![]() |
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova
da d c ?
|
Quote:
|
Mere verzi. :-P
Duminică rămāne la Billa īn parcare īntālnirea ? |
io zic ca ar fi bine sa incercam si acolo...la 9 ramane nu?
sau daca am putea vorbii la primarie sa nu lase sa ne intalnim in fata primariei in fiecare duminica,cum era pe vremuri... |
N-ai să vezi īn weekend, īn faţa primăriei, X maşini pentru o amărātă de īntālnire :wink:
|
0 sanse sa ne lase la primarie. Deci la Billa...
|
Gabi, s-ar putea să nu pot venii Duminică şi nici pană atunci la īntalniri,ca să īmi achit datoria faţă de tine, am nişte treaba. Citeş-te te rog mesajul privat!
|
Ce datorie ? :roll: Stai liniştit. Spor la treabă ! :wink:
|
Gabi au venit stikerele cu 4tuning? cat e unul?
|
O să le am pānă duminică, şi vor fi gratis !
|
Quote:
|
O să-mi vină mai multe şi, īn caz că se termină, mai aducem, nu-i problemă :wink:
|
Quote:
a dracu criza ce a facut din noi , observi ca stau mai mult pe acasa ? :-s |
Quote:
|
asta-seara are cineva drum pe centru? poate ne oprin pe la 9jumate-10 in fata la primarie sa mai discutam... vine cineva? Asta e intalnire neoficiala:))
|
Quote:
|
Pai? :shock: nu e vineri seara...
ai dreptate e inchis... http://www.fantanamuzicala.ro/live-primaria-craiova.htm |
da,nu stiu ce fac pe acolo...urcai spre mercur si pregateau ceva pe acolo la mercur,cand ma intorsai numai putui sa o iau pe acolo ca era deja inchis...
|
precizez ca duminica vin cu masinuta! geo a reusit sa rezolve toate problemele pe care le-a avut, a descoperit unele noi, dar le voi rezolva ulterior. momentan merge super. sa speram ca o va tine tot asa :P
|
Bravo Cecil,...te astept cu masinuta la intalnirea viitoare ...
Gabi e nerabdator sa faca o liniuta cu tine :-P SA NE VEDM CU BINE si fara evenimente :D |
au īnchis centrul pentru că au nişte prezentări cu cāini ai poliţiei şi alte prezentări cu pompieri... :D
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
te atac acum pt ca spui "javre de salvare" + ca ruinezi visele Ceciliei:-P fratioare te fac un suc de data viitoare:D |
Te fac eu 2 sucuri, dacă... stii tu ce :-P
|
Quote:
|
Quote:
ca din pacate a mea s-a dus pe ....,Bucovat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar daca ne vedem la billa no chance... |
Quote:
|
eu trag spre aeroport
dar nu prea as vrea.... hai sa ne vedem la billa si sa ne intrecem sapt viitoare :) ca mai am de rezolvat cate ceva la ea |
hiiii o punem de o linie ???? :X poate scap si eu de vreo 500 de kile pana duminica :))) si ne dam :>
|
Ştiu eu un loc frumos, unde nu cred că ne-ar zice cineva ceva. Este vorba de parcarea aia , pe langă facultatea de automatică, sau ce facultate este aceea. De la podul lu' electro, să te duci spre Caracal, pe stanga, pe unde era avionul acela..
Ştiam că există o parcare pe acolo, mai tot timpul goala, sau dacă nu, mai este o parcare, mai īn faţă de aceasta, mai mereu goală...doar că este pe dreapta :D Ştie cineva despre ce vorbesc? Mai are cineva alte idei? Eu spre exemplu, aş putea să vin la Billa, doar cu tramvaiul, iar la 10-11 pānă cānd staţi voi, nu aş mai avea cu ce să mă īntorc acasă..(stau īn lăpuş). Este doar o idee, oricum, nu pot să vin la acest meet. Job time :D |
Quote:
|
si eu zic ca merge acolo... e problema cu luminarea ca e cam slaba... dar cred ca ne descurcam
|
dar in parcare pe centura craiovei, unde s-a facut hotelul, barul sau terasa aia "steaua nordului" nu ar fi frumos. am discuta, am iesi si la un suc... loc e destul.
|
ramane mai bine la billa ca sunt prost luminate parcarile alea,asa la billa ne mai vede si pe noi cineva...:D
|
poi ce ma tu vi la intalnire ca sa te vada lumea? sa fi cull? hai ca deja incep sa imi schimb impresia despre tine. ne suparam...:evil:
|
Hai să rămānă īntālnirea la Billa. Şi nu pentru a ne vedea lumea, ci pentru a ne vedea noi īntre noi, pentru a putea sta de vorbă fără să ne căutăm prin īntuneric, etc.
|
Deci sa ramana la billa. Poate schimbam dunimica viitoare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning