![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
Quote:
|
Fraticaa masina a iesit beton.Cel putin ca ai zis ca e scoasa doar la ciocan adica sa mor yo inseamna ca baietashu de ti-a facut-o e mester mare.Angel eyes e frumos pe el,bara fata originala frumoasa asta e al doilea model de pe E36 ala mai sucar in rest...poate pleoapele nu dau bine deoarece in zona cercelor din far is rotunjite si nu drepte poate de asta nu le place unora.De obicei ce ai pus tu pleoapa asta sus pe matza ta de obicei in poze vad ca se pune jos si sus de-alea normale.Oricum nu am dreptul sa comentez prea mult deoarece nu e masina mea.Eo mi-am luat zilele astea permisu si astept cu nerabdare sa-mi aduc o pisica in 4 porti.Si nu uita barosane ce ti-am zis si deja o stii si tu..strange banu si baga inapoi un ///M cu timpu s-o faci asa tata lor machinutza!Daca mai ai poze baga pe net ca lumea e mult mai curioasa de proiectele altora poate decat a lor masina!
FORTZA BMW4EVER |
ms mult.. decat nasul a fost drept in rest a indreptat tot capota aripa.. ce sa zic normal k vrea sa bag banii so fac aja cum vreau farurile au fost salvate am avut noroc nu sau spart au scapat fara nici o problema... doar clemele care sau reparat.. si ploapele sunt pt partea de sus uitate bine ca ia forma cu capota.. sunt si pt jos dar mai lungi... le.am pus asa k sa trec si la verificare.. aici daca le ai drepte nu te trece, zice k ia din lumina ;) oricum ms inca o data :)
|
Fratica tot imi multumesti...nu ai de ce.Daca ai o machinutza care atrage atentia e ceva superfrumos.Si in legaturile cu pleoapele inseamna ca e cam sever pe la voi prin partile alea!Oricum cu timpu ai sa ti-o faci cum vrei tu!Nu stiam oricum ca sunt si pleoape de-astea si pt partea de sus si merci!Invatam pe parcurs!
|
da boss cu totii invatam cat traim si sper sa.ti iei o masinuta pe placu tau shi so postezi so vedem aici sal si bafta!
|
salut,uite azi am reusit sa pun si eu consula aia de aluminiu ce ti-am zis de ea.. s-a incadrat bine in peisaj :>
|
1 Attachment(s)
Quote:
nu zici de asta? |
2 Attachment(s)
hm... cum iar sta alba cu efect albastru, roz etc, capota neagra.. jante spite negre! o parere ?
|
5 Attachment(s)
Iar sta super bine.Chiar acum ceva timp in urma am prins undeva un proiect facut exact cum vrei tu alb cu efect de albastru si pot spune ca da super bine!iti pun o poza cu masina in cauza...pe la baza aripilor fata chiar si pe capota daca te uiti atent observi tenta de albastru!E o combinatie frumoasa si pe langa asta..ai un model de cum ai putea sa-ti faci capota...Bad Boy Look!si cu jante spitate negre buza sa ramana normala sau eventual polishata da extrem de bine!
|
Adi ... asculta sfat prietenesc.. nu te baga la alb perla albastra... multe masini sunt facute asa. plus ca la pisica nu prea ii sta bine pe alb.
Daca tot vrei alb, eu as incerca o perla argintie, foarte rar, si de efect plus ca nu au toti cocalarii.. |
da albul am vazut k e la moda acuma :)) dar gri nu am vazut cu efect pana acuma.. negru am vazut cu efect e super misto.. aji vrea tot gri dar nustiu cum e cu efect.
|
sfatul meu... daca vrei o oarecare perla sa se si vada
fa masina GALBEN cu perla ALBA si o sa se vada garantat efectul de perla |
Nu stiu exact daca se poate ... dar eu as face negru perla gri sau invers... cred ca s ar vedea demential ...
|
am vazut negru cu efect de verde,maro multe culori in soare se vede super.. si alb la fel dar galben sincer nu am vazut am vazut doar galbel cu mult lac de lucea super... oricum ma gandesc la un gri cu efect sau nustiu sa mai vat mi.ar place o culoare mai moderna :D
|
Adi, daca te gandesti sa iti faci asemenea culoare, gandeste te ca tre sa ai si un garaj unde sa o ti... pt ca e destul de greu sa o ti intreaga cand sunt atat de multi invidiosi in jur, si o sa se gasesasca un cocalar prost sa dea o cheie pe ea de control... si nu ai ce sa faci decat sa o vopsesti pe toata iar, pentru ca avand perla, nu o sa iti mai iasa niciodata la fel... asa ca ... mare grija!
|
Quote:
am vazut eu cu ochii mei acea masina (asta ca sa nu zic ca a fost facuta la mine la service) GALBEN cu perla ALBA e combinatie buna |
omuletuleee.....in viata daca ai sa-ti faci masina,nu ti-o fa cum iti zic altii.Fati-o cum iti doresti tu si e cel mai bine.Ca tre sa ai garaj, ca nu ca sa faci o asemenea lucrare, sau ca sa-l tii dupa o asemenea lucrare...e mai putin important.Fa ce stii ca trebuie de facut sa-ti placa tie machinutza si asta e cel mai bine.Numa' respect.Inca odata repet...masinutza o faci sa-ti placa tie nu altora...pentru ca cine are s-o gaseasca atratctiva o gaseste parerea mea.
|
da ai dreptat de o parere doua e bine sa ceri frate si mai ales nu e rau sa intrebi pe cineva care cunoste si care a vazu si a mai si facut ;) oricum yo am ideea mea in cap aja mai imbunatatesti ideeile.. sti si u vb aia.. cat traim invatzam!
|
Frumoasa masina bossulica am citit tot Topicul pina acum imi pare rau de ce ti sa intimplat da ......asta e se repara. Bafta
|
Quote:
|
fratelo ai dreptate la ce mi-ai zis mai sus.....ai mare dreptate.imi retrag cuvintele daca au deranjat!Respect
..........FORTZA................ |
Quote:
|
ms bossule.Ma bate-un gand mai mare de matza...un urs.Dar sa vad in ce ape ma scald si daca is sigur ca la anu in ianuarie cade jos taxa imi iau urs ca asta e visul meu daca nu..bag matza la bataie!Om trai si-o vedea mai este timp de gandire!Maxim Respect!
..........FORTZA.......... |
1 Attachment(s)
o poza la umbra cu matza mea!!
|
Hai nebunule cu bara aia ... nu mai ajunge o data? ca m am plictisit eu de cand astept :))) baftaaaa
|
Quote:
|
La mine mai e putin si iese masina... sper ca vineri sa o am gata facuta... ieri m ai sunat tu nu? ca eram mort de oboseala si tot ziceam da da da, dar nu mai gandeam de loc.. acum esti in tara cu masina ?
|
ai venit in inima crizei ? :)
|
@ e36adigolan:
srsly m8. pro cocalar? fara suparare, pari cam cretin :) |
@ Imbaplayer:
Stage 2 Posts:47 pro cocalar? fara suparare, pari cam super cretin ............daca vii cu posturi de genu ca esti din bicaz sau cunosti ceva anume, mai bine baga coada-ntre picioare, pune capu in pamant si fugi pana simti ca plutesti!Chiar nu-nteleg ce rost avea sa zici asta!Oricum ai raspunsul sus!Maxim respect! .............FORTZA............. |
omuletuleeeee........ceva noutati pe la al tau pisoi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa pisica dar cu kitul ala de M:P
In caz ca vrei sa schimbi jantele vezi ca are unu pe seg.mano la 300euro pe 17plus anvelope. App sti unde sa pun si eu o folie pe luneta aici in castellon?ca asta mişa mai ramas ca e greu de pus:(nuşmi trebuie omologare.Bafta si numai bine |
ce se mai int pe la compartimentul.......320i coupe motorsport?
|
Quote:
`pai daca vrei suna-ma 622 092 999.. si te rezolv yo lucram la UP TUNING daca sti.. acuma il mutam in alta parte.. |
Quote:
|
8 Attachment(s)
in lucru..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning