Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Dr. Zozo - creatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/11665-dr-zozo-creatii.html)

DR.ZOZO 28-10-06 19:36

Re: Dr. Zozo - creatii

2 Attachment(s)
niste poze opel omega,si mam enervat urat de tot,am sa pun pe omega motorul de 6.4 litri v8.de pe camaro.
iar pe camaro am gasit un motor big blok de 8,2 litri v8.

BIG_mafia 28-10-06 23:07

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 602250)
niste poze opel omega,si mam enervat urat de tot,am sa pun pe omega motorul de 6.4 litri v8.de pe camaro.
iar pe camaro am gasit un motor big blok de 8,2 litri v8.

planuri mari :D bafta la ele :D

Andre3y 29-10-06 07:15

Super fain ZOZO...ce sa intamplat cu Limuzina Alba ce o aveai in garaj..? In rest nu-mai bine spor al munca...cand o sa ajung in oradea poate o sa iti fac o vizita....sa vad cum se fac masinile...

Vlad_BMW 29-10-06 20:54

aj vrea sa iti fac si eu o vizita la tine la atelier sa vad cum se fac masinile!!! se poate ????

DR.ZOZO 29-10-06 21:37

sigur ca se poate,nu e nimic secret .
de la ora 10 pana pe la 21

Vlad_BMW 29-10-06 21:47

cred ca o sa iti fac o vizita maine ;) posibil

Ryan 31-10-06 22:41

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 597805)
cred ca ma strofoc sa fac un set de balamale mai smechere,ce ziceti de usa din spate?

Tu nu esti in stare sa faci alte lucruri mai simple.... nu mai abera.... stii prea bine ce vorbesc prietene

DR.ZOZO 01-11-06 15:35

referitor la problema noastra,sa sti ca nu te-am uitat incerc sa rezolv problema dar vara asta mia fost f.f.greu.ma revansez stai linistit.
io nas vorbi asa in locul tau,toata lumea mai greseste,dar acolo nu a fost vina mea ca sa rupt telescopul. vina mea e alta sti tu.
am sa te sun eu cand gasesc o cale de rezolvare.vreau sa ramanemi prieteni.

Ryan 01-11-06 20:30

Zozo io am venit la tine fiindca miai placut ca om si mia placut ce facusesi pana atunci... Iti dai seama ca dupa tot ce sa intamplat ...... Nare rost sa comentez..

Poate ca poti sa te revansezi.. si intrun fel in care te pricepi zic eu... si chiar iti poti arata ce stii..

Eu nu mai am muzica pe masina... adica mai am doar playerum DVDul si ecranu... in rest mai nimic....
Daca vrei sa ne impacam punemi o muzica buna pe masina si sa aiba un look misto (poate stii ca am participat la un show si am castigat Best car... masina mea sa cam schimbat fata de cum o stii tu)

Un sub bun + Statii si poate boxe si un desing bun... si numele tau o sa fie acolo cand particip la un show...

Si in felu asta ramanem prieteni si chiar vreau sa uit ce a fost

DR.ZOZO 02-11-06 18:32

SA FACUT.cam cand ai vrea treaba asta?

DR.ZOZO 02-11-06 18:36

si apropo.mai suparat mult de tot cu acele doua SMS-uri.inteleg supararea dar ce ai, ai cu mine.
da orcum am uitat ca asa sant eu.
gandestete cand poti sa vi.la ceva frumos cam am de lucru 10-15 zile.

aR99bMw 02-11-06 19:04

sal, am un e46 coupe si m-ar interesa niste lambo doors, fa-mi o oferta. [email protected] sau scrie aici.

tu le faci sau le cumperi? si un pret total .mersi

DR.ZOZO 09-12-06 08:58

4 Attachment(s)
luneta spate in curs de decupare:)

Ciky 13-12-06 21:21

sper sa iasa frumos!
abia astept sa o vad in intregime si s-o si aud!(cand va fi gata)

DR.ZOZO 21-12-06 19:16

8 Attachment(s)
ptr cei ce doresc un intereior de calitate si piele de culori si modele unicate,sa ma contacteze.

DR.ZOZO 21-12-06 19:20

5 Attachment(s)
partea a doua,sarpe,crocodil
pret 24 euro Mp termen de livrare 3 saptamani.

DR.ZOZO 26-12-06 13:40

10 Attachment(s)
niste luccrari,tapiterieetc.

DR.ZOZO 26-12-06 14:24

MY FIRST CAR,1998
si primul meu tatuaj cu multi ani in urma

DR.ZOZO 26-12-06 14:26

MY FIRST CAR din 1998,ptr cei ce nu au vazuto in realitate,suna intradevar bestial,si acuma mi-e dor de ea:)
si primul meu tattoo.

DR.ZOZO 26-12-06 14:30

4 Attachment(s)
am uitat pozele,se vede ca a fost craciunul:)

DR.ZOZO 26-12-06 16:37

9 Attachment(s)
ce am gasit pe aici poze mai interesante;evolutuia unui volan made by me.din inox. si un ford probe.paintul asa la vrut clientul,stilul yakuza.

DR.ZOZO 26-12-06 19:46

7 Attachment(s)
niste jante noi printre care si un LENSO de 22 de toli. 2800 euro pret /set

HoricutzWSR 30-12-06 15:55

whoaaaa Dayton 100 spoke :| :| :| :|
nice:D

DR.ZOZO 30-12-06 23:02

De Vanzare:)):)):))

HoricutzWSR 31-12-06 11:17

asa de curiozitate...how much? :D si pe cat is?

DR.ZOZO 31-12-06 16:23

6 Attachment(s)
anu asta incepe cu noroc,un client din baia mare a venit in oradea sa caute garajul de tuning de la CRAZY TUNING,dar sia dat seama dupa cateva intrebari prin oras ca asa ceva nu exista doar in imaginatia nestiuitorilor si naivilor.foarte usor a dat de mine ,lam dus la firma ,si fara nici un comentariu mi-a lasat cheile si mana libera de a scoate din aceasta masina,o masina de show.
am sa pun niste poze si cu interiorul dupa rev.
LA MULTI ANI TUTUROR,si cat mai multe realizari.

DR.ZOZO 31-12-06 16:25

sant pe 20 si pret 2300 euro.

Ervin 31-12-06 16:45

Bravo Zozo Esti Cel Mai Nesimtit, Deci Existi.ma Bucur Pentru Performanta Ta De Nesimtire Mult Succes In Continuare.o Sa Iasa Beton Bmw Ul Multa Bafta.exista 2 Lucruri Infinite In Lumea Asta :universul Si Prostia Umana....despre Univers Nu Suntem Inca Siguri ...

Ervin 31-12-06 16:57

Nu E Nevoie Sa Minti Oricum Legat De Bmw Ul Asta,vorbisem La Cluj Cu El Si Mia Zis Ca Il Faci Tu, Nu Era Nevoie Sa Minti Asa Ceva .atelieru Crazy Tuning Exista Cica,nu Exista Pentru Tine Atata Tot.oricum Eu Nu Te Consider O Concurenta Asa Cum Ma Consideri Tu.lumea Isi Alege Ce Vrea Fiecare Cu Stilu Lui . Stilurile Sunt Diferite La Fel Si Timpul De Executie A Lucrarii...

DR.ZOZO 31-12-06 18:03

DA NU TE FALI SI TE DA IN SPECTACOL CU CEA CE NU EXISTA ma duci si pe mine,si pe mai multe persoane care sant curioase sa vada unde este acel garaj de tuning despre care scrie si in cox,tu esti cel care minte intruna si pe toata lumea,hai sa fim sinceri tu personal nu te pricepi la nimic si nici nu pui mana pe nici o masina,fapt care ma scoate din sarite ca te dai mare tuningar si tu duci masina clientului in o gramada de locuri sa ti-o faca si scri pe ea CRAZY DISIGNE, si tu nici nai habar in ce parte se infileteaza un surub.
cum sa te consider eu concurenta numa o rusine a tuningului oradean.
daca tu ai sti cum vorbeste lumea care cunoaste evolutia tuningului si lucrarile in domeniu cred ca te-ai spanzura de rusine.(sa nu vorbim si de fete).
SI ATI MAI ZIC ODATA urasc minciuna
scrie intro editie de cox ca ai 63 de masini tuningate da mas baga in pamant de rusine,io am in total cu ale mele cu tot 23 de masini care se pot numi tuningate.si inca o gramada.
normal ca ma enerveaza cand cineva face la negru(adica fara firma,sediu etc)si eu platesc la stat zeci de milioane lunar.
cred ca nui corect.
fati si tu o firma un garaj dotat cu ce trebuie ,umbla si tu la bucuresti dupa autorizati ptr tuning ,angajeaza si tu cateva persoana conpetente si dai drumu.si dupa aia vorbim sa vezi cum e.
nu ma fa sa pun pe acest topic porecla ta care ti-au dato prieteni tai,ca te-ai simti naspa,nus chiar asa nesimtit cum zici tu:))
iar ref la BMW-ul din baia mare intreabal personal parerea lui despre tine.

Ervin 31-12-06 18:17

Auzi 63 De Masini La Care Am Facut Cate Ceva Legat De Design Nu Lucrari Complecte.eu Duc Masinile Unde Vreau Eu Important E Ca Se Finalizeaza Lucrarea Si Nu Vine Dupa Ea Si Nu E Gata....o Sa Am Si Eu Garaj Stai Linistit,dar De Ce Nu Ai Tupeu Sa Ne Intalnim Fata In Fata ?asta Nu Inteleg?daca Ai Ceva De Zis.parerile Sunt Impartite Nici Tu Nu Ai O Imagine Prea Buna .dar Repet Eu Nu Am Sunat Pe Nimeni Sa Zic De Ce A Dus Masina La Tine,intelegi.nam Avut Cu Tine Nimic Niciodata Dar Vad Ca Tu Ai Cu Mine.iar Cine Ma Intrebat De Tine Am Zis Sa Te Caute Nu Iam Zis Alte Chestii Sau Ca Nu Existi.e Problema Ta Cum Gandesti

Ervin 31-12-06 18:35

Nare Rost Sa Ma Cert Sau Sa Ma Dusmanesc Cu Tine Sincer Nam Avut Niciodata Intentia Asta.dar Vad Ca Dintr O Data A Aparut Un Conflict De La 4tuning Day Oradea Incoace,intre Noi Sper Sa L Rezolvam Fata In Fata.nu Pe Forum. Avem Gura Sa Vorbim Si Sa Terminam Porcaria Asta Odata

DR.ZOZO 31-12-06 18:42

in cox nu scrie ca ai facut CATE CEVA, ci ca ai 63 de masini tuningate la activ ce-a ce inseamna cap coada,sa-u nu?
iar nu prea am ocazia sa-ti spun fata-n fata ca nu ne intalnim doar din an in pasti. iar cand ne intalnim ami trece supararea,si acuma de acea ma-m enervat ca am citit in cox (CA IN GARAJUI CRAZY TUNING.....)si mai erau langa mine destule persoane inportante din oradea,care ziceau cum ai tupeul sa zici asa ceva.iar inca ceva, la mine se amana o lucrare care persoana respectiva nu poate plati cand neam inteles.
si sa-ti mai zic ceva:la 4tunigday nu stiu cine o sa se faca de rusine,cu ce te pregatesti tu sa apari, si cu ce o sa apar eu.diferenta ca pe aceasta masina(omega)nu va pune mana nimeni,nici vopsitor macar,am s-o fac eu cap coada.dar daca la 4tuning day o sa aud sa-u o sa vad cea mai mica farsa,minciuna,etc din partea ta,eu o sa fiu acela care va fi pe scena si o sa spuna adevarul la toata tara,si daca nu o sa fie asa sa ma scuipi in gura.
daca ai ceva de spus in legatura cu ce am scris,contesteaza ca nui adevarat.io recunosc in fata orcarui daca mint,si de ce.

DR.ZOZO 31-12-06 19:06

ti rusine sa discuti pe forum ca mai citeste si altcineva si o sati scada reputatia.mie nu mi rusine asa trebuie sa vada toata lumea.
te tine la o provocare?filmata bine inteles,tu faci un interior de masina,si eu fac una,sa-u ce alegi tu.
astept raspuns,acuma daca te dai la fund o sa-mi dea mie lume dreptate ,iar daca accepti poti sa demonstrezi ca intadevar nu e adevarat ce spun despre tine ,si atunci poti sa porti sigla(CRAZY TUNING) ptr ca o meriti.
ASTEPT.

DR.ZOZO 01-01-07 00:47

Old 31-12-06, 17:17 #271
Ervin

Stage 2

Oras: Oradea
My Photos: (0)

Default Re: Dr. Zozo - creatii
Auzi 63 De Masini La Care Am Facut Cate Ceva Legat De Design Nu Lucrari Complecte.eu Duc Masinile Unde Vreau Eu Important E Ca Se Finalizeaza Lucrarea Si Nu Vine Dupa Ea Si Nu E Gata....o Sa Am Si Eu Garaj Stai Linistit,dar De Ce Nu Ai Tupeu Sa Ne Intalnim Fata In Fata ?asta Nu Inteleg?daca Ai Ceva De Zis.parerile Sunt Impartite Nici Tu Nu Ai O Imagine Prea Buna .dar Repet Eu Nu Am Sunat Pe Nimeni Sa Zic De Ce A Dus Masina La Tine,intelegi.nam Avut Cu Tine Nimic Niciodata Dar Vad Ca Tu Ai Cu Mine.iar Cine Ma Intrebat De Tine Am Zis Sa Te Caute Nu Iam Zis Alte Chestii Sau Ca Nu Existi.e Problema Ta Cum Gandesti
Ervin is offline Reply With Quote

cu ce ai zis aici te-ai cam dat de gol,VEI AVEA. deci a aparut o minciunica:))

DR.ZOZO 01-01-07 00:48

dupa rev sunama cand esti disponibil sa stai fata-n fata daca asta vrei.

DR.ZOZO 05-01-07 01:26

1 Attachment(s)
incepe sa prinda forma ,dar mai e mult pana o sa-mi placa dar ptr inceput merge.

BIG_mafia 05-01-07 08:37

frumos...imi place fatza :D

horguemtuning 05-01-07 17:45

shaved design

Takashy_Vtec18 05-01-07 18:31

2 cuvinte pt. tot ce face DR.Zozo......FOARTE TARE!!!!!! ....

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning