![]() |
Re: 4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie -- Romexpo
Quote:
cam asa se vede din poze |
este prima si ultima mea experienta de genul=))
|
Quote:
|
am si eu o intrebare dc s-a sters threadul despre cele mai nereushite mashini?k am mai gasit una is vroiam sa o postez :)
|
Quote:
Quote:
|
multa dreptate ai Horia....
|
bai frate da un premiu pentru cea mai cocotata femeie de la 4tuning s-a acordat........am vazut ca unele masini aveau cate 3 femei:))
|
Bv Flipper ... Este de apreciat faptul ca la dansurile care au fost facute fara premeditare in fata standului FANATIK au participat si baieti din alte cluburi care au vrut sa se distreze!
In afara de masini tunate lumea a putut vedea si un "spectacol" ... si au avut chiar ocazia sa danseze alaturi de noi... in plus am demonstrat ca nu ne uneste doar pasiunea pt masini ci si stranse prietenii dar mai ales distractia. |
Quote:
|
foarte buna intrebarea chiar acum ceva minute m-am uitat pe pozele de anul trecut si m-am mirat ca atunci nu a zis nimeni nimica si chiar am petrecut pe vremea aceea cu Anonymous si nimeni nu venit sa zica ceva de muzica...ce sa intelegem prin asta ?
|
Propun ca toate cluburile sa aiba o scena comuna si sa faca un dj battle seara dupa 8 . Un fel de after tuning hours dj battle party . :)) Na !
|
buna ideea, lucian...
daca nu uitam, asa o sa facem... si nu contesta nimeni "pasiunea implicata" mai ales ca atiluat premiul, e urat ca ma acuzati.... problema ca raguseam daca vroiam sa vorbesc cu cineva in 13, si primeam o gramada de reclamatii inclusiv de la firmele din 14... si sunteti rai din nou, pentru ca si anul trecut au fost discutii si reclamatii, dar acum s-a uitat... asa ca va laudati cu cele bune, nu acceptati critica si faceti voi insiva acuze... nu e frumos. consider subiectul inchis, s-a discutat suficient pe tema asta... |
Lucian, esti responsabil cu organizarea la anul...
numai sa nu uiti |
tin eu minte bre! e trecut in agenda ! ;)
|
Quote:
Sper doar sa le convina si la celelalte cluburi genul asta de "provocare". Nu de alta dar eu deja nu mai suportam galagia aia si nu m-am plans la nimeni pe perioada show-ului . Daca asa inteleg ei distractia ... asta e. Poate pe viitor tuning show ramane tuning show ... si ne aratam veleitatile cluburilor in materie de muzica , mix ... pe scena acolo unde e normal sa fie . |
da, poate anul asta, mai devreme decat ne asteptam...
|
Am văzut evenimente, afară, în care la toată lumea se auzea aceeaşi muzică, probabil cu un modulator fm şi un dj angajat pt 2-3 zile, cum sună ideea asta?
|
Am rugamintea sa nu implicati clubul A.C.S. Anonymous MotorSport in polemicile voastre. Anul trecut cand ni s-a zis sa dam muzica mai incet sau s-o oprim pt premieri, ne-am conformat si cu asta sper sa se incheie discutile la adresa clubului pe care il reprezint. Multumesc pentru intelegere!
PS. Anul trecut n-am fi avut muzica aceea daca unul din cluburi (nu spun cine), cand i-am rugat, ar fi lasa muzica mai incet pentru a ne putea intelege la amenajarea standului. Au continuat sa ne faca in ciuda drept urmare am mai comandat un rand de boxe :)) |
adevarat k nu e frumso sa dezgropam trecutul :D:D:D dar dak tot veni vorba...ne cerem scuze bishop :D (pt anul trecut)
|
Quote:
sunt pro ... si ma arunc si eu in provocarea asta :-) |
Quote:
|
Quote:
1/2/3 dj, platiti pe perioada celor 2-3 zile si cred ca s-ar face treaba mai bine. Daca sunt si cu renume, mult mai bine. Parerea mea. :) Ar fi bine sa se faca un fel de regulament, pe care presedintii de la fiecare club sa il citeasca, sa il semneze si sa il respecte. Punctul cu muzica poate fi incadrat aici, ca exemplu. Nu de alta, dar e mare zarva, iar la capitolul sonorizare nu se intelege absolut nimic! Doar zgomote peste zgomote. |
Quote:
Quote:
|
sincer sa fu cred k ar trebui sa se faca si o selectzie legata de mashinile kre le expun cluburile.....sa n use mai ocupe locuri aiurea
|
Quote:
P.S. BRAVO 4TUNING îmi place noul look :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning