![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
exact ....eu sunt total off topic...da ce mai conteaza ...o sa imi fac singur o mustrare :) < pt ca am dci ...si sus scrie 1.4 si 1.6 ...da e frumos ca ne mai amuzam si noi din cand in cand si uite asa mai trece timpu ;)
|
Quote:
fuguta repede si download :???: |
Quote:
|
Quote:
|
da da ...veneam de la mare si urcam ditamai muntele .....era inclinatie de 60 pe A2 :)
|
gieah ! senzatie majoraa intr-un logan cu 200 la oraaa :D
|
nici loganu ala 1.6 ,, 16 valve 107 cp - preconizat sa apara - nu cred ca va prinde 200 !!
|
mai daca tot e loganu masina "perfecta"(careprinde 250 la urcare incarcata cu 5 saci de ciment si bagaje si cu ink 4 prieteni a cate 100 Kg fiecare) se poate sa spuneti voi posesori acestuia superbe masini si alceva de bine inafara de faptu ca ia 250..si inca mai avea pedala..??? asa de curiozitate..ca am vazut cum prinde 250..mai spuneti si voi alceva..nu numai atata viteza..
|
macar daca nu mai spuneti nimic..barem ziceti si voi ceva mai plauzibil despre logan..ca asa ar mai crede lumea..;)
|
logan arata naspa :) e plauzibil nu?
|
ai logan de te ataci asa?
|
:D ma terminati...threadu asta e total aiurea..stiti de ce??ptr ca loganu nu a fost conceput ptr viteza..loganu e ...repet a nusht cata oara loganu e masina de famile!!!!...daca altii zic ca or mers cu 200 ..asta e...riscu lor ca mor...!!! aa si de la vale in jos merg si eu 300 cu trabant..8)
|
exact o masina de familie! asta incercam sa demonstram ca nu avea cum sa prinda 200 ( doar cu putin noroc de o inclinare mare)
|
Eu ma repet ... sunt curios de datele tehnice (motor, cutie viteza) ale celui care a prins 200 si peste cu Loganul ... astept cu interes ~ (poate imi cumpar Logan)
|
lool esti nebu razvan???:D :D :D
nu iti lua logan ...=)) sper ca ai zis de caterinca.. asa zic si eu mai mult de 170 nu ia loganu...acuma na.. |
Quote:
|
zici ca vii pana la urma la buzau pe 2 septembrie sa vedem cum sta treaba cu golful ala?
|
sau cu astra.din 75 de cai nu faci tu 120 cu nici un cip.astra 1,7 dti se duce la aproape 100 de cai cu cip stage 3.ca sa-i faci 120 de cai trebuie sa-i pui alta turbina.dupa ce-i pui o turbina mai mare si-i rescrii softul,te duci la dino.daca are 120 de cai,iti notezi pe diagrama nr de km care ii are masina si incepi din momentul ala sa numeri km facuti.cand ajungi la 10000 O VINZI REPEDE!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cei 90 de cai ai mei trag fix 1025 de kg.turbo-ul tau?la masina mai conteaza si kilogramele,nu numai caii putere.tdi-ul de 90 de cai are si un lag mare,simtit din plin la schimbarea treptelor de viteza.daca nu-l ajuti cu un cip,nu ai ce sa cauti cu el sa te dai cu mine.stock are13 sec de la 0 la 100.loganul de 1,6 stock are 11,5.asta inseamna 2 masini pana la 100 si inca una pana la 130,cat ia max pe 400 de metri.dar poate ne vedem si voi avea ocazia sa recunosc ca m-am inselat.si inca ceva!soferul conteaza mult la masinile cu putere mica.asa ca,pregateste-te bine,pt ca eu voi fi pregatit.
|
Quote:
|
Quote:
|
aaaa si inca ceva pt toti care isi dau cu parerea pe aici......adik cei care nu poseda logan......eu zic sa nu mai vb fara sa vedeti, vorbiti numai din auzite......
|
Quote:
multi toma din astia am vazut si eu ....si la oamenii le e frica peste 130 140 ... ce plm tot o scalzi in 250 ? esti cumva daltonist ? tu ce M6 ai ? |
Quote:
hehehe...sa trezit si asta adormitu ..hai sa vb in continuare..:)))) looool hai sa facem un topic care e Pro si Contra loganului...sa vedem atunic mai lake... ca ma enerveazi in plm normal ca daca ai logan vai cea mai tare masina e loganu..sunt destui de multi care se pricem foatre bine la masini si stiu ce poate loganu..nu ce ziceti voi...ca prinde 210 cat a zis unu de aici...sincer am mers si cu loganu nu e kiar asa de daramat..am mers cu 120 si mergea bine..da la 210..e iar aberatie...:rolleyes2 |
Quote:
|
Mor pe astia care si-au luat un opel sau un bmw cu 5000EUR din germania si vin sa faca misto de posesorii de logan din RO :) pt ei am o singura vorba... Cand o sa va permiteti voi sa dati 9000EUR pe un Logan si sa mai bagati inca 3000 in el :) atunci sa comentati. Pana atunci ciocu mic :)
|
Si inca ceva care stiu ca va roade rau :D
Pe autostrada va e frica sa ii dati mai mult de 140 ca sa nu va prajiti motorul pe care nu va permiteti sa il reparati :) si va fac toti "fraierii" cu logane, in oras mergeti cu ele cu 50km/h si va opriti sa va asigurati la fiecare groapa. Eu nu am iertat prea multe gropi si inca mai am amortizoare... i-am facut revizia si geometria este perfecta, jantele sunt perfect rotunde amortizoarele nu au nici un semn de uzura :) so ... ne vedem la 10km dupa groapa in care va adunati voi planetarele. |
Daca loganu asta tine inca 2 ani fara reparatie il pastrez ca a 2-a masina :) si 10 cu felicitari. Si il infratesc cu un orash din Japonia de unde il iau pe fratesu/sorasa depinde de marca :D.
|
feryan mai taci ma cu masina ta minune...iti iei un logan cu rate si vii si zici ca ai dat 8000 de euro...ai dat pe drac...ti-ai luat logan ca nu ai avut bani de alta cash...nu e rusine..dar macar nu te lauda atat...si multi daca ar avea 8000 de euro in mana nu ar da pe logan asta e clar...si daca faci golfu cu loganu e alta intrebare...eu zic ca ii da golfu...in fine...se pare ca daca ai logan esti cel mai tare...peste 2 ani loganu ia 300 si zboara...:rolleyes2
|
Quote:
|
Ciocu mic ... am luat loganu full option cu bani jos si am mai bagat in el 1500EUR cam cat face masina aia din poza ta. Si nu vad ce te deranjeaza asa tare de faptul ca eu sunt multumit de el... ? Si o laud pt ca merita... am dat si mai dau cu ea in gropi ca nu le pot ocolii pe toate iar eu cu 50km/h nu merg.
|
bv...atunci treaba ta...in fine ...eu nu as da 8000 de euro pe logan ...lool...si sa mai bag 1500...doamne...:rolleyes2 :rolleyes2 cu banii aia imi faceam o calibra cu motor c20let..o faceam super...
|
Quote:
|
Quote:
|
aa si masina mea face 1500 de euro??da?? bun...:shock: u nu vezi si nu stii ce am pe ea ...1500 face un jaf de rekord..da nu a mea..;)...oricand iti fac loganu...cand vrei...uite cu masina mea care are 1680 de kg...;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning