Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NFS UG2 Drifters (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/131129-nfs-ug2-drifters.html)

eMH 07-02-10 11:27

Re: NFS UG2 Drifters

Insane,explica-i tu cum sa puna poze ca lumea,ca sa nu mai strice paginile...

world cars 07-02-10 12:23

2 Attachment(s)
TT meu cu care o sa joc.Bafta

R3chin 07-02-10 15:42

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3060150)
Insane,explica-i tu cum sa puna poze ca lumea,ca sa nu mai strice paginile...

am vru sa zic:))) ca ocupa spatiu....

SI pentru "world cars"
Nu-mi place dar conteaza ce e sub capota si dincolo de ecran.bafta

Ingerasul99 07-02-10 15:44

Care se baga la una mica acuma, app vreau si eu id-urile voastre, pe pm!

R3chin 07-02-10 15:45

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3061087)
Care se baga la una mica acuma, app vreau si eu id-urile voastre, pe pm!

Ma bag eu :D

demonul 07-02-10 16:00

Buna.sunt nou si vreau sa intru si eu in campionat.. ma numesc adi masina mea este eclipse

kenzor 07-02-10 16:43

count on me
evo VIII
eram in ds team inainte

Ingerasul99 07-02-10 16:58

Demonul – Adelin
Emh – Mihai
R3chin- Adi
World_cars – Mihai Gantza
Pitiku13- Andrei
Kenzor- Andrei
Craxy – Alex
GT’s – George
D_v_D – David (ala cu bananelele)
Ingerasul99 - Sergiu
RomanianDK - Alex
cT10aLn - Alin

Astia suntem care i-am adunat de pe forum si stiu sigur ca se baga, astept si pe restu!

GT'S 07-02-10 17:02

r3!ma bag si eu la olimpiada:)id contact:spirit.george;)

cT10aLn 07-02-10 17:03

Intru si eu !

RomanianDK 07-02-10 17:08

app numele meu e Alex...si ma gasiti la id fta_hardsex23

GT'S 07-02-10 18:15

bah cT10aLn da si u id tau poate mai facem 1 drift amandoi;)
am jukt adineauri cu toyota supra;) cu numele AGx63xGTS

demonul 07-02-10 18:16

la drift e vorba de a controla masina si a fi foarte bine tunata la dyno dar si eu am fost un suuper amator dar nu ma laud dar scot 1 milion pe st2 in 10 ture nu ma dau profesionist dar facetiva masina la dyno ca deaia este dyno in nfs u2 ma intelegeti? simplu cum vrei sa fie masina sa traga fata spatele turbo ecu etc...dar la turbo si ecu nu prea ma bag ca se strica masina si apoi nu o mai poti controla :D in rest toate bune si urezi succesc celor care sunt amatori si poate intro zi vor fi si ei profesionisti :)

demonul 07-02-10 18:22

am si eu o supra dar aluneca ca naiba deci trebuie sa ai manual dar si cu manual e destul de greut dar in rest e buna supra ca trage spatele :P dar eu cel mai mult folosesc eclipse :)

GT'S 07-02-10 18:27

BAH demon* da si u id sau ial pe al meu : spirit.george :
sa facem o cursa;)

demonul 07-02-10 18:29

poi nu stiu ce sa spun voi cred ca va referiti la golf ? dar cu tractiune pe spate la golf merge bine pe lighthouse bine inteles ca asta merge online nu am incercat quake race:D dar pentru sd2 zic ca cele cu tractiune spate merge bine cum ar fi evo eclipse supra subaru wrx

R3chin 07-02-10 19:33

Nu mai fa dublu post DEMONULE ....

si mi-a crescut inima:joy::joy::joy: cand am vazut ca vorbiti aici pe forum:)))
bafta all la nfs u2 la drift si fara accidente!:D8)

Hai sa-i dam pe coaja :chainsaw::chainsaw::chainsaw:

JunKer_hP 07-02-10 21:18

si eu ma bag in campionat

Ingerasul99 07-02-10 21:24

Demonul – Adelin
Emh – Mihai
R3chin- Adi
World_cars – Mihai Gantza
Pitiku13- Andrei
Kenzor- Andrei
Craxy – Alex
GT’s – George
D_v_D – David (ala cu bananelele)
Ingerasul99 - Sergiu
RomanianDK - Alex
cT10aLn - Alin
Junker_hp - Raul

Daca mai vrea cineva sa continue lista!
Am observat ca acest campionat atrage lumea pe topic si e mai populat, mai agitat ca niciodata!

world cars 07-02-10 21:43

A fost frumos cat ne-am dat oleaca asta seara e un inceput si asta bafta.

eMH 07-02-10 21:51

Pe mine ma seaca ca sunt multi care isi fac user pe forum doar pentru asta,si nici macar nu citesc regulile de postare. Acum imi dau seama cat de enervant eram eu la inceput...

JunKer_hP 07-02-10 22:10

eMH asa eram si eu la inceput :)) , m-am uitat acum de ceva timp la posturile din 07 , parca eram un copil de 9 ani:))

R3chin 07-02-10 22:13

Cel mai mult i plac pe cei ce recunosc cum sunt sau cum au fost :))
Toti trecem prin asta :D...
A fost frumos in seara asta ....
Si vad ca se inmultesc jucatorii :D

Ingerasul99 07-02-10 22:18

Daca o tinem asa o perioada buna de timp, poate ajungem sa facem topicul sticky .
Referitor la ce a fost in seara asta , a fost prea bine , ma bucur ca am reusit sa strang atata lume pana acuma!

GT'S 07-02-10 22:18

care sunt aia* rai la drift u2???sa stiu si eu :D

demonul 07-02-10 22:20

a fost frumoasa seara asta neam dat drift de nu mai pot degetele :)) misto seara sper sa mai dam

GT'S 07-02-10 22:23

sunteti cei mai buni :|siless

si scz pentru postarile in plus;

demonul 07-02-10 22:39

da mia placut foarte muuuult sa ma dau in seara asta cine mai stie? poate ne mai dam toti :)) o data

R3chin 07-02-10 23:21

Si mie mi-a placut:> cu voi ma simt bine baieti;)

demonul 07-02-10 23:23

1 Attachment(s)
o poza cat am facut in 5 ture:D

eMH 07-02-10 23:28

Se baga vreunul ACUM?
Adica in MOMENTUL ASTA ??
Astept PM,sau buzz,care ma aveti in lista!

demonul 07-02-10 23:46

mas da oleaca :> SA I DAM PE COAJA

eMH 08-02-10 00:44

1 Attachment(s)
In seara asta am jucat cu demonul. S-au petrecut niste evenimente mai deosebite. El tot accelera foarte repede,iesea de pe plansa,sarea pe acolo. Eu m-am gandit ca are ceva trainer. El mi-a spus ca e de la lag,si ca si la mine facea asa. Mi-e tare greu sa cred,din moment ce de cand joc NFSU2 pe net,nu am mai patit nici macar o singura data asa. I-am zis sa faca un filmulet,sa vad si eu cum face el scorurile alea mari. Bineinteles,a zis ca nu stie sa faca film,ca nu gaseste program,ca face doar film de 20 de secunde. I-am zis sa se filmeze cu telefonul,si m-a intrebat daca vreau sa isi filmeze degetele.
Vreti sa va dau exemplu cu ce face el? Asteptati putin,sa va arat ce scoruri fac eu intr-o singura tura,nu in 5.

P.S.: Uitati ce scor am facut eu intr-o tura. Totul e sa ai masina modificata la dyno!
Si sa stiti ca nu joc cu coduri sau cu trainer,ca nici nu stiu ce sunt alea.
Cod cred ca vine de la call of duty,si trainer cred ca e vre-un antrenor care te bate pana joci mai bine. Vedeti ce bun sunt? Hai sa facem campionat,ca ard de nerabdare :)

demonul 08-02-10 00:51

sti ce emh nu vreau sa ma razboiesc cu tine clar asa ca am un film pe youtube la quake race am facut 800. si ceva de mi
nu mai tin minte:D

eMH 08-02-10 00:55

Mai baietel. Deja ma scoti din sarite. Eu folosesc forumul asta de pe vremea cand tu nu stiai sa scrii. Eu joc NFSU 2 de ~1 an,poate chiar mai mult. Eu am fost primul care a inceput cu drifturile la NFSU2 pe forumul asta. Cine vrei tu sa ma scoata pe mine?
Cu mine a jucat foarte multa lume,mai exact aproape toti care joaca NFSU2 pe net de pe forum. Si la downhill,si la circuit,si la ce vrei tu. Tu esti un copil frustrat,care simte nevoia de afirmare. Ce ti-am zis la inceput era o gluma. Mai exact cand mi-ai dat add te-am intrebat cine esti si m-am facut ca nu te cunosc. Glumele se fac tot timpul intre oamenii care gandesc. Nu cred ca era o gluma prea deplasata.

Nu spun ca e codat sigur,sau asa,dar pana nu vad un film cu el in care face treaba,nu joc cu el. Si daca participa la campionat,nu e nicio problema,pentru ca va participa in locul meu.

Asta e tot ce am avut de spus despre el,refuz sa mai discut despre el,si cu el.

P.S.: Sper sa nu iti plezneasca vena de pe frunte!

eMH 08-02-10 01:52

1 Attachment(s)
Asta e filmul pe care l-a facut demonul.
In film cel mai mare scor a fost 150.000. Si pe toata cursa (10 ture) a facut 800 si ceva de mii. Adica nu are nicio legatura cu ce poze punea el aici...

Nici macar nu s-a apropiat de 500.000 cat avea in poza,si nici de scorul de acolo.

Si ca tot a venit vorba,nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu el,dar am descoperit ca nu tot ce zboara se mananca.
Si sa nu credeti ca am facut treaba asta pentru ca scoate scoruri mai bune ca mine,ca sunt o gramada care ma fac. Pur si simplu nu imi place sa fiu "f***t in gura" asa pe fata...

R3chin 08-02-10 06:40

eMH nu inteleg totusi care e faza:| poza lui? poza lui are in tura 8- 200k + aia 500k =700 k care nu e mult .
Si cum ai reusit sa faci 700 k intr-o tura :O ca mia picat fatza:| :shock::shock:
Eu am reusit abea 220 mi aseara cu greu :|:sad:
Si chestia e ca il si cunosc si a jucat zi de zi timp de 3 sapt de cand il stiu ca vrea sa ma bata :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

Aseara am dat cu 3 dintre cei de pe aici si am scos scor 5 mi :D pe 10 ture....eu am pus o poza cu 1 milion si 350 mi pe forum :)) cum suna:D?

eMH 08-02-10 07:10

Ma,cel putin tu nu ai inceput sa topai si sa sari in plansa...
Asta am patit cand am jucat cu el.

cRbL 08-02-10 07:28

1. e harta/traseu/cursa nu plasa/mapa
2. ai vreo modalitate concreta de a demonstra ca a trisat?
3. realizezi ca te ataci in halu asta de la UN JOC ?
4. ai 4 pagini de cartonase, nu crezi ca ar fi trebuit sa iti dai seama ca nu e cazul sa vorbesti inadecvat ?

wlady 08-02-10 07:37

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3063083)
Mai baietel. Deja ma scoti din sarite. Eu folosesc forumul asta de pe vremea cand tu nu stiai sa scrii. Eu joc NFSU 2 de ~1 an,poate chiar mai mult. Eu am fost primul care a inceput cu drifturile la NFSU2 pe forumul asta. Cine vrei tu sa ma scoata pe mine?
Cu mine a jucat foarte multa lume,mai exact aproape toti care joaca NFSU2 pe net de pe forum. Si la downhill,si la circuit,si la ce vrei tu. Tu esti un copil frustrat,care simte nevoia de afirmare. Ce ti-am zis la inceput era o gluma. Mai exact cand mi-ai dat add te-am intrebat cine esti si m-am facut ca nu te cunosc. Glumele se fac tot timpul intre oamenii care gandesc. Nu cred ca era o gluma prea deplasata.

Nu spun ca e codat sigur,sau asa,dar pana nu vad un film cu el in care face treaba,nu joc cu el. Si daca participa la campionat,nu e nicio problema,pentru ca va participa in locul meu.

Asta e tot ce am avut de spus despre el,refuz sa mai discut despre el,si cu el.

P.S.: Sper sa nu iti plezneasca vena de pe frunte!

1. Cati ani ai ?
2. Ce ai facut tu primul ?
3. NFS Underground 2 a aparut in 2004. Joci doar de 1 an ? Esti in urma.
4. Daca nu stii cum se comporta LAG'ul, nu te mai lua de omul asta.
5. Cand vei trece de stadiul de drifturi in arcade, treci pe simulatoare, si atunci sa vedem la ce bati, pe cine bati.

Scuze de off-topic.

PS : "Tu esti un copil frustrat,care simte nevoia de afirmare."

All times are GMT +2. The time now is 06:18.

- Copyright 2026 4Tuning