![]() |
:P vedetzi ca a aparut primul patch....sunt 2 variante....de joc...US si EUROPE...eu am varianta US..............dar cum facetzi cu el...intai copii OFICIAL 1.0...dupa care copii si instalezi OFFICIAL PATCH 1.1...si apoi copii peste joc...NOCD1.1......atat...daca va da eroare la instalarea OFICIAL PATCH 1.1....inseamna ca ai varianta EUROPE....
http://www.linkmania.ro/downloads/index.php |
Si ce face patchu ala?
daca merita, sa-l pun si eu acum cand incep a 2-a cariera ;) |
da merita.......deci fara virtual cd....si parca mi se pare ca nu mai are acele blocaje...
EA sent word about the first patch for Need for Speed Underground 2. US patch will address the following issues: - Improvements to lobby mouse control - Online fix for issues regarding Windows XP Firewall preventing correct Ping functionality and Euro patch: - Fix for online overlays in the lobby not disappearing correctly when dismissed. - Fix to ensure all race events in the career world map are displayed and playable - Fix for correct map presented when using the view map feature in online - Prevented completed events from becoming not-completed in career using world map - Improvements to lobby mouse control Get it asap. |
Atunci e foarte bun, in special pentru:
Quote:
Quote:
|
si mai sunt bug`uri....de exemplu la un out run..nu`mi apare distantza...bine...dar fie...
|
k , so , de unde i-au official patch 1 ?
|
din pacate, patchul ala este pentru varianta originala. trebuie asteptat sa apara crack pentru el. Adica instalati patchu, iar apoi cand puneti crackul (sa nu mai verifice daca exista cd original) se revine la versiunea initiala.. (adica exe-ul ala de 4.56) .. asta e ce am gasit momentan pe dc... deci nefolositor... dar apare in curand si crackuit update-ul ;)
|
Sonic .... daor un pach a aparut ?
auzisem ca au scos 2 pana aku !! (e adevarat) :?: |
Re:
Quote:
|
in joc cred ca si spala si face de mancare :D
|
1 Attachment(s)
stie cineva cum pot rezolva chestia asta ?incercam sa-i pun patchu..
|
2 Attachment(s)
8)
|
am facut si eu un drift deala mare :lol: :lol: si mi-a aparut un bou in fata :x
|
Quote:
santos... pune speed2.exe ala original inainte sa faci updateu PS unde **** gasesc NOCD Patch 1.1 shi ce ar trebui sa faca pathcu asta??? |
1 Attachment(s)
muhahahaha
sunt cea mai tare!!!! :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
Re:
Quote:
|
Eryka, nu cred ca tu esti cea mai tare :)...
ia vezi aici https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=210 ultimul post .. ;) |
dupa tine :lol: :lol: :lol:
oricum sunt fata :lol: si oricum.. n-am stat chiar zi si noapte sa il joc! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Si ce daca esti fata? ;)
|
bine bine... shi la ce foloseshte patchu? :|
|
Re:
Quote:
|
pai daca jucati pe EASY :evil: :evil: :evil:
|
eu am jucat pe mediu...
|
pls, imi da si mie cineva un Cdkey?
a trebuit sa reinstalez jocul si l-am pierdut si nu gasesac nicaieri sau macar de unde sa iau unul bun |
5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0
WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0 6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0 LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0 ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0 |
merci
raman dator cu o bere :lol: |
ceres... te-ai dat pe NFS??? :lol: ai grija cum conduci dupa ce joci! :wink:
|
1 Attachment(s)
TeknO , mai tzii minte ce-am vb ?? pe YM ?? cand iti ziceam ca mi-a amortit in pana mea mana ? ... (cei care se gandesc la prostii pot sa bip bip bip ) ..
ia d`aici amice !!! :D SUPRA POWER !!! |
la fel , ptr cei care cred ca imaginea e trucata, puteti sa bip bip bip , inainte de bip bip bip , e un \"mi-o\" , ideea e ca , am vazut post-ul lui tekno .. 110 mii cu celica.. am zis ce mama dreaq , si asa.. am stat in noaptea cu pricina , de la 23:00 pana la 2:45 noaptea sa ii bat scoru` , asta insemnand , STRICT DRIFT !!! restart dupa restart , pana mi-a iesit , cert e ca de cand a postat tekno scorul.. ma tot chinui , nu non-stop .. normal.. asa cate 2-3 ore pe zi sau chiar mai mult , 3 pachete de tigari fumare , pe incercarea asta.. :D a meritat.. care-mi bate scoru ? :D
in noaptea aia la 2:45 ... aveti cuvantul meu de onoare ca imi amortise mana dreapta... |
1 Attachment(s)
uite aici Santos drift :lol: :lol: :lol:
|
te credem Sant0s,te credem :lol:
|
:oops: :oops: tot driftul tau , e 130 sau cat e , la mine unul singur e 117 :P nu se pune
|
Re:
Quote:
|
sa ma beep... in el de joc :lol: :lol: :lol: :lol: ca eu cand fac un super drift.. ma opresc in zid... sau intra unu in mine :x
oricum... sux... k cica l-am terminat.. dar n-am toate uptadurile la masina deblocate :x |
oare se poate face un patch ceva cu bmw ursuletz , vw vento , dacia sau etc?
|
:lol: Eryka....mai incetu mama....ca ai sa rupi keyboadu ala.....cu atatea drifturi..ai sa furi masina parintzilor si ai sa faci driftuiala prin bucale....mai incetu.....slow....down......dar...facem unu pe net :D
|
2 Attachment(s)
:twisted: finaly!!!
|
Sunteti tari toti ....
Numai eu deabi reusesc sa termin o cursa :? :) |
Re:
Quote:
|
bey jocu meu ori e stricat.. ori... nu inteleg... am terminat toate cursele.. si pe alea de la word map .. si tot nu am toate alea deblocate :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:
ce fac????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning