![]() |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
Da baieti, numerele sunt custom (vanity plate) http://www.licenseplates.tv/romania-240.html. Fiindca masina este imatriculata in Michigan, nu am nevoie dacat de numar oficial pe spate, am ordonat si ala custom 74DACIA, astept sa vina in posta. Deocamdata am Historical plate pe masina. Pe fata se poate pune orice numar doresti, atata timp cat nu este de la alta masina.
|
1 Attachment(s)
Am schimbat pompa de frana, brake lines si insfarsit am scos masinuta la plimbare prin oras :mrhappy: Dupa 20 de ani de hibernare masina este inapoi pe strada.
See video below |
scuza`ma ca te intreb....masina are toba sparta sau asa se aude motorul ?!
|
Da toba este sparta, urmeaza sa o repar si pe aia. Motorul merge frumos :)
|
ma gandeam ca au implementat americanul nostru d toate zilele motorul clasic de pe ale lor masini americane cu mult cuplu...un supercharger ceva nu se poate ?
|
Ma gandeam sa pun supercharger pe Camaro (poti sa-l vezi pe prima pagina a forumului), dar deocamdata sunt satisfacut cu 400+ CP. Scopul Renaultului aceasta este ca sa arate cat de aproape posibil ca o Dacie si sa ma plimb cu el frumos prin New York...cruizing not racing 8)
|
da de ce vrei dacie ?! dacia e de ***...renaultul 12 e cu totul si cu totul alta poveste...
|
Citeste forum-ul si o sa-ti dai seama...
|
ce putere are mai exact motorul hp mai exact ?!
|
72 HP
|
1 Attachment(s)
La plimbare
|
se poate mai multe detalii despre motor ?
|
Dacia e *** pt oameni de ***. Restul oamenilor poate au amintiri frumoase si vor sa le retraiasca. Mai ales cei ce au plecat din Romania.
|
de stopuri de dacie nu ai facut rost ? Planuiesti sa o restaurezi sau sa o tii asa cum este? toate cele bune
|
Quote:
|
Se referea ca doar oamenii de *** considera Dacia o marca de ***. Pentru pasionati insa, reprezinta total opusul: o bijuterie :)
On topic: Felicitari pentru ceea ce ai facut, te invidiez :D. Multa bafta in continuare ;) |
Quote:
|
Nu are rost sa dati importanta la oameni de ***** care nu pot aprecia un luru frumos si unicat.
Colectia mea de machete Dacia 1:18 1:43 si 1:87 https://forum.4tuning.ro/505-machetel...e-tzucuny.html |
TzucuNY: Eu aş vrea ca RENAULT 12 L din 1974 al tău să-l laşi ORIGINAL 100% aşa cum e el !
Că e păcat de el să-l transformi īn Dacie 1300 ! Sincer ! :( Sunt mulţi in lume şi īn Romānia fani īnrăiţi, pasionaţi şi īndrăgostiţi la culme de RENAULT 12 care ar da orice să aibe unul ORIGINAL 100% ! |
Cu ocazia Sarbatorilor Pascale va urez sa aveti parte numai de lucruri bune , pace si smerenie in sufletele voastre alaturi de cei dragi si traditionalul " Hristos a Inviat ! ".Cu stima şi respect Valentin Mulţescu ! :D
|
Sr_cristi ai inteles gresit, i'm the good guy :D .
Din filmuletul postat pare ca motorul are un fel de bataie. Sunetul e amplificat de aparatul cu care s-a inregistrat. Eu la dacia mea am o astfel de bataie, care "live" nu e sesizabila decat de cunoscatori, dar la inregistrare zici ca bate cineva cu ciocanul. Ca sa semene cat mai mult cu o dacie 1300 iti trebuie neaparat faruri dreptunghiulare. Sunt prea putine dacii 1300 cu 4 faruri. Bafta. Off topic : Cat costa benzina in state? |
Quote:
|
Quote:
Off topic: Benzina este $2.90/gal deci $.75 litru |
:D una dintre cele mai economice masini din SUA ! keep up the good work !
ps: asteptam un film profesional cu DACIA in Times Square :D |
2 Attachment(s)
Cascadorii de la un shop auto. Dacia in the rearview camera of my 2009 BMW 750li :)
|
Dar tu de ce nu-i pui faruri ovale de 1300? o sa arate mult mult mai bine decat "ochelrii" care ii acum:-P parerea mea
|
multi km fara probleme si asteptam sa o vad gata o dacie romaneasca cu suflet american , romani arunca daciile si americanii le reconditioneaza , astia suntem noi putin stiu sa pretuieasca.scz de off
|
Quote:
-2 la mana,parca o reprezinta mai bine masca asta -3 la mana,mai trebuie sa faca si o mica modifcare la instalatia electrica...pentru ca masina a venit din fabrica cu 4 faruri,si instalatia este facuta pentru 4 faruri,asa el trebuie sa taie,scurteze,modifice firele ca sa poata sa faca pentru modelul de faruri la 1300. P.S: Ia-o ca pe un sfat ;) sau ia-o cum vrei ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
si daca este 1310 TX de ce are lampi,bord,masca,jante de 1300? raspunde la intrebarea asta...daca tu zici ca e 1310 TX
hai sa incetam cu off-topicul |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Cosmine..te-ai aprins cam repede si degeaba:)
|
Quote:
|
Singurul lucru ce are in comun cu 1310 sunt farurile, care daca va uitati atent puteti observa ca sunt diferite de cele de pe Dacia 1310, ale mele sunt ingropate si cu cercuri cromate inconjurul lor. Nu vreau sa dau jos de pe ea ceva ce este foarte rar si cautat mai ales de Romani, mi-a oferit cineva 250 Euro pentru ele si stiu pe altcineva din Romania care a platit $320 pentu 'ochielari'. Restul masinii este Dacia 1300, stopuri mici, bordul, jantele, etc...Ce mai difera sunt farurile de masalier (sau cum se zice 'backup lights'), la a mea sunt linga stopuri si la 1300 sub stopuri. O sa rectific si asta cand ma apuc de tichingerie. Din cate stiu prin anii '80-'81 Dacia 1300 avea 'ochielari' si stopuri mici, asta fiindca in '79 sa terminat contractul cu Francezi si au sarit Romanii sa copieze Renault-ul meu. Si in ultimul rand, i-mi place mie cum arata cu 'ochielari'...Dar va multumesc pentru opiniile si sfaturile voastre, tot ce ziceti se ia in cosiderare. Poate intr-o zi, asa de plictiseala, o sa schimb farurile cu cele ovale ca sa vad cum ai sta. Nu e mare lucru sa le schimbi, cateva suruburi date jos si doua fire legate :D
|
Quote:
Scuze pentru off... |
Ce ma distreaza cum va certati voi pe topicul meu :lol: :punch:
|
2 Attachment(s)
Doua desene care le-am facut la munca in graba cu pix...cam asta am in gand sa fac cu Dacia, portocalie cu dunga neagra
|
Quote:
Bineinteles, chiar si pe forum gasim si masini foarte bine puse la punct, care merita sa poarte astfel de dungi(Gordini), dar foarte putine. Oricum, cred ca o sa arate foarte bine cu astfel de grafica "old school" americana, pe masina ta. Sa ne auzim de bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning