![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
1 Attachment(s)
intre noi exista o "rivalitate"...stie el care este;)
|
Cu omatu asta o sa iasa o cursa de indemanare super :))
|
Salut! Si eu vreau sa devin membru in CTR! Sunt din brasov, am 24 de ani si am o masinutza destul de frumusica, un leon din 2002 , 75 de cp. Ce ziceti? Sunteti interesati?
|
Quote:
WELCOME! te asteptam sambata la adunare! te obicei pina acuma ne-am intalnit la real in subteran la ora 20! pina atunci te rugam sa te inscri si sa te prezinti pe: Deci am deschis un forum pana este gata site-ul si forumul de baza. http://www.ctrclub.smfnew.com ATENTIE: Intrati cu Internet explorer pentru a va face acont. cu mozila da eroare la codu de siguranta. multumesc pentru intelegere |
In fiecare Sambata ora 20 Adunare CTR Brasov ori in parcarea subterana la real ori in parcare la tekzen(din fata la fostele hale de la romradiatoare) totul depinde de vreme daca ploua sau ninge la real, daca e frig dar nu ploua sau ninge la tekzen;) te asteptam
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
nu numa lui ii place:twisted:
|
Quote:
Atunci multa bafta tuturor!:!: |
A aparut si harta traseului de maine.Sper sa ne vedem cati mai multi acolo.
http://www.autocrono.ro/modules.php?...op=show&id=226 |
Bravo Robert...tot tespectul ptr tine si ptr ce ai reusit azi sa faci8)
|
felicitatrile mele si pentru ceilalti bajetzi care au participat
|
Quote:
Felicitari tuturor....dar mai ales celor 3;).Mai asteptam urmatoarele cupe8) p.s.Robert...urmatoarea indemanarea vrem locul 1 la ambele grupe:lol: |
Multumesc mebrilor ctr pentru sustinere..desi nu am scos un rezultatat prea grozav...pe viitor va fi mai bine !
|
5 Attachment(s)
In mod sigur va fi mai bun pe viitor!!Totul e sa participi.Felicitari pentru evolutie!!
Marigenu,merci mult si nu in ultimul rand pentru banda izoliera!! R Gordini,sper sa fie asa cum zici tu. Multumesc pentru sustinerea tuturor C T R -istilor si nu numai. O zi deosebita astazi pentru mine! Cateva poze de la event,urmeaza sa le postez si pe restul. |
Bravo Robert si Mishu :) sper ca la cele care mai vin particip si eu :P
|
9 Attachment(s)
Te asteptam,Tudor.Multumesc.
|
https://www.youtube.com/watch?v=jkQIc...r_profilepage# un filmulet de la concurs
|
Felicitari Robert si Mishu! Traiasca CTR-ul si la mai mare!! :D
|
salutare baieti,sorry ca,n-am reusit sa ajung la intalnire si la proba de indemanare,am fost plecat pana la bucuresti!!!!!!!!!!!!!!asta e,presupun ca a fost super si multa lume.Felicitari celor care au particiopat si celor care au castigat,data viitoare ma bag si eu,,,,,,,,bafta si ne vedem sambata
|
Poze de ieri de la traseul de indemanare si de la cel din Predeal de acum 2 saptamani:http://picasaweb.google.com/bogdan.fb
|
permiteti-mi sa va intreb, voi va intilniti in fiecare simbata? si cat de mare va e clubul, am in vedere de numarul masinilor?
|
da ne intalnim in fiecare sambata;) mare in ce sens?:?: suntem doar la inceput si avem doar 25 de membrii:-)
|
Bogdan vezi ca ai PM.
|
si pe unde va intilniti? sa vin si eu o data sa vad cum e
|
adrian am vazut pm e ok mai discutam noi :-)
pai ne intalnim in functie de vreme, daca ploua la real in parcarea subterana daca nu ploua la tekzen parcarea mare de langa real(fostele hale romradiatoare);) |
JD_RFTR .. e coleg cu mine la facultate :)
|
un e46 323i nea cade bine de tot in club ...
|
da cum sa nu :D
|
Sa inteleg ca sunt chiar asteptat, ce pot sa spun, Multumesc Mult de "Invitatie":D, pacat doar ca in weekendul asta tre sa merg la o cabana in afara orasului, oricum, asta nu ma impiedica sa imi bag si eu numerele de inmatriculare in club:-) Sper ca RM nu deranjaza pe nimeni 8)
|
da da da da te asteptam denis!!!! ai putea sa ne postezi cateva poze cu masina ta
si daca vrei sa te inscri deja pe forum-ul nostru www.ctrclub.smfnew.com (atentie sa te inscri cu internet explorer din cauza unei probleme tehnice) |
1 Attachment(s)
E unica care o am cu mine aici...
|
Am AMINAT Cheful de weekend, asa ca SIMBATA SUNT PREZENT:-P
|
iti cam place sa te dai la ea, ai trecut ca fulgeru azi pe baba novac
|
:D Se mai intimpla, :D
Se remarca atit de mult placutele Moldova?:rolleyes2 |
oh da frumoasa rau .. imi place
te asteptam sambata auzi baietzii nu e mai bine sa ne intalnim vineri??? la mine sambata e totdeauna problema ori un chef ori nu sunt acasa .. stiti voi cum e .. sau macar mai devreme de 8 |
ar fi o idee buna sa ne intalnim vinerea asta pe la 6-7 .. ca sambata chiar nu pot sa ajung ... spike ce zici ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:51. |
- Copyright 2026 4Tuning