Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie 2009 -- Bucuresti - Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo.html)
-   -   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/116213-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-romexpo.html)

GRIGO 14-04-09 15:34

Re: 4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo

Quote:

Originally Posted by Caractere (Post 2237718)
au fost fotografi carora nu le-am zambit dar cred ca erau cei cu telefoanele=)) scuze daca nu am zambit cumva dar daca puteam sa stau in maini sigur zambeam ca nu ma mai dureau picioarele

nu prea ai avut chef de salonul asta nu ? :))))
cam asa se vede din poze

Caractere 14-04-09 15:42

este prima si ultima mea experienta de genul=))

riv_gms 14-04-09 15:43

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 2237787)
nu prea ai avut chef de salonul asta nu ? :))))
cam asa se vede din poze

La un momendat ti se face scarba de atatea libinosi SI numai ai chef de nimica,

DRK*DeSiGn 14-04-09 17:54

am si eu o intrebare dc s-a sters threadul despre cele mai nereushite mashini?k am mai gasit una is vroiam sa o postez :)

flipper 14-04-09 17:55

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2234773)
in general pentru intrebari personale, contactati-ma personal
dar, punctual, pot sa iti raspund.
Inferno Motorsport a primit 25 de invitatii. au fost preluate de colegul vostru cu numarul de telefon 0730.190.858
da-i un telefon si intreaba-l pe el de invitatii

pt ca vorbim de invitatii, au fost puse in circulatie 3000.
In plus, s-au primit copii xerox, etc...
au fost vandute la poarta A cu 10 RON
si asa mai departe
asa ca nu se poate spune ca nu au fost invitatii

nici in cazul vostru nici in general

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2234697)
CLUB & PASSION a fost numele premiului, nu cel mai frumos stand.
Fanatik, de exemplu, mi-a creat cele mai multe probleme, fost un moment in care erau sa plece din expozitie, poate confirma flipper, deoarece nu ma intelegeam cu muzica cu ei.

in fine.
ne mai revenim si noi si vom face un topic in care vom spune si cum se vede din punctul nostru de vedere.

multumim inca o data pentru participare

Cu ceva timp in urma, imi spuneai ca esti suparat pe cluburi pentru ca nu fac nimic, in afara de faptul ca isi pun masinile si atat...nimic deosebit, dar atunci cand un club mic vrea sa faca ceva te iei de el, sincer nu mi s-a parut ok. Vreau sa fie clar pentru toata lumea, nu am venit la 4tuning pentru a castiga ceva, ci doar pentru a ma distra si a face lumea sa se simta bine, ceea ce s-a si intamplat. Lumea dansa in fata standului si zambeau, iar lucrul asta m-a bucur extrem de mult. Referitor la muzica, crede-ma pe cuvant o puteam da mult mai tare decat se auzea, dar am zis totusi sa nu dam discoteca, desi si la altii se auzea destul de tare. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, nu asta a fost intentia mea. Am invatat in schimb un lucru foarte important, daca toate cluburile ar fi unite si nu ar mai exista invidia asta, chiar s-ar realiza ceva frumos la evenimente de genul asta, dar..............o sa mai dureze ceva pana atunci. Haideti ca la urmatorul eveniment sa ne punem mintea la contributie si sa facem ceva frumos, sa dovedim ca se poate, iar lumea care vine acolo sa ramana cu impresii frumoase.

DRK*DeSiGn 14-04-09 17:56

multa dreptate ai Horia....

P.I.G 14-04-09 17:59

bai frate da un premiu pentru cea mai cocotata femeie de la 4tuning s-a acordat........am vazut ca unele masini aveau cate 3 femei:))

Cata SRU 14-04-09 18:14

Bv Flipper ... Este de apreciat faptul ca la dansurile care au fost facute fara premeditare in fata standului FANATIK au participat si baieti din alte cluburi care au vrut sa se distreze!

In afara de masini tunate lumea a putut vedea si un "spectacol" ... si au avut chiar ocazia sa danseze alaturi de noi... in plus am demonstrat ca nu ne uneste doar pasiunea pt masini ci si stranse prietenii dar mai ales distractia.

browser 14-04-09 18:39

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2234697)
CLUB & PASSION a fost numele premiului, nu cel mai frumos stand.
Fanatik, de exemplu, mi-a creat cele mai multe probleme, fost un moment in care erau sa plece din expozitie, poate confirma flipper, deoarece nu ma intelegeam cu muzica cu ei.

in fine.
ne mai revenim si noi si vom face un topic in care vom spune si cum se vede din punctul nostru de vedere.

multumim inca o data pentru participare

Gratzian mai intreb odata anu trecut la 4TuningDays anonymous a avut muzica care ne acoperea pe toti acum te intreb de ce sari in capul nostru si ne reprosezi pentru ca sunt un club mic ?

BGY_Bogdy 14-04-09 18:54

foarte buna intrebarea chiar acum ceva minute m-am uitat pe pozele de anul trecut si m-am mirat ca atunci nu a zis nimeni nimica si chiar am petrecut pe vremea aceea cu Anonymous si nimeni nu venit sa zica ceva de muzica...ce sa intelegem prin asta ?

Lucian 14-04-09 19:27

Propun ca toate cluburile sa aiba o scena comuna si sa faca un dj battle seara dupa 8 . Un fel de after tuning hours dj battle party . :)) Na !

Gratzian 14-04-09 20:53

buna ideea, lucian...
daca nu uitam, asa o sa facem...
si nu contesta nimeni "pasiunea implicata" mai ales ca atiluat premiul, e urat ca ma acuzati....
problema ca raguseam daca vroiam sa vorbesc cu cineva in 13, si primeam o gramada de reclamatii inclusiv de la firmele din 14...
si sunteti rai din nou, pentru ca si anul trecut au fost discutii si reclamatii, dar acum s-a uitat...

asa ca va laudati cu cele bune, nu acceptati critica si faceti voi insiva acuze...

nu e frumos. consider subiectul inchis, s-a discutat suficient pe tema asta...

Gratzian 14-04-09 20:54

Lucian, esti responsabil cu organizarea la anul...
numai sa nu uiti

dolb 14-04-09 20:55

tin eu minte bre! e trecut in agenda ! ;)

Lucian 14-04-09 21:36

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2238904)
Lucian, esti responsabil cu organizarea la anul...
numai sa nu uiti

Nu uit ... dar de ce nu la vara ... la mare ? 4tuning fever ? Sa nu te aud ca nu se tine !
Sper doar sa le convina si la celelalte cluburi genul asta de "provocare". Nu de alta dar eu deja nu mai suportam galagia aia si nu m-am plans la nimeni pe perioada show-ului . Daca asa inteleg ei distractia ... asta e. Poate pe viitor tuning show ramane tuning show ... si ne aratam veleitatile cluburilor in materie de muzica , mix ... pe scena acolo unde e normal sa fie .

Gratzian 14-04-09 21:41

da, poate anul asta, mai devreme decat ne asteptam...

aleks 14-04-09 22:43

Am văzut evenimente, afară, în care la toată lumea se auzea aceeaşi muzică, probabil cu un modulator fm şi un dj angajat pt 2-3 zile, cum sună ideea asta?

B|shOp-VR6 14-04-09 22:47

Am rugamintea sa nu implicati clubul A.C.S. Anonymous MotorSport in polemicile voastre. Anul trecut cand ni s-a zis sa dam muzica mai incet sau s-o oprim pt premieri, ne-am conformat si cu asta sper sa se incheie discutile la adresa clubului pe care il reprezint. Multumesc pentru intelegere!

PS. Anul trecut n-am fi avut muzica aceea daca unul din cluburi (nu spun cine), cand i-am rugat, ar fi lasa muzica mai incet pentru a ne putea intelege la amenajarea standului. Au continuat sa ne faca in ciuda drept urmare am mai comandat un rand de boxe :))

DRK*DeSiGn 15-04-09 00:11

adevarat k nu e frumso sa dezgropam trecutul :D:D:D dar dak tot veni vorba...ne cerem scuze bishop :D (pt anul trecut)

Alex-Rahova 15-04-09 00:25

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 2239101)
Nu uit ... dar de ce nu la vara ... la mare ? 4tuning fever ? Sa nu te aud ca nu se tine !
Sper doar sa le convina si la celelalte cluburi genul asta de "provocare". Nu de alta dar eu deja nu mai suportam galagia aia si nu m-am plans la nimeni pe perioada show-ului . Daca asa inteleg ei distractia ... asta e. Poate pe viitor tuning show ramane tuning show ... si ne aratam veleitatile cluburilor in materie de muzica , mix ... pe scena acolo unde e normal sa fie .

sunt pro ... si ma arunc si eu in provocarea asta :-)

P.I.G 15-04-09 07:00

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2239372)
Am văzut evenimente, afară, în care la toată lumea se auzea aceeaşi muzică, probabil cu un modulator fm şi un dj angajat pt 2-3 zile, cum sună ideea asta?

Ar fi ideal asa sa se auda aceeasi muzica peste tot.........anu asta a host un haos general...........Lucian daca te ocupi fa o selectie mai buna la masinile care vor fi expuse, sincer anu asta ma-au cam usturat ochii la ce masini am vazut

Mustang 15-04-09 07:18

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2239372)

Mult mai bine asa decat orice "battle". Nu se stie cati dj amatori or fi... si cati or sa vrea sa se bage...
1/2/3 dj, platiti pe perioada celor 2-3 zile si cred ca s-ar face treaba mai bine. Daca sunt si cu renume, mult mai bine.
Parerea mea. :)

Ar fi bine sa se faca un fel de regulament, pe care presedintii de la fiecare club sa il citeasca, sa il semneze si sa il respecte. Punctul cu muzica poate fi incadrat aici, ca exemplu.

Nu de alta, dar e mare zarva, iar la capitolul sonorizare nu se intelege absolut nimic! Doar zgomote peste zgomote.

Lucian 15-04-09 08:03

Quote:

Originally Posted by P.I.G (Post 2239884)
Ar fi ideal asa sa se auda aceeasi muzica peste tot.........anu asta a host un haos general...........Lucian daca te ocupi fa o selectie mai buna la masinile care vor fi expuse, sincer anu asta ma-au cam usturat ochii la ce masini am vazut

Nu voi avea nici o treaba cu selectia masinilor. Poate doar de after tuning hours party ...
Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2239903)
Nu de alta, dar e mare zarva, iar la capitolul sonorizare nu se intelege absolut nimic! Doar zgomote peste zgomote.

CORECT !

DRK*DeSiGn 15-04-09 16:30

sincer sa fu cred k ar trebui sa se faca si o selectzie legata de mashinile kre le expun cluburile.....sa n use mai ocupe locuri aiurea

Tweety_rzw 15-04-09 16:49

Quote:

Originally Posted by dan_eclipse4g63t (Post 2235167)
DACA ERA IN JURUL OREI 10-10.30 DUMININCA SA STII CA EU AM FOST CEL CARE A SPUS CA ARE INVITATIA IN MASINA,SI CHIAR ASA SI A FOST,SANT MEMBRU NSL,SI AVEAM MASINA EXPUSA SI AM UITAT SAMBATA SEARA SA IAU INVITATIA CU MINE.ORICUM A MERS UN BAIAT CU MINE SI I-AM DAT-O.;)
DE RESTUL NU STIU DAR CEL PUTIN DE FAZA ASATA POT SA VB CA AM FOST IMPLICAT DIRECT.

Eu pe tine te cunosc din verede dacă nu mă înşel ai un eclipse verde cu RUP la număr ,dar NU ,NU erai tu pt că pe acel om l-a lăsat să intre,măăărooog asta să fie paguba,nu poate fi controlată această chestie!
P.S. BRAVO 4TUNING îmi place noul look :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning