![]() |
Re: Nissan Skyline R33
Öhlins :twisted:
|
16 Attachment(s)
Mariapocs 01.09.09:arrow:
|
Quote:
uuu the beauty and the beast :)) that's a fukin monster :D and u know it :D MANN !! CE AI MANCAT DE TE DAI ASA !! UUUUU 10 10 10 10 10 10 10 10 !!! |
Frumos, frumos!La CJ te bagi?Venim la galerie:-).
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
respectele mele dude. frumos ce faci tu cu o masina de strada ;)
|
Quote:
Maine urmeaza sa punem sus pompa de benzina si vedem de acolo ce urmeaza ;) |
7 Attachment(s)
vin si eu cu ceva poze;)bine kei a fost excelent din ce in ce mai bine:tenisclap
bft si cat mai multe cauciucee arseee (Puyatires):twisted: |
Update : suspensia este de vis (am eliminat pietrele de la rinichi):crazy: , pompa si bujiile sunt sus, acum ma duc sa ma dau :peace::peace::peace: :woowoo:
|
Quote:
|
wohooo can't wait...for a ride:)
|
Quote:
Quote:
|
e diffu` stock ? sincer cu al meu vlsd nu prea pot face the same...:P oricum bafta si la mai mare...sau la mai multe eventuri
|
e difu stock dar sudat :) gasesti cateva pagini in urma poze
|
Quote:
Multumesc de aprecieri si ne vedem la cluj, ma gandesc ca te bagi si tu la drift nu ? |
mersi de advice si daca reusesc sa gasesc pe cineva care sa-mi sudeze si mie diffu ma bag...daca nu...next year.apropo,in afara de mailu la gratzian ai trimis si un filmuletz,ceva ?
|
o sa se faca ceva precalificari la fata locului din cate am inteles, vezi ca am pus eu poze cum l-am sudat, a mai pus si tarnafes poze cu a lui, nu e mare inginerie, hai ca timp este ;), dureaza cateva ore cu tot cu sudat si pus la loc.
|
abia astept... :D
|
bafta ciuli...ne auzim acolo :P
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
+1...
|
Faine "tatuaje". Cum s-a comportat masinutza la CJ?
|
1 Attachment(s)
salutari de la baiatu de la start cu steagu galben de la baneasa :))
|
Quote:
|
da stiu cu calificarile ca a venit si gratian si mi'a zis si m'am ofticat si i'am dat si yo pe altii jos :)) oricum la vitantis abea astept
|
2 Attachment(s)
..................
|
nenea.asteptam clipurile:D
|
|
:woowoo::woowoo::woowoo:ciuli felicitari pt locul care la'i obtinut la baneasa :woowoo::woowoo::woowoo: sanatate :drunk:
|
6 Attachment(s)
Atasez si eu cateva poze cu o masina dementiala :D
Felicitari pentru prestatia si show-ul oferit 2 zile consecutive;) Momentan am doar un film de la Baneasa:D sper sa fac rost si de celalalte. App...am vazut ce ai facut la baneasa in drum spre benzinarie:D am crezut k suntem in Anglia cand te-am vazut pe unde ai luat-o:D Bafta ;) |
bine ciuliiiiiii!!!!!!!!!!
poate ai "timp" sa vii si la pitesti....si acolo ma dai o tura clar...ma leg de scaun :lol::lol::lol::lol::lol::lol: aveti grija... |
1 Attachment(s)
Tare masina :shock: :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
Cat despre benzinaria de la baneasa :oops:, ramane secretul nostru, am scuza ca nu cunosc orasul :mrhappy: Quote:
Quote:
|
Pana la cluj.....R U nut's????
am nevoie de pasaport sa vin pana acolo :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Salutare Ciuli. Super masina, asta e singurul topic care mi-a placut din toate prezentarile de masini de pe aici, atata veselie si bunavointa ca la voi clujenii rar sa mai vezi :D
Am luat si filmuletele, foarte foarte tari....cel putin ala cu tipa care a mancat mult e grav rau :))) O intrebare daca se poate: ce melodie e cea de pe final din acel clip? ca am cautat-o dar nimic.... Bafta in continuare....keep up the good work ;) |
e din baia mare ciuli...la cluj are facultatea....
|
Din ce in ce mai bine te dai , am si eu o intrebare e masina de zi cu zi cumva ? bafta in continuare. si daca da ce consum are ?:)
|
Quote:
Nu am idee ce melodie este dar promit sa ma interesez ;) Quote:
Este masina mea de zi cu zi, dar partea cu consumul nu prea pot sa ti-o zic fiindca nu o stiu, destul de mult fata de alte masini ;). |
:D multam ciuli.
Ca tot intreba un tip mai sus, ce consum are.....asta e cea mai stupida intrebare la o masina sport, mai ales cum e a ta pur sange. La a mea la vreo 250 de caluti ia intre 13 si 18, in functie de cum merg, cum o alerg etc. Daca a ta ia sub 20 declara-te multumit. Oricum, consumul il face soferul nu masina ;) |
1 Attachment(s)
bravo frate. imens progres. tine-o tot asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning