mashini se fac praf intro saptamana decat motoare intro luna |
Quote:
bah da ce tare esti tinand cont tot de nr de masini si de moto cum zi zis cate masini sunt in raport cu nr motoarelor ??? normal ca vezi mai multe accidente de masina decat de motor uitate numai in bacau cate motoare sunt ? |
don't drink & drive, si... arucati un ochi pe pozele astea...
unii poate le stiti, a fost o emisiune pe discovery despre fata asta... http://www.myspace.com/xdrunkxdriversxkillx |
Quote:
Tu esti sanatos??? :twisted: :twisted: :twisted: Era sa mor ce poze sunt acolo ... astea-s glume proaste :lol: Glumeam .... dar pe bune ... e urata de tot pagina aia ... e ceva .... CRISTI ... tu sa nu te uiti ca nu mai dormi vreo 2 ani ... stii tu :shock: |
stiu... am stat la tv vreo 2 ore cat a fost emisiunea cu tipa asta...
era vorba despre primul caz de transplant integral de fatza (cu tot cu scalp, cu tot) si pentru asta le trebuia un om care sa nu mai aiba nici o sansa, adik un caz suficient de disperat incat sa nu fie o porblema dak nu reuseste operatia, cu alte cuvinte, si ea era cea mai grava pe care au gasit-o... |
Quote:
nu stiu, nu am analizat site-ul ... am vazut cateva poze, am injurat si am inchis pagina ... sau de fapt mai intai am inchis si dupa am injurat :lol: naspa tare ..... :???: |
:rolleyes2sorrrry, n-am vrut sa t sperii :rolleyes2
|
Quote:
np .... te iert ....:hug: |
cutremuratoare pozele ce sa spun
nu beti frate la volan ( aviz amatorilor) nu zic o bere doua dar daca nu poti sa stai in picioare nu mai conduce frate iati un taxi |
ia sa vedem cu ce poze vii tata.... deabia astept... reporter te face tata.
|
Quote:
Nu e neaparat ca nu te poti abtine pana acasa ca nu intri intr-un stalp ... dar ... ce faci daca iti sare unul in fata ? Nu merita ca pt o bere sa-ti pierzi libertatea ... parerea mea .... ori sofer ori betiv :lol: (in seara aia adik ... puteti sa alternati ipostazele astea de la o zi la alta ) :lol: |
asa e...
si ca un facut, knd bei, se nimenreste ba politie, ba vre-unul sa-ti taie calea, ba cine stie mai ce... eu am condus dupa ce bausem ( nu mult ce-i drept ) doar d 2 ori in viatza... nu merita, kiar nu... |
si cum s-o terminat cele 2 experiente????:D
|
simplu, fara incidente, am bagat masina in garaj si fuga la nani :D
|
Quote:
|
are cineva poze cu bmw ul ala seria 3 care a fost izbit in intersectia da la economic ?
|
1 Attachment(s)
un golf ''aranjat'' putin
|
mai frate... ala nu mai avea nici motorul... io impins tot ansamblul fatza... e naspa
|
auuu
ce-a facut asta frateee? ca are si aripile pe spate aranjate, si pare ca intr-adevar, nici motorul nu-i pe masina :D |
pai nu shtii k motoru si cutia se scot .. la accidente .. :D .. de obicei sunt primele care zboara .. asta dupa faruri si radiator ...
|
da de bmw ul ala nu stie nimeni nimik?
|
aaa... care bmw?
|
un seria 3 negru era in weekend ''parcat'' vis a vis de latin
si era cam sifonat cred ca se trezise cu fata in jos |
e o poveste cam lunga, bmw-ul a fost implicat intr-un accident cu o amploare mai mare, mai multe masini au fost avariate, vreo 6-7, printre care shi vecinu tau alexxx - ala cu zafira neagra cu lex la nr care face italia, kapish???
|
da ???
insemna ca e ceva sa lovesti atatea masini da ce a vrut sa faca ? sa treaca prin ele sau ce ..? |
am vazut si eu 3-ul ala, stie cineva cum s-a intamplat?
|
cam mult de povestit
oricum totul a fost facut la impresii sa izbesti atatea masina e ceva |
da si muppets sia izbit masina aseara pe la vreo 12
a intrat intr un espero tare de tot a fost faza ala ca espero a vazut ca intra politia in sensul giratoriu a franat iar asta care mergea la o distanta mica a intrat in el oricum politaii aia nici macar nu au stat sa vada care este treaba si mai erau si de la circulatie |
he heee
nu vrea nimeni sa se complice cu mupetz :D:D:D:D il stie toata lumea si il cunosc d soferul iadului :) |
Quote:
Da ... dar unul destul de talentat si priceput din cate stiu eu :shock: |
Quote:
taci ma...care te imbeti si-mi scoti masina din viteza....te dai josla garda si te iei cu ei la omor....ma lesi... |
pai soferii buni nu fac accidente la viteze mari, fac numa la viteze foarte mici :) de la 0 la 30 km/h
|
Quote:
|
Quote:
pai eram prea varza sa conduc dar constient ca tu conduci ca o gasca shi ti-o scoteam din viteza ca sa nu opresti motorul bucurate ca ti-am dat jepul meu:)) |
v-am mai rugat... usor cu limbajul de cartier...
|
Quote:
Scuze aleks.......dar e TIBI:))) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning