![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
si zici ca toate masinile alea de la colt sunt ale tale? :lol: e ceva..
mereu am crezut ca acolo sta un nene mai in varsta care are un mic atelier de reconditionare .. numai bmw-uri si parca si o mica lada [corecteaza-ma daca ma insel] doar ca de fiecare data erau aceleasi masini.. p.s. imi placeau mai mult jantele vechi de la GIF :P spor in continuare si bani multi ca sa faci ce ti-ai propus cu toate |
Quote:
E doar o īntrebare de timp pīna face "clic" īn capul politicienilor si se va īntīmpla asta. Īn mai toate tarile UE ai voie sa umbli cu numere straine cel mult 3 pīna la 6 luni dupa care esti obligat s-o īnmatriculezi īn tara de domiciliu numai īn Romānia nu. |
Poți să ne dai sursa acestei informații ?
Sunt curios cum se poate aplica această lege dacă īntre majoritatea tărilor UE nu există vamă. Cum ar ști autoritățile data cānd a intrat mașina īn țara lor ?! Īn plus de asta, chiar dacă ar exista, informația aceasta nu se consemnează īn documentul de identitate (Carte de identitate). Așadar, cānd mă oprește polițistul īn Franța iar eu ii dau CI, cartea mașinii și procura, de unde știe el că eu sunt de ieri sau de anul trecut īn țara lui ? Nu sunt adeptul mașinilor īnmatriculate īn BG, eu avānd totul īnmatriculat la noi. Din păcate autoritățile merită tratamentul ăsta și vor continua pānă se vor trezi că nu taxele mari sunt soluția. Īn fond, prin taxele astea ar trebui să ne asigure un aer mai curat. Aș vrea să văd un raport comparativ īntre Romānia și Bulgaria īn ceea ce privește poluare dar mi-e teamă de concluzie. |
Pai este foarte simplu.
TU ai domiciliul stabil īn Romānia si nu īn pampa frantuzeasca sau bulgareasca. politistul īti cere ACTUL DE IDENTITATE si asta este ROMĀNESC si nu bulbaresc si nici frantuzesc iar domiciliul tau stabil este ROMĀNIA ca atare masina ta trebuie sa fie īnmatriculata īn tara ta de origine unde locuiesti (domiciliul stabil) si nu la dracu indiferent cīt stai tu īn alta tara. Politistul frantuzesc se sterge la cur cu cartea de identitate a masinii. Ala se uita la tine ca posesor si daca tu īi arati act de identitate cu domiciliul stabil īn ROMĀNIA si talon de BULGARIA te ia la īmpins vagoane si daca i se pune pata pe tine ti-o trage pe dreapta (sechestru) pt. cercetari si atunci sa te vad ce faci. Si eu am īncercat manevre din astea. Am īnmatriculat īn Romānia (pe repatriere) si am circulat īn Germania ca era mai ieftin si dupa 6 luni m-au f***t de mi-au sarit draci ca mi-au tras masina pe dreapta chit ca am avut asigurare si tot ce trebuie din Romānia. Actul meu de identitate si DOMICILIUL STABIL este Germania si nu Romānia. |
Quote:
Si fiindca initiatorul legii este de la PD-L exista sanse ca proiectul sa devina lege in curand...:evil: Si mai urmeaza 'taxa de mediu' care va trebui platita anual de toti 'propritarii' de masini. Masina sa ai ca taxe este cine sa tot puna :cry::twisted: |
1 Attachment(s)
Acel PDL-ist nu face alt ceva decīt sa copieze legislatia UE care e aici de cīnd lumea iar taxa ecologica (ECO STEUER) este si aici asa ca fi linistit ca ce se absolva acolo la capitolul legislatie, este ceva normal si se numeste integrare īn legislatia UE. E foarte corect asa.
Cīt de curīnd vor urma si ZONELE ECOLOGICE URBANE = UMWELT ZONE o taxa de mediu urban aditionala conform emisiilor de noxe si se marcheaza prin aplicarea unor buline autocolante īn partea din dreapta jos a parbrizului. ROSU = Interzis īn mediul urban GALBEN = Interzis partial (acces numai la periferiile oraselor) VERDE = Acces nelimitat Asa arata bulinele si se numesc SCHADSTOFFPLAKETTEN: |
pt mine exista 2 variante.imi bag ceva in toata munca mea de 8 9 ani de zile.vand tot si plec... sau le vand le scot de la financiar si le tin sa ma uit la ele ca la vitrine. daca mai baga si taxe de poluare si zone de nu stiu care.poti sa ti bagi pasiunea in fund.asa ca ..nu stiu ce satisfactie ai ,asa ca sa te chiunui ca un prost.....aici vb despre mine......nu prea vad rostul si nici sensul.atata timp cat nu fur cu pdl ul si nu mi permit taxe aberante care le baga ei cand au chef.......nu vad ce sens mai are pasiunea mea.a fost frumos le am tinut cat am putut.cand nu se mai poate..... for sale.si daca ma ia lumea la misto cu preturile cerute.la dezmembrat sau le dau foc macar o sa vad un foc grandios:P
|
Quote:
Cand o sa fie si la noi salarii ca la nemti o sa mi se para ok sa avem taxe ca ei...;) |
corect capri .la pretentii sunt primi.doar la pretentii .in rest.bataie de joc
|
Quote:
Salariile nemtilor or fi ele mari dar eu nu cred ca īn Romānia platesti peste 410 EURO chirie la o locuinta cu 2 camere fara bucatarie de 45 m² care e mai mica ca un apartament de bloc sau 300 EURO pt. o garsoniera cu nisa de gatit ce are mai putin de 36 m². Deci daca stam sa ne gīndim, nici aici nu umkbla cīinii cu covrigi īn coada si nu este un argument. @ BMWUTU Zi "merci" ca Romānia nu este īn pielea grecilor ca atunci abea ai vedea tu .... bagarea degetului īn c*r. Singura mare porcarie īn Romānia este taxa aia unica de īnmatriculare sau cum naiba īi zice care-i mai scumpa ca īntreaga masina, tīmpenie care ar trebui desfiintata. Restul e cam 80% la nivel european si normal pt. fiecare dintr-e noi. |
pe mine nu ma intereseaza bucataria mica din germania............pe langa bucataria aia mica exista un salariu mai decent.strazi ok,curatenie,oameni educati mult mai educati decat cel din romania.salariu 300 euro si chirie 250 la un apartament rezonabil.deci sa nu exageram ca in germania e nasol si in romania e frumos.romania e o tara imputita cu taxe si impozite de ue si salarii de 2 lei.pt marea majoritate.deci eu cetatean x cu salariu de 13 mil plus bonuri de masa.nu mi as permite in veci sa stau cu chirie in romania.nici cu nisa nici cu 30 mp.pt ca, chiria, doar chiria este tot salariul meu..aici este o diferenta sesizabila.daca in germania ai salariu 1000 euro si stai intr o locatie nu tocmai de vis.si fara jacuzii si dai 450 euro.e iti raman 550 euro.mai mult decat salariul meu. nu mai pomenesc sa lucrezi in germania si sa ai salariu peste 1300......atunci iti poti lua un apartament decent pt 600 si ti raman 700 si in germania cu 700 e pe luna traiesti decent...daca era ca la greci le vindeam si tot nu mi bagam degetul nicaieri:P sunt pregatit sa ma adaptez la orice.de la saracie la bogatie sau de la bogatie la saracie e doar 1 secunda..........eu am trecut prin asa ceva.sunt pregatit:P dar sper sa nu ajungem ca grecii
oricum un lucru e sigur romania are cele mai mici salarii din ue si cele mai multe taxe si impozite.soo fck romania.si toate drumurile care ti rup rotile si articulatia suspensia nervii etc.... |
La ceea ce te referi tu se numeste INFRASTRUCTURA SOCIALA si asta este cu totul alt ceva si nu se compara cu puterea de cumparare / valoare monetara a individului consumator. Sīnt doua chiestii diferite ce nu pot fi amestecate.
Totusi, calculul tau SUMAR nu prea este realist. Salurul de 1300 EURO este eventual SALAR BRUT al unui muncitor de rīnd de categorie medie si de trait nu se traieste din salariul brut ci din salariul NET, CASH-UL ce-l iei lunar pe cont. Din salarul brut de 1300 EURO se trage: Impozit statal Impozit pt. biserica Asigurare sociala Asigurare medicala Asigurarea de pensie Asigurarea de somaj Adaos de solidaritate pt. fosta RDG (subwentie de reconstructie) Ce-ti mai ramīne, sīnt pe undeva pe la 850 - 900 EURO CASH PE CONT. Calculeaza acum sa vedem ce-ti iese: 400 chirie (īncalzire / apa inclus) 100 curent 50 telefon + internet Īti mai ramīn 350 EURO din care trebue sa-ti platesti asigurarile, rata la masina, impozitul, benzina, mīncarea, igiena, īmbracamintea, eventual concediul si acum sa vedem cum te descurci :lol: Vremea cīnd īn germania umblau cīinii cu covrigi īn coiada a trecut de mult. Prapadul a īnceput īn mod drastic de la desfiintarea DM si introducerea EURO. Cu asta si-a pus germania cel putin, singura streangul de gīt. Muncitorul de rīnd a ajuns sa ceara de la stat, ADAOS DE SUBWENTIE SOMAJ la salar pt. ca nu se mai descurca si crede-ma ca-l doare fix īn cur si nici acolo, daca autostrazile sīnt netede ca-n palma sau nu, daca bordurile sīnt trase la pīsla de curate sau nu, ci e fericit ca-si poate umple frigiderul asa cum trebuie. Ca infrastructura sociala īn RO lasa de dorit, practic ar trebui sa nu mai mire pe nimeni. Īn conducerea tarii sīnt o serie de semianalfabeti dezinteresati ce dorm īn post si se trezesc numai atunci cīnd e vorba sa-si umple buzunarele. Pe iei īn doare fix īn cur si nici acolo daca 23 de milioane de Romāni duc o viata demna de trait sau nu, daca au ce pune pe masa sau nu. Fiecaruia ce traieste īn Romānia trebuie sai fie clar cu cine are deaface cīnd vede ca un semianalfabet grandoman prost de īmpunge si badaran ca Becali ajunge parlamentar īn Brüssell, pozitie cumparta prin spaga si coruptie deoarece cunostinte si inteligenta de politician, nu are nici cīt negru sub unghie, debiteaza acolo niste tīmpenii bīlbīite greu de suportat si face o natie īntreaga de rīs. |
da noua ne place.........daca nu ne placea.poate eram demult alta tara alt fel de popor.......oricum o dai tot iese mai rau in romania.
aici daca nu furi si nu faci combinatii esti cel mai prost si cel mai sarac..........ferice doamne de cel prost .........cu dusmanii te mai intelegi dar cu prosti.....doamne ajuta. |
Quote:
Problema este ca in occident se vad realizarile din taxele respective, pe cand in Romania nu prea se vede nimic. Banii din taxe ajung din pacate in buzunarele unor banditi prieteni sau rude cu politicienii care conduc tara si care se imbogatesc intr-un mandat mai mult decat un afacerist corect in 20-30-50 de ani de munca...:oops: In urma cu 20 de ani cand era ministrul transpoturilor Basescu a bagat taxa de drum (''aici sunt banii d-voastra'') si cu toate ca s-au adunat fonduri mari, drumurile sunt tot proaste. Si taxa de prima inmatriculare a insemnat bani foarte multi dar rezultatele nu se vad decat in conturile unora :evil: |
Eu nu prea inteleg... topicul este pentru a discuta problemele socio-politico-economice din tara sau despre reconditionarea unei masini superbe?
Ai bani, o faci! N-ai bani, o dai! Asta e realitatea, dincolo de orice discutie mai mult sau mai putin utila. |
Quote:
Curentul electric 100E adica 420RON? :shock::shock: da cat e kilowatul in Germania? e de 4 ori mai mult decat la noi? In Romania pentru un apartament in care ai si televizoare si masina de spalat si calculator si frigider, aer conditonat dai maxim 150RON/luna hai 200 daca tii AC nonstop vara. 50E netul+telefonul? wtf? aici e 30RON netul si 5E abonamentul de telefon la care ai sute de minute incluse si vreo cateva zeci nationale. Bun iti mai raman 350E sa zicem(desi eu personal nu cred), dar asigurarile, impozitul, imbracamintea, concediul tot nu le platesti lunar. Cand va aud ca va mai si plangeti......Vino aici inapoi in Romania sa vezi cum e cu 350E total sa platesti toate cheltuielile, taxele, mancarea (mai scumpa decat in alte tari UE), benzina, sa vezi atunci daca va mai plangeti ca sunteti la limita subzistentei. |
Quote:
|
nu are nimic discutam si despre restaurari si despre probleme sociale.pt ca pana la urma suntem oameni pasionati si de aia suntem aici.e bine c aputem discuta mai multe.eu cred c aoricat de rau zice colegul de forum ca este in germania.sunt sigur ca este mai bine ca aici....daca nu la partea financiara.cel putin la oameni educati.la liniste la curatenie la asfalt....la siguranta cetateanului.astea sunt chestii care pe lanaga faptul ca ai sau nu ai bani iti sunt utile pt psihic pt spirit......si cred ca daca am fi avut drumuri bune ,ceva autostrazi sa ti pozti vizita tara(o parte dintransfagarasan este pilaf 20 km pe patea cu valcea) ceva circuite de curse f 1 moto gp sau niste curse europene mai mici.mai multa curatenie nu jegul care e in bucuresti.........si mai putine gloate de tigani care ti fura una alta de pe masina sau din portofel.cred ca noi,ca natie de romania care suportam orice.am fi trecut mai usor peste lipsa banilor.da sa platesti impozite taxe si sa nu vezi nimic pe nicaieri.atunci fucl them all...normal ca te apuca pandaliile.platesc impozitul cu tristete.daca l as plati si as sti ca bani se duc acolo unde trebuie si se face cu ei ce este nevoie as fi fericit.dar asa.cand platesc taxe si impozite.........injur de cand plec spre ghiseu pana a 2 a zi cand uit
|
silencerpower:P ce spui tu aici e pt romani de genul vreau m 3 dar consuma mult.vreau femeie frumoasa dar aia vrea sa i cumpar creme si parfumuri si haine ca sa fie asa cum imi place mie.........sutn 2 chesti legate:P
Ai bani, o faci! N-ai bani, o dai! daca iubesti ceea ce faci si ceea ce ai......nu vinzi nu dai decat daca ei probleme materiale grave sau esti pe moarte si bani de pe o masina te ar salva.restul e pt posesori de automobile pt pasionati.treaba nu sta cum spui tu:P asa cred eu |
Quote:
|
Quote:
Asigurari... pai iti rupe ficatul...am 8 ani de spania, 17 ani de carnet , si nici un accident, doar ca nu am avut niciodata o asigurare pe numele meu...concluzie: minim 500 sa fac asigurare obligatorie (cum se zice in romania) la un Daewoo Lanos din 1998(un cielo mai nou) cu motor de 1.5 Factura la curentul electric pe ianuarie si februarie ... 468!! (nu exista incalzire, ne incalzim cu un radiator electric si o aeroterma cam 12 ore din 24, iar apa calda e tot pe electric, 2 boilere de 120litri )... Apartamentul are 120mp, 2 bai, 4 camere+sufragerie.... Chiria e 460 (intr-un oras gen Mizil ca marime).... Anul trecut am stat in Barcelona, intr-un cartier cam cum ar fii Berceniu asa, 2 camere+sufragerie+1 baie 670 chirie.. TELEFONIE MOBILA...... EXISTA TAXA DE STABILIREA CONVORBIRII (CEA MAI MICA ESTE 12 CENTI + TVA) pe cartela Vodafonul are 48centi/minut+tva+taxa stabilirea convorbirii+tva taxa stabilirea convorbirii... TELEFONICA 56C/MIN+TVA+TAXA+TVA TAXA. De 5 pe vodafone am dat cel mai mult 11 apeluri. Acum am cartela de la Compania Romaneasca Digi (rcs-rds) ... n-au sedii, ci doar au inchiriat "spatiu pe stalp" de la TELEFONICA-MOVIESTAR SI VORBESC CU 5C/MINUT, dar n-am scapat de taxa de conexiune (stabilita de TELEFONICA) DAR CARE ESTE SI ASTA MAI MICA. NU POTI CUMPARA NICI O CARTELA DE TELEFONIE MOBILA FARA DOCUMENT DE IDENTITATE.....ultimele 6 luni de zile toate numerele apelate si mesajele de text sunt inregistrate.. ca de altfel si toate accesarile de net si mesajele trimise.NIMENI AICI NU VOR5BESTE LA TELEFON DE VRE-O COTZCARIE, IAR BAGABONTII SCOT BATERIILE SI CARTELELE DIN TELEFON CAND AU CEVA INTERESANT DE VORBIT... I-au inregistrat baieti-n albastru si cu telefoanele inchise. SECURITATEA de pe vremea comunistilor joaca la pitici fata de ceea ce este acum.Acum nu se mai chinuie sa-ti puna microfoane, il al ai permenent cu tine, ba mai si platesti sa-l ai, cat mai dichisit si mai pompos, 8800, iPhone4, etc Aceasta lege sigur se va implementa si in Romania cat de curand, ANUL ACESTA CHIAR Te simti strans de legi din toate partile, lumea e rea , si ceea ce noi consideram turnatorie, la ei e ceva normal. Termenul de Libertate pentru care uni au luptat e o utopie iar sentimentul de Libertate a mai ramas doar cand respiri....NIMIC NU POTI FACE FARA SA PLATESTI.....Devii sclavul propiului nivel de viata...legat cu mii de LEGI, facute de cine trebuie... Sa dau un exemplu de lege mafiota... N-AI VOIE SA PUI AFIS CU SE VINDE PE PROPRIA MASINA..... AMENDA INTRE 150 SI 600... Oare cine credeti ca fortat o astfel de lege.... vr-eun muncitor sarac sarac.. sau mafia cu casele de masini noi si de second-hand care iti dau 200 de euro pe masina ta ca apoi sa o vanda cu 2000? Aceasta e EUROPA in care ATI votat sa intrati. ACUM SUPORTATI-O. eu n-am votat pentru ca eram deja aici si vedeam ce inseamna EUROPA , in care vroiam sa intram..... |
Omule nu am votat noi sa intram in Europa si pana la urma e cu doua taisuri si cu bune si cu rele..Haide-ti sa depasim acest subiect si sa revenim la topic!!!
|
2 Attachment(s)
nici eu nu am votat sa intram in europa.........dar eu tot nu inteleg ce cauti acolo.din c emi spui tu.eu nu as sta 1 zi acolo...........mai bine aici.desi iar aduc in discutie salariul de la greci sau cel din spania cu cel de aici............pai daca ar fi preturile aici cum spui tu ca sunt acolo.nu ar mai plati nimeni nimic.............cand o sa am salariu 2000 euro pe luna.atunci sa mi dea si mie facturi cum ai tu.pana atunci sa ma lase sa traiesc ca pt salariu de 300 euro.ceea ce nu se intampla......eu zic ca aici un salariu de macar 500 600 euro ar fi fost multumitor daca nu chiar f multumitor pt patura saraca mijlocie .dar cum la noi inca se munceste pe 150 euro 200 euro pe luna............ma cac pe ea de romanie....si pe cine a condus o aici de 20 de ani.......aici e sclavagims. sclav la patron.unii platiti bine alti nu. in fine
sunt varza la facut poze noaptea.nu ma pricep deloc.dar mi a placut acolo unde era parcata |
E mult de scris de ce mai sunt inca in Spania...dar pe scurt....fac acum o scoala de administratie finante si mai am 2 ani si termin... sper ca in ultimul an, practica sa pot sa o fac la o firma si sa pot ramane acolo...
In Romania nu mai am aprope unde sa ma intorc, mai am o casa la tara pe care o impart cu fratimiu, dar si acolo ca sa nu cada de tot am lasat pe cineva sa locuiasca. De muncit n-am mai muncit din 24 august anul trecut, am terminat ajutorul social in decembrie anul trecut deci nu mai am absolut nici un venit. Traiesc deoarece lucreaza logodnica mea, cam 750-800. Totusi n-am vrut sa spun ca voi acolo o duceti bine.... departe de mine gandul asta.....Pentru ca Romania are o singura problema....ESTE LOCUITA DE ROMANI...si asta am simtit-o de cate ori am venit acasa si am vazut cata avarie, inselatorie, talharie, rautate si egoism poate fii in majoritatea dintre noi..... Dar sa revenim la masinuta ta care este o bijuterie de masina, o raritae de masina... Intrasem sa citesc postul, pentru ca imi place mult modelul. O masina care a facut istorie, o msina exceptionala pe care o vad pe la saloane sau prin reviste.. Iti doresc sa rezisti cu toate, ca vad ca nu-l ai numai pe acesta ... si sa sa te bucuri de ele...Adevarul e ca impozitele sunt inrobitoare... dar, ca multi dintre cei de aici de pe forum, referitor la taxe si impozite , ma ghidez dupa principiul ca daca e inchisa usan fata , sigur e deschis prin spate, o usa un geam ceva... Incearca sa le inscrii int-o localitate unde e mic impozitul, declara mai mica capacitate cilindrica la fisc,.... mai incearca, nu deznadajnui.... undeva vei gasi o fereastra deschisa.. Mult respect pentru munca ta, si auzim numai de bine... |
Quote:
Legat de ce spune colegul mai sus, ai incercat sa vezi la un sat cat sunt impozitele? AM auzit ca la sate, nu comune, impozitele auto sunt de 3-4-5 ori mai mici decat in general. Nu am cunostinte la sate, ca as intreba si eu, dar poate afli ceva, zi-ne si noua :rolleyes2 |
Quote:
Te inteleg ca iti este greu in Spania, nu cred ca esti singurul, la fel si in Italia sau Franta, da totusi avem peste granite vreo 3-4milioane de romani care nu prea au chef sa se intoarca inapoi, vorba aia "fie painea cat de rea tot mai bine-n Spania" :D |
Quote:
Chiar daca si 'dincolo' e mai greu acum decat in urma cu 1 an sau 2 ani, tot e mai bine decat aici. |
eu sper sa pot pleca..poate in toamna poate la anu.dar nu se vede nici o luminita la nici un tunel.asta ne mai chinuim un an
|
6 Attachment(s)
Scriam mai sus ca vad modelul tau doar prin reviste sau la cate un salon si ca imi place mult. Uite, cateva foto de ultimul salon retro, Valencia, iunie 2011.
Acelsi model, doar ca alta motorizare, 3.0 CSI. Iar cat despre facut poze noaptea crede-ma ca e oarece inginerie, si trebuie sa te interesezi un pic .... si cel mai grav e ca trebuie sa investesti ceva mai mult, intr-o camera reflex..cu digitalele compacte nu prea cred ca se poate sa iasa ceva bine... |
in Bucale, neamtul e plasat intre monstrii englezi de fier, in Spanakia intre pitici, francezi si italieni turbati :lol:
|
da.arata f bine masinuta lu ala.a mea are probleme cu chederele.se rezolva anu asta. sper.daca nu mai e o zi si in 2012.
|
Ref la tot ce scrie aici, daca nu ai fi fost atat de incapatanat, aveai pana acum atestat de vehicul istoric si macar ai fi scapat de povara impozitului... Nu mai zic ca si valoarea masinii crestea daca ar fi fost culoare originala & stuff. Mie unul nu imi plac jantele, nu cadreaza cu linia clasica a masinii care este, iarasi dupa mine, cel mai frumos model BMW.
No offence. |
Vă rog să īncetaţi cu off-topicul. Sunt de acord cu voi, īnsă facem un topic separat pentru asta dacă vreţi :-)
|
nu i vb de incapatanare.e vb de bani timp si munca.nu stiu daca ti ai restaurat vreodata o masina singur.sa desfaci tot sa montezi tot la loc.e cam nasol.mai ales daca nu ai garaj si o faci pe strada.ca s ai schimb culoarea.tre sa dau jos totul inclusiv motorul.o sa fac si asta.in nici un caz argintie. albastru metalizat.o sa fie..cat despre roti.mie imi plac..... cele de 14 originale.arata oribil.
|
Nu numa' una! Dupa ce am muncit acum ~15 ani sa fac din 2 seria 6 (modelul vechi) una buna (si iesise tzipla) am mers cu ea ~o statie de ratb si a dat un apv-ist in mine de am scos capul prin geamul usii din dreapta... Si era facuta "pe genunchi" in curtea unui amic ca n-aveam garaj atunci, vopsita cu Standox, ceea ce la vreme aia era pret x5 fata de policolor, curatat si cadmiat si clemele care tin conductele pe dedesubt. Iar masina care o vezi in albumele mele e facuta 100% de mana mea dintr-un harb care ar fi luat calea rematului, deci stiu ce vb!
Revenind la subiect: stiu ca e munca multa si bani, dar avand in vedere economia de la impozit + valoarea masinii care creste eu zic ca se amortizeaza in 2-3 ani. Munca... e ciubucul tau! Insa astfel de masini merita efortul de a le restaura si pastra originale, la final se mai pot eventual recupera ceva bani, pe una "tuningarita" nu mai iei decat un cupon, cat o mai fi programul rabla! N-am zis nik de jantele originale, exista modele frumoase de pe vremea aia - Alpina de ex sunt superbe dupa mine! |
alpina si bbs rs rc.dar sunt superbe de scumpe........
o sa ma apuc de ea prin septembrie.pe la sfarsit.stiu ca merita efortuldar cand nu ai NICI un ban nu ti vine sa te apuci. |
Quote:
|
Quote:
|
gata subiectul asta s a terminat.romania este oricum condusa de niste boi,cu acordul marii mase d eprosti.adica noi.care suportam ne plangem dar nu facem absolut nimic.
|
superba masina sa o stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning