Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need for Speed: Shift (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/112610-need-for-speed-shift.html)

Dark Side 28-09-09 21:50

Re: Need for Speed: Shift

Ce naspa ca nu baga ferrari.
Mie HP 2 mi-a ramas la suflet.... Murcie de politie si Crown Victoria.... mmmm Ferrari F50 si CLK-GTR.... acele culori custom ale masinilor erau perfecte... de ce sa ai nevoie de "tunning" ?! :-|

dolb 28-09-09 22:13

bryan...eu am 4gb ram si tot nu merge cum trebuie.

Racer_e30 28-09-09 22:14

Quote:

Originally Posted by CT-82-PWR (Post 2676660)
Cam de ce sistem avem nevoie ca sa jucam la detalii maxime jocul...adica cat ram,ce placa video?

OS: Windows XP (Service Pack 3) or Windows Vista (Service Pack 1) / Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.6 GHz or faster
RAM: 1GB (XP); 1,5 GB (Vista/7)

Hard Drive space: 6 GB minimum
DVD-ROM: 8x or faster DVD drive
Video Card: 256 MB Video Card, with support for Pixel Shader 3.0
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
DirectX: DirectX 9.0c compatible
Online Multiplayer: 512 Kbps or faster; 2-12 Players
Supported Video Cards: ATI Radeon X1800 XT 512MB or greater / NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB or greater.

Bryan 28-09-09 22:14

ai o placa video slaba, ramul nu conteaza asa mult
adica intre 2 gb si 4 gb nu prea e diferenta in jocuri

dolb 28-09-09 22:29

stiai ca placa video isi ia o gramada de memorie din memoria RAM a pc-ului ? :) este diferenta enorma intre 2 si 4 gb , desigur..conteaza foarte mult si placa video! Eu am un 9400gt, 512ram gddr3, 128 biti, pixel shader 4.

Bryan 28-09-09 22:37

placile video aplicate, adica nu integrate, nu ia deloc din memoria ram
alea integrate ia, dar ia degeaba. memoria ram e muult mai lenta decat memoria placii video

eu am 8600 gt. 256 mb si imi merge bine pe medium. 2 gb ram. frameaza putin la inceput dar dupa am 35-40 fps

dolb 28-09-09 22:38

eu nu am integrata, am PCIe si ia si Ramii din aia 4giga ( daca vreau pot sa ii dau disable la faza )

skyZZo 29-09-09 13:45

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 2676713)
Jante sunt la Shift sau nu le-ati gasit voi,culori sunt. Sau am eu alta versiune si nu stiu ?
Inca au si paint joburi gata facute. :D Sponsori la fel,poti sa pui unde vrei tu,pe geam,pe unde vrea sufletul tau.
Mie imi place asa,si fata de Grid in care masina n-avea greutate la grid..sincer e reusit,asta e parerea mea.
Iar faza cu povestea,vrei poveste exista RPG,GTA...nu ai cum sa ceri poveste de la un joc cu tema masini,curse sau grid avea poveste ? ce poveste ? Ca ajungi de la un nimic la o echipa mare,si atat. Asa si aici ajungi la nefese uarld bla bla...
Uite aici pe you tube :https://www.youtube.com/watch?v=7V4-Uj3fDgE

prietene
mw-are poveste
carbon-are poveste
pro street-cat de cat
undercover-avea poveste
jocuri cu masini
si sunt chiar si nfs-uri,si chiar te astepti ca si noul nfs sa aiba o umbra(povestea si tuningul face din nfs ceva de care a auzit toata lumea nu un "joc cu masini")
si cum doamne iartama iti dai tu seama ca in grid masina "nu are greutate":rolleyes2

ANDR31 29-09-09 14:22

skyzo, esti cam pe "langa" ... foarte simplu, in grid ai vazut ce usor iei curbe si faci drifturi ??? in realitate nu este chiar asa de usor, insa cei de la EA au incercat ceva si eu zic, ca le-a iesit bine ....
o sa pun un screenshot cu setarile mele de la control adjustments ca sa nu va mai dati cu capu' de toti peretii .... dar pana una alta incercati si voi sa setati ceva, poate va iese ;)

dolb 29-09-09 14:30

ce usor curbe si drifturi frate?!?! ca am stat o gramada pe el numai sa ii dau de cap la drifturi si tot nu mi-a iesit ! l-am dezinstalat ! ( grid ).

Bryan 29-09-09 14:40

Quote:

Originally Posted by skyZZo (Post 2678086)
prietene
mw-are poveste
carbon-are poveste
pro street-cat de cat
undercover-avea poveste
jocuri cu masini
si sunt chiar si nfs-uri,si chiar te astepti ca si noul nfs sa aiba o umbra(povestea si tuningul face din nfs ceva de care a auzit toata lumea nu un "joc cu masini")
si cum doamne iartama iti dai tu seama ca in grid masina "nu are greutate":rolleyes2

daca vrei povesti, citeste creanga..

skyZZo 29-09-09 14:46

Quote:

Originally Posted by ANDR31 (Post 2678172)
skyzo, esti cam pe "langa" ... foarte simplu, in grid ai vazut ce usor iei curbe si faci drifturi ??? in realitate nu este chiar asa de usor, insa cei de la EA au incercat ceva si eu zic, ca le-a iesit bine ....
o sa pun un screenshot cu setarile mele de la control adjustments ca sa nu va mai dati cu capu' de toti peretii .... dar pana una alta incercati si voi sa setati ceva, poate va iese ;)

daca nu stii sa faci setarile nu faci nimic in shift
in grid masinile sunt setate deja
si daca ti se pare prea usor incearca sa scoti traction controlu ;)
sa vezi ce usor faci tu drifturi atunci si ce curbe frumoase iei :lol:

ANDR31 29-09-09 18:16

ha ha, cine rade . . . eu joc cu traction control pe low, insa nu sta tot controlul in TCS . . . daca ai volan da, poti scoate functia TC, DAR din tastatura nu poti 'conduce la fel de fin'

DjRainManFast 11-10-09 17:41

Ce povesti vreti fratilor? Asta e racing game...au incercat sa faca un simulator! Crede-ma ca eu nu vreau sa imi dea o gagica sms sa imi spuna ce sa fac.......nu vreau sa bat nu stiu ce boss dintr un anumit oras cu 30 de mii de masini de politie dupa mine si sa scap sarind o trambulina!! Nu vreau subwoofer intr o masina de curse, neoane si lambo doors!! Au incercat sa faca un racing game.....nu SF MAN IN WONDER CITY! Ciudat pt EA .....dar ma bucur...desi sunt multe lucruri la care puteau renunta...per general(tinand cont ca e NFS) jocu e foarte reusit! Unele masini chiar se simt ca in realitate, desi unele cred ca au fost facute la cerinta producatorului :P ma refer aici la mustang...care e foarte stabil pe viraje :)) (eu joc cu toate assiturile off) Tuning eu zic ca e destul, inca o data repet...e racing game! Probleme ? are destule......dar pot trece peste asta cand am vazut unele circuite facute la o acuratete destul de mare...iar vitezele masinilor in curbele de pe circuit sunt aproape identice cu realitatea! Nu inteleg dc cand iesi de pe circuit masina are suspensii hidraulice instant :) Per general eu zic ca e un SIMULATOR destul de reusit (din punctul meu peste GRID). Unele masini tunate devin incontrolabile, asta e un lucru naspa.....si nu imi da totusi sentimentul de curse cum il aveam in TOCA 3 ! Ma rog ..deja aberez...dar in loc sa tipati pt povesti mai bine nu il mai jucati si treceti la NITRO :D

PS: Am vazut un filmulet cu un e36 negru mat :| exact asa il am si eu in joc si e masina cu care am facut cele mai multe curse :P

tudysvv 20-10-09 20:58

Super tare jocul :D

backspace 29-10-09 14:16

da.i foarte tare jocu

DjRainManFast 29-10-09 14:42

https://www.youtube.com/watch?v=cQaeKn5F_-k

de plictiseala...3 ture cu masini porsche..preferatele mele!

DONU' 01-11-09 19:43

Explicati-mi si mie ce draq are jocul asta ca dupa fiecare cursa se blocheaza.
Am un Dual Core de 4200, 2 Gb RAM, Geforce 8500 GT 512 Mb RAM, si spatiu pe HDD...
Ma enerveaza raaaaaau! :(

StreetStyle22 01-11-09 20:17

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2770794)
Am un Dual Core de 4200, 2 Gb RAM, Geforce 8500 GT 512 Mb RAM, si spatiu pe HDD...

Hm..e jocul de vina,nu e bine optimizat. :)
Multa lume sa plange de el.

dolb 01-11-09 21:32

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2770794)

eu in plus am 4gb ram si geforge 9400gt, 400 gb liberi si la fel! jocul e slab.

StreetStyle22 01-11-09 21:54

1 Attachment(s)
Am observat ceva ciudat..daca schimb setariile la grafica din joc,jocul imi da crash in cursa sau dupa sau nu intra deloc in cursa.
Incercati cu setariile astea,mie pe E4300 1.8 Ghz (2.1 Ghz) 2 Gb Ddr2, si 8600 GT 256 mb Ddr3 am fps intre 15 ~ 30.

silviu_fxx 24-11-09 00:07

Mda, mie mi se blocheaza fix in prima curba din prima cursa, cred ca din cauza placii video, am un Ati 2600HD. Cunoaste cineva vreun remediu?

2fast4u_DK 24-11-09 11:36

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 2831537)
Mda, mie mi se blocheaza fix in prima curba din prima cursa, cred ca din cauza placii video, am un Ati 2600HD. Cunoaste cineva vreun remediu?

Apare patch'ul pe 1 decembrie...care va repara diverse probleme printre care si problema ta ;)

StreetStyle22 24-11-09 15:04

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx (Post 2831537)

Problema aia o aveam si eu daca schimbam setariile video. :)

Darksanta 24-11-09 16:22

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 2832331)
Apare patch'ul pe 1 decembrie...care va repara diverse probleme printre care si problema ta ;)

Prea tarziu.... pe 3 Decembrie apare Dirt 2.... directx 11.. next level... Plus de asta mai e facut si de Codemaster care sunt la ani lumina in fata celor de la EA games.

john_messi 25-11-09 13:26

da da si shiftul este super ... si cica patchul vine si cu 5 masini noi

StreetStyle22 05-12-09 21:56

Quote:

Originally Posted by Darksanta (Post 2833029)
Prea tarziu.... pe 3 Decembrie apare Dirt 2.... directx 11.. next level... Plus de asta mai e facut si de Codemaster care sunt la ani lumina in fata celor de la EA games.

Ai placa video sa ruleze DirectX 11 ? Stiu ca sunt destul de scumpe placiile ce suporta DX 11.
Iar modele 3d de la Shift parca sunt mai reusite ca cele de la Dirt 2. Cel putin asa am observat pe calculatorul meu. Atat ca Dirt 2 are si damage mai realist.

alexcump 08-12-09 20:16

Jocul e superb. l-am jucat la maxim pe rezolutie 1920x\1200.

D.p.d.v. al graficii, al controlului este nemaipomenit.

Drifturile sunt destul de greu de realizat dar dupa cateva curse te obisnuiesti si incep sa iasa cum trebuie.
Sunt indragostit de evo X.

Da, incepe sa devina plictisitor dupa un anumit timp.

slayersland 11-12-09 20:19

Grafica la Shift e mult mai buna decat la Dirt2, care are un bloom nesimtit, texturi ciudate si forme cam aiurea...cel putin la interioare Shift e incomparabil mai bun. Nu se observa diferenta asa usor intre dx9 si dx11, sunt cateva detalii nesemnificative din pacate, dar care injumatatesc fps, deci trebuie sa nu ai toata tigla pe casa ca sa joci cu o placa de 20 mil. in locul uneia de 10 mil, la acelasi fps. Placile cu dx11 nu sunt scumpe din cauza la dx ci din cauza performantelor, consumului scazut, tehnologiei mai noi.

De Test drive unlimited 2 stie cineva ceva? mai apare?

porsheGTS 12-12-09 00:19

Este super jocul,l-am jucat de vreo cateva ori!!!imi place grafica!!!!!!:D:X

Darius DMS 12-12-09 14:11

ce placa video trebuie pentru acest jo????si cat costa una???

catalyn style 12-12-09 19:26

salutare tuturor! eu ma joc acest joc in fiecare zi si akum cateva zile a venit cineva pe la mine si a zis k o sa-mi mearga mai bine daca seteaza totul(grafica,audio,game detail) pe zero si azi am intrat in el sa-l fac la fel cum era si cand dau sa fac o cursa imi apare don't send! va rog ajutati-ma! :D:D:D

backspace 16-12-09 08:40

cum sa dai toate setarile pe 0 =)). Te-o cam pacalit ala :)

catalyn style 18-12-09 16:03

Quote:

Originally Posted by backspace (Post 2896103)
cum sa dai toate setarile pe 0 =)). Te-o cam pacalit ala :)

scz adik totu a setat pe minim! ma poti ajuta? :)
si e vorba de joku meu! a venit pe la mine si a dat totu la minim si akum l-am facut la loc si merge si mai greu si knd dau sa intru intr-o cursa da direct don't send! :(

ANDR31 18-12-09 17:24

catalyn, eu zic sa incerci sa reinstalezi jocul dar prima data da iar toate setariile la maxim, sau cum le aveai inainte ... nu stiu sigur de ce iti da eroare ...

JuST_GiuGiu 22-12-09 00:28

un joc de care poti fi mandru!Cam greut fara abs,esp etc ,dar merita jucat;)

Maryus_x90 24-12-09 21:30

Salut! Am si eu o intrebare, cum fac poze in joc, am incercat cu pprintscreen dar nu merge cand dau paste in paint se vede negru(am windows 7), daca incerc sa imi fac cont pe EA imi zice invalid product key. Ma puteti ajuta???

Tweety_rzw 24-12-09 22:25

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2920293)
Salut! Am si eu o intrebare, cum fac poze in joc, am incercat cu pprintscreen dar nu merge cand dau paste in paint se vede negru(am windows 7), daca incerc sa imi fac cont pe EA imi zice invalid product key. Ma puteti ajuta???

Cumpără jocul şi vei putea să faci şi poze si poate aşa

vei avea şi cd key,succese!;)

porsheGTS 25-12-09 07:34

Sau incearca cu fraps,sau alte programe gen...!!Bafta!!!

JuST_GiuGiu 25-12-09 11:30

Sa stii ca nu e neeaparat de la joc am avut WIND 7 si imi facea probleme la un ele jocuri cu prin screen ,dar daca tii neeaparat ia-ti un program pt facut poze si gata:)

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning