![]() |
Re: E36 - Going wild..
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
si niste poze:arrow: |
Am schimbat anvelopele.. gata le-am dat jos si 225/45/17 si 215/450/17 , si am luat 215/40/17 VENTUS by HANKOOK k102 , s-a intins foarte frumos. Si am observat ca sunt mai inguste decat ce aveam eu initial pe masina8) .
Poze pe diseara! Acum trebuie sa o las de spate :D .. |
4 Attachment(s)
Poze, cateva :-P
Nu am apucat nici sa o mai cobor un pic de spate/fata ..sa ii refac drop-ul :D Intre timp am dat jos negreala de pe stopuri + semnalizari 8) - urmeaza altceva :-P |
1 Attachment(s)
:arrow:
orange :-P , |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Intre timp a primit bocanci de iarna de firma :-P :lol::lol:
Cu ocazia asta am sa renunt la table :-) , Mai multe poze dupa ce intra la reconditonat :D ,au nevoie mai ales buzele 8) |
He he, sa le invarti cu placere:-P cat te costa sa le reconditionezi?
|
Quote:
Cand ai timp intr-un weekend sa iti dau alea? ca am tot amanat :cry: |
Quote:
|
7 Attachment(s)
M-am apucat de ele, am cumparat Decanol insa am uitat sa iau si o banda de izolat , le-am izolat cu ce am avut prin casa :cry:, am dat jos 80% din lac , a ramas ok janta..si este pe cale sa ii revina, mai imi trebuie ceva solutie de polishat buza, adica o solutie abraziva si spor la munca!
Dupa ce am folosit Decanol pot spune ca are efect : dar mai bine in casa la 25 de grade decat afara , la temperaturi de 7 grade :lol: Dar le-am scos afara in cele din urma afara la racoare:D Poze inainte si dupa:arrow: Mai am de lucru inca pe atat daca nu mai mult sa le refac :oops: |
3 Attachment(s)
Am mai avansat cu stadiul jantelor, poate le termin pe weekend, bine ar fi! :lol::lol:
Poze , prima e cam 90% gata :D:D |
Quote:
|
Salut cu ce pasta leai polisat,leai facut de mana sau cu flexu:-)au iesit misto
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Dupa 2 luni de zile le-am urcat si pe masina, le-am terminat cei drept de la inceputul lui ianuarie .dar nu am avut timp sa le pun :lol:
Poze, unele sunt capturi de pe un video ..nu au iesit grozav :cry: |
Quote:
|
Bine ca poti iesii din garaj linistit :))
|
Multumesc, yeap o sa vina si poze mai calitative .:D
@ Ricko .. acum da pot iesi , am ridicat suspensia pe fata , ca inainte imi atingea pe sub, ca daca o las blana pe fata nu pot sa intru :oops:. Si oricum am mai turnat niste ciment ca nu intra decat pe sfert si ramanea blocata in praguri :lol::lol::lol: La vara mai torn un pic si refac si trotuarul din fata garajului ca si el influenteaza ..ca de nu ma vezi cu scandura :lol: |
Quote:
|
sal bogdan am aruncat si eu un ochi pe aici good luck with the toy place ce vad :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning