![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
Quote:
|
Quote:
Asteptam cu nerabdare,este prima cursa legala din an! Multumim |
Încerc să ajung mâine să fac câteva poze, eventual o filmare a tronsonului de drum.
|
Quote:
sincer acum |
Quote:
|
Quote:
p.s. Gabi multzam ca mi ai lipit cele 2 posturi anterioare nu a fost cu intentie sa le pun asa |
eu unul m-as da la vtm fara sa stau pe ganduri decat la niste liniute stupide! Dar referitor la liniute....super idee ca ati scos grupa A1! In trecut am avut un golf 3 GT de 100 cp! Spulberam tot ce era sub 95 cp...de multe ori chiar si masini mai puternice de 120cp..depinde! La pitesti nu as fi vazut nici un rost sa ma bage cu masini de cls A1....acum conduc un golf 4 1.4 75 cp.....abia fac unele loganuri..numai zic solenza, golf 2 and shit! Stiu ca ma plang aiurea...dar e si asta o baza ..pt ca multe masini vor fi in jurul 75cp, totusi sunt niste cheltuieli care se fac de unii sa vina la cursa....o fac din placere...si o sa o fac mereu....dar sa vin la o cursa cu sistem piramidal si sa ma dau cu masini de 100 cp ...sa mi-o iau din prima si dupa sa mananc seminte ..nu prea m-ar bucura...daca e facuta de pasionati pt pasionati ar trebui luati in calcu si pe cei de jos....ca nu se stie niciodata!
|
Quote:
nu are rost sa mai comentam pe tema asta... mai bine vedem pe pista si comentam dupa ;) ... bafta |
Poate nu ati inteles ca regulamentul prevede grupele dupa puterea din talon.
In fiecare grupa vor exista masini modificate care vor avea minim 20% peste puterea din talon. Daca greutatea mica va ajuta la o liniuta cu un Passat de 100cp la semafor, la curse lucrurile se schimba. Succes tuturor :) |
eu pic in grupa A? am 2.0 v6 de 66kw si ar veni 90cp :D pacat ca e masina grea...
|
Prezent si eu,129 cp tractiune spate.
|
[QUOTE=bluey;2088942]Poate nu ati inteles ca regulamentul prevede grupele dupa puterea din talon.
partea asta imi place cel mai mult |
hai cu niste poze cu locatia ..
va rugam .. sa vedem si noi unde venim .. |
Quote:
|
maine se vor pune poze cu locatia!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa ca 75cp (stock) |
Quote:
o intrebare: cu formularul venim acolo pt inscriere pe loc nu?? |
Quote:
|
Quote:
|
Asteptam pozele cu strada....desi eu stiu ca era in stare f buna de la vtm....dar ma rog...eu stiu traseul decat pana in parcarea unde ne intorceam dupa urcare.
|
ma anunt si io cu 75 de cai la grupa A, a mei is mai hraniti...:lol::lol:
speram sa iasa ceva frumos si sa ne simtim bine:-) pot sa ma inscriu si acolo cand ajung? |
Quote:
|
deja suntem 4 5 cu 75 de cp.....plus loganele ce o sa mai vina, deci destul de multi....si venim noi fericiti, cheltuim niste bani bunicei... :))) si vine un nenea Ion cu un o masina de 100 cp...ne bate pe toti....ii se umfla pipota.....mama ce tare sunt....i-am facut pe toti...da manea in blana etc....daca se intelege unde bat ar fi bine !!
|
Drumul este foarte bun nu este nevoie de poze...este perfect!! probabil vor aparea si poze dar drumul este excelent, lunga lat cum trebuie si mai ales fara pic de denivelari sau gropite.
Problema nu este nenea care vine cu 100 cai *ca are prea multi* ci este reprezentata de cei care nu fac nimica sa aibe si ei 100 de cai, deci nu e grupa prea mare pentru motoarele noastre/voastre ci sunt motoarele prea mici pentru grupa...sper ca intelegi unde bat si nu as vrea sa ma intelegi ca as avea ceva cu tine personal...dar sa incetam cu discutiile astea odata...organizatorii au anuntat grupele...punct! Asfalt uscat |
Stiu...eu inteleg unele lucruri..si sunt de acord cu tine! Dar eu am avut pana acum un golf 3 de 100 cp! Crede-ma ca daca legale ma punea cu un logan ..sau ceva de 75 cp ...ma ofticam...ce rost avea...ii dadeam 3 masini.....ce competitie mai era asta? eu o vad ca pe o pierdere de timp ...si asa ca prefer sa vin spectator direct....decat sa mai pierd vremea si timpul altora pt nimic! daca asa sa stabilit ...eu numai zic nimic dar o sa vedeti ce harababura o sa iasa cand o sa vina loganisti , cei cu oltcit si restul ca mine cu puteri mici! Erau super OK grupele inainte! Puteau doar sa faca variatia intre turbo si aspirat...cu aia sunt de acord!!!
|
Quote:
Bagati bai reisarilor bine la cap ce zice baiatu asta ! Foarte bine zis ! |
Quote:
|
ok....numai zic nimic ca vad ca lumea sare cu mistoul!! Eu nu inteleg cum se vad uni mari raceri in linie dreapta...si se mai dau si rotunzi! dati-va fratele meu cum vreti din partea mea...ca oricum la toate liniute iese o mare cacealma....eu nu vin pt premiu....ca nu am investit in masina si nu am pretentii....dar frate ce rost are sa ma dau si sa il vad pe ala cum se duce...super! si oricum exista sansa sa te dai....sa ii faci pe toti...si premiul sa il ia tot unu pe care l-ai facut !!! faceti cum vreti voi grupele!!! pana la urma ar putea exista decat 2: ....<3000 cmc si >3000cmc ...pe logica ca nu e grupa prea mare...ai tu doar motorul mai mic!!!
|
acu hai sa ne suparam....vruiam sa te fac sa intelegi ca sunt cateva masini modificate gen oltcit, dacia ..care o sa fie la grupa A...si o sa depuna bataie de cap celor cu masinile stock....nu tr sa te superi pe bune...
|
Quote:
am trimis formularul de inscriere. cum pot afla daca a fost primit si daca sunt inscris |
4 Attachment(s)
Hai să nu degenerăm iar în discuţii care nu-şi au rostul.
Acum am ajuns acasă, după un drum la Bucovăţ, să fac poze, şi apoi la o întâlnire auto care mi-a trezit nişte amintiri foarte mişto. Linia dreaptă care va fi folosită are 1200 m; atât mi-a arătat mie kilometrajul maşinii, iar asfaltul e foarte ok. Aveţi mai jos nişte poze (nu mă-njuraţi, dar am făcut pozele fără să văd ce pozez, pentru că mi s-a dus banda de la telefon :oops:). Precizare: drumul este mai lat decât se vede în poze. În prezent marginile sale sunt acoperite cu zăpadă. |
salut
sunt din valcea. pana la urma, unde se tine acest raliu? pe la bucavat? stima |
În ultimii ani s-au organizat VTMuri doar la Bucovăţ. Pe cel puţin 3 pagini anterioare s-a specificat localitatea Bucovăţ. Deci da, la Bucovăţ se ţine, mai exact pe prelungirea traseului de la VTM.
|
este de la stadion in jos, drumul care duce spre Bucovat?
si acolo, pe la Bucavot nu este si un lac, unde se duc oamenii la peste! |
Oarecum. De la stadion mergi în faţă, spre cartierul Faţa Luncii, apoi - la Parcul Lunca Jiului - faci stânga, după care drumul te duce direct acolo.
|
merci mult pt informatii.
stima |
Quote:
|
Asta spuneau organizatorii şi tot ei trebuie să vă confirme. Eu am făcut ce-am promis.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning