Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Ciclistu 17-07-04 18:45

Ma Vio, am fost si eu foarte plictisit de multe ori, dar de dat cu capul in monitor nu am dat......:)))))))))))).................ceva sfaturi ???...............aaaaaaaaaa, sincer habar nu am.......hai sa facem o mica intalnire intr-o dupamasa cei de pe forum, mai stam si noi la o vorba pe o terasa undeva.......ce parere aveti ???

KrushX 17-07-04 18:48

pai hai repede cand shi unde...

Ciclistu 18-07-04 19:32

Pai sa se mai anunte cativa de pe forum si ne intl. undeva la o terasa in centru, ce zici Vio ???

hg 18-07-04 23:40

ash vrea sa vin shi eu sa va vad la lumina zilei, nu numa la lumina farurilor din c , daca nu va deranjeaza... :).
propun sa mergem in etno :)

KrushX 19-07-04 00:45

cand strabate lumina zilei in beciu ala? :)
io ziceam de o terasa ceva... oriunde numai sa mai ies shi io din casa asta ca ma pish pe mine de plictiseala....

strengaritza 19-07-04 01:20

lolz..eu propun terasa aia din centru de la muzeu...noi asaii zicem...mai in spate la posta..cum i'o zice......

ma vio...horea zicea de etno..sa stam afara..nu inauntru..au si aia terasa fainutza....adu-o si pe cori...ca presupun ca va plictisiti impreuna...
mai dam o disputa pe legislatie..acu' imi iau cartea cu mine si ti-o dau de cap...just jokin' man....

alta idee.... io camd ma plictisesc mi ciuda...si imi gasesc ceva de lucru...croseteaza si tu....faceva nou de mancare..inventeaza retete...

p.s. ai zis ca vrei idei...

KrushX 19-07-04 01:43

lol alexandra... am uitat sa zic ca atunci cand ma plictisesc mi-e shi tare lene... :) pai la euforia pe tarasa e chiar fain... bagam maine o berica acolo?? copii care vretzi maine 19 iulie la 4 acolo OKAY?

strengaritza 19-07-04 02:13

maine nuh ma...ca io si alex ne intalnim cu jurista pt..club...hai pe poimaine...las ca o zi..tot akolo e de plictiseala...

p.s.mai dati idei in caz de plictiseala....ma ca imi dau foc..noaptea dupa 3-4 iasa toata lumea de pe net...si mi se uraste si mie ca lui vio :)) :x

Ciclistu 19-07-04 09:10

Vio, stabiliti ora si eu vin.

KrushX 19-07-04 14:00

azi de la 4 jumate sunt la euforia pe terasa

Ciclistu 19-07-04 14:03

Fuck, acum ii 15:00 si am ceva treaba si pe deasupra om fi numai noi 2, las ca vb. pe forum si ne intl. mieruri, joi sau vineri, sa fim mai multi.
Ce zici ???

KrushX 19-07-04 14:04

lol whatever io o sa fiu acolo azi .... cine mai vrea sa vina treaba lui

Ciclistu 19-07-04 14:11

Azi chiar nu pot veni, dar sapt. asta eu sper sa ne intl. preferabil inainte de joi seara.

tekno 19-07-04 14:20

az nu vin... acuma e 15:18 cand am vazut posturile... nu demult am ajuns de la serivci... az nu vin... mi pre lene... maine...da mai spre seara nu de la 4 lool... asha pe la 6-7... ce zicetzi? i-l sun shi pe driveru... ca numa nr lui i-l mai am... :lol:
mai vorbim...

Ciclistu 19-07-04 14:27

Perfect, vb. si cu Driverul.

hg 19-07-04 17:36

mai am o propunere, mai interesanta pentru cei din marasti, in shapca, sus pe terasa, au muzica buna shi parcare pentru cei care au cu ce....
daca se poate dupa 5 as fii tare fericit, ca pot sa ajung shi eu acasa de la lucru shi sa ma spal un pic :).
in seara asta, maine, poimaine?.
Care n-avem cu ce... putem baga shi cate o berica. :)

hg 19-07-04 17:42

Mergem cu tricourile 4tuning shi csr? :dance:

Ciclistu 19-07-04 19:54

Ar fi misto in sapca si bineinteles ca venim cu tricourile, dar mai sunt si care stau in Manastur si Zorilor de aceea am zis ca in centru pe o terasa ar fi cel mai bine.

tekno 19-07-04 20:17

lool... pana acuma e unu de acor... zicetzi mah, maine sau nuh?

hg 19-07-04 20:56

Ma bagati shi pe mine pe messenger la friends sa pot vprbii cu voi, ca pana acuma nu-i am numa pe alexandra, theba shi pe piry.
[email protected] sa mai povestim shi acolo :)
multzam

KrushX 19-07-04 21:12

copii io vreau sa ies din casa CLAR e 10 seara shi sunt 30 de grade.... alooooooooo PENSIONARILOR asha va distratzi voi in cluju asta??? hai mai tata la o terasa pana dimineatza hai sa ne distram sa bem sa fie vara mancavash pana voastra ca asha va parasesc (ash vrea io) dar serios hai sa ieshim afara ca e pacat de caldura care este shi pe la noi dureaza cateva zile....

KrushX 19-07-04 21:22

postez in forum sa ma auda toata tara: suntetzi o rushine pentru tineretu romaniei shi habar nu avetzi ce pierdetzi stand in casa in zile ca asta.... treaba voastra dar mai tarziu o sa va para tare rau.... URA!!!

tekno 19-07-04 22:49

da man... shtim... e de cacat... a sha e de cand shtiu yo... ieshim maine seara... :wink:

strengaritza 19-07-04 23:32

meh..pe caldura asta azi am mers de 4 ori in oras....eram plictisita cu acte si cursuri si plictiseli si am ajuns acasa sa ma preling pe fotolui in fatza la calc...dar norok ca m-au sunat prietenii mei... am avut o distractie pe cinste...in Tineret...dar am pregatit noi fetele o super portie de pizza....eram vreo 15...ne-am ospatat bine si am bagat o distractie de inca ma doare stomacul de la ras....poze si minuni....emult mai kool pe iarba decat pe terasa .... deci....ne stim distra si profitam din plin de varsta asta!!! oricum noi de fiecare databagam caterinca la greu...numai ca seara asta...am spart normele...
deci crede-ma..ca distractie e in cluj...numai sa te duca capul..si sa ai cu cine....
poate facem iesirea aia la tarnitza sau undeva la padure ziua....ca e m,ult mai distractiv..un fotbal sau ceva...decat sa stai la suc/bere...nu ca nu ar fi fain...
mai vedem....

Piry 20-07-04 00:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KrushX\"
hai mai tata la o terasa pana dimineatza hai sa ne distram sa bem sa fie vara

unde **** mea sa ies ma cand io fumez tigari de la mama ca is LEFTER ... ! si stai frate ca inca iti datorez niste bani ! ase ca ... mereti fara mine

Ciclistu 20-07-04 09:08

Nu-i rea nici ideea lui Strengaritza sa iesim la o padure, pana va hotarati voi eu merg la strand.
Numai bine.
Vio ti-am vazut Matiz-ul, ii la vopsit.........:)))))))

tekno 20-07-04 13:54

flegme-n gat... yo stau shi mor de cald shi fac mishto de Biju la lucru shi tuh itzi scalzi cooiele la apa la clujanca, ce bine de tine ca eshti la concediu... las ca mai stau shi yo o sapt shi dupaia ma dau pe lantzuri ca tarzan in sectzie, mai fac ceva curse de traspaletzi, le mai zic de sanatatea mamelor la spamioloice ca oricum nu cunosc un gram din ce vorbesc yo shi imi dau demisia... :lol: :lol: :lol:

strengaritza 20-07-04 16:17

bene. am stabilit sa ne vedem la ora 19.00 in sapca....la brico, romstal sau um ii ziceti.
astazi...marti 20 iulie.
vin eu,horea, vio si cori.poate si alex.
dati telefoane ca io nu am numerele la restul.

tekno 20-07-04 17:17

ok... la shapca lu ceashca sa fie...

Ciclistu 20-07-04 17:56

Poate ajung si eu.

KrushX 21-07-04 00:50

ma simt beton ... sunt ametzit shi m-am distrat destul de bine am vobit de nu e adevarat... io shi tekno... n-avem STRESS :)))))))) beton asha da fratzilor sa mai fie seriii VA ROG !!!

strengaritza 21-07-04 01:42

ce ne-am mai distrat...bene...data viitoare sper sa nu ma mai doara asa de tare capul....
cand vedem ca e vreme de ploaie...hop in sapka :D

Piry 21-07-04 08:24

Re:

1 Attachment(s)
Poi gata ma ... am dato in chefuri :) acuma deja suntem camarazi de sex :)))))))))))))))))))))) **** stie ce vorbesc eu aicea dar vreau sa mergem odata intrun club sa ne si spargem in gura cu niste miscari .

:twisted: pizdele :)

Multumuri : la terasa shapka , la horea ca o adus bruneta aia draguta foc cu ochi frumosi sus pe care o so vad si vineri la chef :twisted: , si lui vio pentru caldura si beri :twisted: siiii la toti care au venit si sau simtit bine , sa mai vina si alta data ....... noi sa fim sanatosi

Ciclistu 21-07-04 08:40

A fost super aseara, sper sa ne mai strangem cat de curand.

OVI 21-07-04 10:57

baieti...cand va mai strangeti si voi asa....mai anuntati-ma si pe mine

Piry 21-07-04 11:05

Re:

esti la cluj vere?

OVI 21-07-04 11:09

nu...dar daca ma anunti din timp...pot sa vin

tekno 21-07-04 18:37

da , man... vorba lu piri... select... vio,... mulktzam de beri... ce sa zic mai oamini maine seara dupa ce venim de la :roll:hmmm imediat se face 8... minute moka.... le sun pe distrusele alea sa vedem cum ii cu chefu'...

Ciclistu 21-07-04 22:43

Perfect...........:)))

strengaritza 21-07-04 23:46

rares..ai cam tras la masea tot vodka perfect?..ori ti s-a pus selektoru pe perfetct....
just jokin.....

All times are GMT +2. The time now is 17:13.

- Copyright 2026 4Tuning