![]() |
Re:
Quote:
|
deci.. i`m in or no? :lol:
|
da ma .. go ahead
|
2 Attachment(s)
asta-s yo ;)
|
1 Attachment(s)
uite si o poza cu mine si fosta... :D
|
4 Attachment(s)
Apropo...Ma cheama Cristi...
|
2 Attachment(s)
salutare....eu mi's marius
|
3 Attachment(s)
Si eu paici ... :oops: :wink:
|
1 Attachment(s)
O poza ceva mai noua..
Sorry pt calitate dar este facuta cu tel pe noapte :roll: |
1 Attachment(s)
:baby: je...
|
bine ai venit mikilol :wink:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
ma numesc cuic shiftar si porecla mea e alecs
|
1 Attachment(s)
...
|
multzumesc pt urari...dar fac vreo 3 ani de cand intru p'aci.... 8)
|
Aha.. deci ai spionat :P
|
4 Attachment(s)
:arrow:
cineva sa schimbe titlul, ca o poza nu este deajuns, ca sa nu mai existe discutii... sa puna fiecare cate vrea :wink: |
1 Attachment(s)
o poza cu mine...
numele meu e Alex :) |
noi poze de la siab... :wink:
|
1 Attachment(s)
noi poze
|
cum ma sa faci poze cu bebelusele ?
te distrug cand ne vedem .... :evil: :evil: :P ai fost pseudozeu ptr 5 secunde :) cat s-a facut poza :) gg :P |
felicitari orlando...where u happy ? :D
|
3 Attachment(s)
fratzioare cum creshte nivelu de trai nu ai vaz asa ceva...
crede-ma ca sunt super de treaba tipele...am stat asa la o mica discutzie...ptr ca toata lumea le freca hai fa o poza cu mie hai...aiurea in orice caz sunt nishte super fete impreuna cu pushtiu' si cu dezbracatu'... numere de telefon nu am luat... dar sa stii ca erau si arfiste pe acolo cum ar fi 2 fete de la fiat care se credeau cel putzin pamela...oricum a fost frumos...si o faza tare cu miss divizia A m-am dus langa ea...am facut poza si dupa poza ma uitam in oki ei sa vad daca are lentile dupa cum arata si in poza are nishte oki superbi si ma uit eu mai insistent si ea saraca ma intreaba \"da d c te uitzi insistent asa\" si i-am zis \"ptr ca esti frumoasa si ptr ca vreau sa dezleg un mister...la care ea a ramas blocata si ma intreaba ce mister...si i-am zis vreau sa vad daca ai lentile si ea a inceput sa rada si a zis ca a mai fost intrebata daca are dar aia sunt OKI EI NATURALI...superba! :wink: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu, iulia pentru cei care inca nu ma cunosc
de abia astept sa fac poze cu masinile voastre ,... sa vedem cine castiga |
helau :)
|
1 Attachment(s)
bubububuuububbuuuuubuna
scuza-ma ca ma balbai... frumoasa shapca...imi place...:) si eu am facut o poza pe langa un stiker dinala... nu te-am vaz la siab si acum ma injur ca nu m-am uitat dupa u...ca prin popopopoze iar ma balbai aratzi super... ai su tu aceashi pasiune ca si noi? |
ce vrajeala ai in tine orlando .... :lol: :lol: :lol: s-a teteteteterminat cu smecheria :lol: :lol: :lol:
------------------------------------------------------------- Bine ai venit Iulia ... |
ce vrajitor e orlando asta :lol: :lol: :lol:
Bine ai venit Iulia :bunch: Quote:
|
Sa faci poza cu masinile noastre :lol: ... pai si acuma zici mah.. de cand ne stim si ti-a fost tarsa sa-mi zici ca vrei o poza cu masina mea :D :D ?
|
Re:
Quote:
;) |
cate vrajeli aveti in voi :D
welcome ! Iulia ! :D |
1 Attachment(s)
valeu... :shock: buna iulia!
Alex, 18, Ploiesti alias Momo 8) |
1 Attachment(s)
Io cu gajika and my car
|
Momo te parasc la stiu io cine :lol:
|
Re:
Quote:
|
nu face nimeni poza cu masina mea... in jurul masinii mele trebuie viza. :lol:
|
1 Attachment(s)
i see you!
|
1 Attachment(s)
am facut si io 2-3 poze in graba la net...eram cam \"ametit\" :lol: :lol: :lol:
Io sunt Alexandru :P PS:Care stie ca-i negru sa se fereasca :twisted: :twisted: :twisted: |
Noi nu te vedem :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning