![]() |
Re: BH 04 ARO
si totodata iti trebuie flansa acea care se adapteaza pe debitmetru !!.
|
am trecut azi prin locul pe unde era parcat deobicei ARO`u , si de la departare am vazut o capota albastra , si am zis in gandul meu DA O Pwla , ma bucuram ca o sa vad masina in carne si oase , dar nu era ea :( era un junghi de dacie :((. DOMY acolo pe langa cubanito stai tu sau prietena ? ca ti-am zis ca am vazut in acel loc si ARO`u si BMW`u alb cu dita mai M3`u pe el :)
|
Quote:
maine vin cu pozele ca spatele si cabina e gata 100%,numa trebe curatat.mai am sa pun bara fata,capota,si sa rezolv problema cu franele ca nu prinde cum trebe.cam atat dar astazi am iesit deja cu bestia. maine seara vin cu pozele |
Tare masina! sa o conduci sanatos! sper sa ajung sa-mi fac si eu ursuletul doar jumatate ca al tau... succes īn continuare!!!
|
Sal Domy m3, felicitari pentru vointa, ai facut treaba buna cu noul look al aro-ului. Multa bafta in continuare si poate ne vedem la bimmer fest 2006
|
Salutare,super fain ti-a iesit BMW-ul DOMY si interiorul e bestial mi-ar placea sa fie si Ursu meu tot asa.....bafta in continuare si noroc la noua masina.....
|
6 Attachment(s)
dupa o pauza mica cat nu a mers forumul.... poze noi :) :) :)
|
mortal frate mortal.....bravo ....multa munca , bani cu sacu .....DAR MERITA REZULTATU !!! haha ce rime am in mine =)) ...
|
Sunt sigur ca o sa ma omorati...o sa-mi aruncati cu borcane in cap...dar e doar parerea mea...stopurile negre nu se mai poarta din 90 (e gustu omului) exista mai multe modele care nu cred ca ar fi o problema sa le cumpere.2 scrisu pe cauciucuri era la moda cand dacia sport facea iures la raliu...interiorul e prea incarcat pre mine....iar emblemele de m.....(gustu omului) dar masina nu e M....e 2.5 si pe motor scris M :) misto....nu vreau sa supar pe nimeni ....felicitari proprietarului a restaurat un bmw...supar tare tine-o tot asa , din inima iti spun....DACA ITI PLACE TIE IMI PLACE SI MIE!! bafta ....
|
parerea mea ii ca lui trebuie sa ii placa cel mai mult. masina pot sa zic ca ii super super abia astept sa o vad. mi-ar place f mult daca m-ar duce makar o tura sa vad cum merge , dar nu prea cred.
DOMMY iti dai seama ca trec sambata pe acolo sa vad daca o aparut monstru in parcare, iar daca o sa vezi ceva blitzuri nu te speria , sunt eu :) |
Quote:
|
Droopy - referitor la flansa cele originale sunt pe 67.5 mm de pe debitmerul de BMW iar daca iei cele de la firma alea vor fi pe diametru de 77mm , cat despre filtre eventual iti recoamd Domy noile filtre de la Simota din urethan cu sistem de admisie cu tot !
|
Nici mie nu imi plac unele lucruri la masina lui, dar asta nu inseamna ca lui in principal sau altora nu le plac, il invit pe <dany let>, care a facut acele critici, cu acordul vostru sa attacheze poze sa vedem cum arata masina lui si sa-i gasim nod in papura, fiecare isi face masina cum ii place lui, si cum ii permite bugetul, daca toti isi tunau masinile la fel... care mai era "farmecul" acestui "sport".
Va salut si imi cer scuze daca am fost offtopic... |
6 Attachment(s)
Asa arata masina mea...si bineinteles ca-i gasiti nod in papura dae e gustul meu!
|
In primul rand felicitari domy. frumos beemerul. poate de aia si`a pus embleme cu M peste tot fiindca poate cauta un motor de M3...cand il va gasi, nu va mai trebui sa o ia de la inceput cu embleme, etc. Apreciez enorm ca ai pasiunea asta a masinilor de generatie mai veche (de fapt ai o manie pt. ursi :) ). Imi place ca ai facut`o frumos, fara briz-brizuri.
Cat despre Dany , felicitari pt opelul tau. imi place la nebunie culoarea masinii si toba aia. Ai modificat`o discret si cu gust. Angels-eyes, stopuri lexus style (pe fond negru, nu cromat....f stas...parerea mea ca alea pe fond cromat is niste kitch-uri...e adevarat ca se potrivesc pe unele masini..dar pe foarte putine si mie chiar nu`mi plac) jante, suspensii, toba , etc...felicitari. |
Esti okay, felicitari, arata bine masina, este modificata cu gust, te-a ajutat mult si designul ei. E o masina care arata bine din fabrica. Felicitari si imi cer scuze pt. ca am fost acid dany let, dar sunt foarte multi care critica, si au dacii cu semnul nike pe luneta ,embleme bmw, parasolare cu o`neill sau mai stiu eu ce... Am impresia ca ti-am si vazut masina prin Bucuresti. Te salut
|
:peace: :peace: :peace: felicitari pt ..... bijuteria aia albastra!abia astept sa vin la oradea sa-l vad!!!!
|
Atat zic, Pragul ala e dubios, sigur e pus cum trebuie pare a fi de pe partea dreapta
|
Quote:
|
e frumoasa masina....pe exterior....interiorul nu-mi place ..parca e prea incarcat......
|
some new pictures ???
|
nu mai sunt poze frate.... gata deacuma... vor veni poze cu masina pe la show-uri...
|
Quote:
in legatura cu pragurile:poate de aia va ziceti ca am pus invers ca ati vazut multe puse asa.dar 100%ca asa trebe.dar de fapt o sa vedeti ce frumos fuge linia cu bara fata si partea din spate a pragului cu fusta pe spate.trebuia sa modific pragul sa scot cumva diferenta mare de nivel cu bara de fata (care e jos de tot) si cu partea de spate al masini care e original. iar cu pozele:mai am pina cand vin cu pozele de la showuri maine seara o sa fie gata complect ursu acuma am venit de la vopsitor cu capota deja pe masina, ca e gata si aia.maine mai tra sa finisez cateva lucruri si sa curat toate masina interior exterior... poate mai am ceva maruntisuri si pe duminica .dar sambata seara oricum scot un pic la strazi... vin maine seara candva cu pozele |
1 la mana
BINE DOMY!!!!!! 2 la mana in pozele cu opelul, care nu au ce cauta aici, numai in unele poze sunt stopurile lexus, si sunt 2 tipui de jante...eu atata am observat, ca nu sunt la fel pozele (poate or fi din stadii diferite de tuning). |
Asa cred si eu. Cred ca a pus poze din diferite stadii de ....sa`i zicem tuning.
Oricum e super Opelu`....discret si cu gust. |
|
8 Attachment(s)
pozele vorbesc de la sine... felicitari incaodata doomy. aa si inca ceva... un film... merita...
|
cat crezi ca o sa iti reziste bara fara ? :(
|
pai bara fata o sa reziste cat o da domnul... stii tu cum este in sporturile astea. ce strici duminica, repari in timpul saptamanii. am vazut eu pe o masina f joasa cu spoilere adevarate, avea senzori de parcare in bara...
|
mai sa stii e o idee , eu cel putin plang cand tre sa traversez orasul cu gumele de 215/40/16 , nu stiu ce fac astia cu banii pe car-i dau pe Rovigneta si alte cacaturi de taxe.
|
Alex 55- pragurile sunt OK puse , vezi catalog JMS sau Lester , sunt unii la noi la care i se parea ca invers ii OK deasemnea insa daca te iei dupa catalog asa is
|
Quote:
|
chiar superba masina..sa oi stapanesti sanatos!
|
am si eu o rugamnte...care imi poate spune niste situri bune sau niste firme unde gasesc niste eleroane si niste spoilere pentru un opel vectra la peturi mai mici pls! si scuze de offtopic ;)
|
Astazi am vazut masina in trafic si arata bestial!
|
graty 17 inca nu am apucat sa o vad si io , te cred ca ii super tare, abia astept sa o vad si io. DOMMY deja o putem vedea parcata in locul de parcare amenajat ? abia astept sa o vad
|
7 Attachment(s)
sal natiune,
vin si eu cu pozele facute abia acuma, ca nu am avut ieri card readerul la mine. PS1 scuze de calitate ca sunt un pic tremurate dar cu telefonu nu am putut sa le fac mai bine. PS2: dupa ce am urmarit munca lui si implicarea lui am si eu o noua boala: Caut Audi 80 Coupe, ori Urquattro ori S2 (B4) - in orice caz sa fie quattro si sa aiba la baza motorul de 2238 cmc 5L |
tare masinutza...
|
Buna lucrare! Cum merg frānele ?!? DOMMY, masca tu ai facut-o sau se gaseste asa ceva de cumparat? Imi place!!:D
|
Quote:
masca eu am facut ,nu se gaseste din asta. saptamana asta 21 mai duminica o sa fie concurs de drift si o sa fac show de cerculete.o sa vin cu filmele facuta de pe aeroport.la 10 se incepe. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning