![]() |
Re: Golf 3 - ZAK
1 Attachment(s)
Pai...cand e rost de un barbut...imediat le scoate.
Casa de Copii nu e Acasa |
bmw u ala cu 101 AUR a fost in valcea din cate stiu eu....
Si exact asa era... cu tot cu sticker MR... nu? :ciggy: |
Quote:
|
cum ar fi?
La masina, ce suspensii ai pe golfulet? Ce jante? ce preturi? De unde ai luat buza GTI? Cateva poze cu motorul se pot pune? Cu interiorul?? Fa o prezentare calumea, sa vedem tot potentialul. |
Frumusel golfanu ....bravo ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
buza de gti nu am ... la urmatoarele poze .. am sa fac si poze la motor si la interior |
asa e, :shock: da nu am "belit" eu ochii k-lumea sa vad ca nu ai buza gti.... oricum da SUPER cu buza vopsita in culoarea masinii....
Eu am luat amortizoare sport fata spate, si acum zici ca sunt cu elicopteru`, are spatele ridicat cu 2 cm fata de fata...... tre sa umblu iarasi la ele. macar spune-ne la interior ce modificari ai.... Am si eu masinuta pusa la VW meu.... golf3 rolling stones edition.... Poate intrii si iti dai un pic cu parerea.... |
fuge ma zak-ul asta:D
|
fuge da nu prea
|
fata de tn inteleg
fata de mn fuge cva |
Quote:
masinia nu e de "curse " e masina mea de zi cu zi -la interior nu am modificat nimik doar in portbagaj va fi ceva mai "Feng shui" in rest interiorul masini este 99% stock .. si asa va ramane. |
ce atacuri:D
|
Ai renuntat la farurile cu lupa?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
l-am cracanat unpik ...
|
de ce nu le arati si sufrageria?:D
|
Quote:
|
altu cu punea rupta:D
|
Quote:
|
dai din casa:))
|
Quote:
dar nu se uzeaza cauciucurile mai mult pe interior? Ceva probleme cu politia? Quote:
|
Quote:
glumeam omule... |
Quote:
Quote:
|
Frumoasa jucaria!
Imi place ce a iesit din ea. Bafta cu ea pe viitor. Planuri de viitor cu ea?Ce se mai aude? |
Quote:
|
Foarte tare maşinuţa... Superbă aşa crăcănată... Crăcănată şi cu cauciucuri strech... combinaţia perfectă !
Felicitări ! |
1 Attachment(s)
ce grad de inclinatie ai la negative ? :lol:
am avut si eu montate pe mk2`u meu (2 grade) dar am renuntat la ele din mai multe motive ... -pe langa ca se uzeaza gumele mai repede pe interior,iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu masina pt ca ca la hopuri parca vrea sa sara de pe drum si pe ploaie e aiurea rau ca fuge spatele ... dar ca aspect nota 10 ! frumosa masina ai :D sa o stapanesti sanatos si fara incidente :) sfat: de ce nu`ti faci bara fata clean si sa incerci sa iti adaptezi semnalizarile in faruri ? parerea mea e ca arata bine :lol: acuma nu stiu tu ce crezi ... |
baiete pune si ceva poze de sub capota
|
defapt mai bine pune poze din sufragerie :D
|
va zic eu are un motor curat:D
|
deci zak,ce model de bbs sunt ? ca am gasit acelasi model la cineva si ii dau la schimb o pereche de roti de audi tot pe 15' doar ca 5x100 :lol: si imi plac foarte mult bbs`urile
|
gata toti va faceti golfurile cracanate ..lasa ca eu le fac invers :))
|
da... am aflat :) sunt Bbs Ra si am inteles ca se numara printre cele mai rare modele de Bbs :lol: ... numa bine
|
Antrenamente oficiale pentru campionatul national de drift cu ZAK.
https://www.youtube.com/watch?v=YL7fui4Vc9Q |
Quote:
|
da ,ai dreptate...sunt Mahle :lol: azi le`am procurat si eu si sunt foarte multumit de cum stau pe mk2 ... toate cele bune
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
intregi in ce sens ? daca te referi la sticker`u cu bbs,ala nu`l am ... :cry:
|
Quote:
ce fel eram eu cu zak=))))) |
zak,ce prezoane ai ? eventual si o dimensiune a lor ... (lungime)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning