Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Going wild.. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/117623-e36-going-wild.html)

rover_cabrio 31-08-11 18:26

Re: E36 - Going wild..

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4520577)
Mersi, mersi :D:D:D .... m-am cam plimbat azi cei drept, printre rarele ocazii cand fac turul Bucurestiului, de la 8 sunt in trafic/treaba ...pana acum 10 minute cand am aterizat si eu la munca :D

salut , spunemi si mie te rog frumos clemele pentru geamuri ..de unde le-ai cumparat ???? chiar am nevoie sa am si eu cateva prin casa ....MS FRUMOS !!!

bodyspeed 31-08-11 19:19

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rover_cabrio (Post 4556953)
salut , spunemi si mie te rog frumos clemele pentru geamuri ..de unde le-ai cumparat ???? chiar am nevoie sa am si eu cateva prin casa ....MS FRUMOS !!!

Din Craiova le-am luat, de fapt un prieten din Craiova mi-a comandat la magazinul unde lucreaza el, pe original ...undeva la 7-8 lei buc, numai retin exact ca am mai cumparat si altceva :-P:D , pot sa il intreb si revin cu un raspuns pe pm (maine :D)

si niste poze:arrow:

bodyspeed 20-09-11 11:20

Am schimbat anvelopele.. gata le-am dat jos si 225/45/17 si 215/450/17 , si am luat 215/40/17 VENTUS by HANKOOK k102 , s-a intins foarte frumos. Si am observat ca sunt mai inguste decat ce aveam eu initial pe masina8) .

Poze pe diseara! Acum trebuie sa o las de spate :D ..

bodyspeed 21-09-11 11:09

4 Attachment(s)
Poze, cateva :-P
Nu am apucat nici sa o mai cobor un pic de spate/fata ..sa ii refac drop-ul :D

Intre timp am dat jos negreala de pe stopuri + semnalizari 8) - urmeaza altceva :-P

bodyspeed 26-09-11 13:11

1 Attachment(s)
:arrow:
orange :-P ,

Daniel_Toa 26-09-11 17:27

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4607396)
:arrow:
orange :-P ,

Si eu tot orange am la semnal far , semnal aripa si stopuri , consider ca arata mai bine asa decat cu clare , smoke etc

bodyspeed 30-11-11 21:40

1 Attachment(s)
Intre timp a primit bocanci de iarna de firma :-P :lol::lol:
Cu ocazia asta am sa renunt la table :-) ,

Mai multe poze dupa ce intra la reconditonat :D ,au nevoie mai ales buzele 8)

Danutz Bratosin 30-11-11 21:56

He he, sa le invarti cu placere:-P cat te costa sa le reconditionezi?

bodyspeed 01-12-11 10:16

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 4751318)
He he, sa le invarti cu placere:-P cat te costa sa le reconditionezi?

Doar buza polish am sa le fac.Restul adica spitele cu vopseaua originala si arata foarte bine. Eu ma ocup chiar acum de ele :D ,am luat decanol dau lacul jos ...o sa pun poze si pasi pe care o sa ii fac in reconditionare. DIY :D
Cand ai timp intr-un weekend sa iti dau alea? ca am tot amanat :cry:

Danutz Bratosin 01-12-11 11:28

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4751970)
Doar buza polish am sa le fac.Restul adica spitele cu vopseaua originala si arata foarte bine. Eu ma ocup chiar acum de ele :D ,am luat decanol dau lacul jos ...o sa pun poze si pasi pe care o sa ii fac in reconditionare. DIY :D
Cand ai timp intr-un weekend sa iti dau alea? ca am tot amanat :cry:

Uff..da:( te sun in weekend acu, sambata, poate dau o fuga pe la tine:-)

bodyspeed 02-12-11 14:17

7 Attachment(s)
M-am apucat de ele, am cumparat Decanol insa am uitat sa iau si o banda de izolat , le-am izolat cu ce am avut prin casa :cry:, am dat jos 80% din lac , a ramas ok janta..si este pe cale sa ii revina, mai imi trebuie ceva solutie de polishat buza, adica o solutie abraziva si spor la munca!

Dupa ce am folosit Decanol pot spune ca are efect : dar mai bine in casa la 25 de grade decat afara , la temperaturi de 7 grade :lol:
Dar le-am scos afara in cele din urma afara la racoare:D

Poze inainte si dupa:arrow:
Mai am de lucru inca pe atat daca nu mai mult sa le refac :oops:

bodyspeed 08-12-11 15:10

3 Attachment(s)
Am mai avansat cu stadiul jantelor, poate le termin pe weekend, bine ar fi! :lol::lol:

Poze , prima e cam 90% gata :D:D

manu_96xls 08-12-11 18:09

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4766720)
Am mai avansat cu stadiul jantelor, poate le termin pe weekend, bine ar fi! :lol::lol:

Poze , prima e cam 90% gata :D:D

N-o duce rău pisica, deloc!:lol: Spor la frecat.;)

Sent18 08-12-11 22:25

Salut cu ce pasta leai polisat,leai facut de mana sau cu flexu:-)au iesit misto

bodyspeed 09-12-11 09:19

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 4767071)
N-o duce rău pisica, deloc!:lol: Spor la frecat.;)

Mersi mersi! daca tot nu prea iese din barlog anu asta , macar sa ma ocup de una alta:D
Quote:

Originally Posted by Sent18 (Post 4767679)
Salut cu ce pasta leai polisat,leai facut de mana sau cu flexu:-)au iesit misto

La mana cei drept ,o sa imi iau si un aplicator Sonus SFX Pro Applicators Pkg/2 , asa scap mai repede de ele :D:D, asa le-am facut la burete de vase galben, carpe din bumbac si cu o pasta pe care o aveam prin casa pe care am cumparat-o de la un Plus de prin Mangalia acum vreo 3-4 ani, care e in termen :D RS1000 chrome asta scrie pe ea, cea de aici https://www.youtube.com/watch?v=FiRKTKtNlAk de la minutul 4.30 .., care face treaba destul de bine, o sa mai incerc si cu autosol apoi neaparat cu cea de la Meguiars NXT All Metal Polish sau cu acesta Britemax FINAL SHINE Metal Polish & Sealant , care le si intretine.

bodyspeed 24-01-12 11:26

6 Attachment(s)
Dupa 2 luni de zile le-am urcat si pe masina, le-am terminat cei drept de la inceputul lui ianuarie .dar nu am avut timp sa le pun :lol:

Poze, unele sunt capturi de pe un video ..nu au iesit grozav :cry:

Sonny™ 24-01-12 12:40

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4844258)
Dupa 2 luni de zile le-am urcat si pe masina, le-am terminat cei drept de la inceputul lui ianuarie .dar nu am avut timp sa le pun :lol:

Poze, unele sunt capturi de pe un video ..nu au iesit grozav :cry:

ai facut treaba buna si te asteptam cu niste poze mai bune calitativ;)

RIcKO 24-01-12 12:47

Bine ca poti iesii din garaj linistit :))

bodyspeed 24-01-12 12:53

Multumesc, yeap o sa vina si poze mai calitative .:D

@ Ricko .. acum da pot iesi , am ridicat suspensia pe fata , ca inainte imi atingea pe sub, ca daca o las blana pe fata nu pot sa intru :oops:.

Si oricum am mai turnat niste ciment ca nu intra decat pe sfert si ramanea blocata in praguri :lol::lol::lol:

La vara mai torn un pic si refac si trotuarul din fata garajului ca si el influenteaza ..ca de nu ma vezi cu scandura :lol:

RIcKO 24-01-12 13:00

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 4844404)
Multumesc, yeap o sa vina si poze mai calitative .:D

@ Ricko .. acum da pot iesi , am ridicat suspensia pe fata , ca inainte imi atingea pe sub, ca daca o las blana pe fata nu pot sa intru :oops:.

Si oricum am mai turnat niste ciment ca nu intra decat pe sfert si ramanea blocata in praguri :lol::lol::lol:

La vara mai torn un pic si refac si trotuarul din fata garajului ca si el influenteaza ..ca de nu ma vezi cu scandura :lol:

Sfanta scandura :)))) la mine e inca valabila :))))))))

e_Max 23-02-12 16:43

sal bogdan am aruncat si eu un ochi pe aici good luck with the toy place ce vad :)

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning