Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/123737-402m-constanta-23-aeroportul-mihai-kogalniceanu.html)

MauS 24-05-09 20:42

Re: 402m @ Constanta, 23 mai - aeroportul Mihai Kogalniceanu

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 2347644)
vreau sa incep cu FELICITARILE PT X-TEAM pt organizare...

nu imi vine sa cred ce vad aici ... ce se plange lumea ... frate a fost o cursa foarte tare si foarte bine organizata ... publicul era la locul lui ... participantul la locul lui ... super tare...

cat despre locul de franare ... a fost putin loc ,dar nu ca nu puteai sa franezi ... daca nu sti sa opresti o masina ...

am vazut ca a scris cineva mai jos ca vrea sa stie ce masini au fost la grupa F(250-300):
subaru WRX,BMW 2.5 turbo,audi S3,audi S5,subaru WRX,opel GT,AUDI TT 3.2,BMW seria 5 (nu stiu motorul)...

FELICITARI colegilor din ANONYMOUS...

Cat si cei care au castigat pt ANONYMOUS:
GRUPA A-OPEL ASTRA -ANONYMOUS-LOCUL 1
GRUPA E-OPEL GTC -ANONYMOUS-LOCUL 1
GRUPA F-SUBARU WRX -ANONYMOUS- LOCUL 1
GRUPA G-MITSUBISHI EVO IX-ANONYMOUS- LOCUL 1

Exact cum ai spus tu :) o organizare buna, doua mentiuni am de adaugat:

1)Trebuia anuntat totusi ca nu vor fi 402 m ci mai putin.

2)Vreau sa stiu cine a fost la intrare cu vesta X-team, unde erau bidoanele albastre. Am oprit sa intreb unde trebuie sa merg si omu'a inceput cu vorbe grele, ca "zbor afara in secunda doi daca fac pe idiotu si dau burn inainte sa intru pe pista". Nu mi se pare corecta atitudinea lui, mai ales ca este un afon si un paralel cu masinile. Daca a reusit cineva sa faca burn out cu awd fara sa fie legata de copac masina va rog sa ma anuntati. Foarte urat ca organizator, sa incepi sa injuri un participant fara absolut nici un motiv!!!

Felicitari familiei Anonymous Motorsport pentru prezenta cat si pentru cupele obtinute, felicitari X-TEAM Constanta pentru reusita. Venim cu placere si la evenimentele ce vor urma.

BMC 24-05-09 21:06

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 2346770)
lasand deoparte masinile 4x4, mie unu imi incarca turbina foarte sus asa k in nici un caz nu sunt avantajat si din cate am vazut a mai fost in aceasi situatie si un R5 care intr-o cursa cu un 206 a recuperat si fix la final a avut o bara in fata .. dar foarte greu .. cursele se fac pe 402 m, cele pe 200m nu pun in evidenta puterea masinii si transmisia si greutatea ..

R5 a fost bolnav de ambrieaj la kogalniceanu si la ultima cursa era cat pe ce sa termin pe nituri :)

Oricum felicitari pentru 206 putine se misca asa bine, si apropos de tuning, Fratilor cursele legale incurajeaza tuningul si doresc multor participanti la curse sa aiba masini de 120 de cai cum e a mea si sa aiba bani sa faca tuning sa ajunga si la 500 de cai la grupa lor cum sunt exemple Ibiza portocalie daca nu gresec MUP-ul GTI-urile si multe alte masini care au investite poate chiar mai mult decat valoarea lor Reala. Felicitari tuturor concurentilor si le doresc multe realizari si bani pentru a se prezenta la cat mai multe curse. Am fost foarte incantat de starea de spirit a concurentilor care au venit care cum si cu ce a putut si care totusi au venit sa se dea si nu au inceput cu comentarii inutile pe forum gen ca ala trebuia ala nu a facut ala e bulangiu si multe alte cacaturi. Si eu am inceput cursele cu batrana mea masina care inca sta parcata in fata blocului si imi face cu ochiu in fiecare dimineata cand plec la munca cu surioara mai noua dar ea a fost mashina care mi-a dat o speranta spre ceea ce fac acum TUNING si MASHINI de CURSE. Sunt satul de acei ce vin sa-si faca "tuning" si cred ca un soft le dat 300 de cai la o mashina de 75 si ca un filtru si o teava de esapament de la dezmembrari da 50 de cai si se stramba la cateva milioane. OAMENI BUNI TUNINGUL NU ESTE PENTRU TOATA LUMEA! MODIFICARILE POT COSTA CU MIILE DE EURO! DACA NU VA SIMTITI IN STARE DE TUNING VENITI SI VA DATI CU MASHINA STOC SI ATAT! FARA ALTE COMENTARII PE FORUMURI UNDE TOTI PRIND GLAS! Oricum sper ca acest post mai lumineaza pe unii si pe altii, inca odata pentru concurentii grupei B fratilor ma bucur ca v-am cunoscut si doresc sa va vad la cat mai multa performanta la viitoarele curse pentru ca-mi schimb ambreiajul :)

Cu respect!
Va saluta R5 B-04-WJD

skyZZo 24-05-09 21:18

wow
cat armament
din cate vad a fost un eveniment pe cinste

BMC 24-05-09 21:32

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2347675)
quick_5hifter - Nu am fost trimis de nimeni la ***,m-am dus singur,si nu a fost de ***,din contra a fost foarte frumos .. cu mici exceptii,care bineinteles ca sunt unele exceptii pt ca nu poate sa fie perfect..nu am de ce sa ma plang,am "jucat" in semifinala,m-am simtit bine cu exceptia soarelui care m-a bronzat ca pe tractoristi:lol:
FELICITARI INCA ODATA X-TEAM,PARTICIPANTILOR SI PUBLICULUI !!!;)
Filme cu Mazda orange-black are careva?de la grupa B

Mazda asta a ta e V6 cumva de 1.8 sau ceva de genu asta sau nu am inteles eu bine din ce am auzit? Daca da te rog frumos trimite-mi si mie niste poze cu motorul ca nu am vazut pana acum asa ceva :) si sunt tare curios:) felicitari te-ai descurcat foarte bine din ce am reusit sa vad si eu :) R5-ul te saluta!

CoCaine 24-05-09 21:53

Quote:

am vazut ca a scris cineva mai jos ca vrea sa stie ce masini au fost la grupa F(250-300):
subaru WRX,BMW 2.5 turbo,audi S3,audi S5,subaru WRX,opel GT,AUDI TT 3.2,BMW seria 5 (nu stiu motorul)...

Multumesc,felicitari pentru cupe:-)

ClaudioDTE 24-05-09 22:01

filmele de la grupa A si clasamentul final Il stie cineva?

BMC 24-05-09 22:04

Quote:

Originally Posted by SEBY2009RC (Post 2348063)
Explicati-i si lui Tintirica ce rezultate s-au obtinut si faptul ca de 5-6 etape locurile unu , doi ... pe podium sunt cu masini la care RacingCode are un mic aport cel legat de setare.
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...01#post2347801
El se lauda cu nu stiu cate masini care de fapt ... nu sunt facut e de ei sau care sunt au pistoanele "inflorite".

Sebastiane, ne cunoastem mai mult din vedere ca de intalnit cred ca ne-am intalnit de 2 ori, sa ma scuzi ca iti spun asa mai prieteneste cu toate ca nu ne cunoastem bine face 2 face, pe mine cineva mai "batran" ca mine mi-a spus ca ma consum aiurea cu faze de genul si mi-a mai spus ca o sa am de castigat de pe urma concurentei mai mult decat daca ma enervez cu cacaturi de-astea cu toate ca ma scot din sarite dar asta e in loc sa imbatranesti inainte de pensie vine vremea cand se umple curtea cu reparatii si plangeri de la altii si tot ai de castigat, asa ca nu-ti mai bate capul cu chestii deastea ca o sa ajungi cu nervii la pamant. UPsolute Constanta te saluta!

CT-82-PWR 24-05-09 22:32

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2347796)
Multumesc frumos frate..l-am gasit .. daca vrei sa modifici acolo masina mea este Mazda MX-3:P
Si daca mai ai cu mine cand m-am dat cu un Audi A4 negru si cu un Peugeot 206 argintiu,ti-as fi recunoscator!
Multumesc inca odata;)

Inca 5 filme adaugate aici in care doua sunt cele dorite de tine :)

kimi 24-05-09 22:46

Cu Ibiza neagra exista vreun filmulet ?? Ca poze am vazut doar 2 puse de lascarica, cand imi luam omor de la R5 :lol:

BMC 24-05-09 22:50

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2348408)
Cu Ibiza neagra exista vreun filmulet ?? Ca poze am vazut doar 2 puse de lascarica, cand imi luam omor de la R5 :lol:

:)) Hai mai kimi ca nu e chiar asa rau :) te misti bine pt un tdi daca am observat bine, ce tdi e? cred sa am eu filmuletz ma uit si postez.

BMC 24-05-09 22:53

cu parere de rau nu am, am doar cu volvoul si cu 206, sorry :)

MaliBuGTI 24-05-09 23:19

Cu sau fara ambreiaj R5-ul Turbo (WJD) este deocamdata mai rapid ca noi datorita greutatii reduse si diverselor modificari, iar cu aceasta ocazie vreau sa-l felicit pe proprietar pentru masina si castigarea locului I la B. Bravo!

BMC 24-05-09 23:28

Multumesc mult, adevarul e ca m-am emotionat cu tine la ultima cursa cand am vazut ca stau pe loc in 6000 :) am transpirat rau si a fost cursa la mustata:) Bravo! Ai vazut si aveai emotii inainte sa inceapa cursa :) intotdeauna se intampla lucruri neprevazute si nu neaparat grupa o poate castiga cea mai buna mashina! iti urez succes in continuare si inca un pic de surubareala sub capote ca nu e chiar slaba masina :)

alex_pan 24-05-09 23:37

salut...este pt.prima data cand scriu aici,si stiu ca o sa imi sara multi in cap dar asta este...eu am condus opel vectra tm 24 kox la aceasta cursa si cred ca aveam si eu ceva de spus.in primul rand am de comentat la distanta f.scurta si de cursa si de franare,in al 2-lea rand trompetele de la finish care m-au ars pt.ca probabil erau cu gandul la cuc,cu toate ca batusem seat leon 170 cp de fabrica modificat 230cai,dar asta nu mai conteaza,dupa ce s-a facut scandal m-au bagat inapoi in cursa,dupa aceea organizatorii au dat la o parte 3 masini de langa mine ca sa ma dau cu cine vor ei,sarisera masinile de constanta pe mine sa ma dau cu ei ca sa poata sa ma scoata cat mai repede din cursa sa nu cumva sa ajung prea departe,renault clio si scoda octavia,normal cine a ajuns si in finala,masini care nu are nici una sub 200 cai.dar asta este nu imi pare rau ca am venit pana acolo si nu imi pare rau de nici o cursa din tara,dar am si eu o intrebare pe nasy cu DGH-ul la ce grupa l-ati fi bagat daca venea?343 cai?cred ca cine cunoaste masina stie ca pana la finish o tinea numai in drift in viteza a 2-a...pe distanta pe care s-a desfasurat cursa este distanta lui de plecare de pe loc....iar daca organizatorii nu au putut sa ii dea afara pe cei care au pierdut si se puneau din nou la start.....mai bine nu mai organizati pt.ca astea nu sunt curse,castiga cine e mai smecher sau mai tare in pumn sau chemati oameni din local combat la paza.

BMC 24-05-09 23:54

Quote:

Originally Posted by alex_pan (Post 2348536)
salut...este pt.prima data cand scriu aici,si stiu ca o sa imi sara multi in cap dar asta este...eu am condus opel vectra tm 24 kox la aceasta cursa si cred ca aveam si eu ceva de spus.in primul rand am de comentat la distanta f.scurta si de cursa si de franare,in al 2-lea rand trompetele de la finish care m-au ars pt.ca probabil erau cu gandul la cuc,cu toate ca batusem seat leon 170 cp de fabrica modificat 230cai,dar asta nu mai conteaza,dupa ce s-a facut scandal m-au bagat inapoi in cursa,dupa aceea organizatorii au dat la o parte 3 masini de langa mine ca sa ma dau cu cine vor ei,sarisera masinile de constanta pe mine sa ma dau cu ei ca sa poata sa ma scoata cat mai repede din cursa sa nu cumva sa ajung prea departe,renault clio si scoda octavia,normal cine a ajuns si in finala,masini care nu are nici una sub 200 cai.dar asta este nu imi pare rau ca am venit pana acolo si nu imi pare rau de nici o cursa din tara,dar am si eu o intrebare pe nasy cu DGH-ul la ce grupa l-ati fi bagat daca venea?343 cai?cred ca cine cunoaste masina stie ca pana la finish o tinea numai in drift in viteza a 2-a...pe distanta pe care s-a desfasurat cursa este distanta lui de plecare de pe loc....iar daca organizatorii nu au putut sa ii dea afara pe cei care au pierdut si se puneau din nou la start.....mai bine nu mai organizati pt.ca astea nu sunt curse,castiga cine e mai smecher sau mai tare in pumn sau chemati oameni din local combat la paza.

Toti ne-am dat pe aceleasi conditii si probleme de genu sunt tipice la toate cursele iar ca DGH-ul mai sunt masini dintre care au venit la cursa si le-au batut mashini mai slabe dar acele masini ca sa fie competitive la 402m ar trebui sa se organizeze curse prin ungaria cel mai aproape si sa-si cumpere fiecare slickuri de circuit sa faca ceva, in romanica noastra astea sunt conditiile de drag race si avantajate sunt 4x4 care avem fwd si rwd daca depasim bunul simt al cailor :) scrie pe noi cruise pe autostrada care si aia e vai mortii ei, asa ca ne suparam ca magaru pe sat si nu avem ce face decat sa multumim lui Geoana ca ii s-a sculat sa vina sambata la constanta cu avionu ca in masina e cald si lu x-ulescu ca n-avem strazi si lu nea caisa ca nu se face o pista de drag race si uite asa, ASTEA SUNT Conditiile la noi, Sa ne impacam cu ideea si sa facem ceva in privinta asta, ca de comentat e plina tara de comentatori!

bitnet 24-05-09 23:59

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 2347908)
Am citit a-2-a oara cu aceeasi atentie si tot nu inteleg unde bati, sa-mi spui cand pot comenta...... :D
Felicitari organizatorilor ca a iesit in general bine(mai bine ca la multe legale la care am fost), mici comentarii care oricum trebuie sa existe.
Eu doar vroiam sa spun ca toti suntem modificati, dar odata ce bagi cum zic unii"cateva mii de euro" ai pretentii mai mari de la masina si deci gandesc ca nu are rost sa te mai dai cu copii/clase inferioare ca doar d-aia ai bagat atatia bani .... .
Sunt curios ce se afla sub capota novei albastre care si-a ales grupa E(201-250CP)......

Imi pare rau dar se pare ca ai inteles gresit notiunea de tuning: nu pe tine trebuie sa te modifici, incearca sa modifici ceva la masina ca sa ai performante. Cat despre copii...astia ar trebui sa stea acasa si sa se uite la Animax, liniutele sunt pentru cei care investesc timp, nervi si bani pentru a putea avea rezultate. Atata timp cat fiecare declara corect puterea de fabrica a motorului de pe masina in momentul inscrierii, nu vad care-i problema.

DjAlcohol 25-05-09 01:43

Quote:

Originally Posted by alex_pan (Post 2348536)

Salut, in primul rand seatul nu are 230 cp, imi vine greu sa cred ca la un motor 2.0 tdi castigi 60 CP din soft si evacuare. Eu am avut impresia ca te-am ajuns pana la sfarsit si ca eram amandoi cam acolo. Fata care dadea startul era afona, iar fetele de la finish erau total pe langa, cred ca nu vedeau bine. Mie mi-a placut, macar am apucat sa ma dau(nu ca la pitesti sau craiova), organizarea a fost foarte buna din pct meu de vedere...singurele minusuri ar fi fetele cu startul si finish-ul si distanta scurta. O sa pun maine un filmulet cu prima cursa dintre seat si opel.

P.S. Felicitari baiatului cu R5 de la grupa B si baiatului cu renaultul clio de la grupa C, sunt curios ce modificari avea acel clio.

alex_pan 25-05-09 02:08

Quote:

Originally Posted by DjAlcohol (Post 2348696)
Salut, in primul rand seatul nu are 230 cp, imi vine greu sa cred ca la un motor 2.0 tdi castigi 60 CP din soft si evacuare. Eu am avut impresia ca te-am ajuns pana la sfarsit si ca eram amandoi cam acolo. Fata care dadea startul era afona, iar fetele de la finish erau total pe langa, cred ca nu vedeau bine. Mie mi-a placut, macar am apucat sa ma dau(nu ca la pitesti sau craiova), organizarea a fost foarte buna din pct meu de vedere...singurele minusuri ar fi fetele cu startul si finish-ul si distanta scurta. O sa pun maine un filmulet cu prima cursa dintre seat si opel.

P.S. Felicitari baiatului cu R5 de la grupa B si baiatului cu renaultul clio de la grupa C, sunt curios ce modificari avea acel clio.

da,poti sa castigi si 80 de cai din soft si evacuare,nu a spus nimeni ca te-am batut vreo 2-3 masini si ai dreptate m-ai ajuns pana la finish....am spus doar ca femeile dupa parerea mea femeile nu au ce sa caute la curse....

alex_pan 25-05-09 02:20

Quote:

Originally Posted by BMC (Post 2348560)
Toti ne-am dat pe aceleasi conditii si probleme de genu sunt tipice la toate cursele iar ca DGH-ul mai sunt masini dintre care au venit la cursa si le-au batut mashini mai slabe dar acele masini ca sa fie competitive la 402m ar trebui sa se organizeze curse prin ungaria cel mai aproape si sa-si cumpere fiecare slickuri de circuit sa faca ceva, in romanica noastra astea sunt conditiile de drag race si avantajate sunt 4x4 care avem fwd si rwd daca depasim bunul simt al cailor :) scrie pe noi cruise pe autostrada care si aia e vai mortii ei, asa ca ne suparam ca magaru pe sat si nu avem ce face decat sa multumim lui Geoana ca ii s-a sculat sa vina sambata la constanta cu avionu ca in masina e cald si lu x-ulescu ca n-avem strazi si lu nea caisa ca nu se face o pista de drag race si uite asa, ASTEA SUNT Conditiile la noi, Sa ne impacam cu ideea si sa facem ceva in privinta asta, ca de comentat e plina tara de comentatori!

ai dreptate ca nu s-a putut face o cursa de 400 m,dar totusi nu e normal pe 300 m...ce a fost a fost si gata pana la urma..dar oricum nu s-a respectat nici regulamentul,de exemplu daca aveam turbo pe masina cine stia?nu s-a facut nici o verificare,aveam 200 cai si probabil bateam toata grupa si atunci eram nesimtit nu?octavia rosie si cu renault clio aveau peste 200 cai....eu nu am nici o satisfactie cand bat o masina de 100 cai cu vectra sfi de 150 cai....

Alfa_band 25-05-09 03:15

Da nu inteleg ce vrei??? Cine isi pune soft sa urce in grupa sau ce vrei??? Ii doresc baiatului cu Clio sa faca 500 de cai pe masina si sa ramana tot la grupa C!! Si sti de ce ?
Pentru ca a bagat bani si pasiune in masina lui...nu va place , nu mai veniti.

DjAlcohol 25-05-09 03:30

Quote:

Originally Posted by alex_pan (Post 2348707)
da,poti sa castigi si 80 de cai din soft si evacuare,nu a spus nimeni ca te-am batut vreo 2-3 masini si ai dreptate m-ai ajuns pana la finish....am spus doar ca femeile dupa parerea mea femeile nu au ce sa caute la curse....

Sunt convins ca poti castiga 80 cp din soft si evacuare, dar nu la un motor de 2L diesel.
O sa fac un test dyno zilele astea si o sa aflu exact. As fi incantat sa fie adevarata estimarea ta :). Bafta

andreiwtw 25-05-09 06:31

[QUOTE=FLO_GSU;2347691]
Quote:

vreau sa incep cu FELICITARILE PT X-TEAM pt organizare...

TOBA te rog daca poti sa-mi dai si mie un link ceva unde pot vedea ceva poze cu ursul 2.5 turbo din ANONYMUS!! MS! FELICITARI INCA ODATA PT CUPA si pt toti din CLUB!!! BAFTA!

gasesti aici niste filme cu el ... :

https://www.youtube.com/my_videos?pi=...&sa=0&sq=&dm=1

andreiwtw 25-05-09 06:38

[QUOTE=andreiwtw;2348761]
Quote:

Originally Posted by FLO_GSU (Post 2347691)
gasesti aici niste filme cu el ... :

https://www.youtube.com/my_videos?pi=...&sa=0&sq=&dm=1

si poze aici :

http://forum.anonymous.ro/forum/showthread.php?t=692

serban_pc 25-05-09 07:52

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2348567)
Imi pare rau dar se pare ca ai inteles gresit notiunea de tuning: nu pe tine trebuie sa te modifici, incearca sa modifici ceva la masina ca sa ai performante. Cat despre copii...astia ar trebui sa stea acasa si sa se uite la Animax, liniutele sunt pentru cei care investesc timp, nervi si bani pentru a putea avea rezultate. Atata timp cat fiecare declara corect puterea de fabrica a motorului de pe masina in momentul inscrierii, nu vad care-i problema.

Sunt curios ce varsta ai tu de intelegi total pe dos. Ma refeream la masini cand am spus ca "suntem modificati".
Sa inteleg ca daca ai o masina turbo de 150CP iti iei bataie de la una aspirata tot de 150CP si apoi te duci si bagi 3000E ca sa schimbi turbina,soft,intercoler, numai ca sa o poti batea pe aceasta de 150CP.
Eu unul am satisfactie cand ma dau cu masini mai tari(in nici un caz mai slabe) si cateodata le mai si dau....... .
Eu daca as fi avut o masina de 250CP(modificata) m-as fi bagat cu siguranta la grupa E, pt ca nu vad rostul sa bagi atatia bani si timp ca sa ramai la aceeasi grupa, trebuie sa avansam nu sa stam pe loc.

Spune-mi si mie te rog ce masina a tu!

kimi 25-05-09 08:10

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 2348824)
Sunt curios ce varsta ai tu de intelegi total pe dos. Ma refeream la masini cand am spus ca "suntem modificati".
Sa inteleg ca daca ai o masina turbo de 150CP iti iei bataie de la una aspirata tot de 150CP si apoi te duci si bagi 3000E ca sa schimbi turbina,soft,intercoler, numai ca sa o poti batea pe aceasta de 150CP.
Eu unul am satisfactie cand ma dau cu masini mai tari(in nici un caz mai slabe) si cateodata le mai si dau....... .
Eu daca as fi avut o masina de 250CP(modificata) m-as fi bagat cu siguranta la grupa E, pt ca nu vad rostul sa bagi atatia bani si timp ca sa ramai la aceeasi grupa, trebuie sa avansam nu sa stam pe loc.

Se pare ca in discutia voastra este diferenta de mentalitate...
Fiecare munceste la o masina ca sa-si castige grupa, dupa ce 1 an la rand ai tot castigat la anu nu mai are rost sa te dai tot la B de exemplu, urci la C si tot asa...

El are o masina :lol:care fuge gravvvvvvvvvvvvv

bitnet 25-05-09 08:39

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 2348824)

Hai ca-ti satisfac curiozitatea: am 38 de ani, masina mea este Ibiza 1.8T 180CP la baza, modificat sa aiba undeva la 250CP (modificari facute CU MULTI BANI, timp pierdut si nervi). Acum tu ai vrea sa urc la E, nu? Poate ca ar face fata si pe-acolo dar iti garantez ca este mai mare satisfactia cand iei locul I la grupa D decat locul 2 la E. Cand voi considera ca masina poate aspira la locul I si la E, cu siguranta ma voi inscrie acolo.
Am inteles perfect ce-ai vrut sa spui prin "suntem modificati" dar nu m-am putut abtine sa nu taxez exprimarea. Si cu astea, am incheiat.
O zi buna!

Rebel_Boy 25-05-09 08:57

Quote:

Originally Posted by SEBY2009RC (Post 2348863)

cand ? ... nu am prea mai vazut asa ceva pe la noi de ani buni :cry:

serban_pc 25-05-09 09:27

Deci focul meu este urmatorul:
De ce oare se baga masini de 180CP la baza(sa nu zicem ca de >230CP) la grupa de 135-165CP? Toti stim ca 1.8T are in general 150CP , dar oare 1.8T de la skoda octavia VRS nu cumva are mai mult(poate chiar integral)?

kidu2006 25-05-09 09:28

1 Attachment(s)
BMC,Multumesc pentru urari si felicitari!!!Am o poza cu motorul dar nu pot s`o scot din tel .. am luat una de pe net,asa arata si motorul meu .. este cel mai mic motor V6 am impresia:-P
Momentan pe mine ma tine in loc softul .. pot sa-l fac oricand,numai ca am alte prioritati momentan:???:,sper ca la urmatoarea legala sa vin pregatit si pe partea asta:-P
Lascaria,sar`na pt poza;)
Pt baiatul din Cta multumesc inca odata pentru filme,le-am salvat acu pe toate:-P

P.S.: La grupa B clasamentul a fost ceva de genul:
1. Renault 5 1.4 T
2. Peugeot 206 GTI
3-4 Seat Izbita 1.9 TDI si Mazda MX-3 1.8 V6 (De precizat ca "finala mica" ar fi castigat-o Seatul lui Kimi8):-P )
5,6,7,etc nu mai stiu:???:

kimi 25-05-09 09:50

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 2349048)
Deci focul meu este urmatorul:
De ce oare se baga masini de 180CP la baza(sa nu zicem ca de >230CP) la grupa de 135-165CP? Toti stim ca 1.8T are in general 150CP , dar oare 1.8T de la skoda octavia VRS nu cumva are mai mult(poate chiar integral)?

Cu ce masina ai participat la Constanta ??

serban_pc 25-05-09 11:03

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2349117)
Cu ce masina ai participat la Constanta ??

NU mai conteaza, fapt consumat oricum....
Bafta tuturor si felicitari organizatorilor pt eveniment.

lascarica 25-05-09 12:26

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2349051)
BMC,Multumesc pentru urari si felicitari!!!Am o poza cu motorul dar nu pot s`o scot din tel .. am luat una de pe net,asa arata si motorul meu .. este cel mai mic motor V6 am impresia:-P
Momentan pe mine ma tine in loc softul .. pot sa-l fac oricand,numai ca am alte prioritati momentan:???:,sper ca la urmatoarea legala sa vin pregatit si pe partea asta:-P
Lascaria,sar`na pt poza;)
Pt baiatul din Cta multumesc inca odata pentru filme,le-am salvat acu pe toate:-P
...........

Cu placere kidule, oricum iti trage masina f bine,poate pt 400m ar trebui sa mai studiezi un pic bodykit-ul ...parerea mea e ca unele chestii sunt ok de show,insa nu la fel de ok pt curse;).
Bitnet...foarte bine pune puterea pe asfalt masina ta...foarte bine te descurci si tu s-o convingi a face asta:D...chiar cu niste gume despre care unii au zis ca ..n-ar fi ideale:)...probabil aici ajuta binisor masa ei mica.

serban_pc - Te rog sa faci in asa fel incat SEMNATURA ta sa NU mai depaseasca TREI randuri in full-screen pe 1024/768(xga). Altfel,voi fi nevoit sa ti-o sterg si sa te penalizez:(,ceea ce nu-mi face vreo placere... sunt sigur ca nici in avantajul tau nu ar fi:oops:
Multumesc pentru intelegere,o zi buna tuturor !

dogarel2 25-05-09 12:39

Quote:

Originally Posted by bitnet (Post 2348916)
Hai ca-ti satisfac curiozitatea: am 38 de ani, masina mea este Ibiza 1.8T 180CP la baza, modificat sa aiba undeva la 250CP (modificari facute CU MULTI BANI, timp pierdut si nervi). Acum tu ai vrea sa urc la E, nu? Poate ca ar face fata si pe-acolo dar iti garantez ca este mai mare satisfactia cand iei locul I la grupa D decat locul 2 la E. Cand voi considera ca masina poate aspira la locul I si la E, cu siguranta ma voi inscrie acolo.
Am inteles perfect ce-ai vrut sa spui prin "suntem modificati" dar nu m-am putut abtine sa nu taxez exprimarea. Si cu astea, am incheiat.
O zi buna!

Ai uitat sa specifici ca ai cerut sa intri la grupa D, ca sa inteleaga tot bolovanul cum stau lucrurile. Ai uitat sa specifici ca in afara de tine si de mine, ceilalti de la grupa D s-au cam kk pe ei cand te-au vazut, drept urmare, ca sa poata merge treaba m-am sacrificat eu, chiar daca eram sigur ca o fur, chiar daca eram sigur ca am sanse sa trec in mansa a 2-a cu unele din masinile de la D, chiar daca ...
M-a mirat, scarbit si enervat "curajul" celor mai sus mentionati. Ideea principala este ca intr-o cursa, mai mult trebuie sa accepti si sa stii CUM SA PIERZI decat cum sa castigi.
Una peste alta, inca o data, felicitari si sper sa ne vedem si la evenimentele viitoare.

alex_pan 25-05-09 13:04

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 2348857)
Se pare ca in discutia voastra este diferenta de mentalitate...
Fiecare munceste la o masina ca sa-si castige grupa, dupa ce 1 an la rand ai tot castigat la anu nu mai are rost sa te dai tot la B de exemplu, urci la C si tot asa...

El are o masina :lol:care fuge gravvvvvvvvvvvvv

asta spuneam si eu.asa mi se pare normal.bravo...

tase_astra 25-05-09 13:04

Quote:

Originally Posted by alex_pan (Post 2348708)
ai dreptate ca nu s-a putut face o cursa de 400 m,dar totusi nu e normal pe 300 m...ce a fost a fost si gata pana la urma..dar oricum nu s-a respectat nici regulamentul,de exemplu daca aveam turbo pe masina cine stia?nu s-a facut nici o verificare,aveam 200 cai si probabil bateam toata grupa si atunci eram nesimtit nu?octavia rosie si cu renault clio aveau peste 200 cai....eu nu am nici o satisfactie cand bat o masina de 100 cai cu vectra sfi de 150 cai....

Stai linistit ca nu au fost 300 m, nici macar 250. Mai exact 230m. Poate 300 cu franare cu tot.
Eu sincer cred ca se stia de ceva timp, dar realizezi ca daca se anunta pe 200m nu mai venea nimeni.
Iar verficarile tehnice au fost inexistente.

kidu2006 25-05-09 13:05

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 2349481)
Cu placere kidule, oricum iti trage masina f bine,poate pt 400m ar trebui sa mai studiezi un pic bodykit-ul ...parerea mea e ca unele chestii sunt ok de show,insa nu la fel de ok pt curse;).
!

Ia nu te mai lua tu de body-kitu-l meu ma:lol::lol: .. mah,o sa se schimbe complet masina in curand,dupa ce ii schimb numerele,probabil or sa ramana aceleasi bari pe ea,daca nu ma plictisesc prea tare:P
O fac neagra mat toata cu aceleasi bari si o sa fie altceva!
Multumesc frumos de pareri si urari .. pt 400m o sa mai modific ceva,ceva ce ma tine in loc momentan sa trec de locul 3-4 ceva mai sus .. adica softul:evil:

alex_pan 25-05-09 13:06

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 2349600)
Stai linistit ca nu au fost 300 m, nici macar 250. Mai exact 230m. Poate 300 cu franare cu tot.
Eu sincer cred ca se stia de ceva timp, dar realizezi ca daca se anunta pe 200m nu mai venea nimeni.

normal..dar asta e pana la urma...

59AFA 25-05-09 14:05

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 2349605)
adica softul:evil:

si barile care sunt de fier :lol:

79BYG 25-05-09 14:28

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 2349600)

tase nu vb aiurea mai ales ca nu ai fost acolo

bitnet 25-05-09 14:30

Quote:

Originally Posted by dogarel2 (Post 2349520)
Ai uitat sa specifici ca ai cerut sa intri la grupa D, ca sa inteleaga tot bolovanul cum stau lucrurile. Ai uitat sa specifici ca in afara de tine si de mine, ceilalti de la grupa D s-au cam kk pe ei cand te-au vazut, drept urmare, ca sa poata merge treaba m-am sacrificat eu, chiar daca eram sigur ca o fur, chiar daca eram sigur ca am sanse sa trec in mansa a 2-a cu unele din masinile de la D, chiar daca ...
M-a mirat, scarbit si enervat "curajul" celor mai sus mentionati. Ideea principala este ca intr-o cursa, mai mult trebuie sa accepti si sa stii CUM SA PIERZI decat cum sa castigi.
Una peste alta, inca o data, felicitari si sper sa ne vedem si la evenimentele viitoare.

Ai perfecta dreptate, daca era sa ma inscriu dupa talon unde este trecut motorul 2,0L aspirat 150CP as fi intrat la C, dar nu ar fi fost deloc corect (din pacate verificarile tehnice nu prea se fac, permitand unora sa faca asfel de magarii). Apreciez ca ai fost corect si chiar daca prevedeai rezultatul nu ai fugit cum au facut-o altii.
Multumesc, cu siguranta ne vom mai vedea si la alte evenimente.

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning