![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
eu stiu ca IS'ul de pe pisica are 143cp ... si 6 cai frumosi .. deci omu a scris corect 149 :)))
|
https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...0d-2006-a.html
stiu ca nu e vorba despre bmw, insa pe mine m-a amuzat capios infantilismul pustiului |
Am fost sa vad acum ceva timp un e34 520i. Dintre perlele vanzatorului
-consuma 8% in oras ca are motor v6 reglat bine -are trapa electrica in 5 pozitii (vroiam sa il intreb daca este inclusa si 69) -masina are scaune incalzite, dar se incalzeste doar cel de la pasager=> traducere: masina nu avea incalzire in scaune, in schimb avea izolatia de la toba data jos si toata caldura se ducea spre pasager :lol: |
Quote:
|
Am fost la mare anul trecut cu un tovaras ce are un bmw e34 si in timp ce parcam masina la hotel 2 pusti treceau pe langa ea si tot se holba la bot !
Coboram noi din masina si ei cand au plecat a zis unu celuilalt: Ai vazut ba? Ultimu model de urs... ------------------------------------------- :))=)) |
in piata la Timisoara se vinde 1.8is cu 160 de cai.
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
Anunt scris cu marker ,masina ruginita de bagai pumnu in ea pe la praguri :))) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
FULL OPTION fara piele, clima, ASC, incalzire, trapa... pe spate are manivele la geamuri... doamne... de mult n-am mai ras asa cu pofta... |
E trist ca ii ia ochii unui necunoscator si isi ia saracutu o teapa de zile mari.
|
Quote:
|
Da, aparent masina nu are probleme, dar ma refeream la ce e in anunt si ce e in realitate. Vine Gheorghe si zice " mama mama am v6 full option sunt asa de fericit am luat masina asa de bine,cu economiile mele de-o viata". Si vara se mira de ce transpira ca porcu', desi a dat pe butonu albastru de aer rece :cry:
|
Quote:
|
Buna asta cu dieselu, sa stii ca nu m-am gandit. Mai ales ca Gheorghe face rost de motorina mai ieftina ;)
Si daca tot vb de consum, pe unde se invarte consumul la un 2.8 ? (nu ma refer la ala din manual, de cand a fost fabricata masina) Si o perla spusa de un dobitoc azi la sala, ca sa fiu ontopic. Citez " Nasol ba ca ai pisica ca acu e iarna si cu tractiunea spate nu poti s-o mai controlezi deloc. Pana la primavara nu mai conduci nu ? " |
Quote:
soferi de weekend care iarna merg cu autobuzu.trebuia sa-i zici nu-i problema ca mut rotile de pe spate pe fata si atunci imi trage fata :D |
:lol: Haha :lol:
Nu-i inteleg pe astia absolut oripilati de tractiunea spate. E36 e prima mea masina si n-am avut stres iarna trecuta(prima iarna cu ea),ba mai mult si cu ABS-ul nefunctional. |
Legat de tractiunea spate pe zapada, sa vedeti ce misto e sa conduci un Daewoo Damas, care are incredibil de putina greutate pe puntea spate, cauciucuri cu dimensiuni de scuter, care nu se gasesc in varianta de iarna. Deci...
|
sa sti ca sunt foarte indicate cauciucurile inguste pe zapada ;)
cat despre greutatea mica pe spate si cauciuc de vara... ai dreptate :) |
Quote:
|
nu-i problema saci gasesti la magazin si nisip pe toate drumurile mai ales pe sosele deci faci si curatenie in folosul comunitatii si te plimbi si cu damasul decent =))
|
In carte scrie ca am voie maxim ~500 kg sa transport, si eu am pus 400 numai pe spate, si tot mai derapa. Intr-adevar, nu la fel, dar ma rugam de el sa se miste de pe loc.
Ma rog, hai sa trecem peste :D |
1 Attachment(s)
Un cunoscător etalāndu-şi bestia īntrun comentariu haios:).
|
Quote:
|
un 2.8 ma refer la al meu care nu sunt gheorge :)) am un consum de 10 13 in oras si 9 11 in afara dar daca ii dai pesete 180 ajunge intre 20 si 25 :)) asta e consumul si daca ii dai o liniuta precizes ca ma refer la am meu dar nu asi crede sincer pe altul care ar zice ca are mai putin
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
De curiozitate, cand faci "drifturi"(cu frana de mana) cu al tau BEMVEU 2.8 benzinar(da' rupe stilu'), cat iti consuma? 80 l/100 ??? |
comentarile aste chiar nusi au rostul pt ca eu spun ce imi arata pe bord nu ce vreau eu asta imi arata asta vam spus nu sunt smecher pt ca am un 2.8 si consuma sau cami perimit sal am asta e problema mea nu a voastra asa ca lasati vrajeala ca nu tine si cu frana de mana poate faci tu cu loganu sau ce tigaie conduci daca o dam in ***
|
Quote:
|
pai iti arata pe bord consumul instant dar nu inseamna ca atat iti consuma la 100 de km daca o stabilizezi la viteza aia scade undeva la 12 instantul...
|
super tare topicul...am stat si am citit toate posturile si sincer a batut toate comediile existente la ora actuala..:D:D:D
|
E36 ( rupt de tot, daduse vreo 600 euro pe el ) + "cunoscator" + eu =
Eu : Cred ca ai o problema cu cardanul .... El : Da? Stai sa ma uit ... Opreste ... deschide capota .... El : N-are nimic. |
1 Attachment(s)
De unde vin frate ăştia?:shock:
|
Quote:
3.0 biturbo 306 hp ( model 335i , 535i etc ) |
Quote:
parca si tu ai spus in cateva topicuri "motor aspiraNt" cu foarte mare convingere :) |
Quote:
|
Asta e mai prost ca noaptea =)) "-are km originali" frate sunt replici km tai =))) "-triple led.si triple de ///M" are 2 perechi de stopuri omu :)) "-pleopa luneta ///M" asta e editie limitata... "-bandori ///M" si dedesubt tot el scrie "-bandouri ///M" poate are 2 randuri de bandouri baiatul...
masina e neinmatriculata si cat credeti ca vrea pe ea....4500euro =))))) marsh ma de aici =)) http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10050154.html |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning