![]() |
Re: Calarasi
trist :))
|
Quote:
|
activitati ceva prin Calarasi?
sau este liniste si pace?;) |
Mai mult linişte şi pace dar ne putem întâlni odată!
Important este să ne arătăm aici, cât mai mulţi dorinţa asta! |
andi_cimpean ti-am vazut ieri masina, foarte frumoasa, sa o pastrezi tot asa.
|
Quote:
Eram pe lângă ea? Dacă da, de ce nu m-ai tras de mânecă? :) |
Quote:
|
Nu Sonny, nu sunt chiar asa timid.. andi_cimpean erai la volan treceai prin fata pe la Penny.
|
Sâmbătă m-ai văzut!
Ieri (duminică) am fost cu un prieten cu maşina (Opel Astra G Caravane - vişiniu) prin zona de care spui! :) Când mă mai vezi, fă-mi un semn! :-) |
Andi ,ce zici infintam si in calarasi un opel club? eu fac parte si din logan club dar mai am o masina un opel astra ....si am putea face cv asemanator ca logan club ...gen intalniri saptamanale ,iesiri vara ...cv de genu ce spui ?
|
Quote:
|
Quote:
Vorbeşte şi tu cu ai tăi cunoscuţi, care au Opel; acelaşi lucru am să-l fac şi eu şi la final stabilim o zi din weekend, în care să ne găsim! |
Ok ...Vorbim :)
|
ceva noutati in legatura cu comunitatea 4tuning calarasi? :))
|
Liniste si pace.
|
Poate ne intalnim si noi sambata , duminica.
Ce ziceti ? Se baga careva? |
Quote:
|
Duminica pot si eu.
|
Ne putem intalni si asta seara daca vreti , facem si noi cunostinta in the real life :D
Si ne putem intalni si duminica , ne vedem prin fata pe la prefectura , am vazut ca se mai aduna lume pe acolo... Daca aveti voi alt loc doar ziceti unde si venim. |
Eu vin, oricum trec pe acolo mai mereu. :-)
|
Quote:
Acolo se adună copii dar nu sub formă de întâlnire ci pur şi simplu se duc grupuleţe-grupuleţe şi ocupă băncile din faţa Instituţiei. Adică dacă aşa doriţi şi voi, eu zic pas pentru că n-am să mă apuc să întreb pe acolo, care, cum, de ce a venit şi dacă are cont pe 4tuning! :lol: |
Quote:
|
Quote:
Ne putem întâlni şi in cursul săptămânii. Putem propune astfel: - benzinării (bem o ciocolată/cafea) - Jos la Zoo - parcare la BCR - Dacă sunt amatori de linuţe - PIC sau DN3 Sunt multe locuri, voinţă să fie, ca să ne şi întâlnim. |
La BCR am vazut ca se mai aduna cateva persoane din cand in cand, ne mai auzim aici pe forum poate maine seara ne vedem la BCR , spuneti si voi ce masini aveti , un nr de inmatriculare ceva poate ne mai vedem si prin oras , eu am un pisoi rosu pe bulgaria proaspat achizitionat de la un amic, de recunoscut ma recunosti usor sunt singurul pisoi cu portbagaj albastru din oras :lol:
|
Astra G - roşu - 3 uşi - CL 25 XXL, cu un individ la volan, deloc mic :D
|
Doar noi doi atat ?
Ce motor ai pe astra? |
Am cel mai periculos motor! :lol:
Preafericitul ECOTEţ de 1.4 - 90 de mârţoage. |
Quote:
ph 25 riv Nissan primera 2.0 B 925 riv |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De exemplu la noi in Ploiesti ... intr-o anumita zona ... a orasului in fiecare vineri se tineau .... aceste asa numite curse ilegale....si tup...tup...tzup...au aparut ff multi colorati si neaveniti...si .... ca urmare a ajuns si politia.... |
Când te întreci cu gluma, o să apară poliţia, indiferent de locaţie.
Să schimbăm subiectul, că nu asta era ideea! |
Quote:
|
Hai ca usor usor intra lumea pe aici , deci pana la urma stabilim si noi o data sa ne cunoastem?
|
Quote:
Repet, când veţi hotărî ceva, în privinţa întâlnirii, eu vor fi sigur pe acea listă. |
iti spun ca intra...exista departament specializat pt asa ceva
|
Aveti idee pe unde gasesc prin Calarasi sa cumpar niste stikere de genul asta?
https://www.4tuning.ro/images/BMW-325...-e36-coupe.jpg |
N-ai nicio şansă în Călăraşi. Le comanzi de pe internet, erau chiar nişte băieţi care se ocupau cu aşa ceva, de aici de pe forum. Se numesc stickerbomb şi sunt două versiuni - două cărţi. O carte stickerbomb costă cam 100-130 de lei, depinde de cel care le vinde.
Dacă doreşti alte modele de stickere, poţi merge la Favorit, la 5 Călăraşi, colţ cu Griviţa dar ăia cer în format vectorial, să fie sticker-ul. |
Multumesc pentru raspunsul prompt , mi-am facut eu ceva in Photoshop o sa trec cand am timp pe la ei sa vad ce si cum.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:57. |
- Copyright 2026 4Tuning