![]() |
Re: Alba Iulia
apropo am frane garla trebe sai mai dau si la bandi al meu ca nu prea sant, apropo daca chiar vrei sai auzi motorul si la a ta iti fac eu placerea dupa 10 min dupa ce fac franele, o sal auzi din plin ca doar nu mio fi frica ca doar ii pe mca
:)):)):)):)):P |
https://www.youtube.com/watch?v=dQrOShkDxjE loool pe unde am ajuns :)))
|
gata dam o linie duminica?asa una scurta de vreo 2 dare de la cauciuc.
|
Quote:
|
sa ridice mana sus ... cine`i normal de aici eu nu
|
cred ca toti avem ceva "pitici" sau "scame" pe creier :)
|
in sfarsit am ajuns si eu sa vad filmul :|| suuuuuper
|
Quote:
|
"numai facea" ... stici masinuta ...
|
Banditule stii cand mi so fakt frica?cand eram pe la nr 4...si era o dacie pe dreapta :)) :| nu am fost sigur ca incapem cu ea pe drum 8-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Propun ca toti cei care am vb pana aici sa se gandeasca la un nume de CLUB ... eu propun cine se gandeste .. se gandeste .. si sa alegem unul .. in caz ca o sa facem club in Alba Iulia ...
|
:)0 eee pai stiu ca mergeam cu masina mica...dar mno...nu sti cine conducea masina aia...daca ii sarea o matza in fata si tragea stanga?:)) amin....R.I.P. :P
|
nume d club?hmmmm Alba Tuning Club scurt si la obiect :))
|
ma mai gandesc la nume...
|
Black Bandits Alba Iulia
sau Black Fighters Alba Iulia sau nu mai stiu...mai ziceti si voi :D |
eu am scris pe luneta si in fata Racing 7 Tuning Club , dar ma gandeam la ceva mai "fioros" ... nu neaparat sa fie si alba iulia ca daca e sa fim "tari" o sa stie cine vrea de unde suntem ..
|
Quote:
imi place cum suna |
6 Attachment(s)
eu zic sa-i spunem Clubul Spargatorilor de Nuci sau BUCI.ma mai gandesc si eu
|
eu zic sa-i spunem clubului "LINIUTZA" :) simplu si la obiect. hihi. asta ne place :)
|
ma bate gandul de-o masina sport mai veche si mai ieftina. aveti idei?
|
la multi ani tuturor femeilor!
si in special celor pasioate de masini si de tuning :) |
Quote:
|
Quote:
|
Frumos Saab`ul Ala ... 95 Aero ... Cumva .... Pakt Park Nu Poate Fi Inmatriculat ... :(( Bafta Baieti ... Eu Ma Internez 2-3 Zile ... Sa Fiti Iubiti
|
sanatate multa, gms. sa te faci bine repede. si te asteptam cat de curand la alba :)
|
Quote:
|
aaa in sfarsit am ajuns p aici...ieri nush ce dreaq s-o intamplat si nu mio mers netu' ...
|
La multi ani tuturor femeilor...:P
|
am spalat-o si eu pe panterutza neagra si luceste fain. am facut niste poze cu ea. duminca o sa fac mai multe ca o sa fie disponibila si o camera foto.
bogdane, esti gata pt duminca? te-ai legat la sireturi? :) vezi ca la 15:45 fix vin si te iau. |
... deci am ramas profund DEZAMAGIT ... si de cei cu care ne-am intalnit .. noi vrem sa facem un CLUB .... uitati-va in ce zi am postat sa gasim un nume la club ..... si cei care in fine ... sau STRADUIT ... deci daca un nume nu poti sa gasesti atunci cum crezi ca reusesti sa faci ceva de care sa fi MANDRU tu .. el .. si altii ... this is .... BAFTA ...
|
deci duminica cand si unde vreti sa ne vedem???
|
hmmm pai cred ca la 4 la omv...sherifule ii bine?ajungi?
@ab79fly pai despre nume putem vb si duminica...cred ca numele ii ultima grija la un club...ar merge club 7 tuning...Ceva de genu:Speed Demons(nush daca este deja) sau Speed Devils, |
deci?cine vineeee?apropo am vazut-o azi p bluecat :D i-am recunoscut masina
|
eu o sa vin duminica
|
Quote:
hai ca vedem duminica ce si cum. |
gandeste-te la un nume...:D eu ma tot gandesc...
|
Alba Iulia
Atack Racing Team / Urban Fighters Alba-Iulia
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning