Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

tool 14-03-10 13:03

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Asemanatoare cu?
Foto apropriate de ceva ca sa ma edific

axxro 15-03-10 22:28

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

2 Attachment(s)
salutare. ma poti ajuta si pe mine cu urmatoarea chestie? pt un audi 200. prima poza sunt ochelarii farurilor mele, partea portocalie a gaurit-o cel care le-a avut pt a pune semnalizari. poti sa le dai jos si sa faci unele ca in a doua poza daca ti le trimit? si cam cat m-ar costa.
multumesc

hadpeter 16-03-10 08:47

Quote:

Originally Posted by tool (Post 3181278)
Asemanatoare cu?
Foto apropriate de ceva ca sa ma edific

Salutare
Imi pare rau dar NU am poze, am precizat ca la vremea respectiva nu am facut poze la lucrari. Nici cu ceva asemanator ca sunt lucrari custom pe care le fac mai rar din pacate si tot la fel de rar si poze la ele.
Daca doresti vre-o executie aici sunt !

Originally Posted by axxro (Post 3187876)
salutare. ma poti ajuta si pe mine cu urmatoarea chestie? pt un audi 200. prima poza sunt ochelarii farurilor mele, partea portocalie a gaurit-o cel care le-a avut pt a pune semnalizari. poti sa le dai jos si sa faci unele ca in a doua poza daca ti le trimit? si cam cat m-ar costa.
multumesc

Salut
Da te pot ajuta, si am nevoie de acele rame sa iti pot executa lucrarea si monta definitiv acele ornamente. Pret un picut mai dificil dar nu vred sa depaseasca 50 lei.

Stima
Hadobas Peter

andreigame 16-03-10 09:01

salut...niste semnale fata de 1300...sticlele...la ce bani sunt?

gyde 16-03-10 18:23

1 Attachment(s)
sal megane 1 face lift 2000

kinderu_audio 16-03-10 18:40

2 Attachment(s)
salut am si eu o problema la semnalizarea dreapta mi-a cazut geamul si in 2 saptamani trebuie sa aj la rar ....ma poti ajuta sa imi faci si daca da la ce pretz ms anticipat ....si daca nu poti macar sa imi spui de ce sunt semnalizarile ....ms si spor la treaba

hadpeter 16-03-10 19:46

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3188762)
salut...niste semnale fata de 1300...sticlele...la ce bani sunt?

50 setul de geamuri

Originally Posted by gyde (Post 3190766)
sal megane 1 face lift 2000

Am discutat deja la telefon, 35 bucata de geam proiector.

Originally Posted by kinderu_audio (Post 3190834)
salut am si eu o problema la semnalizarea dreapta mi-a cazut geamul si in 2 saptamani trebuie sa aj la rar ....ma poti ajuta sa imi faci si daca da la ce pretz ms anticipat ....si daca nu poti macar sa imi spui de ce sunt semnalizarile ....ms si spor la treaba

Salut, te pot ajuta 30 lei geamul si dupa forma-marime par sa fie de golf3.
Daca te decizi sa-l reconditionezi dai o fuga pana in baia mare sau trimiti cu cineva si te rezolv in 4-5 ceasuri. Sa dai un telefon cu 1 zi inainte.
Daca sunt acele ornamente de langa semnalizatoare iese la 40 geamul.
P.s. sa aduci cele doua semnale cu tine (cel bun si ce-l de reconditionat).

Stima
Hadobas Peter

andreigame 16-03-10 19:51

cu tot cu transport?....ca in trecut stiu ca era 40 ron:P

hadpeter 17-03-10 16:02

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3191172)
cu tot cu transport?....ca in trecut stiu ca era 40 ron:P

Fie, 50 cu tranport setul de geamuri 1300 in bara.
Sa dai un pm cu datele de destinatar complecte (Nume, Prenume, adresa, Cod postal, Telefon). Dupa ce am primit toate astea te sun pentru confirmarea comenzii.
O zi buna !

Stima
Hadobas Peter

andreigame 17-03-10 16:10

1 Attachment(s)
acestea.... ca sa nu ne intelegem gresit.... deci pt aceastea pretul...nu pt cele incorporate in bara ...astea care vin deasupra

hadpeter 17-03-10 16:27

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3193947)
acestea.... ca sa nu ne intelegem gresit.... deci pt aceastea pretul...nu pt cele incorporate in bara ...astea care vin deasupra

Eu dupa avatar-ul tau am dedus modelul .
Nu e problema, deci set geamuri semnale mate 1300 40 Lei+Transport (50) tot acolo iese.

Harry_87 18-03-10 22:35

3 Attachment(s)
Salut si felicitari pentru munca depusa pana acum. Ce ai putea face la aceste stopuri de fiat bravo 2008 si la ce pret... Multumesc

hadpeter 19-03-10 16:43

Quote:

Originally Posted by Harry_87 (Post 3198654)
Salut si felicitari pentru munca depusa pana acum. Ce ai putea face la aceste stopuri de fiat bravo 2008 si la ce pret... Multumesc

Salut si mersi !
Sincer sa fiu Nu am modificat pana acum stopuri bravo-u nou deci nu stiu la ce ma bag.
Adevarul e ca trebuie discutat prima data ce anume doresti sa modifici pe stop, pana unde esti dispus sa modifici si doar atunci iti pot da un pret estimativ.

hadpeter 21-03-10 09:13

14 Attachment(s)
Salutare
Un mare up^^ pentru produsele de daciute.

Intre timp :
- 2 geamuri Man
- Reconditionat stop Megane albul
- geam proiector Passat
- 2 geamuri Golf3 look Golf4

O duminica placuta !
Stima
Hadobas Peter

danneata84 23-03-10 19:05

sal pentru un golf 4 2003 un set de geamuri pentru faruri fata- un pret va rog
deasemenea ma intereseaza daca pot lua numai unul, in concret cel dreapta

andreigame 23-03-10 20:53

2 Attachment(s)
ms...au ajuns bine sticlele

GEO GR 01 NVN 23-03-10 21:23

1 Attachment(s)
salut!as fi si eu interesat de niste triple dacia 1310 spate si semnalizari fata mate(cn 3),c-am cat m-ar costa toata afacera si sunt curios daca poti face triplele spate sa arate ca ca cele din poza...stima

hadpeter 24-03-10 08:14

Quote:

Originally Posted by danneata84 (Post 3212877)
sal pentru un golf 4 2003 un set de geamuri pentru faruri fata- un pret va rog
deasemenea ma intereseaza daca pot lua numai unul, in concret cel dreapta

Salut, se poate confectiona dar am nevoie de farul problema complect.
Pret 130 per bucata.
-----------------------------------------------------------------------
Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3213401)
ms...au ajuns bine sticlele

Cu placere, o zi buna !
-----------------------------------------------------------------------
Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3213550)
salut!as fi si eu interesat de niste triple dacia 1310 spate si semnalizari fata mate(cn 3),c-am cat m-ar costa toata afacera si sunt curios daca poti face triplele spate sa arate ca ca cele din poza...stima

Am mai raspuns si altora cu geamurile de stop, pret 150 setul si NU le fac cu patratele ci mat. 98 lei e setul complect semnalizatoare de cn3.

Am confectionat candva ... dar numai le fac asa
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...mm-81-har.html

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 26-03-10 15:16

43 Attachment(s)
Up ^^ la produsele pentru daciute !!!
--------------------------------------------------

Intre timp :

- 2 Geamuri Stop escavator
- Reconditionat stop Rover
- Reconditionat carcasa si executat geam far Moto HONDA ( Ultimele 3 poze sunt cu ele cum au venit la mine ! )
- Reconditionat faruri Fiat Punto
- Geam halogen Passat

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 02-04-10 23:59

HADOBAS PETER I.I. VA UREAZA
PASTE FERICIT !!

http://rs60tg.rapidshare.com/files/3...3/iepurasi.jpg

tool 05-04-10 10:49

3 Attachment(s)
Poti face asa ceva?
Stopurile in primul rind
Attachment 1403288

Attachment 1403289

Attachment 1403294

Mandeologul 05-04-10 11:15

Sal, spunemi ca imi faci semnale fatza si stopuri pt 1300 cu 100 ron ron. alb mat. astept rsp

hadpeter 06-04-10 08:20

Quote:

Originally Posted by tool (Post 3248236)
Poti face asa ceva?
Stopurile in primul rind

Salut
Legat de stopuri se poate face pe interiorul negru cu geam clar si insertie rosie in locas dar fara modificari la forma stopului pe interior.
Legat de faruri nu iese asa fiindca acolo e folosit un kit lexus care iese foarte scump pentru retrofit. Dupa cum am discutat si la telefon in cazul dvs. recomand acele kituri complecte (lupe-angeluri-xenoane-balasti) 600 lei parca kitul.
__________________________________________________ _________

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 3248305)
Sal, spunemi ca imi faci semnale fatza si stopuri pt 1300 cu 100 ron ron. alb mat. astept rsp

Salut
Da, merge la 100 cele 4 geamuri dar am nevoie de carcasele stopurilor ca le-am dat cu ultima comanda pe ale mele :) (am nevoie de carcase sa pot face suportii geamului sa se potriveasca pe aceste).

Stima
Hadobas Peter

andreigame 06-04-10 12:16

semnale fata de dacie 1310....cele bagate in bara de fier....la ce bani?

Mandeologul 06-04-10 13:43

[/QUOTE]
Salut
Da, merge la 100 cele 4 geamuri dar am nevoie de carcasele stopurilor ca le-am dat cu ultima comanda pe ale mele :) (am nevoie de carcase sa pot face suportii geamului sa se potriveasca pe aceste).

Stima
Hadobas Peter[/QUOTE]

pai eu sunt din mures... nu am cum sa iti trimit stopurile din pacate. atunci doar semnalele poti sa le faci? sunt 40 ron?

hadpeter 06-04-10 15:38

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3251348)
semnale fata de dacie 1310....cele bagate in bara de fier....la ce bani?

Salut!
40 + 10 (transport) set geamuri 1300 in bara.
__________________________________________________ ___________

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 3251648)
pai eu sunt din mures... nu am cum sa iti trimit stopurile din pacate. atunci doar semnalele poti sa le faci? sunt 40 ron?

Salut!
Carcasele se trimit spre mine ( cum primesc colete din buc, tm, constanta sau oricare alt judet pot sa primesc si de la tine ) cu posta sau curierat rapid sa pot executa lucrarea.
Da, set geamuri semnale dacia 1300 pe garnitura 40 + 10 transport. Decizia iti apartine.

Stima
Hadobas Peter

Bogyciu 06-04-10 15:48

Ideea e ca omul nu poate circula cu masina fara stopuri (cred)...

Intrebare: Pt faruri Supernova m-ar interesa sticla dar sa aiba si semnalizarea, dintr-o bucata... Crezi ca ar iesi ceva?

andreigame 06-04-10 16:19

2 Attachment(s)
da sa fie ca astea....nu ca cele de data trecuta

hadpeter 06-04-10 17:16

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 3252095)
Ideea e ca omul nu poate circula cu masina fara stopuri (cred)...

Intrebare: Pt faruri Supernova m-ar interesa sticla dar sa aiba si semnalizarea, dintr-o bucata... Crezi ca ar iesi ceva?

300 setul si am nevoie de cele 2 faruri cu cele 2 semnale COMPLECTE !
__________________________________________________ ______

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3252171)
da sa fie ca astea....nu ca cele de data trecuta

:lol: asa ceva eu nu fac, daca doresti gravat se poate dar la 50 setul + 10 transport.

andreigame 06-04-10 19:42

nu ma intereseaza sa fie gravat......ma intereseaza sa fie pe soclul ala......care intra in bara.....sticla sa fie aburita ca la cele de 1300..

YOKO28 06-04-10 20:51

Intrebare: Pt faruri Supernova m-ar interesa sticla dar sa aiba si semnalizarea, dintr-o bucata... Crezi ca ar iesi ceva?[/QUOTE] [QUOTE=hadpeter;3252376]300 setul si am nevoie de cele 2 faruri cu cele 2 semnale COMPLECTE !

asta te intrebasem si eu pe mes si ai spus ca nu faci si daca ai face ar fi cv mai mare pretul ca ar fi insemnat un nou proiect diferenta find , ca vreau pentru nova + miai mai spus ca nu da bine fara lupe sau ceva de genul. stima pentru ceia ce faci !!!

andy_wpo 06-04-10 21:25

doua faruri r5,la ce banii?

hadpeter 07-04-10 18:35

28 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 3253159)
asta te intrebasem si eu pe mes si ai spus ca nu faci si daca ai face ar fi cv mai mare pretul ca ar fi insemnat un nou proiect diferenta find , ca vreau pentru nova + miai mai spus ca nu da bine fara lupe sau ceva de genul. stima pentru ceia ce faci !!!

Salut!
Deocamdata sunt vorbe in legaturiile cu geamurile respective, cine vrea va face prima comanda ferma si da! - fara lupe si xenon nu faceti mai nimic.
Multumesc de aprecieri care sunt binevenite oricand!
__________________________________________________ _______

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 3253293)
doua faruri r5,la ce banii?

Salut!
Banuiesc ca doresti geamuri clare si se pot face intre 140 - 160 setul de geamuri. Sunt 2 modele si poate cu o poza mai exacta despre ce generatie discutam poate voi reusii sa te clarific mai bine.
__________________________________________________ _______

Intre timp :
- Skoda Project done !
- Laguna Project done !
- Semnale Honda custom
- Semnal Fiat
- Ornamente false pe rama faruri audi user axxro
- Far reconditionat de la suporti interiori (lupa) si suporti exteriori pana la masca si in final geam pentru Bmw Z4

P.s. AXXRO am trimis colet !

Stima
Hadobas Peter

Mandeologul 07-04-10 18:42

un mic sfat prietenesc... poti face pozele la rez mai mica pt ca imi ia ceva pana se incarca... in rest, astept coletul cu semnalele de 1300. stima

andy_wpo 07-04-10 18:53

1 Attachment(s)
salut.Uite asta ii masina.

hadpeter 07-04-10 20:02

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 3256076)
un mic sfat prietenesc... poti face pozele la rez mai mica pt ca imi ia ceva pana se incarca... in rest, astept coletul cu semnalele de 1300. stima

Salut!
Ms de sfat dar respecta si doleata mea de a fi poza de calitate, eu nu ascund nimic !
O sa primesti colet pe la mijlocul saptamanii viitoare.
__________________________________________________ ___

Quote:

Originally Posted by andy_wpo (Post 3256125)
salut.Uite asta ii masina.

150 setul de geamuri dar am nevoie de ambele faruri complecte sa pot executa lucrarea.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 12-04-10 18:40

28 Attachment(s)
Up ^^ pentru produsele de daciute !!

Intre timp :
- Set geamuri semnalizatoare dacia 1310 modelul in bara 40 LEI
- Geam far camion Mercedes
- Set geamuri remorca
- Geam halogen Passat
- 2 Firme mici pentru un institut scolar
- geam halogen Mercedes

Stima
Hadobas Peter / 0742.036263

hadpeter 17-04-10 15:10

14 Attachment(s)
Up^^ pentru produsele de daciute !!

Intre timp:
- geam far jeep
- 2 geamuri halogene alfa si 1 geam sharane
- geam stop complect grand cheroke + reparat carcasa
- set geam far si semnale scooter
- 3 geamuri halogene Man

Stima
Hadobas Peter

B 51 zym 17-04-10 16:21

salut tati un set de ... sticle clare .. pt faruri 1300 ... un pret ms

hadpeter 17-04-10 17:08

Quote:

Originally Posted by B 51 zym (Post 3286578)
salut tati un set de ... sticle clare .. pt faruri 1300 ... un pret ms

Salut!
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ml#post2404435

All times are GMT +2. The time now is 18:21.

- Copyright 2026 4Tuning