![]() |
Re: Xsara VTR
FRENCH SHEET:lol::lol:
|
ce frumos din partea ta ..:D:D:D:D rog un moderator sa il sanctioneze pe golanul asta :D:D:D:D:D:D strici topicul mahhhhh...glumesc ...motzule la urma urmei toate is "shit" ..franez sau german tot aia e doar vezi si tu rabla ta .....:D:D:D:D:D:D
|
Frumoasa foc,felicitari !
|
merci ...bafta si tie cu ibiza aia
|
1 Attachment(s)
CSR HQ
|
1 Attachment(s)
s-a mai lucrat si azi la masina ....haionul maine va fi turnat , iar capota am decis sa o fac neagra deoarece tot am probleme cu politia,,,,,ma tot opresc si se iau de mine ca masina e data in spritzkit........oricum inca nu am bani sa o vopsesc si inca mai am de lucru la foarte multe elemente .....
|
Omule ii superba :),nu am crezut ca va arata asa bine da in ori ce caz am ramas fara cuvinte.Astept sa vad si spatele dar pana acuma UFO o facut o treaba buna inca o data(felicitari lui si tie).spor la treaba
|
merci Andrey chiar ma bucur ca mai mai zice unu' altul de masina ...la un moment dat aveam dubii...:D ufo saracul mai baga si la amea cand are vreme , e foarte ocupat ( el taie el lipeste , evazeaza ....) oricum tin sa ii multumesc cu ocazia asta si sa vedem maine daca scoatem haionul :D
|
cu placere:D noi astia cu french.... stii tu :)))
|
arata intradevar bine,
daca accepti o critica mica, imi permit sa iti spun ca la far nu imi place deloc faptul ca ai lasat acel colt la imbinarea far/capota /aripa.Cred ca era mai bine sa urmezi linia spre delimitarea dintre capota si aripa. in rest sincer imi place cum arata. |
aiurica ....intr-adevar se vede urat acum pt ca , capota este neagra dar cu capota in culoarea masinii nu se oberva , am ales sa fac asa pt a fi mai agresiva , daca nu asfi facut aripioarele alea nu ar fi parut asa agresiva , deocamdata negru mat este doar o solutie de rezerva , masina va fi intr-o singura culoare
|
1 Attachment(s)
mie mi se pare mult mai fluente liniile astea si sincer nu mi se pare deloc mai putin agresiva, repet fara sa te superi pe mine.
|
stai linistit ......:D nui problema .....nu arata rau nici asa cum ai facut tu ....
|
in plus, acel colt va fi extrem de expus unei eventuale fisuri.....
|
Mie imi place cum arata capota dar ce nu imi place ii ca nu avem poze cu haionu :D.Apropo daca aveti nevoie de ajutor ( nu are cine sa va aduca sculele ...:P) dati un buzz si vin si dau si eu o mana de ajutor ca ma plictisesc in casa
|
Te-am vazut saptamana asta in marasti(am trecut pe langa tine).Forte frumoasa masina,chiar superba.Bravo Vlade.
|
da stiu ..te-am vazut ..merci mult :D
|
1 Attachment(s)
update:.....pus plasa in bara fatza ....inca nu este terminata mai urmeaza finisaje alea alea etc ..
|
1 Attachment(s)
de asta ce zici ricko?????????:lol:
|
dar cine e ala din poza in spate ca parca arata un semn prezidential!!!
|
e meseriasa!
|
merci xerror....azi s-a luat matrita pt haion ,,,pe vineri sambata o sa fie montata piesa finala pe masina :D
|
dementiala!!!! CSR face minuni bafta tie cu XSARA si la restul din CSR ... sunteti zei :)
|
arata intr-un mare fel....bafta in continuare cu frantuzoaica si respect celor din CSR face-ti minuni mai oamenilor
scz ptr post dublu dar mi-a facut fitze netu asta X(...rog un moderator sa stearga primul post sau sa le uneasca |
3 Attachment(s)
Quote:
Multumim ruffy :D facem si noi ce putem :P ....in continuare am vopsit jantele negru lucios cu buza polishata ...:D ceva poze ( haionul mai trebuie rectificat pe ici colo si merge la vopsit ).....apoi urmeaza bara spate :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
sau asa?
|
votez asa cu albastru :D
|
Quote:
|
pana nu o pui pe burtica......:-P....e cam degeaba....
e mare contrastul...o masina frumoasa dar capra! serios gadeste-te cum o lasi! |
Are dreptate aiurica, trebuie lasata, dar la drumurile noastre :( (motiv pt care nu o las nici eu mai jos). Imi plac jantele dar trebuie sa le faci cu albastru, da mult mai bine.
|
pe fata e la maxim deocamdata ....iar pe spate ...da trebuie lasata insa deocamdata nu o pot lasa pt ca imi freaca jantele in aripi (9j) as putea foarte simplu sa o las din bara de torsiune insa deageaba ...mai rau fac ...or sa imi umfle jantele aripile ......deocamdata nu am bani sa iau telescoape sport ....sper cat mai repede sa reusesc sa iau si suspensie sport
|
sincer mai bine iei jante cu et mai mare decat asa capra!
|
et ? de ce ? ca sa ce?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
man scuza-ma dar eu vad altceva din ultimele pooze
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1270138658 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1270138658 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
alea la spalatorie ....era in V acolo pt scurgere ....in fine nu conteaza e clar e cocotata de spate .....uite o poza facuta pe plat
|
man, nu ma convingi!:lol:
e parerea mea , nu trebuie sa fiti pe aceiasi lungime de unda cu mine! daca va deranjeaza imi spuneti . eu mi-am expus doar o parere! |
1 Attachment(s)
oricum intr-un final voi ajunge asa ......
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:19. |
- Copyright 2026 4Tuning