Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009 - CURSĂ ANULATĂ (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/131861-curse-accelerare-402m-rm-valcea-25-iulie-2009-cursa-anulata.html)

cryssl 16-07-09 14:49

Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009

felicitari baieti pentru cursa..nu am avut timp sa urmaresc toate paginile

speram sa ajungem si noi cei din slatina

Kaluvr6 16-07-09 16:47

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 2490551)
felicitari baieti pentru cursa..nu am avut timp sa urmaresc toate paginile

speram sa ajungem si noi cei din slatina

vezi ca inscrierea se face obligatoriu pe net. E pe prima pagina un formular si mi`l trimiteti in mail daca veniti.

Asta seara ma intalnesc cu restul organizatorilor sa vad ce s`a mai rezolvat (din cate am inteles totul e OK) si sper sa vin cu un raspuns final deseara. O sa propun varianta cu datul la libere a celor care nu mai pot sa se inscrie in concurs.

Sa ne auzim cu bine :)

nicolae1 16-07-09 21:30

Reprezint clubul sportiv Turbosfax Rm. Vilcea , afiliat FRAS , principalul organizator al evenimentului programat pe 25 iulie.
In momentul de fata situatia sta in felul urmator :
Avem avizul Primariei Municipiului si al Administratiei Domeniului Public. Pe baza lor , miine vom vom obtine avizul SPR Vilcea .
Simbata cu un dosar cuprinzind toate aceste avize plus o documentatie destul de ampla , care in acest moment este elaborata in proportie foarte mare ( si care poate fi consultata la urm. adresa :
http://turbosfax.ro/calendar.php?eveniment=4 ) ne vom prezenta la un oficial FRAS ( care se afla la Sibiu la etapa locala de raliu ) si vom obtine licenta de organizare a evenimentului.
Cu toate cele de mai sus , vom merge Luni cu o cerere catre SPR Bucuresti de unde vom lua avizul final. Lucrurile pot intirzia fata de acest grafic ; totusi sansa ca totul sa fie in regula in timp util este foarte mare

Pot parea o multime de lucruri de facut in foarte scurt timp dar , cum se stie , asa e in motorsport.

Pentru cei care vor avea rabdarea sa citeasca documentele postate pe site-ul evenimentului ; veti observa niste mici neconcordante intre ce e scris acolo si ceea ce reprezentantul clubului Midnight Racers , Kaluvr6 a discutat anterior pe acest forum.
Lucrurile se vor armoniza in timp util , ceea ce s-a spus si s-a facut se va incerca sa fie respectat 100%. Cu specificatia ca , deoarece forul care licentiaza organizarea acestui eveniment este FRAS ,in ultima instanta , ei vor fi cei care vor impune regulile dupa care se va organiza competitia.

scorpio GL 16-07-09 22:00

este o mare ciudatenie la incadrarile pe grupe....ma refer la fraza referitoare la cei cu turbo; adica cum inmultesti cilindreea cu 1,7 si dau caii?

nicolae1 16-07-09 22:11

e una din neconcordante;
in regulamentele FRAS se foloseste coeficientul 1,7 pentru incadrarea motoarelor turbo
Se pare ca la competitiile de acest gen se prefera 1,6
Probabil va fi folosit cel din urma si nu vor exista diferente
documentatiile venite din mai multe directii nu s-au armonizat total inca.

RoSonic 16-07-09 22:33

Quote:

veti observa niste mici neconcordante intre ce e scris acolo si ceea ce reprezentantul clubului Midnight Racers , Kaluvr6 a discutat anterior pe acest forum.
Fara suparare... tinand cont ca participantii sunt inscrisi la aceasta cursa aici, ca urmare a ceea ce a postat el... cred ca trebuie mers pe varianta expusa de el...

iar textul regulamentului de pe site-ul respectiv pare a fi o gluma... Grupe pe cai putere in care masinile sunt repartizate "in functie de cilindree"? cum vine asta?

iar legat de:
Quote:

in regulamentele FRAS se foloseste coeficientul 1,7 pentru incadrarea motoarelor turbo
Se pare ca la competitiile de acest gen se prefera 1,6
La acestea coeficientul respectiv se aplica la puterea masinii nu la cilindree, si se aplica la cele care au montat turbo suplimentar fata de cum a venit din fabrica si nu la orice masina cu turbo... deci nu e vorba de mici neconcordante ci de cu totul altceva. ;)

nicolae1 16-07-09 22:45

neconcordantele apar pentru ca regulamentul a fost facut pentru incadrarea masinilor in functie de cilindree. se vor armoniza cit de curind , probabil miine.
Incadrarile se vor face asa cum s-a anuntat.
E posibil sa fie totusi schimbari dar nu la incadrarea in grupe.

dany_let 16-07-09 22:50

FRAS SUNT NISTE GOLANI INFECTI !!!! NISTE NESIMTITI SI NISTE HOTI CARE NU AU LEGATURA CU MOTRSPORTUL ...VOR SA FACA NU MAI BANI DIN ASTA...
EU NU POT SA-I INGHIT..AM PRIETENI CARE SE DAU LA VTM SI AM AUZIT MULTE POVESTI DESPRE FRAS...GOLANI.

IN SFARSIT ASTEPTAM O CHESTIE CLARA SA STIM SI NOI ASTIA CARE NE DAM ACOLO SA FACEM SPECTACOL PE MASINILE SI BANII NOSTRII ....CUM NE DAM SI DACA NE DAM!!!:rolleyes2

DragosT 16-07-09 22:51

FRAS parca are ramura de accelerare unde coordonator sau presedinte era/este Sandu Sebastian. Daca el reprezinta Legal Racing si FRAS utilizeaza alte regulamente... iar FRAS autorizeaza astfel de evenimente, din fericire doar cand e vorba de drumuri publice, iar IGPR da ok-ul pe baza avizului FRAS... cam mare imbarligatura. Mai bine lasati regulile jocului asa cum au fost ele enuntate la inceput ca din armonizare s-ar putea sa iasa debandada.

flexus 17-07-09 01:01

Eu prefer 5 grupe pe cilindree decat 10 grupe pe puterea din talon :) E mai interesant... Orice ar fi eu zic ca ar trebui sa ne concentram sa fie, nu cum o sa fie. Vedem noi acolo, din cate am vazut baietii sunt flexibili si vor face ce trebuie sa ne simtim bine.

miliady 17-07-09 01:21

coeficientii aia si incadrarea pe cilindree este regulamentul aplicat de fras in cadrul curselor de tip VTM... de-aia si coeficientii de turbo de 1,7.

dragos1989 17-07-09 01:56

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2490905)
vezi ca inscrierea se face obligatoriu pe net. E pe prima pagina un formular si mi`l trimiteti in mail daca veniti.

Asta seara ma intalnesc cu restul organizatorilor sa vad ce s`a mai rezolvat (din cate am inteles totul e OK) si sper sa vin cu un raspuns final deseara. O sa propun varianta cu datul la libere a celor care nu mai pot sa se inscrie in concurs.

Ar fi excelent daca ai putea face asta :D Erau multi oameni la Tg. Jiu care nu s-au inscris(din motive de grupa A sau B) care ar fi vrut sa vina sa se dea...ne vedem sambata..mult succes cu organizarea! Sa fie un eveniment reusit!

MaliBuGTI 17-07-09 02:12

As dori si eu sa stiu pana la urma cum vor arata grupele de participare si de ce au intervenit schimbari ? Iara-si baga coada cineva (FRAS) in organizare ? Deci cum ramane, LR sau FRAS ?

Kaluvr6 17-07-09 02:17

Incadrarea pe grupe ramane cum am anuntat`o in primul post, adica legal racing, dupa ce am discutat asta seara am inteles ca mai nou, trebuie o autorizatie de la FRAS pt a organiza astfel de curse, iar pt obtinerea autorizatiei respective trebuie indeplinite anumite cerinte. Asta nu o sa se lege de felul in care se fac grupele, probabil o sa tina mai mult de securitate si organizarea evenimentului. O sa fac un Update la primul post si acolo o sa anunt masinile care se inscriu zilnic fara a mai face 1000 de posturi.

MaliBuGTI 17-07-09 02:45

Ma bucur si sper ca ramane cum s-a stabilit initial. Sper sa nu va lasati influentati de anumite regulamente si interese, care n-au vreo treaba cu ce a insemnat pana acum fenomenul de drag racing de la noi. Grupele LR sunt foarte bine concepute pentru nivelul la care ne aflam momentan. Grupele pe baza capacitatii cilindrice incurajeaza performanta, dar mai avem mult de munca pana cand vom putea sa le implementam cu succes si aici.

kimi 17-07-09 08:16

Coeficientul de 1.7 aplicat la cilindree eu stiam ca se foloseste la FIA GT..
La Sibiu cand am fost in primavara, la 1.9 TDI ce aveam eu mi s-a aplicat coeficientul de 1,7 si m-a "aruncat" in cea mai de sus grupa cu Ferrari, Porsche, Lambo,etc...

Aveti grija baieti ca sunt o gramada de pioneze care va sunt aruncate in cale de stiti voi cine.......................

Bafta multa !

catalyn style 17-07-09 10:14

liniutele astea sunt sigur pe 25 sau chiar sambata asta?:D

Victor_WRC 17-07-09 10:15

Quote:

Originally Posted by catalyn style (Post 2492539)
liniutele astea sunt sigur pe 25 sau chiar sambata asta?:D

frate din moment ce SCRIE PE 25 ce mai vrei ???:lol::lol::lol:.....:rolleyes2

Pinky 17-07-09 17:24

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2492311)
Coeficientul de 1.7 aplicat la cilindree eu stiam ca se foloseste la FIA GT..
La Sibiu cand am fost in primavara, la 1.9 TDI ce aveam eu mi s-a aplicat coeficientul de 1,7 si m-a "aruncat" in cea mai de sus grupa cu Ferrari, Porsche, Lambo,etc...

Aveti grija baieti ca sunt o gramada de pioneze care va sunt aruncate in cale de stiti voi cine.......................

Bafta multa !

iara vrea toata lumea cupe si plange daca nu se fac atatea grupe cate masini sunt inscrise? ntz, ntz, ntz..

DragosT 17-07-09 19:24

Am mai spus ca in urma unor "decizii" de ultima ora conditiile pentru avizarea/aprobarea unui concurs auto pe un drum public (comunal, judetean, national/european) trebuiesc indeplinite anumite aspecte si anume: DOVADA ca acel concurs este inscris in calendarul competitional al si numai al FRAS (gen "confirmam ca acest concurs face parte din calendarul nostru competitional"); un aviz de FORMA din partea IJPR in urma caruia IGPR da avizul si mai de FORMA pe baza caruia IJPR da APROBAREA FINALA. O parte din aspectele mai sus sunt mentionate si in Codul Rutier. Restul e pistol cu apa plin cu pipi. Eu zic ca nu se merita injoseala dar acum nu mai aveti incotro. Iar despre regulile FRAS cu privire la siguranta... or sa va spuna "minim 25 metri intre public si zona de concurs" / ca asa cere FIA care cere la randul ei autoritatilor nationale in materie, adica ACR la noi. De aici sa deduceti ca FRAS e imputernicita de Politie sa dea niste acorduri cu norme imprumutate de la ACR. E posibil sa zica si de casca si arc la masinile mai puternice de 100 si ceva de cai. Evident ca multe dintre ele nici ei nu le respecta... Vrajeala ieftina care va va ingreuna "viata".

Kaluvr6 17-07-09 21:12

Quote:

Originally Posted by DragosT (Post 2493869)
Am mai spus ca in urma unor "decizii" de ultima ora conditiile pentru avizarea/aprobarea unui concurs auto pe un drum public (comunal, judetean, national/european) trebuiesc indeplinite anumite aspecte si anume: DOVADA ca acel concurs este inscris in calendarul competitional al si numai al FRAS (gen "confirmam ca acest concurs face parte din calendarul nostru competitional"); un aviz de FORMA din partea IJPR in urma caruia IGPR da avizul si mai de FORMA pe baza caruia IJPR da APROBAREA FINALA. O parte din aspectele mai sus sunt mentionate si in Codul Rutier. Restul e pistol cu apa plin cu pipi. Eu zic ca nu se merita injoseala dar acum nu mai aveti incotro. Iar despre regulile FRAS cu privire la siguranta... or sa va spuna "minim 25 metri intre public si zona de concurs" / ca asa cere FIA care cere la randul ei autoritatilor nationale in materie, adica ACR la noi. De aici sa deduceti ca FRAS e imputernicita de Politie sa dea niste acorduri cu norme imprumutate de la ACR. E posibil sa zica si de casca si arc la masinile mai puternice de 100 si ceva de cai. Evident ca multe dintre ele nici ei nu le respecta... Vrajeala ieftina care va va ingreuna "viata".

Sper sa nu fie asa ca e jale, n`avem unde sa punem publicul la 25m de pista si chestii d`astea, mi se par aberatii din partea lor. Nu ar trebui aplicate regulile astea in cazul in care am avea si noi o PISTA ca tot europeanul? :)

dragusu 17-07-09 21:24

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2494056)
Sper sa nu fie asa ca e jale, n`avem unde sa punem publicul la 25m de pista si chestii d`astea, mi se par aberatii din partea lor. Nu ar trebui aplicate regulile astea in cazul in care am avea si noi o PISTA ca tot europeanul? :)

nici la VTM nu sta publicul la 25m nu au nici garduri nici panglica nimic...ma gandesc ca daca ,Doamne fereste,nu ai aprobarile pana pe 25 poate se poate amana pana sunt toate OK si decalam cu 1-2 saptamani...ce zici?

Kaluvr6 17-07-09 21:27

nu stiu ce sa zic, cei de la primarie au venit cu propunerea asta pt zilele valcii, acuma nu stiu daca ar fi de acord sa le facem alta data, dar eu zic ca o sa fie OK, iti dai seama ca eu vreau sa le facem oricand :) da daca vb aia...regulile apar pe parcurs, e nasol. In fine, astea sunt speculatii, sambata o sa aflam daca luam autorizatia FRAS ca e etapa la Sibiu si se dice cineva acolo.

dragusu 17-07-09 21:47

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2494092)
nu stiu ce sa zic, cei de la primarie au venit cu propunerea asta pt zilele valcii, acuma nu stiu daca ar fi de acord sa le facem alta data, dar eu zic ca o sa fie OK, iti dai seama ca eu vreau sa le facem oricand :) da daca vb aia...regulile apar pe parcurs, e nasol. In fine, astea sunt speculatii, sambata o sa aflam daca luam autorizatia FRAS ca e etapa la Sibiu si se dice cineva acolo.

OK sa speram ca nu sunt probleme

TIGER Cupra/GTC 18-07-09 02:23

Quote:

Originally Posted by dragusu (Post 2494086)
nici la VTM nu sta publicul la 25m nu au nici garduri nici panglica nimic...ma gandesc ca daca ,Doamne fereste,nu ai aprobarile pana pe 25 poate se poate amana pana sunt toate OK si decalam cu 1-2 saptamani...ce zici?

sal,colegu,nu decalam ,ori nu ai masina gata pana atunci?

DragosT 18-07-09 09:04

Kalu, eu ti-am spus cum poate fi mai rau. Limita de 25 de m. este ptr situatiile in care nu exista o amenajare de protectie gen gume, parapeti sau baloti. La CNVC ori VTM ori CNR rar au asa ceva si tot nu se respecta... Am avut anul asta aprobare ptr. doua date, la 1 luna diferenta, dar am renuntat cand am vazut pe la ce usi era de batut. Bine, nici nu era drumul ca la voi si nici nu ma mai sprijinea nimeni, asa ca cel putin am ajuns la concluzia ca nu se mai merita efortul. Vedeti voi cum faceti ca sa iasa bine. Daca adm. drumului e de-al vostru... e ok. Poate ca era mai eficient sa cereti aprobarea pentru cu o sapt. mai devreme iar asta pe 25 sa fie de rezerva si apelati in ultimul moment la ea. Cert e ca Politia favorizeaza pe criterii idioate unele entitati si incurajeaza ilegalele fara a mai oferi alternativa. Sa speram ca va fi bine pana la urma.

dragusu 18-07-09 10:25

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 2494487)
sal,colegu,nu decalam ,ori nu ai masina gata pana atunci?

nsincer nu e gata la cum vreau eu..dar macar ma prezint cu ea dar am auzit ca unii vin cu trenu...de data asta am fost dragut dar dupa valcea daca pierzi iar...stii ce te asteapta te salut

Gycone 18-07-09 14:48

Tare mi-e teama ca n-or sa se tina din cauza publicului. Am inteles ca se va tine in oras, nu intr-un cadru restrans cu bilet de intrare. Ma poate convinge un organizator ca nu o sa vin degeaba ?

nicolae1 18-07-09 18:52

A avut loc discutia cu oficialul FRAS asa cum fusese anuntat.
I-am prezentat documentele cursei asa cum sint ele afisate pe site la momentul actual. In afara de citeva recomandari de imbunatatire a flyer-ului " norme de securitate pentru spectatori " si citeva propuneri de modificari in planul de securitate al cursei restul documentatiei a fost considerata ok.
Masurile suplimentare de securitate dorite sint :
- sa fie specificat in plan ca exista o salvare la locul competitiei si o unitate spitaliceasca a fost anuntata de perioada de desfasurare a evenimentului
- sa fie indicate locurile unde se afla amplasate extinctoare si sa existe o masina de pompieri la locul competitiei
- sa fie precizat numarul de organizatori si de arbitri care participa la competitie si atributiile lor

Distanta recomandata intre spectatori si traseu a fost de 5m. La modul cum ne gindeam sa organizam competitia aceasta conditie nu s-ar respecta de catre spectatorii aflati pe trotuarul din partea stinga a traseului de concurs. Spectatorii de pe trotuarul din dreapta se afla la aprox. 10 m de traseu. La o adica putem interzice accesul spectatorilor pe partea stinga a traseului. Chiar ar fi mult mai sigur pentru toata lumea in acest caz. Nu e luata vreo hotarire inca; sugestiile argumentate sint binevenite .

Cred ca cei care s-au grabit sa acuze FRAS ca ar vrea sa ne obstructioneze au gresit. ( chiar vazind limbajul folosit de un membru al acestui forum m-am intrebat ; de ce m-am implicat eu oare in chestia asta ? ; Mi-am mai revenit asa un pic cind am vazut posturi gen flexus - pag 17 sau pinky - pag 18 )

In concluzie ; cu aceste modificari facute si cu avizul SPR Valcea vom obtine avizul FRAS. Noi detalii Luni seara .
Eu zic sa va pregatiti.

Kaluvr6 18-07-09 23:30

Quote:

Originally Posted by Gycone (Post 2495273)
Tare mi-e teama ca n-or sa se tina din cauza publicului. Am inteles ca se va tine in oras, nu intr-un cadru restrans cu bilet de intrare. Ma poate convinge un organizator ca nu o sa vin degeaba ?

o sa se tina in oras dar o sa fie loc destul. Nu o sa fie ca la Craiova, publicul de aici cred ca e mai civilizat, plus ca luam masuri maxime de securitate la pietoni. Nu vrem ca prima cursa din Valcea sa se anuleze din cauza pietonilor, facem rost de 250m de garduri, cauciucuri panglica etc. Eu zic ca nu o sa fie problema asta.

ClaudyuNSL 18-07-09 23:43

eu cred ca publicul valcean stie sa urmareasca in conditii decente acest eveniment si nu va pune probleme.

DragosT 19-07-09 00:22

Avizul FRAS este necesar pentru avizul IGPR., asta daca nu s-a schimbat regula in 2 luni. E doar o informatie gratuita bazata pe fapte reale. Daca vreti o luati in considerare. Si cu asta inchei si urez rezultate la fel de bune ca cele obtinute in acest an de competitorii buzoieni. Cursa frumoasa!

ClaudyuNSL 19-07-09 11:37

se mai poate afisa inca odata lista masinilor inscrise in concurs actualizata?

Kaluvr6 19-07-09 12:59

================================================== =
GRUPA B

VW GOLF 129cp ----------------- B
VW Golf 5 105cp ----------------- B
Daewoo Cielo 106cp -------------- B
Dacia berlina 135cp ------------- B
HYUNDAI ACCENT 110cp -------------- B
VW Scirocco 129 CP -------------- B
renault megane coupe 107cp ------- B
renault 5 gtt 136cp --------------B
FORD ESCORT RS TURBO 132cp ---- B
Peugeot 206 GTI 136 cp -------- B
OPEL KADETT 115 cp ------------ B
Renault 115cp ------------------- B
GRUPA C

Fiat Brava 150cp ---------------- C
Opel Kadett 150cp --------------- C
BMW 320i 150cp ------------------ C
Renault Clio 169cp -------------- c
Opel Astra GTC 150cp ------------ C
TRANDAFIR BOGDAN (C Z T)COLT CZT GRUPA C
OPEL ASTRA GSI 150cp ----------- C
ford fiesta st 150cp ------------- C
opel kadett 150cp --------------- C
Opel Vectra 150cp ------------- C
BMW 163 cp -------------------- C
Mercedes-Benz 136cp ------------- C
Grupa D

Seat Ibitza 180cp ------------- D
Opel Kadet 204 cp ------------- D
Skoda RS 200cp ------------------- D
Volvo S40 200cp ------------------- D
VW GOLF V GTI 200cp --------------- D
Corrado VR6 192cp --------------- D
Opel Corsa OPC 192cp ------------ D
IONITA CONSTANTIN (BRAGA) skoda octavia rs 200cp grupa D
Opel astra gtc 180cp ----------- D
Coroian George (BYG'u) Mk5 GTI grupa D
BMW 525 170 cp ----------------- D
Grupa E

Fiat Coupe 220cp ---------------- E
Fiat Coupe 220cp ---------------- E
Seat Leon Cupra 240cp ----------- E
OPEL ASTRA OPC 240cp ----------- E
VW BORA VARIANT 204cp ----------- E
Seat Leon Cupra 240cp ---------- E
ford focus st 226cp -------------- E
Seat Leon 225 cp -------------- E
Seat Leon Cupra 240cp ----------- E
Bobi 530D 230 CP -------------- E
Ford Focus ST 225cp ----------- E
VODEA SORIN (CHIORETE)(OPEL VECTRA)GRUPA E
Seat 240cp -------------- E
Grupa F

BMW 530xd ----------------------- F
SUBARU WRX 230cp ---------------- F
FLORESCU AUGUSTIN opel gt grupa F
Subaru WRX 230cp ---------------- F
VW GOLF MK2 GTO --------------- F
MOCANU RAZVAN ALEXANDRU(toba) subaru wrx grupa f
ford sierra 195cp +compresor ---------- F
MOCANU DAN (BBN)AUDI S3 GRUPA F
Grupa G

Subaru STI 265cp -------------- G
GOLEA CATALIN CRISTIAN (baluba) mitsubishi evo9 grupa G
PADURARU RAZVAN (RAZVAN SUBARU)SUBARU WRX STI GRUPA G
Mitsubishi EVO ------------------ G
BMW 320t ------------------------ G
Audi S3 265CP ------------------- G
Audi S3 265CP ------------------- G
Grupa J

BMW M5 394cp -------------------- J
Grupa VIP

Bobi Urs m3 turbo ------------- VIP
Porche 997 turbo 480cp ---------- VIP
Audi RS6 580 cp ----------------- VIP

B NU MAI SUNT LOCURI
C NU MAI SUNT LOCURI
D 1 locuri libere
E NU MAI SUNT LOCURI
F 4 locuri libere
G 5 locuri libere
J 11 locuri libere
H 9 locuri libere

dragos1989 19-07-09 14:43

Deci pana la urma,cum va fi la libere? :D Sunt locuri si pt cei care nu s-au inscris&platit taxa?

TIGER Cupra/GTC 19-07-09 15:20

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 2496882)
Deci pana la urma,cum va fi la libere? :D Sunt locuri si pt cei care nu s-au inscris&platit taxa?

mi se pare destul de clar sa platesti taxa kiar dak nu mai ai loc in grupe si te dai doar la libere.e ceva logic

dragos1989 19-07-09 17:19

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2490905)
O sa propun varianta cu datul la libere a celor care nu mai pot sa se inscrie in concurs.

De asta am intrebat...cand ai timp Kalu,asteptam un raspuns :D

kimi 19-07-09 17:55

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 2493645)
iara vrea toata lumea cupe si plange daca nu se fac atatea grupe cate masini sunt inscrise? ntz, ntz, ntz..

nu vad legatura intre postul meu si intrebarea ta ?? Imi poti explica ??
Reiese din postul meu ca imi doresc cupa?? Eu nici nu particip la acest eveniment..

CarteluL 19-07-09 22:43

Salut..vreau sa ma inscriu si eu la grupa b..mai este vreun loc liber?

p_vio46 19-07-09 22:56

Quote:

Originally Posted by CarteluL (Post 2497792)
Salut..vreau sa ma inscriu si eu la grupa b..mai este vreun loc liber?

la b nu mai sunt locuri

All times are GMT +2. The time now is 04:59.

- Copyright 2026 4Tuning