![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
voi doi sunteti buni de legat ... nebunilor... si ce motoare vreti sa puneti voi pe motanei vostriiii.... si lasi un pm cu ce faceti cu asta ceare le aveti:P
|
Quote:
|
sal rogan,poate weekendul viitor cand termin masina,vb si tu colegii din club care au masini peste 300cp sa incercam ceva
|
1 Attachment(s)
Pleoapa de luneta 195 RON
Am atasat si o poza sa vezi cum arata. Daca te intereseaza poti face comanda la adresa: [email protected] sau PM https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1245568751 |
da... gabi eu zic sa mai incetezi cu provocarile astea, momentan nu e decat un GTR 2009, vrei sa te dai cu el? hai ca nu mi-am facut threadul de provocari.
@nescar nu vad nicio poza... o sa comand cat de curand o pleoapa pt luneta :-) |
7 Attachment(s)
update: mi-au venit bujiile NGK IRidium, urmeaza sa le montez azi si OBC-ul Full pe care nush cand o sa-l montez, sper saptamana viitoare... :D sunt bucuros ca mi-am luat OBC Full, de mult voiam asa ceva, multumesc mult lu adygolan :D:D:-P
|
dar ti.a ajuns repede boss..
nici nu ma gandeam sa ajunga rpede, ma gande.am sa nu zici k te pacalesc bine k ajuns sper sa.l montezi si sa fi bucuros!!! |
Quote:
Sa ii dai lu adi 10 beri nu una :) ca e super baiat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sprinter...daca te vad in plaza...iti dai seama k iti arunc ambalaj/hartie pe jos... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
dar astea nu sunt bune????? cine pote sa.mi dea un sfat daca tot se vb de bujii...8):lol::?:
|
Quote:
|
frate eu am buji cu 4 electrozi si crede-ma pe cuv ca se simte diferentza!dupa parerea mea pune cu 4 electrozi!
|
apropo...vreau sa vand si eu toata fata masini mele(capota,aripi,bara faruri)!!!
|
yo le.am luat deja dar nu le.am pus.. am vazut mai sus in poza altfel de bujii si am crezut k sunt naspa astea...
|
Quote:
|
le am dar le tin pt mine ca le-am bagat la "renovat"
|
Quote:
|
Sunt bune bujiile ... foloseste le cu incredere!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Comanda o poti face la adresa: [email protected] sau PM https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1245569287 |
am montat bujiile aseara :D se vede foarte bine diferenta, consuma mult mai putin, am mers 7 ore prin oras aseara adik in jur de vreo 70 km, si mi-a consumat in jur de 6-7% ceea ce pana acum doar visam ;) si trage si mult mai bine... adik urca mai bine in ture :D:-) nush ce sa zic de bujiile alea cu 4 electrozi ca nush nimica de ele dar cred ca sunt bune si alea...
@cristi: stiu ca bujiile cer motor mai mare, cat de curand cat de curand @sprinter: bafta multa pt marti si in continuare pana termini cu admiterea :D si te astept sa iei bujiile alea :D;) @gufy: ce-ai de gand sa faci cu masina, dak vinzi toata fata? @adygolan: multumesc frate mult d tot, nu ma asteptam de la nimeni la un gest ca al tau, l-am montat doar de design momentan iar saptamana viitoare astept sa-l fac sa si mearga :D |
rogan ce bujii ti-ai cumparat? da si mie ceva detalii...
|
i-am pus bujii ngk iridium, sunt chiar f bune:D:lol: am bagat benzina de 400 mii la bz sambata seara si am facut 100 de km de mers numai prin oras, am mers si tare si incet si de abia azi mi s-a aprins becu` la benzina ;)
am bagat iar azi grilele la inegrit ca mi-au sarit prea multe pietricele si se vedea urat, de`abia astept sa vad cum au iesit :):lol: |
ia da niste detalii un pm eventual despre bujii gen cu cat si de unde le-ai luat:D:P
|
le-am luat dupa www.srz.ro de la Mihai Spanachi, un set de 4 bujii 50 de euro, parerea mea e ca sunt cele mai bune :D ofera raspuns mai bun la accelerare si consum redus :D;) vezi ce faci, eu astea ti le recomand :D
|
Quote:
|
oooo... bolnaviorul stie sa mai si posteze pe forum ? :D salut omule...normal si ink nush cat de curand o sa am nevoie de acele 2 bujii in plus... o sa va surprind placut :)
|
placut e un pic spus daca arunci un 2.5 24 valve acolo...take care
|
un 2.5 24v e doar el in sinea lui un lucru extrem de frumos :D acum sa vedem cat de repede reusesc sa pun motoru... ;)
|
da o intrebare tu masina la ce o sa o foosesti? de zi cu zi sau doar la evenimente?
|
2.5 e un motor foarte fiabil care nu consuma mai mult de 3 L/100km in plus fata de 1.6 . Plus ca daca alergi un 1.6 scoti consumuri mari, un 2.5 face fata lejer. Eu as prefera sa folosesc zi de zi un 2.5 mai mult decat un 1.6 .
|
aja este mai bine un 2,5 decat 1,6 oricum scoti un 12-13l cu 325.ul ai sa vezi dar si 316 ala sa traga de caroserie consuma grup.. dar 325.ul daca nu tragi de el nu.ti ia aja mult dar mai putin de 9 nu cred ca scotii oricum e motror pt masina aia...
|
Asta vroiam sa zic si eu. Plus ca pt. 4-8 ron / 100 km in plus iti aduce multe satisfactii cum ar fi sunetul, depasirile in afara etc.
|
adica fortza de masina!!!!:D
|
eu l-am intrebat pt ca eu la amea am unu de2.0 si sunt curios ce consum are eu inca nu am avut bugetu necesar pt ai umplea ditai rezervoru:P
|
Puuuutin mai mic decat 2.5 :) . Daca masina merge ceas si tu stii s-o accelerezi constant, nu ai de ce sa te plangi de consum.
|
si sa va dau un raspuns la toata dezbaterea voastra... ma calmez momentan cu motoru, pana nu am bani si de motor si de clima, stau linistit... :| momentan m-am angajat si trebuie sa strang niste bani ca sa pot face o treaba calumea si am o situatie cam nasoala pana pe 10 iulie... asa ca nu cred ca o sa mai fac modificari pe la masina... o perioada... dupa care revin cu multe modificari... sunt multe, multe, multe :oops: acum ma opresc un pic, doar asa cate ceva ce mai am de facut pe la ea...:rolleyes2:rolleyes2
|
gata, mi-a trecut faza aia nasoala ;):D m-am angajat si acum astept sa vina salariile ca sa beneficieze pisi de ele :lol: in primu rand urmeaza 2.5 24v + clima + frane de 2.5 (respectiv 2.8 pe spate) :D cat de curand maxim 1 luna ;) dupa care urmeaza retapitarea interiorului :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning