![]() |
io ma duc sa-mi frec **** pentru ca toate pozele arata beton ... o sa pun si eu niste peugeoturi cand o sa fiu treaz :)))))))))
apropo de diesel poweru :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol: sper sa ajunga asa beton |
ai rabdare o saptamana
:twisted: |
|
nice....
totu' inafara de capota.... :P |
mai bine stergeti postu ma tekno sa nu te bat la ce ai zis :lol:
uite ce meseriasa ii capota ... priza selekta ! |
1 Attachment(s)
doru , numa' asa sa-ti arate Pjo-u si te-ai scos!
|
|
o sa arate si mai bine,azi am schimbat spoilerele si miercuri pun vinilu,si faruri cam in 3 sapt :twisted:
|
caline... nush dece da urasc genu ala de capote.. :lol: cu multe sucituri shi prize shi incalciri shi deageaba... ceva frumos... shi subtil... nu tre sa fie nush cat de incarcata cu mii de umflaturi shi prize de aer... strictu' necesar.. :wink:
|
ba si pa mine ma enerveazagenu ala de capote,nu as pune asa ceva :lol:
|
ezat --exact
|
no coment
|
Sunetu ala ii beton!!!!!!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
o masina adevarata.....nu povesti
|
3 Attachment(s)
vreti peugeot 206? Luati .....
|
3 Attachment(s)
POZELE CU GOLFuri de care vorbeam mai ..\"devreme\" enjoy
|
mitsubishi eclipse... nice... 206-le... sun rice... prea incarcate... golfurile... superbe... :D da' tot VTEC ash vrea :twisted: :D
|
Masina adevarata...
|
1 Attachment(s)
Da uite aici...
|
1 Attachment(s)
...
|
frumoase poze
|
3 Attachment(s)
I WANNA BE A COP :2gun: :2gun: :2gun: :2gun:
|
ovgi ce mai faci canu ai mai dat un semn de viata demult cand mai vii pe aici???
|
3 Attachment(s)
super mai pun si eu pt wob golf 1 .trebuia sa mai stai la laju ca atunci am aparut cand plecai tu .
ufo alt ozn bimotor gti daca nu ma insel |
3 Attachment(s)
tot golf 1 :D
|
fuck me ......i'm excited......... gull wingu ala e chiar frumos am sie u ceva poze cu el! ..eu zic ca golful e cea mai tunabila masina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :idea: :chainsaw: :bat:
|
1 Attachment(s)
...::::)
|
tunabila in ce sens.. ca daca te referi la motor te insheli... la un skyline numa din chip potzi sa ii mai dai 800 de bhp, sursa BBC \"top Gear\"
|
ma refeream la exterior :lol: nu poti compara un skyline de 1000 de hp numa cu Dahlback Racingu ala de g4 :P :P 8)
|
1 Attachment(s)
Uite aici bestie...bimotor audii tt mtm...1000hp....doua motoare supraalimentate!!!
|
1 Attachment(s)
Si motoru de pe spate....
|
2 Attachment(s)
407 :twisted: :twisted: :twisted:
|
3 Attachment(s)
lajule un alt bimotor 360hp hdi :twisted: :evil: :twisted:
|
2 Attachment(s)
Peugeot : Pentru Ca Automobilul Sa Fie Intotdeauna O Placere :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :dance:
ma refer la pozele de mai sus :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
alfa 155 449hp,tractiune integrala
|
3 Attachment(s)
audi-u asta l-am gasit pe mobile.de are motor de porsche ...500 cp .
Imi place 1.9 TDI-u de pe spate.... |
1 Attachment(s)
Nu cred ca exista masina asta
|
a fost un concept car din 1998 da nu a fost pusa in fabricatie veci :x
|
multumiri expertului 8) 8) :P :lol:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:08. |
- Copyright 2026 4Tuning