![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Andutu, a iesit marfa de tot...chiar schimba total aspectul masinii, dar am si eu o intrebare... e folie speciala pt triple sau e cea normala pt geamuri? :) Cum ati lipit-o cu feonul? sau ca pe cele de geamuri cu multa apa si dupa feon etc? :)
|
Quote:
|
Nu de alta, dar incercasem cu folie de geamuri pe stopuri in spate si imi lua o gramada de timp...
Mai, ca tot stiu ca voiai tu suspensie de opel. Eu am gasit de un kadett GSI si a coborat masina de spate cu ~ 4 cm. Diferenta intre arcurile de cielo puse langa cele de kadett era de 4 cm. 19 cm cele de kadett si 23 de cm cele de cielo... Pe fata din pacate nu am reusit inca sa le montez sa vin cu niste dimensiuni... |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Asta seara primu ei accident de cand este la mine,mi se rupe sufletul de ea
|
pfff..nasol tare
|
Urata treaba :| .Cum ai reusit ? La faruri daca iti iei noi sa ai grija ce cumperi ca eu am luat unele noi acum 1 an de la un magazin de piese 270 ron bucata( la radacini intrebasem si era vreo 450 ron bucata)Dar in timp unu s-a aburit inauntru sau nu stiu sigur ce are el acolo, si pe celalalt au aparut niste mici puncte negre in interior.Deci cam regret ca nu le-am luat pe cele de 450 ron. :|
|
Aoleu ce i-ai facut la saraca masina? :(
O faci pe asigurare sau... ? Daca o faci pe asigurare sa citesti topicul meu si al lui @johnsonxxl sa NU faci ca noi :)). Oricum din ce se vede nu a fost accidentul prea violent, viteza probabil nu prea mare, deci...Ai scapat bine cel mai probabil...Nici nu cred ca a ajuns la radiator ;) |
7 Attachment(s)
Este din vina mea accidentul,mergeam in coloana prin oras cam cu 40 de km si aveam o distanta destul de considerabila fata de cel din fata,cand imi suna telefonul si cand sa ma uit o secunda la el sa vad cine ma suna,ala din fata a calcat pedala de frana la fund(dar inca nu stiu de ce)si io cand am vazut din reflex mia sarit picioru pe frana dar in momentul acela parca nici nu a franat masina.In momentul impactului km arata 20 de km dar eu venind cu botul lasat din cauza franei am avut daune mai mari,cel din fata cu passatul doar spolerul sters putin si desprins foarte putin in partea dreapta.Si uite asa o zi productiva si frumoasa a devenit una de caca,tocmai ce ii schimbasem bucsile in ziua aia si mergea impecabil masina,si astazi trebuie sa ma duc sa ii pun finala sport si sa ii fac racordul,ASTA ESTE
|
Pacat...urata lovitura:cry: asta e buba la Espero din cauza botului ascutit intra in caz de accident sub masina din fata! Nu cred ca are rost sa cumperi piesele noi gasesti foarte multe sh si destul de ieftin mai ales in targ.
|
NU tine neaparat de Espero, ci de faptul ca te duci pe frana si automat orice masina se lasa considerabil de bot.
|
Off topic!
Da, ai dreptate, dar ma refeream la impacte la viteze relativ mici cu alte masini nu distrugi tot botul pentru ca nu intra sub masina lovita!;) Ai inteles acum ce am vrut sa zic? Hai sa nu poluam topicul baiatului si asa este destul de suparat. On topic! Fiarele se repara, stai linistit si bine ca nu a fost mai rau sau sa fi patit tu ceva! LE: Am vazut ca iti cauti piese ieftin, cauta pe craiovaforum gasesti anunturi cu persoane care dezmembreaza daewoo sau dute in targ ca oricum daciile si oltciturile au fost inlocuite de piese daewoo acum:-) |
Quote:
salut...de unde ai cumparat folia???ca as vrea si eu...dar folie de triple nu de geamuri... bafta in continuare....si sa ai grije sa nu o mai lovesti! numai bine! |
Ghinionul se tine scai de mine,astazi la mine in parcare cu masina oprita si parcata intra unu cu spatele in mine si imi lovi usa destul de serios,are asigurare la carpatica ma dusai acolo si cu cel care lam lovit si cu cel care ma lovi dar nu imi facu constatarea,ramasa pe maine la 10.Pot sa cer sa imi dea bani pe lucrare,daca da cum pot face chestia asta?Usa dupa parerea mea nu prea se poate indrepta fara sa bage chit mai ales ca este lovita pe unde este teva aceea de protectie,daca zice sa mio indrepte merita sa ma iau in gura cu el sau poate sa imi faca vreo faza?Rog raspuns urgent,pentru ca pe mine ma bate gandul sa ma pun cu picioarele pe usa sa nu mai aiba ce sa indrepte.
|
Fa presiuni asupra celui care face constatarea ca sa treaca usa la inlocuit, nu la reparat, pe fisa de constatare daune...Si , mai ales, stabileste dinainte culpa, nu fa prostia sa inchei constatare amiabila sau nebunii din astea, daca esti sigur ca e vina celuilalt. Du-te la Politie, cere P.V. si cu ala nu prea au ce sa iti faca, iti vor plati dauna.
Tu vrei ca masina sa fie ca inainte de accidentul cu cel care te-a lovit, asa ca cearta-te cu cei de la asigurare si fa presiuni asupra lor ca sa faca asa cum vrei tu, altfel te trag in teapa. Si , daca nu cazi la pace cu ei, ameninta-i cu CSA-ul, poate se mai inmoaie...Sa ne tii la curent cu ce ai rezolvat! |
5 Attachment(s)
Si poze cu usa lovita,voi ce credeti ar trebui inlocuita?
|
salut...
acum depinde si cum vrei tu...dar si ce iti zic aia de la daune asigurari...ar fii bine sa o poti inlocuii...dar se si poate repara fara sa stii ca a fost vreodata lovita...cauta un service bun...cu un tinichigiu bun si se face... oricum bafta si sa ai grije ca e plina lumea de nebuni care ar vrea sa se suie pe tine cu masina...am patit-o de sute de ori... chiar ieri era sa se suie un ford ranger pe mine...trebe de fiecare data sa am grije si de ceilalti participanti la trafic nu numai de mine:chainsaw: numai bine! |
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat! ghinion! :(( In legatura cu usa, se indreapta... Nu ti-o schimba nimeni pentru indoitura aia, si e normal sa baga un pic de chit, dar nu asta e problema....
Am vazut ca, cauti faruri... daca te intereseaza ti le pot vinde pe ale mele de pe masina, sunt in stare buna, au reglaj electric, tot! Nu sunt matuite! Si la pret, mai las ceva fata de dezmembrari! Daca vrei ne intalnim sa le vezi! succes! |
Quote:
Quote:
|
Man...
Oricum ai privi situatia, trebuie sa vopsesti usa respectiva. In locul tau, eu as prefera sa schimb acea usa. Fii atent aici: "Asiguratorii RCA vor plăti daunele īnainte de reparaţii" din 23 Februarie 2010, ora 08:28 Veşti bune pentru şoferii care vor suferi accidente din vina altora. Conform unui comunicat al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, asiguratorii vor avea obligaţia de a plăti despăgubirile īnainte de efectuarea reparaţiilor, nu după, aşa cum era pānă acum. Evaluarea se va face conform preţurilor de catalog ale service-urilor şi nu va mai fi la latitudinea asiguratorilor să estimeze pagubele. De asemenea, pagubitul va putea să īşi repare autoturismul oriunde doreşte, chiar dacă service-ul respectiv nu are contract cu asiguratorul. Īn caz că accidentul ridică suspiciuni, asiguratorul poate cere o expertiză, care nu poate dura mai mult de trei luni. Ei vor avea obligaţia să īnştiinţeze şoferii despre această acţiune īn cel mult 10 zile de la petrecerea accidentului." P.S. Eu zic ca este sansa ta sa mergi un service mai bun de la voi din Craiova si sa obtii devizul estimativ. |
Pai din cate intelesei eu cam ei ar evalua daunele.Normal cum se face dupa ce imi accepta plata daunelor eu trebuie sa le duc un deviz cu plata reparatiilor de la service?
|
Quote:
Vezi daca intr-adevar este precum in articolul postat de mine. |
ai mare grije....e cu dus si intors si cu daunele...eu am patit-o acum un an...
o babeta cu o dacie a vrut sa intoarca masina si s-a suit un pic pe bara mea spate(masina mea fiind parcata)si mi-a zgariat-o urat...treaba asta se intampla pe la tara la mine... i-am luat asigurarea...am chemat politia...toate cele... am venit in oras...m-am dus cu masina la service la astia de la daewoo,masina fiind inca in garantie...mi-au zis ca se rezolva fara probleme... acum vine partea urata... m-am dus la daune la astia de la asirom caci acolo avea babeta asigurarea si problema...m-au pus frate sa i-o aduc si pe babeta cu tot cu hargia de masina in oras sa faca reconstituire(nici nu am mai auzit de asa ceva)m-am certat pe acolo o gramada cu ei..nu prea am scos-o la capat... m-am dus din nou cu masina in service(cunosteam un baiat acolo)si iauziti ce-mi zice...nu e prima oara cand avem probleme ca astia de la asigurari cu devizul de plata...adica daewoo service trimite devizul dar asiromul sau care o mai fii nu vireaza banii...si esti pus in situatia sa dai din buzunar...asta pt ca cica nu respecti tu ca pagubas clauzele lor... am lasat-o moarta si nu am mai facut-o nici azi...(nu e chiar asa rau zgariata) numai bine! bafta! |
Pai din ce imi zisa mie constatatorul intai sa astept sa ma anunte ei in maxim 10 zile ca imi acceptara cazu meu,dar eu nu imi dau seama ce este de acceptat din moment ce la mine scrie clar nevinovat si cel de ma lovit scrisa el cu manuta lui vinovat,in fine cam stau cu frica astea 10 zile la ce reputatie au astia de la carpatica
|
Quote:
|
Quote:
|
sincer nici nu prea am auzit lume cu asigurari la carpatica....cine stie....
dar ai mare grije...din cate am auzit carpatica si asiromul...vai mama lor.... bafta multa numai bine! |
Baieti nu ma incurajati deloc,o sa fie lungi rau astea 10 zile DOAMNE AJUTA
|
Quote:
dacate te incalzeste eu te incurajez....dar e mai bine sa fim mai realisti decat sa ne facem iluzii si sincer nu doresc nimanui accidente...doamne fereste... doar ieri era sa se suie unul pe capota mea... am casco pe ea dar e vb de stat prin service-uri cu ea....offfffff...nici nu vreau sa-mi inchipui...sunt mort o zi fara "sufletul meu"!:D numai bine...iti tin pumnii;) |
Ms mult,daca imi dau astia banii dau de baut la tot 4 tuningul
|
Eu te-as sfatuii sa iei ceva bani de la cel care te-a lovit.... asta daca vrea si el sa iti dea! ia de la el 2-3 milioane si o rezolvi tu in particular! vezi ce faci ;)
|
Quote:
:)) buna asta....:)) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
am uitat sa mentionez k luni dimineta am gasit oglinda la nubira data peste cap(desi eu tot timpul o rabatez).vorba ta:lumea e rea si invidioasa.multi zic k vai domle ai masina dar multi nu stiu c inseamna sa intretii o masina,sa ai grija d ea,sa ii faci schimburile d consumabile la timp.dar oricum gura lumii nu poti so multumesti niciodata
|
Quote:
|
Andutu, fii atent.
Conform noii legi, daca firma Carpatica are vreo problema cu devizul tau, dat de catre Service-ul auto, sau daca are vreo indoiala privind accidentul, te poate intarzia maxim 3 luni de zile. Oricum, faza este ca ei trebuie sa iti ofere un motiv bine intemeiat pentru a te retine 3 luni de zile. Sfatul meu pentru tine: Citeste bine tot ceea ce tine de asigurari si noua lege, mai citeste cateva pareri ale celor care au trecut prin asta si du-te tare la ei. Ii poti "invinge" prin informatiile pe care le vei detine. CSA-ul nu trebuie sa lipseasca din vocabular ;). |
Man ms frumos ptr informati,ma interesai si eu putin si aflai ca sunt foarte cacaciosi,si ca CSA nu le face mai nimic.Eu nu ar trebui sa am probleme dar sau intamplat multe cu asigurarile si nu imi mai denota deloc incredere
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning