![]() |
Re: Evacuari custom INOX
1 Attachment(s)
un pret pt serpi logan 1.6 8v ?
pun si o poza sa va faceti o idee. mersi |
Quote:
Numai bine |
1 Attachment(s)
NOU! in stoc tipsuri OVALE MAGNAFLOW CEA MAI BUNA CALITATE cod 35129 dips oval 81x64mm
|
sal!cat ma costa o evacuare cap coada la un golf 3 vr6?ms
|
pe 70sa fie! cat ma costa toata treaba?
|
cat m-ar costa o evacuare completa de 57 mm pt un Fiat Bravo T-Jet 1.4 Sport 150Cp + manopera?
Downpipe,fara catalizator si intermediara . Finala o sa iau eu. Merci, |
sal!!! am vb cu cativa baieti si au zis k de 70 e prea mare pt vr6......cik un 55 e ok !!!
|
salut
Care este pretul pentru o evacuare cap-coada la un ford focus 1.6 benzina si ce avantaje imi va aduce o evacuare de genul? |
Quote:
ms |
o finala pt un bmw e28 528i din 85 gasim?sau imi poti face una?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am bagat si eu codul si la dimensiuni e buna....toba arata exact ca in poza aia? cea originala are o forma ciudata....iti dau si un link sa o vezi
http://www.realoem.com/bmw/showparts...85&hg=18&fg=05 daca se potriveste as lua-o sa-mi dai un pm sau add pe mess: elvislorin ca sa imi spui care e modalitatea de comanda |
Quote:
|
1 Attachment(s)
de montat o toba ca cea din poza pt un stilo coupe?mentionez ca trebuie adaugata o bucata de teava.multumesc astept pm cu pretul.
|
Quote:
|
Salut...as dori sa schimb intermediara la un cielo (cea de pe masina este ciuruita) si vroiam sa va intreb cat ar fi manopera, ca toba o voi cumpara eu? Si pana la ce ora lucrati ca nu prea pot ajunge pana in ora 18.30? Multumesc.
|
Quote:
|
omule...am si eu o intrebare...aveti ceva scula de indoit tevile de inox?
|
Quote:
|
o sa trec pe la voi cand s-o face mai frumos ca mi-am luat o toba moto si trebuie din 2 evacuari sa fac una singura :))
|
super baietii,mi-au facut si mie traseu evacuare+downpipw si finala pe bertone z20let.se simte si aude super(schiar daca fara silencer cam iti bubuie urechile:) )
|
Bai, care imi spune si mie dimensiunea tipsului de la seatul lui Gabi? Am gasit unele de 150 cu 105 si putin oblice, insa le-am vazut doar in poze si vreau sa stiu daca se merita sa le iau sau nu....astept raspuns de la gabi, tavy sau tibi:P
PS. N-am mai sunat ca am factura la tel umflata:censored: |
salut . pt un astra h gtc motor z20ler o evacuare completa cu tot cu downpipe si un "mufler" facut dupa specificatiile mele la cam cat ar ajunge? 70 sau 76 mm diametru
|
turbina va fi schimbata cu ce de opc si actuator modificat. intercooler mai mare ,..se prea poate admisa sa se schimbe si toata admisia.
|
ehee,va dau drepturi de autor pentru poze:)
|
salut,m-ar interesa si pe mine pentru un Civic Type R Fn2 un cat-back la ce pret e...ma las pe mana voastra la dimensiunea tevii.ms mult
|
salut,m-ar interesa si pe mine pentru un Civic Type R Fn2 un cat-back la ce pret e...in principiu as dori ceva de 2.5...sau ce stiti voi ca e mai bine.
|
Quote:
m-ar interesa si pe mine ceva identic dar pe un e36 compact.cu materialele voastre...un pret.Astept PM. Bafta multa in continuare! |
sal baieti,inca nu mi-ai zis cand rezolvam traseul de intercooler.ca ma tot plimb cu el in portbagaj de vreo luna.ti-am dat numarul meu pe privat...daca l-ai sters til mai dau inca o data.
|
Pentru o Renault Laguna 1, Ph2, kombi, evacuarea completa cam cat m-ar ajunge? Multumesc.
Motor 1.6 16V. |
salut ma intereseaza si pe mn daca s epoate monta o evacuare de golf 5 pe un golf 4 atasez si o poza [IMG]http://images.**********/auctions/2009/06/30/238936214-3419912-500_500.jpg[/IMG]
|
Pregatiti-va ca asta seara aduc bestia :lol:..
|
atunci poate imi faceti voi una custom ;) in schimbul cele de golf 5.
|
sal vreau sa ii schimb si eu evacuarea la un seat leon 2001 110 cai +chip kit fr ce imi recomandati,acum in loc de finala am teava si un tips.
|
FORTZA !!! ... a iesit super evacuarea .. meseriasi baietii astia :D
|
Salutari. Un MG ZR diesel primesti? :D 2 chestii as avea la dansul. Inlocuit conducta intercooler->admisie motor(ma rog, acum e din cauciuc si o vreau din teava) si inlocuit racord flexibil. Probabil ca e o joaca pentru tine, dar astept detalii pe PM(pret, timp etc). Multumesc. :D
|
Azi te prind pe acolo? Eu la ora 19 o tulesc din Cotroceni, deci cam in 20 de minute as putea fi in zona ta.
|
Spune-mi si mie te rog care e diferenta intre un catalizator stock si unul sport?sunet, diferente de putere?ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning