![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
Dupa cum sa discutat urmatoare intalnire se va face la Academiei vineri seara la orele 21.00.Sper se ne stangem mai multi de data asta
|
3 Attachment(s)
niste poze , :)
|
Aloo beietii ce sa intampla acolo la intalnire biciclete scutere
pun si eu cateva poze mai tarziu s-au maine ca nu gasesc cablu |
Cum a postat si Catalin mai sus vom avea 2 intalniri saptamanale dintre care una am hotarat-o astazi si care va avea loc pe platoul Academiei Militare in fiecare vineri de la ora 21:00. Pentru vineri sa cautati flyere cu cei care livreaza pizza ca sa nu stam cu burta goala:D. Sper sa fim cat mai multi dat fiind mai central locatia. O saptamana usoara.
|
Baieti, mai dati jos burtile alea si mai dati-ne si noua (mie si lui Alex)!
|
Fara atacuri la persoana Domnilor!!!!Stiti cit ne-au costat pina acum burtile astea?!...
|
bag si eu bani in burta dar degeaba nu se vede deloc:lol:
|
unii se gandesc numai la mancare :rolleyes2
|
Cred c-ar fi timpul sa mai tragem un gratar... Ce ziceti?
...cica de vineri se indreapta vremea! |
=)) :))
|
de acord cu gratarul
|
mda...ar merge inca un gratar..dar eu am alte anvelope si sunt cu 1cm mai aproape de asfalt...trebuie sa asfaltam mai intai...
|
hai baietiii . ca nu am mai iesit de mult din casa,as bea o bere cu voi si sa halesc un mic,bineinteles de la vio ca sunt mai buni:D
|
Mici tunati? :lol: Daca e sa bem o bere, trece cineva si ma ia din fata blocului. Poate ma si aduce inapoi. Mici cu fanta nu se combina, am vazut eu.
|
Va salut baieti,sper ca diseara ne strangem si noi mai multii,asa ca nu uitati la academiei ora 21:00 asa ca va astept acolo sper sa nu vin singur
|
eu nu pot sa vin ca e si meciu si nu am unde sa parchez nici scuterul ca il tin la un vecin la o curte scz mele ne vedem duminica
|
sal baieti... Din pacate eu am ajuns la 9:20... Traficul... Nu mai era nimeni! ... Unde erati fratilor???
|
Sal si eu am ajuns mai tarziu adica pe la 21:30 si nu era nimeni dar m-am intalnit cu Sorin si am stat de vb cu speranta ca mai apare cineva dar nu a mai venit nimeni
|
maine la pescarus la 12 :)
|
Eu sunt prezent.
|
Eu nu va voi onora cu prezenta astazi...ma duc sa incing un gratar...
|
Si eu tot la mici....
|
V-ati intalnit pana la urma? Ceva poze.....sau v-ati lasat pagubasi?
|
ne-am intalnit , dar n-am facut poze :D
|
Intalnit, intalnit. Cam aglomerat. Si-a pus Lulu eleron. :censored::yikes:
Nu am avut aparatul la mine. |
1 Attachment(s)
sal colegii sunt nou p aici,asa ca va rog sa nu ma luati tare ;)si asta e masinaria mea
|
Salutare! Nu te luam tare dar te asteptam la intalnirile membrilor G3 care se tin vineri seara incepand cu ora 21:00 pe platoul Academiei Militare si duminica incepand cu ora 12:00 la Pescarus langa Herastrau si sa-ti admiram si noi bijuteria:D
|
Bine ai venit si te asteptam la intalniri....acuma intrb mea este pt ceilalti colegi dupa froum,ne vedem si noi vineri seara la academiei ?si in caz ca va mai rataciti nu stati 2 min si plecati chiar daca ajungeti mai tarziu,si intalnirea are loc pe prima intrare la stanga cum urci,asa ca ne vedem acolo
|
cu siguranta vin si ms pt primire colegii,de ratacit nu prea cred,duminica sunt la curse la TULCEA am un team care participa acolo
|
Duminica asta ajung si eu la intalnire.
|
Ia sa ma iei si pe mine pe la curse :)
|
vb vineri daca e la intrunire
|
A incercat cineva pana acuma golirea catalizatorului la MK3? daca da vreau sa stiu ce parere aveti despre ideea asta
|
incearca la tehnic ;)
|
Cum sa golesti catalizatorul ? ? nu prea inteleg la ce anume te referi
|
Pai in catalizator este un fel de bolovan din azbest parca cu multe gaurele in el de dimensiunea unui ac,iar daca te duci la un sudor iti face o usita in catlalizator scoate tot ce este in el si dupa aia il sudeaza,si cica ai castiga cati va caluti in plus si daca catalizatorul nu a fost schimbat nici o data iti dai seama ce este in el,dupa ce a fost golit catalizatorul evacuarea gazelor este mai rapida
|
eu nu mai am catalizator,am scos toba de mijloc originala si am pus toba de mijloc de mk 2 gti care e mai lunga, acum am evacuare mai rapida si se simte ceva ceva,da niste detonari de toata frumusetea zici ca sunt la VTM :)
|
la mine finala mai nou trage vanturi :)) cum eu de fel nu merg cu masina turata sa o ambalez alea alea, sitele alea din ea s-au ars destul de greu, dupa vreo luna cred si cam 2000 km. acum urla foarte tare mi-e si frica sa nu imi iau vreo amenda de la baietii in albastru plus ca e faza cu rateurile alea cand e turata mai tare si o las pe frana de motor.
PS: intalnire se mai face saptamana asta? daca ati putea da niste detalii poate ma alatur si eu voua. |
Tare faza cu rateurile la mine nu merge,m-am chiniut si degeaba.
Si da intalnire se face vineri seara la ora 21:00 pe platoul Academiei Militare si duminica la ora 12:00 la intrarea de la pescarusi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning