Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Alba-Neagra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/117477-masina-mea-alba-neagra.html)

FeS 01-08-10 01:33

Re: Maşina mea: Alba-Neagra

Arata bine...dar...jantele prea mici...vopseste bandourile si clantele in culoarea masinii....e doar parerea mea...sper ca nu te superi! :D

banzay 01-08-10 07:07

(mai sus am vrut sa zic de fapt de bandouri ca sunt utile)

Felicitari pt. 'opel of the month' dincolo! :D

uskt2005 02-08-10 07:04

Bandourile si clantele la usi le-as vopsi, dar nu albe ci cu negru mat. Ma mai gandesc vad eu cum le voi face pana la urma.
jatele raman astea momentan.

@ Banzay cieloul acum face bine dupa ce l-am reparat in urma unui busai suferit din cauza unui cretin care nu s-a asigurat

uskt2005 02-08-10 17:43

In urma unor teste de frane facute in acelasi loc cam la aceeasi temperatura a aerului si a asfaltului bag ceva date rezultate:

La 60km/h:
Cu frane stoc masina s-a oprit in 7 metri
Cu discuri Brembo Max + placute Ferodo Premier fata si placute EBC green stuff pe discuri stoc spate s-a oprit in 5,5 metri

La 80km/h
Cu frane stoc masina s-a oprit in 15 metri
Cu discuri Brembo Max + placute Ferodo Premier fata si placute EBC green stuff pe discuri stoc spate s-a oprit in 11 metri

Uneori si 1 metru face diferenta asa ca modificarile ce le-am facut la sistemul de franare in opinia mea isi merita toti banii

cLkraul 07-08-10 20:32

salut. cat te-a costat bara de opc ca m-ar interesa si pe mine una ca da bine rau :)

ascany 07-08-10 21:25

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3559484)
In urma unor teste de frane facute in acelasi loc cam la aceeasi temperatura a aerului si a asfaltului bag ceva date rezultate:

La 60km/h:
Cu frane stoc masina s-a oprit in 7 metri
Cu discuri Brembo Max + placute Ferodo Premier fata si placute EBC green stuff pe discuri stoc spate s-a oprit in 5,5 metri

La 80km/h
Cu frane stoc masina s-a oprit in 15 metri
Cu discuri Brembo Max + placute Ferodo Premier fata si placute EBC green stuff pe discuri stoc spate s-a oprit in 11 metri

Uneori si 1 metru face diferenta asa ca modificarile ce le-am facut la sistemul de franare in opinia mea isi merita toti banii

de cand nu am mai vazut masina asta a trecut ceva vreme si multe iai mai schimbat
cel din urma component sa stii ca a meritat tot bani

p.s. daca vrei sa vezi cum da in realitate cu bandourile si manerele in ce culori vrei tu incearca sa ii pui de forma un autocolant si daca iti place le duci la vopsit daca nu le dai jos si nu ramane nimic, ori daca nu iti faci un vt dar din poze neah nu-ti dai seama asa bine daca vrei vt til fac eu doar sami spui cum vrei

uskt2005 08-08-10 10:04

Quote:

Originally Posted by cLkraul (Post 3570551)
salut. cat te-a costat bara de opc ca m-ar interesa si pe mine una ca da bine rau :)

Care din ele? Fata sau spate?

@ascany ... Fa te rog daca ai timp un VT sa vedem cum vine. Poze cred ca gasesti prin topic.

Multumesc

ascany 10-08-10 21:18

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3571236)
Care din ele? Fata sau spate?

@ascany ... Fa te rog daca ai timp un VT sa vedem cum vine. Poze cred ca gasesti prin topic.

Multumesc

am facut 2 una cu bandourile vopsite si una fara bandouri si cu manerele vopsite mie imi place mai mult fara bandouri acum na masina ta

valitataye 11-08-10 13:15

lasa bandourile negre:-)

uskt2005 01-09-10 12:52

Ne-am jucat putin

https://www.youtube.com/watch?v=kWiwUqMG4lQ

In video viteza nu este atat de evidenta, dar ca si reper masinile depasite rulau cu 40-50-60km/h

Scartaitul rotilor spune ca mergeam destul de tare si cam la limita.

valitataye 01-09-10 14:36

frumos:D...te-am vazut vineri in crang dar nu am indraznit sa vin langa masina ta:)...chiar isi face treaba suspensia sport:lol:

uskt2005 01-09-10 14:42

Aoleu, voi erati cu scuterul sau cu cartul ala? Mama ce v-am mai injurat, asta in cazul in care daca erai printre ei....
Mare stress baraitorile alea.....

johnsonxxl 01-09-10 14:56

ce frumos se aude evacuarea :D

_Cox_ 01-09-10 15:11

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3626067)
Ne-am jucat putin

https://www.youtube.com/watch?v=kWiwUqMG4lQ

In video viteza nu este atat de evidenta, dar ca si reper masinile depasite rulau cu 40-50-60km/h

Scartaitul rotilor spune ca mergeam destul de tare si cam la limita.

Drumul spre Soveja :)

valitataye 01-09-10 15:30

am schimbat evacuarea uskt:D da eram si eu pe acolo:lol:

Sonny™ 01-09-10 15:39

vineri cred ca vin si eu la intalnirea voastra...sa vad ce ai mai facut pe la masina...;)

B-99-SAA 02-09-10 13:28

Ti-am citit tot topicul :D Nu am ce sa comentez de abslout nici o modificare, toate au fost asa cum trebuie... Iar pretul pt barile de OPC (fata+spate) m-ar intresa si pe mine. Si sa-mi zici daca le-ai luat noi din magazin, sau vreo combinatie ceva.:rolleyes2
Spor la treaba in continuare, sa iasa ce vrei tu cu masina!:twisted:

uskt2005 02-09-10 13:35

Multumesc de urari

Ai PM cu raspuns la intrebare

uskt2005 09-09-10 19:08

4 Attachment(s)
Si a venit si eleronul de OPC:

Poate saptamana viitoare ajunge pe masina

valitataye 10-09-10 07:43

usor,usor prinde forma:D

uskt2005 10-09-10 09:06

Pai...pana acum nu avea? :D

Sau la ce forma te referi?

valitataye 10-09-10 09:58

Avea si pana acuma;)
La forma ca tot ce ai inceput sa cumperi este OPC:lol:

Sonny™ 10-09-10 10:38

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3648035)
Avea si pana acuma;)
La forma ca tot ce ai inceput sa cumperi este OPC:lol:

nu mai este opel astra clasic...este opc, de motor nu ai mai zis nimic..

B-99-SAA 10-09-10 11:44

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3648153)
nu mai este opel astra clasic...este opc, de motor nu ai mai zis nimic..

Creste si ala mare si ajunge tot de OPC :twisted:

Misto cozorocu de luneta :lol: Sa-l vedem pe masina :D

Sonny™ 10-09-10 11:51

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3648343)
Creste si ala mare si ajunge tot de OPC :twisted:

Misto cozorocu de luneta :lol: Sa-l vedem pe masina :D

uita.te atent ca nu e de luneta, la luneta are deja..asta e pentru haion...;)

uskt2005 19-09-10 20:30

8 Attachment(s)
Eleronul OPC montat:

valitataye 19-09-10 21:36

L-am vazut astazi pe masina:D chiar superb este:X

B-99-SAA 20-09-10 10:55

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3669130)
Eleronul OPC montat:

Parca e cam... mare. Adica inalt, nu stiu cum sa zic... Altu mai mic nu gaseai? :???: Din poze nu-mi dau seama, uneori parca e ok, alteori parca e din alt film... Oricum, in principiu arata bine, ca nu e d-ala "masa de calcat rufe". :D Sa-l stapanesti sanatos.

uskt2005 20-09-10 12:28

E de OPC (Opel Performance Center) si daca nici astia nu mai stiu sa faca piesele de asa natura sa se "pupe" intre ele....atunci ce pretentii sa mai avem de la alti tuneri aftermarket.

Live zic eu ca se schimba datele din poze...in ideea ca respecta liniile si unghiurile barilor fata-spate

_Cox_ 20-09-10 20:50

Am admirat masina sambata dimineata la semafor chiar atrage atentia ,un singur cuvant Superb.
Poti sa-mi spui si mie daca se simte diferenta cu acea bara pusa intre amortizoare?

nutzu4pub 21-09-10 01:32

foarte frumoasa..pacat ca nu prea mai dau pe la focsani sa o mai vad live...insa fie vorba intre noi cere grav un motor mai mare :lol:

o`neal 21-09-10 09:20

swap? :)

LiviuTunman 21-09-10 15:59

foarte bine da eleronul !
parerea mea ar trebuii sa dai pleoapa luneta jos:rolleyes2

valitataye 21-09-10 21:13

nu e pleoapa este eleron pe luneta!
@uskt2005-ce modificari de viitor mai pregatesti?:D

uskt2005 21-09-10 22:39

O evacuare cat-back si niste serpisori full inox momentan in plan

vn-08-nen 04-10-10 14:43

2 Attachment(s)
Ti s-au mai ars ledurile pe stop ? Verifica si rezistentele sau condesatoarele care sunt pe modul si fac conexiunea la led ... din ce am invatat eu la liceu , prin ele trece ultimul curent ( intr-un cirucuit simplu : baterie , rezistenta sau condesator , led ) si regleaza voltajul ledului astfel incat sa nu il arda !
Oricum sunt pacatoase ledurile , se ard repede daca nu le dai tensiunea necesara ...

uskt2005 04-10-10 14:52

In urma unui eveniment neplacut in care mi s-a spart stopul dreapta am fost nevoit sa cumpar un nou set de stopuri, problema a fost ca aceste noi stopuri aveau un defect de fabricatie si in 6 zile s-au ars o parte din leduri si asftel am fost nevoit sa iau de pe stopurile vechi tot ansamblul, modul comanda, leduri, tot si sa le pun pe astea noi.

Probabil cand ai vazut tu masina acum vre-o 4-5 zile, da nu mergeau, dar acum merg toate :P

soosy 10-11-10 21:21

salut

in primul rand felicitari pentru masina si pasiune;)
chiar am citit tot topicul de la inceput,sunt placut surprins si impresionat de felul in care te misti legat de schimbari
iti propui ceva si in cateva zile sau gata,deja totul este ON
bafta mare sa ai in continuare

singura chestie ce nu imi place si eu zic ca ai dat banii cam nasol,sunt jantele
masina cere ceva buzate sau ceva mai frumos,pe 16 dar si 15 is ok
urmareste un borbet bs,t sau chiar si A,kesin kt1 sau alte si alte modele,sunt convins ca din valoarea jantelor acestea noi cumparai lehej un set de jante din cele enumerate mai sus(valoare de 250-350 eu sunt max)

sa ai parte de ea

si o intrebare pls,cat vrei pe fostul eleron si daca mai ai praguriile(cele dinaintea fk-uriilor)
mersi

uskt2005 11-11-10 07:18

So,....

Acum sunt in cautare de niste jante deosebite care sa le folosesc doar in anumite conditii, un 9j cu buza, pe 16"...sa vedem daca ma inteleg cu cel la care le-am vazut ....

Eleronul s-a dat, dar daca vrei iti pot aduce nou...mai multe detalii pe PM daca esti interesat.

Pragurile alea negre originale sunt cele actuale de pe masina doar ca au fost vopsite.(Daca la alea facei referire)

uskt2005 07-12-10 08:42

6 Attachment(s)
News:
Au venit lucasurile de apripi, oglinzile de OPC au intrat la vopsit, iar serpii urmeaza a fi montati in viitoarul cat mai apropiat.

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning