Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/126681-golf-1-progress.html)

BULLDOG 10-02-10 11:42

Re: Golf 1 - in progress

Daca vrea tuning, sa mearga pe ideea de berg cup :D

marty88 10-02-10 22:14

asteptati pana la sfarsit sa vedeti ce iese si atunci dati-va cu parerea

o_kh3 11-02-10 13:42

ce ie aia bergcup?

BULLDOG 11-02-10 14:22

1 Attachment(s)
la asta m-am referit

Heaven^ 11-02-10 16:04

Eu zic sa mai astepte sa repare astia craterele din bucuresti pana sa si-o faca in stil berg cup :)

marty88 11-02-10 18:22

are dreptate heaven....la ce gropi avem noi aici in buc...aia imi trebuie mie berg cup....si sincer chiar nu ma atrage delok designu...asa puteam sa iau tot dp ala portocaliu si il facea ralley dar de ce sa ma complik si sa strik masina o las cat de cat originala, numai k o aduk putin in era noastra....amintiti-va ceva NU SUNTEM NEMTI si daka vrei sa iasa ceva frumos nu tine la noi in tara.In tara asta nu tine nimik, faci ceva frumos si ti-o gasesti busita in parkare sau zgariata bagi bani fff multi si dupaia te doare sufletu ca te-ai chinuit sa cauti piese, sa stai zi de zi murdar pe maini, sa pierzi zile in kare puteai sa faci altceva cum ar fi sa te distrezi si sa vina unu sa ti-o busaca sau sa ti-o zgarie de invidie ...si v-am zis asteptati rezultatul final si dupaia dati un calificativ

marty88 11-02-10 21:19

5 Attachment(s)
cateva jukarii pt golfy o grila fara emblema si un ciok de gti....si k sa se vada k nu ma zgarcesc ce iau pt masina si tot ce am pus pe masina a fost kit de fibra si pe deasupra kit opisnuit o mana subtirek ala nu poate fi slefuit bn

BULLDOG 11-02-10 22:39

Iti mai zic odata, o sa iti para rau ca ti-ai unit aripa cu fusta fata. Va crapa.

Heaven^ 12-02-10 00:12

am observat ca majoritatea baga acolo mastic si ii dau o forma frumoasa, dupa care vopsea peste. Cu chit, s-ar putea sa aiba dreptate bulldog, desi eu sper sa nu se intample asa

marty88 12-02-10 10:43

o-m trai si o-m vedea :D

marty88 15-02-10 10:40

si nu e chit e fibra si pe deasupra kit :D e diferenta

szoke_sz 15-02-10 11:02

auzi bine zic astea...daca ai unit fusta cu aripa va crapa...daca neaparat vrei asa pune vreo 4 puncte de sudura, ca caroseria se flexeaza si chitul crapa.

marty88 16-02-10 15:07

daka erai atent asa sa si facut sa sudat in puncte dp kare sa acoperit cu fibra

scorpio GL 16-02-10 19:23

Nu crapa din cauza vibratiilor caroseriei, crapa din cauza coeficientului de dilatare diferit dintre fibra si tabla.La variatii ale temperaturii tabla si chitul se dilata/contracta diferit.

szoke_sz 16-02-10 19:26

rezultatul e acelasi

marty88 16-02-10 22:55

ok cum zici u...vedem ce o sa se intample crapa crapa eu zik k nu crapa si pot sa fac si pariu, daka vrei sa pierzi niste bani

Bogdan2fsc 16-02-10 22:56

cred ca te iei prea mult dupa tinichigiu ala al tau..

charlieptm 16-02-10 23:10

mai asculta ce mai zice si lumea...k nimeni nu te invatza de rau....dau poti sa aflii p pielea ta ;)

bolidu' 17-02-10 22:54

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3093757)
ok cum zici u...vedem ce o sa se intample crapa crapa eu zik k nu crapa si pot sa fac si pariu, daka vrei sa pierzi niste bani

eu zic sa nu mai fii gica-contra....si legat de pariu in mod sigur il pierzi!mai ales cand e vorba de kitul care se vinde in orice magazin de piese auto.daca era vorba de un 3M sau altceva profesional iti mai intelegeam incapatanarea dar asa io zic sa stai calm.stiu baietii ce stiu.

morcov_ssl 17-02-10 23:25

1 Attachment(s)
sti cat iti dau? pana in toamna....... asta doar daca nu cumva tii masina in garaj fara sa o scoti mai mult de 2 ori pe an...........

iar in legatura cu kit-ul de berg-cup sigur nu o sa se apuce de el pt ca e foarte scump.....jante, aripi, praguri, fusta fata.....(jantele incep de la 500-600 eur in sus, kitul de aripi+ fusta incepe si ala de la 500-600 eur ,+ pragurile care nu stiu exact cat mai sunt si alea.....
arata mult mai bine cu praguri

marty88 18-02-10 00:12

kitu ala de berg cup il faci la baieti si costa in jur de 350 euro hai maxim 400 bineintzeles daka sti unde sa te duci :D cu tot cu praguri cu totu' si nu sa akoperit numai ku chit sa akoperit ku fibra si apoi ku kit pt k la fibra ii dai greu forma si sa si sudat in puncte daka krapa asta este eu tot asa o fac

Turbo110 18-02-10 00:51

astupatu luftului cu kitu a fost cea mai proasta idee o sa crape imediat , kitul ala il faci pt ce ?!? sa rada lumea de tine ? daca ieseai cu masina in coasta sau CNR mai ziceam ala este un kit construit pt aerodinamica , la forma de borcan cum o au golfurile 1 nu e pt strada !? eu personal cred ca e o hidosenie ...dar gusturile difera

_Bj_ 18-02-10 08:38

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 3097514)
sti cat iti dau? pana in toamna....... asta doar daca nu cumva tii masina in garaj fara sa o scoti mai mult de 2 ori pe an...........

iar in legatura cu kit-ul de berg-cup sigur nu o sa se apuce de el pt ca e foarte scump.....jante, aripi, praguri, fusta fata.....(jantele incep de la 500-600 eur in sus, kitul de aripi+ fusta incepe si ala de la 500-600 eur ,+ pragurile care nu stiu exact cat mai sunt si alea.....
arata mult mai bine cu praguri

asa e arata mai bine cu praguri..am vorbit cu aleks de la plm tuning si cere 350 de euro pentru tot(fara vopsit doar pregatit..cred :-) )...deci nu este chiar scump :-)

marty88 18-02-10 10:20

eu sincer nu ma omor dp bergcup chiar nu imi place sincer....punetiva voi daka tot va place asa mult...eu continui ce am facut

o_kh3 18-02-10 11:12

una e un kit original cu niste caracteristici alta e un kit facut de plm..... in niciun caz nu va avea proprietatile si caracteristicile unuia original....

marty88 18-02-10 12:34

daka il matriteaza dp unu original iti zik eu k e idetik dar mai ieftin asa k ....sti u cum e daka vrei sa dai bani putini te interesezi daka vrei sa suferi k ai original dai bani de te usuka si faci o masina in 1000 de ani

o_kh3 18-02-10 13:30

si unde gasesti tu pentru matritzat?:lol:

marty88 18-02-10 15:31

vrei sa iti zik eu o metoda astea se fac si se dau din mana in mana si daka nu gasesti iti face unu lafel mare kit de tuning :)) e si greu rau de facut si adevaru e k e de o frumusete rar intalnita :)) hai sa fim seriosi si sa gandim mai logik.....nu vreau BERGCUP ok si cu asta am incheiat subiectul bergcup.....sper sa se aprecieze k masina pe kare o fac era numai buna de fiare vechi si printre cele mai cocosate si ruginite de aici ..... asa k ...mai bine apreciati munca si nu mai criticati....sunt satul de sfaturi daka tot dati sfaturi ia veniti si puneti mana sa ajutati...dar asa e luma toata lumea vorbeste din gura si face mai nimik makar eu am facut-o asa kum e cu toate k am vrut sa abandonez pt k am luat masina kand , criza nu me acaparase in halul asta....akum nu am lok de munca nici un venit si tot o fac

marty88 18-02-10 15:35

app cine vrea sa isi faca tapitzeria dp plafon sa isi reconditioneze scaunele (ma refer numai la maiterial) poate sa imi dea un PM preturi mici la mana de lucru

o_kh3 18-02-10 18:18

vezi ca se cam bate cap in cap ce zici tu ... ba zici ca il matritzeaza cineva si isi pastreaza caracteristicile ba zici ca il face cineva dupa poza si automat nu o sa aibe caracateristici.... ma rog ....

printre cele mai cocosat si ruginite nu a fost... a mea a avut un lonjeron rupt ...

si incearca sa accepti tot ce ti se zice aici ca e de rau sau de bine... unii au mai trecut prin ceea ce treci tu

marty88 18-02-10 23:37

un lonjeron rupt nu e nimik pe langa praguri muci podea muci traeger muci suspensie muci kit la greu pe masina .....tu ai sudat un lojeron der bomber a facut lafel dk il sti nu e mare chestie mai ales daka vrei sa nu ii pui alt motor

marty88 18-02-10 23:49

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3100006)
vezi ca se cam bate cap in cap ce zici tu ... ba zici ca il matritzeaza cineva si isi pastreaza caracteristicile ba zici ca il face cineva dupa poza si automat nu o sa aibe caracateristici.... ma rog ....

printre cele mai cocosat si ruginite nu a fost... a mea a avut un lonjeron rupt ...

si incearca sa accepti tot ce ti se zice aici ca e de rau sau de bine... unii au mai trecut prin ceea ce treci tu

sti ce daka te aude unu kare lucreaza in fibra ku MARELE KIT BEGCUP rade si de tine...nu vezi kat de simplu e de facut cred k daka studiezi si u putin il si faci si din kate am intzeles vezi k gasesti si scheme pe net cu distantele lui exacte cat ies evazarile inafara etc marele kit :)) si am zis k nu vreau sa se mai vorbeasca despre kitul asta nu fac asa masina asa k nu mai deschideti subiectu....si legat de aripile mele lipite de traeger asta e asa vrea.... mea sa le fac si asa vor fi facute.....si tu ai facut asa si mi-ai zis k te-ai lasat pe mana tinichigiului....diferenta intre noi 2 este k eu asa am vrut daka pe tine te face un tinichigiu si face ce vrea din masina ta....pe bani tai nush ce sa zik

Bogdan2fsc 19-02-10 00:51

in cat timp iese masina ?

charlieptm 19-02-10 02:48

parca nu pusesei chit mult pe masina....doar asa fin...se cam bat cap in cap posturile tale;)

marty88 19-02-10 07:58

charly nici ku u nu ma mai intzeleg asta intzelegi u din ce am scris mai sus am scris ce era muci la masina si k avea kit pe ea kand am luat-o cred k este destul de clar ce am scris mai sus si pe masina a intrat o kutie mare de fibra + o cutie de kit pe toata masina mea

o_kh3 19-02-10 08:12

bine sa revenim la subiect

o faci de zi cu zi sau o scoti o data la nush cat timp?

marty88 19-02-10 08:13

asta depinde de finante :D

aDytZa_1989 19-02-10 09:02

marty bafta boss!!! hai spor la lucru si sa o vad gata :D !!! succes pe mai departe

o_kh3 19-02-10 11:46

Quote:

Originally Posted by marty88 (Post 3101265)
un lonjeron rupt nu e nimik pe langa praguri muci podea muci traeger muci suspensie muci kit la greu pe masina .....tu ai sudat un lojeron der bomber a facut lafel dk il sti nu e mare chestie mai ales daka vrei sa nu ii pui alt motor

un lonjeron e mai important decat tot ce ai scris tu mai sus.... asta daca vrei sa iti mai iasa geomatria la roti , si o data ce ai pus pe masina acetilena pe tabla sa vezi surprize ce apar...... ori sudura in mediu protejat ori caroserie tipla :lol:

asta ar trebui sa iti dea de gandit de ce nu imi mai prezint eu proiectul :D

Luc1fer 19-02-10 13:45

Ma bag si eu pe aici , ca sunt tare curios
Am urmarit threadul de la inceput
Ceva poze noi ?
Tare sunt curios in ce stadiu ai ajuns :D

All times are GMT +2. The time now is 11:16.

- Copyright 2026 4Tuning