Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121728-4tuningtime-pitesti-9-10-euromall.html)

daffy duck™ 11-05-09 16:52

Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall

specifica....POZE DE LA EVENIMENT....
ca poate au oameni poze cu tine in diferite ipostaze :lol::lol::lol::lol:

KillerINC 11-05-09 16:55

Quote:

Originally Posted by zapp_ecko (Post 2308360)
multumesc frumos pt poza cu vectra, si multumesc frumos celor care m-au aplaudat si nu m-au huidiut. a fost prima oara si cu voia voastra vor mai urma cauciucuri sparte si la mine.

va rog daca mai aveti poze cu mine mai puneti si pe aici

am eu cateva , astept sa le termine de procesat si le urc

Vlad_18RLG 11-05-09 17:12

Quote:

Originally Posted by Fabritzio (Post 2306585)
Tin sa multumesc echipei FullspeedRacing ca am fost acceptat in club....In special lui Nikola(akm e prin Africa:P)....Pikolo si cipriotii nostrii(Andreas&Mihalis) si absolut tuturor din echipa...a fost un Show pe cinste...Gagicile care au fost super-ok...:D...tuturor participantilor....in special Driftari(RLG` sparge tot)...si Publicului care a fost peste masura asteptarilor....la mai multe evenimente de genul acesta!!! Va multumim

tare asta cu RLG Sparge Tot :) Ms pt apreciere.

R L G

zapp_ecko 11-05-09 17:31

am sa adaug atunci aici Va rog frumos Vreau TOATE pozele in TOATE ipostazele cu vectra mea. multumesc frumos:D:D:D

KillerINC 11-05-09 18:02

Quote:

Originally Posted by Vlad_18RLG (Post 2308611)
te rog sa-mi trimiti si mie tot ce ai cu ursul RLG la adresa [email protected]
Multumesc

R L G

ti le trimit mai pe seara , ca acum trebuie sa plec putin ... oricum , nu stiu daca sunt mai mult de 2-3 poze

B-11-AYG 11-05-09 19:21

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2308623)
ti le trimit mai pe seara , ca acum trebuie sa plec putin ... oricum , nu stiu daca sunt mai mult de 2-3 poze

te rog frumos pune si tu pozele cu clio din BWC aici multumesc..
https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/113396-renault-clio-1-4-ayg/page-12.html

bog88 11-05-09 19:32

repros: ne-am trezit la 6 ca sa luam startu la 15. in rest ok

Teeb.4speed 11-05-09 21:01

Felicitari 4tuning pentru eveniment ...
Ati adus in Pitesti ceva ce mai rar se vedea aici ... dar dupa cum spunea si Hai'u prin asta speram sa aducem cat mai multi adepti evenimentelor de acest fel
Tineti'o tot asa si speram sa veniti cat mai curand cu alt eveniment la fel de bun ...

Fabritzio 11-05-09 21:06

RLG sunt baiaul care ti-a inmanat microfonul:P....frumos gest:D....am fost cu totii emotionati....si pana mea..pt mine nu esti persoana cu dizabilitati....esti f ok si stai bine-n drift....dar curand vei fi langa hai`u sau langa KNS`u....sper sa ramanem prieteni...pana la urma....evenimentele de genu asta sunt facute si pentru a lega prietenii noi si de durata:)...si cu totii stim vba aceea Cu Dumnezeu Inainte si Masina Sa Traga Bine:D....ne vedem data aviatoare la un drift si 4 cauciucuru sparte...:D;)

zapp_ecko 11-05-09 21:11

poze ceva? nimeni nu pune poze???

Teeb.4speed 11-05-09 21:15

O sa pun eu imediat ce le descarc ;)

zapp_ecko 11-05-09 21:52

va rog cine are filmuletz cu burnul meu si cu explozia cauciucului, sa mi le trimita si mie id-ul meu de mess este zapp_cosmarul. va multumesc frumos

FeS 11-05-09 21:54

Super tare evenimentul si un mare bravo pt Fullspeed Racing.
La cat mai multe evenimente de acest gen.
Ne vedem la linute!!!

Seal 11-05-09 21:57

kasper te rog nu ma uita

TwentyOne 11-05-09 22:36

A iesit foarte bine, masini frumoase, femei frumoase :), desi spatiul era destul de restrans pt etapa de drift, s-a vazut ca se poate si in Pitesti, foarte placut a fost publicul (nasol pt tipul care a cazut de pe ursul rosu)...Felicitari Fullspeed, felicitari pt exemplu dat de RLG...sa speram ca mai urmeaza ceva in vara.

Kasp3r 11-05-09 23:18

in acest moment am terminat de postat poze in ordine cronologica de sambata dimineatza pana duminica seara .

in 2 sau 3 zile revin si postez si filmarile

pana atunci pozele le gasiti aici:

https://forum.4tuning.ro/74-fullspeed-racing-club/122957-tuning-time-fsr-euromall-9-10-2009-a.html

Xdriver 11-05-09 23:19

Poze cu Fordul Taunus mai are cineva?

sharky-vw 11-05-09 23:58

zapp_ecko....am eu cateva poze...foarte frumoase cu bijuteria ta!

Gratzian 12-05-09 00:03

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 2308926)
repros: ne-am trezit la 6 ca sa luam startu la 15. in rest ok

driftul trebuia sa inceapa la ora 14.00, ora la care erau contractate salvarea si pompierii. ora a fost convenita de comun acord, 4tuning, fullspeed si euromall.
la ora 14.00 a fost incidentul cu "cazutul de pe portbagaj"
salvarea a plecat, spital, radiografii, etc...
pana nu a revenit salvarea nu s-a putut redemara evenimentul. nimeni nu isi poatea asuma raspunderea fara salvare sau pompieri.

sambata la muzica totul a decurs cursiv. am gresit ca nu am pus un banner indicator pentru cei care vroiau sa isi masoare masina si nu depistau unde bubuia muzica mai tare...
bannerul e in lucru pt. urmatoarele evenimente... urechi nu avem la schimb...

soferul masinii care a provocat incidentul si a dus la intarzierea competitiei, a fost descalificat, a participat doar la freestyle.

in rest toate bune.

mihai L`amour 12-05-09 00:08

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2310138)
driftul trebuia sa inceapa la ora 14.00, ora la care erau contractate salvarea si pompierii. ora a fost convenita de comun acord, 4tuning, fullspeed si euromall.
la ora 14.00 a fost incidentul cu "cazutul de pe portbagaj"
salvarea a plecat, spital, radiografii, etc...
pana nu a revenit salvarea nu s-a putut redemara evenimentul. nimeni nu isi poatea asuma raspunderea fara salvare sau pompieri.

sambata la muzica totul a decurs cursiv. am gresit ca nu am pus un banner indicator pentru cei care vroiau sa isi masoare masina si nu depistau unde bubuia muzica mai tare...
bannerul e in lucru pt. urmatoarele evenimente... urechi nu avem la schimb...

soferul masinii care a provocat incidentul si a dus la intarzierea competitiei, a fost descalificat, a participat doar la freestyle.

in rest toate bune.

aici e un mare minus la partea cu salvare
cand ati facut un contract ca presupunc a au cerut contract
de ce nu si-au luat asigurarea ca in caz de incidente trebuie sa vina al;ta salvare la locul evenimentului
ei cer palta la ora din cate stiu eu
timpul pierdut din cauza lor de ce se plateste
dar asa e la noi la roamni
banii si restul ce o mai fi nu conteaza sa ne luam banii si atat

Gratzian 12-05-09 01:22

da, corect... asa e contractul la evenimente cu BGS...
acum, sincer... stii de ce? ca sa nu dau vina pe nimeni...
in atatia ani, si atatea evenimente pe an... cumulate peste 20 in total... nici nu ne-a trecut prin minte ca se poate intampla ceva...
asta e
din greseli inveti
sincer, nu intelegeam de ce la Bucuresti BGS insista ca au o salvare pregatita sa vina daca e vre-un incident...
nu radeti de mine, dar o sa ii sun maine sa le spun ca m-am prins de idee :))

NightClubRacer 12-05-09 01:23

doar atat de putine poze? 4tuningu cand pune pozele si filmele? :)

mihai L`amour 12-05-09 09:53

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2310251)
da, corect... asa e contractul la evenimente cu BGS...
acum, sincer... stii de ce? ca sa nu dau vina pe nimeni...
in atatia ani, si atatea evenimente pe an... cumulate peste 20 in total... nici nu ne-a trecut prin minte ca se poate intampla ceva...
asta e
din greseli inveti
sincer, nu intelegeam de ce la Bucuresti BGS insista ca au o salvare pregatita sa vina daca e vre-un incident...
nu radeti de mine, dar o sa ii sun maine sa le spun ca m-am prins de idee :))

asta ziceam
ca nu trre sa se intample ceva ca sa avem ce preveni dar pt orice eventualitate tre sa ne gandim al asta
mai stiu eu cluburi care organizau curse de viteza sau urcari in coasta si din zgarcenie sa zic asa luau doar soferul si masina fara asistent fara doctor
ce face soferuil ala fara asistent fara doctor?
aici nu e referitor la tine ca e vb de alte cluburi unde ma bucur pt ei ca nu au avut incidente ca o dadeau in bara rau de tot

world cars 12-05-09 10:49

4 Attachment(s)
am eu cu fordu tau

Drag_Event_Addict 12-05-09 11:34

ne-a placut si noua eveniment-ul,sincer mi s-a parut destul de buna organizarea pacat ca nu toate masinile de la noi,"nu" au putut fi prezente si a-2-a zi,dar asta este.....asteptam viitorul show unde o sa fim prezenti cu mare drag :D.....felicitari organizatorilor si participantilor

Kinghost69 12-05-09 12:05

poze cu mainile de la Inferno Motorsport nu are nimeni??? sau filmulete !
(masinile din stand erau: VW Golf 5 alb perlat, Seat Toledo, Skoda Octavia 2 pachetul de RS, un urs Rosu cu nr. de CJ, ursul Galben cu nr. Getax si pisicutza Rosie cu nr. de DB.) cine are poze sau filmulete le poate posta aici sau pe forumul clubului Inferno Motorsport sau le poate trimite la e-mail : [email protected]!
merci!:twisted:;)

Vlad_18RLG 12-05-09 14:07

Quote:

Originally Posted by Fabritzio (Post 2309313)
RLG sunt baiaul care ti-a inmanat microfonul:P....frumos gest:D....am fost cu totii emotionati....si pana meaesti f ok si stai bine-n drift....dar curand vei fi langa hai`u sau langa KNS`u....sper sa ramanem prieteni...pana la urma....evenimentele de genu asta sunt facute si pentru a lega prietenii noi si de durata:)...si cu totii stim vba aceea Cu Dumnezeu Inainte si Masina Sa Traga Bine:D....ne vedem data aviatoare la un drift si 4 cauciucuru sparte...:D;)

..pt mine nu esti persoana cu dizabilitati....
Daca toti ar gandi ca tine, am trai in alta lume, dar nu asta e important. Important e ca am avut ceva de aratat publicului. poate nu a fost asa cum ar fi trebuit, dar usor usor o sa fie din ce in ce mai bine. de la hai`u am prins boala cu ursuletii si drifturile, si de atunci am ramas "blocat" pe chestia asta. vezi ca este id-ul meu mai sus, da-mi add in lista.

Gabi 12-05-09 14:13

Quote:

Originally Posted by Vlad_18RLG (Post 2311495)
[...] Daca toti ar gandi ca tine, am trai in alta lume [...]

Gura lumii doar pământul o astupă ! Felicitări pentru ceea ce faci !

jakal 12-05-09 14:16

RLG.. boss nu te agita ....important e ca ne-am simtit bine......fiecare a dat cum a putut,cum a stiut .....golaneste mai pe direct.......invatam ca nu avem ce face.....si pina atuci fiecare arata ce poate .....cine are tupeu intra si da ....cine nu sta si se uita.....

si eu ....si multi avem multe de invatat.......

ma bucur ca ne-am cunoscut si sa ne vedem la cat mai multe evenimente....
bafta.............;)

Kasp3r 12-05-09 14:29

poze cu fetele de la eveniment le gasiti aici:

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...88#post2311488

sharky-vw 12-05-09 20:57

poze cu aproape toate masinile...am eu...cine le vrea...poate adauga idul meu....gabizuz

B85KYL 12-05-09 22:17

Quote:

Originally Posted by sharky-vw (Post 2312819)
poze cu aproape toate masinile...am eu...cine le vrea...poate adauga idul meu....gabizuz

ai ceva frumos cu E30 cabrio ?

Vlad_18RLG 12-05-09 22:53

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2311526)
RLG.. boss nu te agita ....important e ca ne-am simtit bine......fiecare a dat cum a putut,cum a stiut .....golaneste mai pe direct.......invatam ca nu avem ce face.....si pina atuci fiecare arata ce poate .....cine are tupeu intra si da ....cine nu sta si se uita.....

si eu ....si multi avem multe de invatat.......

ma bucur ca ne-am cunoscut si sa ne vedem la cat mai multe evenimente....
bafta.............;)

pai o sa vin intr-un week-end la ploiesti odata cu George XOX, mai dam un drift:twisted:, mai bem un suc:D

daffy duck™ 13-05-09 00:31

sau vii cand vin ei din ploiesti in buc...avem noi un locash al nostru....

P.S deviem de la tema...continuam alta data sau in alta parte

Fabritzio 13-05-09 02:10

RLG`ule...da-mi id tau ..eu nu l-am gasit....aaaa peste 2 luni liniute aici la pitesti sau cel putin asa speram....poate gasim si de-un drift ceva;):D....

Vlad_18RLG 13-05-09 02:12

o sa fiu akolo... daca o sa fie si putin drift, si mai bine!

Fabritzio 13-05-09 02:16

frate cik` nu e valid id`ul..:|

KillerINC 13-05-09 06:25

RLG : felicitari pentru tot ceea ce faci .... de fiecare data uimesti publicul ....

PS : Nu mai da atentie tuturor mancatorilor , ca nu are rost , doar TU stii cine esti si ce stii sa faci .... felicitari inca o data pentru tot ceea ce ai facut/faci si sa nu te lasi batut niciodata

vladucutz 13-05-09 10:23

dar poze cu tembelii aia 2 care ii plimba HAI-u in portbagaj are cineva?:))

zapp_ecko 13-05-09 11:15

se mai aude ceva cu filmele de la burn???:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 10:49.

- Copyright 2026 4Tuning