![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Asemanatoare cu?
Foto apropriate de ceva ca sa ma edific |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
salutare. ma poti ajuta si pe mine cu urmatoarea chestie? pt un audi 200. prima poza sunt ochelarii farurilor mele, partea portocalie a gaurit-o cel care le-a avut pt a pune semnalizari. poti sa le dai jos si sa faci unele ca in a doua poza daca ti le trimit? si cam cat m-ar costa.
multumesc |
Quote:
Imi pare rau dar NU am poze, am precizat ca la vremea respectiva nu am facut poze la lucrari. Nici cu ceva asemanator ca sunt lucrari custom pe care le fac mai rar din pacate si tot la fel de rar si poze la ele. Daca doresti vre-o executie aici sunt ! ______________________________________________ Quote:
Da te pot ajuta, si am nevoie de acele rame sa iti pot executa lucrarea si monta definitiv acele ornamente. Pret un picut mai dificil dar nu vred sa depaseasca 50 lei. Stima Hadobas Peter |
salut...niste semnale fata de 1300...sticlele...la ce bani sunt?
|
1 Attachment(s)
sal megane 1 face lift 2000
|
2 Attachment(s)
salut am si eu o problema la semnalizarea dreapta mi-a cazut geamul si in 2 saptamani trebuie sa aj la rar ....ma poti ajuta sa imi faci si daca da la ce pretz ms anticipat ....si daca nu poti macar sa imi spui de ce sunt semnalizarile ....ms si spor la treaba
|
Quote:
________________________________________ Quote:
________________________________________ Quote:
Daca te decizi sa-l reconditionezi dai o fuga pana in baia mare sau trimiti cu cineva si te rezolv in 4-5 ceasuri. Sa dai un telefon cu 1 zi inainte. Daca sunt acele ornamente de langa semnalizatoare iese la 40 geamul. P.s. sa aduci cele doua semnale cu tine (cel bun si ce-l de reconditionat). Stima Hadobas Peter |
cu tot cu transport?....ca in trecut stiu ca era 40 ron:P
|
Quote:
Sa dai un pm cu datele de destinatar complecte (Nume, Prenume, adresa, Cod postal, Telefon). Dupa ce am primit toate astea te sun pentru confirmarea comenzii. O zi buna ! Stima Hadobas Peter |
1 Attachment(s)
acestea.... ca sa nu ne intelegem gresit.... deci pt aceastea pretul...nu pt cele incorporate in bara ...astea care vin deasupra
|
Quote:
Nu e problema, deci set geamuri semnale mate 1300 40 Lei+Transport (50) tot acolo iese. |
3 Attachment(s)
Salut si felicitari pentru munca depusa pana acum. Ce ai putea face la aceste stopuri de fiat bravo 2008 si la ce pret... Multumesc
|
Quote:
Sincer sa fiu Nu am modificat pana acum stopuri bravo-u nou deci nu stiu la ce ma bag. Adevarul e ca trebuie discutat prima data ce anume doresti sa modifici pe stop, pana unde esti dispus sa modifici si doar atunci iti pot da un pret estimativ. |
14 Attachment(s)
Salutare
Un mare up^^ pentru produsele de daciute. Intre timp : - 2 geamuri Man - Reconditionat stop Megane albul - geam proiector Passat - 2 geamuri Golf3 look Golf4 O duminica placuta ! Stima Hadobas Peter |
sal pentru un golf 4 2003 un set de geamuri pentru faruri fata- un pret va rog
deasemenea ma intereseaza daca pot lua numai unul, in concret cel dreapta |
2 Attachment(s)
ms...au ajuns bine sticlele
|
1 Attachment(s)
salut!as fi si eu interesat de niste triple dacia 1310 spate si semnalizari fata mate(cn 3),c-am cat m-ar costa toata afacera si sunt curios daca poti face triplele spate sa arate ca ca cele din poza...stima
|
Quote:
Pret 130 per bucata. ----------------------------------------------------------------------- Quote:
----------------------------------------------------------------------- Quote:
Am confectionat candva ... dar numai le fac asa https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...mm-81-har.html Stima Hadobas Peter |
43 Attachment(s)
Up ^^ la produsele pentru daciute !!!
-------------------------------------------------- Intre timp : - 2 Geamuri Stop escavator - Reconditionat stop Rover - Reconditionat carcasa si executat geam far Moto HONDA ( Ultimele 3 poze sunt cu ele cum au venit la mine ! ) - Reconditionat faruri Fiat Punto - Geam halogen Passat Stima Hadobas Peter |
HADOBAS PETER I.I. VA UREAZA http://rs60tg.rapidshare.com/files/3...3/iepurasi.jpgPASTE FERICIT !! |
3 Attachment(s)
Poti face asa ceva?
Stopurile in primul rind Attachment 1403288 Attachment 1403289 Attachment 1403294 |
Sal, spunemi ca imi faci semnale fatza si stopuri pt 1300 cu 100 ron ron. alb mat. astept rsp
|
Quote:
Legat de stopuri se poate face pe interiorul negru cu geam clar si insertie rosie in locas dar fara modificari la forma stopului pe interior. Legat de faruri nu iese asa fiindca acolo e folosit un kit lexus care iese foarte scump pentru retrofit. Dupa cum am discutat si la telefon in cazul dvs. recomand acele kituri complecte (lupe-angeluri-xenoane-balasti) 600 lei parca kitul. __________________________________________________ _________ Quote:
Da, merge la 100 cele 4 geamuri dar am nevoie de carcasele stopurilor ca le-am dat cu ultima comanda pe ale mele :) (am nevoie de carcase sa pot face suportii geamului sa se potriveasca pe aceste). Stima Hadobas Peter |
semnale fata de dacie 1310....cele bagate in bara de fier....la ce bani?
|
[/QUOTE]
Salut Da, merge la 100 cele 4 geamuri dar am nevoie de carcasele stopurilor ca le-am dat cu ultima comanda pe ale mele :) (am nevoie de carcase sa pot face suportii geamului sa se potriveasca pe aceste). Stima Hadobas Peter[/QUOTE] pai eu sunt din mures... nu am cum sa iti trimit stopurile din pacate. atunci doar semnalele poti sa le faci? sunt 40 ron? |
Quote:
40 + 10 (transport) set geamuri 1300 in bara. __________________________________________________ ___________ Quote:
Carcasele se trimit spre mine ( cum primesc colete din buc, tm, constanta sau oricare alt judet pot sa primesc si de la tine ) cu posta sau curierat rapid sa pot executa lucrarea. Da, set geamuri semnale dacia 1300 pe garnitura 40 + 10 transport. Decizia iti apartine. Stima Hadobas Peter |
Ideea e ca omul nu poate circula cu masina fara stopuri (cred)...
Intrebare: Pt faruri Supernova m-ar interesa sticla dar sa aiba si semnalizarea, dintr-o bucata... Crezi ca ar iesi ceva? |
2 Attachment(s)
da sa fie ca astea....nu ca cele de data trecuta
|
Quote:
__________________________________________________ ______ Quote:
|
nu ma intereseaza sa fie gravat......ma intereseaza sa fie pe soclul ala......care intra in bara.....sticla sa fie aburita ca la cele de 1300..
|
Intrebare: Pt faruri Supernova m-ar interesa sticla dar sa aiba si semnalizarea, dintr-o bucata... Crezi ca ar iesi ceva?[/QUOTE] [QUOTE=hadpeter;3252376]300 setul si am nevoie de cele 2 faruri cu cele 2 semnale COMPLECTE !
asta te intrebasem si eu pe mes si ai spus ca nu faci si daca ai face ar fi cv mai mare pretul ca ar fi insemnat un nou proiect diferenta find , ca vreau pentru nova + miai mai spus ca nu da bine fara lupe sau ceva de genul. stima pentru ceia ce faci !!! |
doua faruri r5,la ce banii?
|
28 Attachment(s)
Quote:
Deocamdata sunt vorbe in legaturiile cu geamurile respective, cine vrea va face prima comanda ferma si da! - fara lupe si xenon nu faceti mai nimic. Multumesc de aprecieri care sunt binevenite oricand! __________________________________________________ _______ Quote:
Banuiesc ca doresti geamuri clare si se pot face intre 140 - 160 setul de geamuri. Sunt 2 modele si poate cu o poza mai exacta despre ce generatie discutam poate voi reusii sa te clarific mai bine. __________________________________________________ _______ Intre timp : - Skoda Project done ! - Laguna Project done ! - Semnale Honda custom - Semnal Fiat - Ornamente false pe rama faruri audi user axxro - Far reconditionat de la suporti interiori (lupa) si suporti exteriori pana la masca si in final geam pentru Bmw Z4 P.s. AXXRO am trimis colet ! Stima Hadobas Peter |
un mic sfat prietenesc... poti face pozele la rez mai mica pt ca imi ia ceva pana se incarca... in rest, astept coletul cu semnalele de 1300. stima
|
1 Attachment(s)
salut.Uite asta ii masina.
|
Quote:
Ms de sfat dar respecta si doleata mea de a fi poza de calitate, eu nu ascund nimic ! O sa primesti colet pe la mijlocul saptamanii viitoare. __________________________________________________ ___ Quote:
Stima Hadobas Peter |
28 Attachment(s)
Up ^^ pentru produsele de daciute !!
Intre timp : - Set geamuri semnalizatoare dacia 1310 modelul in bara 40 LEI - Geam far camion Mercedes - Set geamuri remorca - Geam halogen Passat - 2 Firme mici pentru un institut scolar - geam halogen Mercedes Stima Hadobas Peter / 0742.036263 |
14 Attachment(s)
Up^^ pentru produsele de daciute !!
Intre timp: - geam far jeep - 2 geamuri halogene alfa si 1 geam sharane - geam stop complect grand cheroke + reparat carcasa - set geam far si semnale scooter - 3 geamuri halogene Man Stima Hadobas Peter |
salut tati un set de ... sticle clare .. pt faruri 1300 ... un pret ms
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ml#post2404435 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning