![]() |
mda, buna intrebare sebi{, chiar ma miram si eu unde a disparut omu? :confused2
|
Re:
Quote:
|
glumeam evident, dar daca nu e spalata cand o vad trag o semnatura pe ea. :lol:
si eu sunt apt de mers la carturi, aici cred ca intra si cioli, ca si el zicea de mai o tura. hai, care se mai baga? |
nesimtitii mi-au taiat telefonu'
|
Re:
Quote:
|
mai eu as prefera in ceva domnisoare de onoare ... sau poate chiar in nevasta (ma refer sa o furi magarule ... nu te gandii la prostii)! :wink:
|
Re:
Quote:
skoda vs bmw = interesting n-ai vazut mei jeff ce de cai are un bmw sub capota ? :P |
Like I care... Oricum, dupa ce-mi pun powerbox chiar ca nu-mi fac griji - e mai greu ca mine cu fo' 150 kile deci raportul cai/kg va fi cam egal, deci nu se stie, care este... Acu' daca ne dam, va fi doar de show, sa se bucure si spectatorii :twisted:
|
fain era sa fim numa noi spectatori intr-o/ seara :P glumesc, faceti cum credeti voi ca e mai bine
|
da' el ce bmw are , ca yo-s cam pe din afara ?
|
520 disel din 2002
|
:twisted: ghiciti cine ar trebui sa apara today la intalnire. that's right. Speedy5. Corse ai facut parii aia si cagulele?
|
de unde vine speedy5? din ce localitate? :roll:
|
da domnu, sunt pregatit pt speedy5. lock and loaded :2gun:. :P :wink:
uberman, nici noi nu stim, cucuietzii din deal poate :wink: |
ce mai face lumea pe aici?...io-s in ora de info si m-am gandit sa scriu si pe aici...
asa.....de cursa...hmm...n-am cuvinte....am crezut ca problema ii rezolvata...dar defapt....luni merem sa schibam oloiu' :) si FILTRU DE MOTO (care sa speram ca o sa rezolve treaba) :( ceva BAI tot are..cum a zis si Staici de reglaje..hmm..nu prea cred..de filtru de moto a zis si el ca e foarte posibil sa fie varza... m-am uitat in carte si la Skoda lui Jeff da o-100 13,5 iar ala biimar da 10,6 deci 3 secunde diferentza...enorm de mult...teoretic fratemiu ar fi trebuit sa-i dea la Jeff vreo 5 masini iar la Sebi vreo 8 :)...dar defapt a luat fratemiu vreo 10 asa ca .......sa speram ca o rezolvam cumva.... |
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=3027 :x :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
speedy , mersi ca ai fost pe faza
nu-i corect ca aia sa ne ia sigla :evil: |
mda, nu e corect, dar nici sa dam cu pietre in iei, oricum au spus ca remediaza situatia
bine, gestul e urat, |
Exact. Hai sa asteptam rezultatele protestelor noastre. Recomand sa nu ne mai luam de baieti pana nu vedem si o replica.
Respect. |
mda, e cel mai bine, vedem ce fac :chillpill
|
Re:
n-a fost sa fie.........octavia vs bmw.........si apropo,despre ce furt de sigla vb?
|
Re:
ce parere avetzi?max plinge la ora asta sau nu?
|
poate isi ia si el tractor! ... hmmmm ... la dracu ... oricum daca vine cu Mamveu poate vedem pe mighty Taxi killer de Bemve vs Mamveu! si restu ...
|
Re:
Quote:
|
Re:
nu are legatura cu noi dar aseara mi-a murit un prieten cu motocicleta,multzi il stiu dupa motor era imblanit si plin de crani de berbec,a intrat in depasile la o coloana de masini iar prima masina din coloana a virat stinga,ODOHNEASCASE-N PACE SI COONDOLEANTZE FAMILIEI
|
urat... mai tii minte ce vorbeam luni seara? prietenul meu a avut noroc, a iesit din spital, cu doua tije in picior, cu fata cusuta, dar a iesit viu. am vazut poze de la accident, erau bucati din carena infipte in dacia nebunei care l-a lovit. ce satisfactie ca aia e pasibila de condamnare daca un an de acum incolo el nu se mai urca pe motor? si el avea experienta, ca e pe motor de mic si pe de-asupra concureaza, deci nu mergea la impresii...
|
pacat pt baiatul ce a avut accidentul de motocicleta, stiam motocicleta, o vedeam des prin oras. ce sa zic...chiar daca nu i-l stiam, condoleante familiei si prietenilor. si eu am pierdut un prieten de varsta mea la sfarsitul vacantei, tot intr-un accident de motocicleta.
|
in urmatoarea luna,nu o sa ma vedeti prea des pt ca deja am bad marks at school :cry: :cry: :cry: :cry: :anger:, asa ca pt urmatoarea luna :wave: :sadblinky :sadblinky :sadblinky :sadblinky :wink: :oops: :oops:
|
cum naiba sa ai bad marks la scoala deja? nici pe forum nici la intalniri nu mai dai?
ps: zii ca iti ia-u ai tai cablu de la comp :P |
al' mic , ti-ai imbunatatit marks-urile ?
|
:lol: se pare ca da ... aseara era tata lor pe acolo! :D
|
se pare ca nu` oricum nu cred ca e cazul sa vb aici de scoala mea :oops: :oops: :oops:
|
:lol: citesc parinti ce nu declara asta acasa! :D bah speedy e mortal ghost rider-ul ala. ma imbolnavit!
|
care vrea Gumball 3000,sa imi aduca luni cd`uri, is 6 episoade care intra pe 2 cd`uri :wink:
|
Nenea , nenea , vreau si eu pls !!! :joy:
Aduc luni CD-uri ! 8) |
1 Attachment(s)
:oops: ia uite ce am gasit ... cand erati voi la intalnire (a se vedea ceasul 8:50) ... nenea akimoto avea spioni!
|
Re:
fratzilor ce facem,mergem la arad sau nu?eu propun sa mergem duminica dimineatza sa vedem ce e de vazut pe acolo si sa terminam ziua si cu un karting,ce zicetzi?
|
i-mi place cum gandesti sebi{, ce ziceti restu?
|
sa vedem cum va fi vremea :arrow: http://www.weather.com/activities/tr...X0040&dayNum=5
|
mergem daca e okei vremea
sa va luati manusi 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning