![]() |
1 Attachment(s)
Cam putine, nu credeti :?: :arrow:
|
ce panarama e asta :lol: :lol: e chiar prea caterinca omu cu masinuta lui
|
3 Attachment(s)
Misto rau :lol:
|
:roll: .....asa da! idealul meu d masina!
:lol: :lol: :lol: :lol: |
tzeava masina !
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
in fatza la capota are lumina aceea rosie din serialul Knight Rider daca mai tzinetzi minte...era Pontiacul ala negru :D ...
|
1 Attachment(s)
Cica mercedes... :shock: :shock: :shock:
|
1 Attachment(s)
doamnelor si domnilor....stire de ultima ora
michael schumacher si-a dat demisia de la ferrari pentru a se angaja la dacia iata masina de servici 8) |
WHAT A FUCKING LOOSER!
|
Io cand vad din astia trag dreapta si-i las sa treaca... nu-i bine sa le stai in cale...
|
1 Attachment(s)
NO COMMENT... :shock: :shock: :shock:
|
daca cauti bine prin zona o sa vezi ca am mai pus si eu mai multe 'super' lada :wink:
|
1 Attachment(s)
Daca ala cu Citroen Saxo avea putine, asta nu are deloc??? :roll: :shock: :twisted:
|
2 Attachment(s)
No comment :shock: :shock:
|
Quote:
|
eu cred ca posesorul acestei masinute cu atatea tobe este un foarteMARE basinos si de fapt ii trebuie lui personal atatea tzevi nu masinutei :lol: :lol: :lol: :lol:
|
asta seamana cu X-Ray-Eyes ... :P :P :P :P :P :P
hahahahahahahahahahahah ... kterinka maxima ... |
s`o bashit mireasa! :lol: :lol:
:peace: |
hmmmm... nu ia foc cartonul?!
:roll: |
:shock: data viitoare, ca a promis ca o sa manance fasole! :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Oare are vizibilitate buna noaptea :?:
|
1 Attachment(s)
Cate kg o avea proprietaril? :lol:
|
1 Attachment(s)
hahaha,super taietorul de lemne......eu cred ca ''masina ''asta o sa castige premiul de masina anului... :shock: :twisted:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
aaa........woww..... :shock:....asta da impatimit al masinilor... :lol:
|
1 Attachment(s)
sau pe 3... :lol: !!! AMIN! 8)
|
1 Attachment(s)
una tare azi la prisma.
|
Re:
Quote:
CEA MAI URATA MASINA POSIBILA DIN TOATA ZONA, AIA ERA FRATILOR, urata ca drq si proprietarul mai venise acolo cu ea ca sa mai faca si reclama ca se ocupa cu asa ceva. DOAMNE FERESTE DE ASEMENEA ORIBILICIUNI |
si eu i-am facut si o sa postez deci e de toata jena cum draq s-o fi gandit la modelu ala???? mi-a fost si frica sa ii fac poza sa nu creada lume aca imi place ... da i-am facut :))
|
ce jante deosebite....
|
Cielo-ul ala e din ciclul : \"Hai sa imi tunez masina cu japca!\" . Prea incarcata , prost gust, iar de calitate nici nu se mai spune :) mai bine o lasa Stock decat sa puna ce a pus pe ea. :)
|
TheSinner2 ....\"jantele\".....defapt capacele in culoarea caroseriei :lol: :lol: :lol: le-am remarcat si eu...pe langa tuning`ul optic extrem d avansat si d prost gust...ntz ntz ntz .... astora nu le-as da voie sa-si cumpere masini! :roll:
|
:confused2 .....am mai observat ceva.....vedeti cat d bine dau la ochi aparatorile alea d noroi cu pragurile sau spoiler(spate) :confused2
|
FRATILOR DECI O CONCLUZIE SCURTA: este o masina de tot cacatu
|
4 Attachment(s)
kitch tuning din cluj...manerele de la ushi...pe interior erau \"izolate\" cu banda alba... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: sa`shi de`a foc proprietaru!!!
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
shi ceva mai ushor...bleah....
|
hmzzz...interesant.....dar inventivitatea buzoienilor este nemarginita :roll: .... nu acum mult timp a aparut un oltcit alb \"tunat\" si cu angel-eyes ....imi pare rau ca n-am o poza...poate o sa-l prin odata...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning