![]() |
Re: 402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu
Quote:
1)Trebuia anuntat totusi ca nu vor fi 402 m ci mai putin. 2)Vreau sa stiu cine a fost la intrare cu vesta X-team, unde erau bidoanele albastre. Am oprit sa intreb unde trebuie sa merg si omu'a inceput cu vorbe grele, ca "zbor afara in secunda doi daca fac pe idiotu si dau burn inainte sa intru pe pista". Nu mi se pare corecta atitudinea lui, mai ales ca este un afon si un paralel cu masinile. Daca a reusit cineva sa faca burn out cu awd fara sa fie legata de copac masina va rog sa ma anuntati. Foarte urat ca organizator, sa incepi sa injuri un participant fara absolut nici un motiv!!! Felicitari familiei Anonymous Motorsport pentru prezenta cat si pentru cupele obtinute, felicitari X-TEAM Constanta pentru reusita. Venim cu placere si la evenimentele ce vor urma. |
Quote:
Oricum felicitari pentru 206 putine se misca asa bine, si apropos de tuning, Fratilor cursele legale incurajeaza tuningul si doresc multor participanti la curse sa aiba masini de 120 de cai cum e a mea si sa aiba bani sa faca tuning sa ajunga si la 500 de cai la grupa lor cum sunt exemple Ibiza portocalie daca nu gresec MUP-ul GTI-urile si multe alte masini care au investite poate chiar mai mult decat valoarea lor Reala. Felicitari tuturor concurentilor si le doresc multe realizari si bani pentru a se prezenta la cat mai multe curse. Am fost foarte incantat de starea de spirit a concurentilor care au venit care cum si cu ce a putut si care totusi au venit sa se dea si nu au inceput cu comentarii inutile pe forum gen ca ala trebuia ala nu a facut ala e bulangiu si multe alte cacaturi. Si eu am inceput cursele cu batrana mea masina care inca sta parcata in fata blocului si imi face cu ochiu in fiecare dimineata cand plec la munca cu surioara mai noua dar ea a fost mashina care mi-a dat o speranta spre ceea ce fac acum TUNING si MASHINI de CURSE. Sunt satul de acei ce vin sa-si faca "tuning" si cred ca un soft le dat 300 de cai la o mashina de 75 si ca un filtru si o teava de esapament de la dezmembrari da 50 de cai si se stramba la cateva milioane. OAMENI BUNI TUNINGUL NU ESTE PENTRU TOATA LUMEA! MODIFICARILE POT COSTA CU MIILE DE EURO! DACA NU VA SIMTITI IN STARE DE TUNING VENITI SI VA DATI CU MASHINA STOC SI ATAT! FARA ALTE COMENTARII PE FORUMURI UNDE TOTI PRIND GLAS! Oricum sper ca acest post mai lumineaza pe unii si pe altii, inca odata pentru concurentii grupei B fratilor ma bucur ca v-am cunoscut si doresc sa va vad la cat mai multa performanta la viitoarele curse pentru ca-mi schimb ambreiajul :) Cu respect! Va saluta R5 B-04-WJD |
wow
cat armament din cate vad a fost un eveniment pe cinste |
Quote:
|
Quote:
|
filmele de la grupa A si clasamentul final Il stie cineva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu Ibiza neagra exista vreun filmulet ?? Ca poze am vazut doar 2 puse de lascarica, cand imi luam omor de la R5 :lol:
|
Quote:
|
cu parere de rau nu am, am doar cu volvoul si cu 206, sorry :)
|
Cu sau fara ambreiaj R5-ul Turbo (WJD) este deocamdata mai rapid ca noi datorita greutatii reduse si diverselor modificari, iar cu aceasta ocazie vreau sa-l felicit pe proprietar pentru masina si castigarea locului I la B. Bravo!
|
Multumesc mult, adevarul e ca m-am emotionat cu tine la ultima cursa cand am vazut ca stau pe loc in 6000 :) am transpirat rau si a fost cursa la mustata:) Bravo! Ai vazut si aveai emotii inainte sa inceapa cursa :) intotdeauna se intampla lucruri neprevazute si nu neaparat grupa o poate castiga cea mai buna mashina! iti urez succes in continuare si inca un pic de surubareala sub capote ca nu e chiar slaba masina :)
|
salut...este pt.prima data cand scriu aici,si stiu ca o sa imi sara multi in cap dar asta este...eu am condus opel vectra tm 24 kox la aceasta cursa si cred ca aveam si eu ceva de spus.in primul rand am de comentat la distanta f.scurta si de cursa si de franare,in al 2-lea rand trompetele de la finish care m-au ars pt.ca probabil erau cu gandul la cuc,cu toate ca batusem seat leon 170 cp de fabrica modificat 230cai,dar asta nu mai conteaza,dupa ce s-a facut scandal m-au bagat inapoi in cursa,dupa aceea organizatorii au dat la o parte 3 masini de langa mine ca sa ma dau cu cine vor ei,sarisera masinile de constanta pe mine sa ma dau cu ei ca sa poata sa ma scoata cat mai repede din cursa sa nu cumva sa ajung prea departe,renault clio si scoda octavia,normal cine a ajuns si in finala,masini care nu are nici una sub 200 cai.dar asta este nu imi pare rau ca am venit pana acolo si nu imi pare rau de nici o cursa din tara,dar am si eu o intrebare pe nasy cu DGH-ul la ce grupa l-ati fi bagat daca venea?343 cai?cred ca cine cunoaste masina stie ca pana la finish o tinea numai in drift in viteza a 2-a...pe distanta pe care s-a desfasurat cursa este distanta lui de plecare de pe loc....iar daca organizatorii nu au putut sa ii dea afara pe cei care au pierdut si se puneau din nou la start.....mai bine nu mai organizati pt.ca astea nu sunt curse,castiga cine e mai smecher sau mai tare in pumn sau chemati oameni din local combat la paza.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Salut, in primul rand seatul nu are 230 cp, imi vine greu sa cred ca la un motor 2.0 tdi castigi 60 CP din soft si evacuare. Eu am avut impresia ca te-am ajuns pana la sfarsit si ca eram amandoi cam acolo. Fata care dadea startul era afona, iar fetele de la finish erau total pe langa, cred ca nu vedeau bine. Mie mi-a placut, macar am apucat sa ma dau(nu ca la pitesti sau craiova), organizarea a fost foarte buna din pct meu de vedere...singurele minusuri ar fi fetele cu startul si finish-ul si distanta scurta. O sa pun maine un filmulet cu prima cursa dintre seat si opel. P.S. Felicitari baiatului cu R5 de la grupa B si baiatului cu renaultul clio de la grupa C, sunt curios ce modificari avea acel clio. |
Quote:
|
Quote:
|
Da nu inteleg ce vrei??? Cine isi pune soft sa urce in grupa sau ce vrei??? Ii doresc baiatului cu Clio sa faca 500 de cai pe masina si sa ramana tot la grupa C!! Si sti de ce ?
Pentru ca a bagat bani si pasiune in masina lui...nu va place , nu mai veniti. |
Quote:
Sunt convins ca poti castiga 80 cp din soft si evacuare, dar nu la un motor de 2L diesel. O sa fac un test dyno zilele astea si o sa aflu exact. As fi incantat sa fie adevarata estimarea ta :). Bafta |
[QUOTE=FLO_GSU;2347691]
Quote:
https://www.youtube.com/my_videos?pi=...&sa=0&sq=&dm=1 |
[QUOTE=andreiwtw;2348761]
Quote:
http://forum.anonymous.ro/forum/showthread.php?t=692 |
Quote:
Sa inteleg ca daca ai o masina turbo de 150CP iti iei bataie de la una aspirata tot de 150CP si apoi te duci si bagi 3000E ca sa schimbi turbina,soft,intercoler, numai ca sa o poti batea pe aceasta de 150CP. Eu unul am satisfactie cand ma dau cu masini mai tari(in nici un caz mai slabe) si cateodata le mai si dau....... . Eu daca as fi avut o masina de 250CP(modificata) m-as fi bagat cu siguranta la grupa E, pt ca nu vad rostul sa bagi atatia bani si timp ca sa ramai la aceeasi grupa, trebuie sa avansam nu sa stam pe loc. Spune-mi si mie te rog ce masina a tu! |
Quote:
Fiecare munceste la o masina ca sa-si castige grupa, dupa ce 1 an la rand ai tot castigat la anu nu mai are rost sa te dai tot la B de exemplu, urci la C si tot asa... El are o masina :lol:care fuge gravvvvvvvvvvvvv |
Quote:
Am inteles perfect ce-ai vrut sa spui prin "suntem modificati" dar nu m-am putut abtine sa nu taxez exprimarea. Si cu astea, am incheiat. O zi buna! |
Quote:
|
Deci focul meu este urmatorul:
De ce oare se baga masini de 180CP la baza(sa nu zicem ca de >230CP) la grupa de 135-165CP? Toti stim ca 1.8T are in general 150CP , dar oare 1.8T de la skoda octavia VRS nu cumva are mai mult(poate chiar integral)? |
1 Attachment(s)
BMC,Multumesc pentru urari si felicitari!!!Am o poza cu motorul dar nu pot s`o scot din tel .. am luat una de pe net,asa arata si motorul meu .. este cel mai mic motor V6 am impresia:-P
Momentan pe mine ma tine in loc softul .. pot sa-l fac oricand,numai ca am alte prioritati momentan:???:,sper ca la urmatoarea legala sa vin pregatit si pe partea asta:-P Lascaria,sar`na pt poza;) Pt baiatul din Cta multumesc inca odata pentru filme,le-am salvat acu pe toate:-P P.S.: La grupa B clasamentul a fost ceva de genul: 1. Renault 5 1.4 T 2. Peugeot 206 GTI 3-4 Seat Izbita 1.9 TDI si Mazda MX-3 1.8 V6 (De precizat ca "finala mica" ar fi castigat-o Seatul lui Kimi8):-P ) 5,6,7,etc nu mai stiu:???: |
Quote:
|
Quote:
Bafta tuturor si felicitari organizatorilor pt eveniment. |
Quote:
Bitnet...foarte bine pune puterea pe asfalt masina ta...foarte bine te descurci si tu s-o convingi a face asta:D...chiar cu niste gume despre care unii au zis ca ..n-ar fi ideale:)...probabil aici ajuta binisor masa ei mica. serban_pc - Te rog sa faci in asa fel incat SEMNATURA ta sa NU mai depaseasca TREI randuri in full-screen pe 1024/768(xga). Altfel,voi fi nevoit sa ti-o sterg si sa te penalizez:(,ceea ce nu-mi face vreo placere... sunt sigur ca nici in avantajul tau nu ar fi:oops: Multumesc pentru intelegere,o zi buna tuturor ! |
Quote:
M-a mirat, scarbit si enervat "curajul" celor mai sus mentionati. Ideea principala este ca intr-o cursa, mai mult trebuie sa accepti si sa stii CUM SA PIERZI decat cum sa castigi. Una peste alta, inca o data, felicitari si sper sa ne vedem si la evenimentele viitoare. |
Quote:
|
Quote:
Eu sincer cred ca se stia de ceva timp, dar realizezi ca daca se anunta pe 200m nu mai venea nimeni. Iar verficarile tehnice au fost inexistente. |
Quote:
O fac neagra mat toata cu aceleasi bari si o sa fie altceva! Multumesc frumos de pareri si urari .. pt 400m o sa mai modific ceva,ceva ce ma tine in loc momentan sa trec de locul 3-4 ceva mai sus .. adica softul:evil: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tase nu vb aiurea mai ales ca nu ai fost acolo |
Quote:
Multumesc, cu siguranta ne vom mai vedea si la alte evenimente. |