![]() |
Re: Logan 1,4 - DJ 07 PJJ -
Quote:
|
O sa iasa bine...sper, deocamdata mai e de munca.
Crazyfornova mersi frumos pt VT-u... asa o sa arate capota. Dupa o lunga discutie cu dragul meu prieten Andu , am ajuns la concluzia ca mai bine incerc sa fac o bara dupa ideile noastre. Ce e cumparat nu e ceva original sau senzational, e ceva banal. pana una alta ne mai gandim la cum o sa arate bara. Poate cineva sa faca asa ceva pe bara mea stock ? sa vad cum i-ar sta.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1237399218 |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
a iesit frumos ;)
|
si jantele cand vin ?
|
hehe...jantele...nu stiu...nu promit nimic . Am ceva de rezolvat ...si poate... :oops:
|
atat ii lipseste momentan. de tras trage foarte bine pentru motorul ei, grila aia e o schimbare mare in bine jantele si gata pentru azi de maine va urma
|
da. ai dreptate.
Grila nu e gata. am intampinat niste probleme si trebuie refacuta. Am facut rost de materialele perfecte si luni o desfac. |
Frumoasa masina, imi place cum arata grila fara sigla. Spor la treaba, la cat mai multe modificari! ;)
|
Mersi frumos. bafta si tie !
|
Frumusica .
De pe haion sa dai jos sigla si sa pui motoras;). |
Exact asa o sa fie. Portbagaj Clean , badboy look si cateva maruntisuri:lol:
|
materialele perfecte ? asta suna ciudat ....
|
N-am gasit alt sinonim :lol:
|
Quote:
|
Unde ai vazut-o ? Stiu ca ieri am fost plecat la Tg Jiu.
Unde e masina sunt si eu...deci poti sa ma vezi si pe mine :lol: |
Quote:
|
a.. Pai stau in zona, mai exact la segarcea :D
|
2 Attachment(s)
Dupa ceva probleme cu MILITIA am repus folia pe geamuri.
Am colantat si stalpii si acum astept raspunsul de la Asiban pentru intrarea in service. |
data viitoare cand te pun sa o dai jos sa tragi brusc si tare de ea. o sa se ia doar folia si anume aia transparenta, restul ce e colorat ramane acolo. asa ai dat si folia jos si ai si geamurile fumurii :))
|
Buna Idee :lol::lol:
|
Dupa cum prbabil ati aflat, grila a cedat. Urmeaza refacea , sper, cu materiale mai bune sa nu mai crape
|
dar nu se gaseste sa cumperi asa ceva?
|
frumoasa grila si masina ingrijita , in legatura cu folia de pe fata si eu tot cu folie pe fata vroiam pana am patit`o inca odata cu politia pt ea , odata am primit doar avertismest si a 2-a oara direct talonul luat + amenda 540 lei (48 ore 270lei) de atunci nu mai vreau folie pe fata doar ... cat e legal
daca umbli cu proiectoarele aprinse mult merita sa bagi xenon dar asa numa de forma nu merita , tine cont ca iti termina bateria mult mai repede ( si te lasa cand ti lumea mai draga) si o sa deranjezi participantii la trafic foarte tare din cauza ca sunt prea puternice cel putin in faruri (8000 k ) si nici nu ai lupa ... toate cele bune si sper sa nu te supar sau deranjez cu ceva |
Andrei - Nu exista sa cumperi asa ceva...din pacate.
bandeanradu - Nu mai am xenon pe masina. Ma gandeam sa pun xenon in proiectoare dar toti banii se vor duce in suspensie si jante ca nu se mai poate asa. Folia o sa ramana asa pana ma ia iar MILITIA, sper cat mai tarziu.:oops: |
atunci pune mana si fa-o calumea :D
si cu folia eu zic sa o dai jos de tot, decat sa dai bani la politie pe amenzii ii bagi in masina daca vrei omologata du-te la radu ( ala care pune folie pe langa flavi) ca are el folie cu omologare la 100 de ron parca |
la 100 de ron iti dai seama de calitatea ei ?=)
|
e foarte buna folia crede-ma, nu e ca lumarul dar nici departe
|
Da am vorbit cu Radu DDR-ul si o fac dupa ce o scot de la vopsit.
|
Quote:
stii bine cat ti-am zis s-o finisezi .... sa vezi daca rezista .... si *** .... tu ai vopsit-o imediat si dupa ai pus-o pe masina :) |
Ba e tabla de sus prea mica, si se misca prea rau. Acum punem tabla mai mare si n-o sa mai fie probele :D
Fa-ti odata masina ca vina iarna ! |
3 Attachment(s)
Vesti noi ! Apare soarele pe strada mea !:lol:
Datorita bunului meu prieten Eugen GNY care isi da tot jos de pe masina sa o vand, in weekend pun masina la pamant (la propriu ) bara fata de la Zender ,angel eyes, pragurile si proiectoarele cu xenon de 8000K voor fi pe masina mea, dupa care revopsirea ! Supensia e senzatie ! :twisted: |
asa da :D astept sa o vad cat mai repede gata :D
|
O vezi duminica pe aeroport cu noua suspensie :D
|
Quote:
nu pot sa vin pe aeroport duminica, o sa plec la bucuresti pana atunci, dar daca e gata pana duminica dimineata facem noi cumva. app da un add andrei_spaz |
sunt si eu curios cat costa si cum a intrat in posesia kitului de pe bara fata....
prin comanda sau se gaseste la noi?? :rolleyes2 mersi |
Din cate stiu a facut comanda pt kit.
Andrei ti-am dat add ! |
imi poti da pe PM un pret daca ai idee :-??
si tot odata idul tau:)) e cerere pe el bagi cumva H&R ? |
suspensia nu e aia de pe loganu rosu din mioveni????ca din ce tin eu minte GNY parca a luat-o
|
Da. aia este !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:48. |
- Copyright 2026 4Tuning