![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
sambata noaptea baietii cu ochii albastrii mi-au saltat din plictisala talonul pentru folii. Acuma in tot raul e si un bine..am zis ca o sa imi pun cu ocazia asta all black ca oricum am vrut de mult :))
|
dar de ce ca doar tis omologate foliile nu?!!!!
|
Quote:
|
eee teo fraierit politaii... se omologeaza si pe fata dar diferenta este ca sunt doar de 75 % cu 2 3 procente mai mult decat ce iti ofera fabrica... avand in vedere ca geamurile iasa cu o 71-72%
|
Quote:
|
asa da pacat no si cum stai cu proiectele ce ai mai pus pe ea ce mai vrei sa pui?!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am inteles , ramane bmw la suflet. si vrei sa vinzi golful ? sau p ambele si cauti un e 39 model mai nou ? :) am vazut ieri o adunare de bmw la eroilor ... plina parcarea :d + 5 seat si 8 chevrolet ( printre care si eu ...) eu as vrea un golf 4 :X |
tractiunea spate e lege , acuma cu golful am vazut cum e fata si e cam lala. Fiabilitate , pisicuta e lux. pretul pieselor , la mine e cea mai mare placere cand trebuie sa schimb ceva la ea ca sunt foarte ieftine si stii ca pui un lucru nou in locul celui stricat. La golf o planetara e 24 mil . capatul de planetara 11 . Pai la bmw cu 24 milioane schimb tot pe la roti si daca mai pun cateva milioane ii cumpar si schimb si motorul de pe ea.
|
ar fi posibil sa le dau pe amandoua dar de banii de golf ajunge pentru ceva e46 coupe-cabrio sau e39 + o mica diferenta in functie de model dar asta mica mi-ar placea sa o mai tin.
|
Quote:
|
nu vrei un motor de 2,0 150 cp?in stare ff buna are un prieten de pe un seria5
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
da da.mi se pare o idee buna daca e vorba de un 320-325 Ci coupe mai ales sau chiar si limo dar nu stiu cam cat te costa pielsele la ele frate ca astea is generatia mai noua!Oricum cauta pt a ta pisi un ///M ca jantele tot le ai ti-am mai spus-o acu ceva timp in urma!oricand poti aduce ceva mai vechi la standardele uneia noi poate chiar mai bine!De curand ma uitam la americani .niste oameni debili..baga motoare de chevy V8 pe caroserii de matza(motoarele de chevy fiind generatia noua)Parerea mea e ca niciodata nu bate un M3 E46 un M3 E46...si cauza ai spus-o chiar tu...prea multa tehnologie!FORTZA BOSSS!La E46 Ci de-acord cu tine ca mere crima!
|
fi atent am gasit bara de m la 150 euro plastic arata beton intradevar nu oem dar arata foarte bine ca sa fu sincer...
|
nu ar fi rau un CI si nici un pic oricum nu este rau deloc nici golful ;) mai baga si tu poze :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mda............preturi destul de piperate.......intereseaza-te cat te-ar costa un pachet complet macar asa sa iei nu pe bucati.stiam ca in jur de 350-400 euro si investitia mi s epare buna frate c amacar le iei noi nu SH!oricum.mai baga poze ca mai asteapta lumea.respect!
|
6 Attachment(s)
cam asa arata in momentul de fata proiectul meu. De cateva zile i-am facut si schimbul de ulei si filtre. Cred ca saptamana viitoare o sa ii pun discurile pe spate.
|
1 Attachment(s)
si interiorul :>
|
arata bestial masina ... vad ca pana la urma ai pus gentile pe 16 de e46 :-P bravo ii ta bine
apropo preturile is cam asa bara fata m 150 euro praguri m 50 de euro, difuzer spate m look 40 de euro la praguri sunt 3 modele sau ceva de genu am inteles de la om poate am inteles gresit. daca vrei iti las un pm cu nr de tel pt tipu de la fk-automotive eu am vazut bara si mia placut plasticu era de calitate... willgax un kit oem de m nou noutz ii undeva la 1000-1400 de euro sau mai ieftin depinde de unde il iei.. dar eu la pretu asta l-am gasit kitu intreg praguri spoilere bandouri si proiectoarele |
Quote:
felicitari pentru masina;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Boss, bara fata M o poti gasi la 600ron(noua, cu bandouri, fusta si plasa din mijloc), fusta spate de M la 260ron(noua), bandouri de M la 200ron(numai ca nu dau de om pe mess - second), praguri le gasesti undeva la 150ron(second originale)sau 100euro noi, iar oglinzi de M, undeva la 100euro(second)....daca chiar vrei, iti fac rost de tot ce ti-am mentionat ;) + pleoapa luneta la 40euro, eleron M-Lip la 150ron.
Bafta, si, e pacat sincer sa dai masina, ai muncit destul de mult la ea, ca sa te dezlipesti de ea :sad: |
Quote:
|
Praguri....daca cumva ai pe cineva care poate lucra in fibra (ca unu e crapat vreo 3cm), le poti lua pe alea de le am eu la vanzare, si ti le dau in pret derizoriu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca bine tin minte oglinzile de m le tine ascunse :)) felicitari pt parbriz
|
Quote:
|
arata bine machinutza.apropo de kit ///M fratica.....am un tovars pe mess care si-a comandat un kit rieger complet din germania de fapt avea la randul lui un preten care aducea aduce si se ocupa cu asa ceva, kitu fiind nemaipomenit de frumos si l-a adus in 250 euro spoilerele fiind din fibra.L-am intrebat cat ma costa un pachet ///M si aici tin sa mentionez pt tine ca nu cred ca toata lumea are bani de kit original deci e bun si asa normal ca tot chit ///M se numeste.si mi-a zis ca in 250 mi-l aduce!din plastic cum se obisnuieste.si ideea e urmatoarea....e bun chiar f bun!La urma urmei daca e sa-ti faci o pisica replica ///M o faci si cu de-astea si poate arata mai bine decat altele care-s originale sincer!Oricum intereseaza-te sa gasesti ce doresti la preturi cat mai mici ca doar asta urmarim toti!Bafta!am uitat sa precizez....frumos interioru!
|
Quote:
|
corect!apropo merci de raspuns pe celalalt thred!Poate se supara omu ca fac offtopic la el!Muream frate ca il limitam pana in 6500 si cand dadeam drumu pleca incet.......patina saracu in draci!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning