![]() |
..mda acum faptu e consumat ! oricum macar sa fi fost acolo sa fie lume multa si tot era ceva :P :P :P amenda oricum nu aveau cum sa ne dea !
|
PAi shi daca te suceai \"sa fie lume multa\" ce dreaq rezolvai????
Timpu` pierdut degeaba........ :? :? :? |
Al3xius : Coiotu' are dreptate... tu daca te duceai acolo nu rezolvai nimic.. strigi degeaba pe aici ... Daca ai fi avut vreo putere mai intelegem, asa daca te duceai si tu, mergem si eu si inca cativa... ce faceam? Iti zic eu: vedema cum le fac aia dosare penale si cum le dadea amenzile. Altceva nu cred ca faceam in plus..
|
si la curse cand ne ducem nu rezolvam nimic...stam ne uitam si plecam acasa...de dat nu ne putem da ca nu avem permis ! e cam acelas lucru ! si de-asta ziceam : cum la curse ne ducem si belim ochii aiurea pe-acolo acelas lucru il puteam face si atunci ...poate ca ajutam si noi cu ceva ... dar dupa cum spuneam : faptu e consumat !
|
hai nork.mah e marfa in bucale . vine si eu maine akas. ce draq ati facut? a fost cursa si ia luat pestia? mm dak a fost cursa de ce nu ma sunat nimeni :?: ca de obicei ma suna cineva.... hai pa-pa .
|
tu sigur erai ori beat ori obosit cand ai scris msg-u asta :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:o
|
POSIBIL...POATE...PROBABIL.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
|
:drunk: :grandmar: :drunk:
|
holla
despre ce se vb pacilea ??? care'i shparla :) :) :shock: :roll:
|
alexius
ai ba si daca te duceai u la ei ce *** faceai nepoate ca poate te luau aia si pe tine la intrebari . asta e frate riscu meseriei .totzi care au fost acolo au stiut ca va veni politzia. si u nu ejti copilu sefului politziei aja ca nu pre aveai ce sa faci mane fara suparare da cel mai indicat lucru e sa stai sa te uitzi daca nu vrei sa ai si u belele asta e
|
Al3xius poate tu te refereai ca sa fim mai uniti dar asta mai greu la noi orce ar fi si chiar ce rezolvai u dak te duceai iti loai si tu amenda si poate te scapa gura din gresala si mai trageai si inca cativa dupa tine 8) :?:
|
ranzi has a poit!! :)
|
adict
aja e
|
Ce-a fost,a fost. Sa speram ca nu se va lasa cu dosare... Mie mi se pare putin credibila faza...
|
Gabi:Este foarte adevarata faza cu dosarele penale...Un prieten a fost la politzie si in cazul in care nu stiati vah spun cah acest site este urmarit tot timpu de politzie... :( :( Mi-a mai spus cah politzaii ii stiau pe toti care venisera akolo ori dupa nume,porecla sau nr de la masina...
|
porcii si-au bagat nasu peste tot ce draq tre' sa vb codat ?? maibine nu vb sine intalnim undeva daca e aja
|
invmic ... multumim ca ne-ai informat si pe noi :lol: :lol: :lol: :P :P :P
|
Ca urmaresc site-u',era evident. A fost dat si la ziar, cand au dat in baietii din Bucuresti, prin ianuarie.
PS:cine ii pune sa-si faca user cu numaru' de la masina sau numele complet? |
adevarat , da ba gabi ei creca nu s-au gandit ma la asta cand si-au facu userele stii .. .pe unde ejti ma ??
|
.... sau poate ii doare in cot de faptul ca se monitorizeaza site-ul de catre politie .... ar trebui luata in considerare si varianta asta
|
Ii doare-n cot? Ce gluma bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Hai ma, ce dracu'! Sunt prea putini pe care-i doare-n cot de politie. Cei care si-au facut user cu numaru' masinii, numele complet, o sa aiba o durere mare in buzunar sau in dosar, nu in cot.
|
cam da aidreptate gabi trebuia maii multa atentzie
|
pai asta e acum .... nici eu nu i-am pus sa faca userele asa ... treaba lor ...oamenii isi permit :P :lol:
|
Re:
Quote:
...de scapat nu ma \"scapa gura\" sigur , si de luat nu aveau cum sa ma ia...pentru ce ? pentru \"plimbare in jurul sectiei de politie\" ? :roll: acum nu mai are rost am zis ... subiect incheiat ! nu mai deschideti discutii pe tema asta ca nu-si au rostu : ...nu ati avut tupeu sa mergem acolo macar sa vedem si noi ce se intampla si gata ! :evil: |
da ma da si ce sa vezi ma ????
|
Al3xius: noroc cu tine ca ai fost acolo ... Zici ca nu am avut tupeu ... Iti zic ca eu am fost realsit si mia fost lene pe caldura aia, deaia nu am mers .... Daca faci asa pe aici ca la revolutie, tu de ce nu te-ai dus? :twisted:
|
Sincer sa fiu, chiar nu am stiut. Eu am vazut mesajul cecliei a doua zi, chiar atunci cand trebuia \"sa fim\" la sectie.
Si, no offence, da' daca veneau 100 de oameni acolo, chiar are cineva impresia ca domnii garcei se intimidau si nu mai dadeau amenzi/faceau dosare? Chiar crede cineva ca un om de rand poate sa influenteze in vreun fel un politist? Chiar crede cineva ca un om de rand poate sa aiba un cuvant de spus in fata unui superior de la Bucuresti? Al3xius: no offence, da' nu cred ca acolo era locu' tau. Cecilia a scris clar si raspicat in mesaj ca la sectie sa se prezinte doar cei care-au fost in seara de 29 iunie 2004 la Cosoveni si pe pista aeroportului. Tu erai pe la vreo 600 km departare si, cand a spus \"toti cei care-au fost in seara respectiva\", sunt sigur ca s-a referit la cei care-au fost cu masinile, nu si la pietoni. PS: ce-ai fi facut tu daca mergeai acolo? Numai bine! |
Gabi degeaba mergeam noi acolo ........cum a spus Al3xsius sa mergem........io zic ca nu rezolvam nimika..... :?
|
sincer baietzi nu shtiu ce s-ar fii schimbat..... poate ca ar fii fost bine poate ca nu... shi la mine s-au uitat politzaii urat ca eram singura fata... auzi intrebare: don'soara are permis?
ce draq vroia sa mi-l ia? imi pare rau ca l-am dezamagit :twisted: oricum mai vb noi... sper ca data viitoare ma chematzi shi pe mine la suc!! nu va ducetzi numa voi! :evil: |
Re:
Quote:
ok e ca tine ... nu m-am dus pentru ca era vb sa mergem amandoi ...asa vorbisem pe mirc ... am spus de 10 ori aici : GATA A TRECUT : nu am fost si gata ! de-acum si la curse eu zic sa stam acasa...ca de nu are rost sa ne ducem ca noi nu ne dam ..asa faceam si la politie(si asta nu intelegeti voi - ca la politie faceam exact ce facem la curse : beleam ochii pe-acolo ...) ce facem si la curse : stateam de pomana ca permis nu avem , masina nexam ....si tot asa ! :evil: :evil: sper sa intelegeti : GATA CU SUBEICTU ASTA ... |
Chiar ca trebuie incheiat subiectu` asta................ :)
Haidetzi sa vorbim de mashini(ce mashini atzi mai vazut pe la ilegale.....chesti deastea,nu ne mai certam ca de ce sa ne ducem shi de ce sa nu ne ducem la politzie :P :P ) |
pai au mai fost ilegale ca sa vedem masini ? :roll:
|
Nu prea...........(DELOC!) .................. :roll: :x
Da las` ca am auzit ca luna viitoare se fac legale......... :twisted: :) |
era si normal sa nu se mai faca dupa ce a fost pe 29 ... sa speram ca or sa se faca cat de curand ...legale sau ilegale ! :twisted:
|
Sunt mai misto ilegale ... !!!
Parca e mai palpitant ... |
adrenalinaaaaaaaaaaa !!!!!
|
Si ce daca nu mai sun ilegale ... poate e mai bine asa ... De ce trebuie sa fie neaparat inchis topicu'? :?: :!:
|
Ilegale sigur se mai fac.. dar sunt la scara mai mica.. adik fiind vorba doar de cateva masini.. si nu de toata Craiova :P
|
G-Spott cine a zis mah ca tre` inchis topicu`???????
Nu a zis nimeni sa-l inchida................. :) PS: BoSsul3tz...............se fac ilegale shi prin orash............... Se pun doua mashini la semafor shi...............go go go!........ :) :) :) :) :) :) :) :) Dar noi vorbeam de Ilegalele care au fost pana acum.....cu 50-60 de mashini......... :P (dintre care jumate pe margine)........... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning