Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 `76 - B 44 DVL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/107813-dacia-1300-76-44-dvl.html)

b08ygs 01-04-09 22:02

Re: sexy braileanca B 44 DVL

Quote:

Originally Posted by dmo.mihai (Post 2204037)
si pe mine ma bate gandul sa inlocuiesc scaunele stock pentru ca nu imi plac deloc. dar nu stiu ce sa`mi iau...inca mai caut...sper sa gasesc si eu unele comfortabile:)
P.S.: Oricum...ale tale arata super...daca reusesti sa le faci ceva si in locul acela rupt cred ca vor fii super

si apropo...ai facut vre`o modificare la sine pentru a le putea monta sau se potrivesc direct cu sinele de scirocco ?

in primul rand am reparat scaunul, am scris mai sus:-P nu ai fost atent ai 3 puncte penalizare

2 la mana uitate la poze o sa vezi ca am sudat de mia venit acru, plus ca am pus material in adaos adica acel rectangular de 40x20 cu gauri in el pentru ca sinele de la sciroccoc sunt cu 4 cm mai inguste si oricum sina daca era la dimensiune nu aveam cum sa o pun pt ca nu avea talpica pe care sa pun suruburile,
uitate atent pe poze si o sa vezi ce e in plus inca 3 puncte penalizare:-P

GJ 64 GAB 03-04-09 22:02

Cat ai dat pe volan?.... Nu-l vanzi?!....

Bafta....

b08ygs 07-04-09 20:48

astazi am facut o buba la masina.... cand am dat sa plec la pauza de masa, nu am mai reusit sa deschid geamul, dadea manivela in gol, nervi ca era cald afara, si pe seara am rezolvato, am luat geamul si macaraua de la ygs, in 40 de minute imi mergea geamul sus jos:D si puteam respira aer poluat de bucale:D, zilele astea sa vad ce fonduri sunt poate imi pun si folie pe geamuri:D

b08ygs 11-04-09 08:20

10 Attachment(s)
ieri in lipsa de ocupatie miam modificat un pic grila si anume am scos U din ea cu tot cu nervurile de plastic si iam dat o mana de vopsea mata:D , sincer arata mult mai bine stiu ca o parte din voi nu or sa fie deacord cu modificarea( cei cu 1300) dar imi place la nebunie cum arata las pozele sa vorbeasca de la sine

si poze cu noul club:) noul sticar pe masina:D

LKS 11-04-09 10:34

Macar scoate si uap-ul de pe masca, sa fie mai goala :)

b08ygs 11-04-09 11:04

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 2228848)
Macar scoate si uap-ul de pe masca, sa fie mai goala :)

nu, UAP-ul imi place cum vine:D deci va ramane:D

bolidu' 11-04-09 16:21

vine frumos de tot fara ace "U" .....dar stii tu ce mai e de facut.ti-am explicat asera ce si cum!:D

Castoire 11-04-09 22:06

i-ai stricat grila fara "u"-ul ala.. stii tu de ce.. plus ca ii dadea un aer mai comunist asa...parca faceai masina de partid :lol: ia..maine la prima ora te prezinti cu aia pusa inapoi.. ii dai cu scuipinol nu ma intereseaza. partidul cere u-ul inapoi!

b08ygs 15-04-09 21:43

9 Attachment(s)
lucruri noi pentru DVL:D azi am confiscat un bord impecabil dupa o dacie a unui prieten, cu tot cu ceasuri si am mai gasit niste bunataturi, un ceas jaeger de plafoniera made in france si un vas pentru lichidul de parbtizul cu tot cu suport metalic si niste nimikuri

Andreea13 16-04-09 21:28

ai intors cutitu in rana la KIC ma ?

b08ygs 16-04-09 21:48

Quote:

Originally Posted by Andreea13 (Post 2244722)
ai intors cutitu in rana la KIC ma ?

da da da :oops::oops::dribble::dribble:oricum o duce la fiare vechi de ce nu sa nu profit de piese gratuite:D?

RobertRFG 17-04-09 16:52

cand o vedem ceva mai jos???

b08ygs 17-04-09 17:01

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2246571)
cand o vedem ceva mai jos???

dupa paste, ma duc intaresc amortizoarele si le scurtez, am bucsi pentru bascule noi domandite de la un nenea (care sia luat pasat si restul de piese prese si nebuneli milea dat mie) si sami cumpar un set de pivoti ca sa fie treaba treaba:D si cand vine bolid din AG ne apucam de ea:D ca trebuie:D

RobertRFG 17-04-09 17:06

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2246592)
dupa paste, ma duc intaresc amortizoarele si le scurtez, am bucsi pentru bascule noi domandite de la un nenea (care sia luat pasat si restul de piese prese si nebuneli milea dat mie) si sami cumpar un set de pivoti ca sa fie treaba treaba:D si cand vine bolid din AG ne apucam de ea:D ca trebuie:D

sa iei pivoti buni de topoloveni ceva,sa nu te uiti la bani..

b08ygs 17-04-09 17:10

nu iau romanesti.... o sa vezi dupa ce ii iau:D e ceva mai "special":-P

wsn_asf 20-04-09 22:27

Mishto piesele confiscate:P am gasit si eu un bord pe o batrana din 71 aflata la dezmembrari,frana de mana in bord,tapiterie originala si toate cele,insa nustiu ce sa fac nu prea sunt bani si masina are alte prioritati.Sunt curios ce o sa ii cumperi si sa imi spui si mie de unde le-ai procurat.P.S. Mishto ornamentul cromat de la capota(ca al meu e lipsa :(()

b08ygs 20-04-09 22:45

mersi mersi:D bordul e dombadit din familie as putea zice:)))) si e impecabil:D pivotii cred ca imi vin maine si saptamana asta trebuie sami fac timp sa dau amortizoarele jos sa le duc la facut:) mai nasol e cand ai servici toata ziua, dar imi gasesc eu timp sa le dau jos:D si sper saptamana viitoare sa am suspensia:D facuta ceas:D

bolidu' 21-04-09 09:42

vezi sa nu iti sara vreun arc in cap....!

LKS 21-04-09 20:27

ti-am gasit niste cleme de capota sherifu ;) da un semn pe mess.

b08ygs 21-04-09 21:20

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 2254981)
ti-am gasit niste cleme de capota sherifu ;) da un semn pe mess.

mersi mersi, ne vedem la brasov sa mile dai si nu ma uita cu restul de lista:-)

wsn_asf 21-04-09 22:16

Cu arcu nu e de gluma,yo stiu unu de se belea la tasu cand dadea un arc jos si apoi arcu` l-a dat cu cracii in sus :D Si ca sa nu fim off topic FOLOSITI PRESA DE ARCURI

b08ygs 21-04-09 22:20

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 2255384)
Cu arcu nu e de gluma,yo stiu unu de se belea la tasu cand dadea un arc jos si apoi arcu` l-a dat cu cracii in sus :D Si ca sa nu fim off topic FOLOSITI PRESA DE ARCURI

am presa:D nu dau fara si am auzit si eu de astfel de incidente neplacute si sincer mau cam speriat, pe deasupra mia zis si taicamiu care e mecanic sa dau jos arcurile NUMAI cu prea de arcuri:D

b08ygs 22-04-09 21:24

3 Attachment(s)
astazi au venit si pivotii:D weekendul asta dau jos arcurile si amortizoarele:D si saptamana viitoare ma apuc de suspensie:D si mai am o mica chestie de facut weekendul asta, sa vedem daca da bine pe masina:D

bolidu' 22-04-09 21:29

tare marca asta LEMforder...=))) sa ii rupi sanatos!;)

b08ygs 22-04-09 21:35

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2258238)
tare marca asta LEMforder...=))) sa ii rupi sanatos!;)

e renumita=)))) ce sti tu:lol:

wsn_asf 22-04-09 21:36

Poate nu ii rupe :P ( vezi ca iti dau un PM )

Bughilas 22-04-09 21:36

te-au costat mult?

b08ygs 22-04-09 22:10

Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 2258263)
Poate nu ii rupe :P ( vezi ca iti dau un PM )

nu se rupt, stai linistit:D

Quote:

Originally Posted by Bughilas (Post 2258263)
te-au costat mult?

au fost 200 ron cu tot cu transport

Ja_Rule 22-04-09 23:18

sunt ce`i mai buni pivoti existenti pentru dacie, si l`au costat mai putin ca ordinarii aia de Pitesti

P.S.: YGS`ule vezi ce greseală faci cu intăritul amortizoarelor

flocea_ro_ab 22-04-09 23:44

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2258262)
e renumita=)))) ce sti tu:lol:

de trw ati auzit careva ? mi-am luat 2 pivoti acum 2 3 ani si inca mai is buni...

b08ygs 23-04-09 12:10

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2258647)
sunt ce`i mai buni pivoti existenti pentru dacie, si l`au costat mai putin ca ordinarii aia de Pitesti

adevarat aia de pitesti sunt 60 sau mai bine si parca am mai multa incredere in aste de germania decat astia romanesti:D

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2258647)
P.S.: YGS`ule vezi ce greseală faci cu intăritul amortizoarelor

ramane de vazut, ca saptamana viitoare ma duc sa le fac:D sa vad unde si ce preturi

b08ygs 23-04-09 21:42

5 Attachment(s)
ultima isprava la masina, e pus pe fuga ca sa facut seara si nu am apucat sal reglez, fara bara din spate o sa se vada mai bine, momentan pare in plus dar mie imi place, sunt curios restul ce o sa zica, astept pareri(stiu deja ca fanii 1300 autentici or sa ma injure) maine urmeaza sal reglez , daca nu ati inteles uitativa la poze:D

P.S. stiu, e diferente de nuantza

razvanell 23-04-09 21:56

aaaa...e urat!da'mi'l mieeeeeee:DD

wsn_asf 24-04-09 00:32

daca as comenta as fi ipocrit :)) fiecare face masina cum vrea oricum din "toamna" o sa fie mai in peisaj eleronu ala :P momentan nu prea e.O sa treci cumva si la stopuri de 1310?

b08ygs 24-04-09 11:43

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wsn_asf (Post 2261931)
daca as comenta as fi ipocrit :)) fiecare face masina cum vrea oricum din "toamna" o sa fie mai in peisaj eleronu ala :P momentan nu prea e.O sa treci cumva si la stopuri de 1310?

cineva care stie si are viziune:D in toamna va fi vopsita negru si o sa arate altfel, NU voi trece la stopuri mari, ar fi balsfemie:lol::lol:

azi dimineatza am reglat porbagajul, dupa 30 de minute de chin sa mai indreptat si parca e altfel acum, dar se va mai insista asupra lui,

o sa arate super bine fara bara din spate si lasata:D saptamana viitoare o sa revin cu pozele astea ca atunci o sa fie gata:)

adi.schumi_tm 24-04-09 12:12

Incearca sa rotesti putin toba aia ca e cam ''carna''.Arata interesant cu eleronul de cauciuc de pe portbagaj.Ce fel de negru vrei sa o vopsesti?

b08ygs 24-04-09 12:16

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 2262718)
Incearca sa rotesti putin toba aia ca e cam ''carna''.Arata interesant cu eleronul de cauciuc de pe portbagaj.Ce fel de negru vrei sa o vopsesti?

o sa o rotesc un pic ca oricum trebuie sa etansez teavile la imbinarea dupa saxofon , cand am suit motorul nu am avut pasta daia de etansare si am pus la liber si erau si tevile lovite si acum rasufla si bese si face urat... oricum toba asta nu o as mai ramana pe masina, o sa o vand in viitorul apropiat si o sa imi iau una mica si rotunde

masina va fi negru normal putin lucios, initial am vrut mat dar or sa se vada toate alea pe ea si am renuntat la idee

adi.schumi_tm 24-04-09 12:28

Astept cu nerabare modificarile.Bafta in ceea ce ti-ai propus...

bolidu' 24-04-09 18:01

toba aia ti-am mai zis ca nu isi are locul pe masina asta si pe deasupra iti mai afuma si curu.:D
arata relativ bine cu eleronul de cauciuc.mi-as tranti si eu unu dar dupaia trebuie sa renunt la ornamentul nichelat si nu vreau.poate imi pun modelu nou de capota si pastrez si ornamentul....:D

b08ygs 24-04-09 20:02

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2263584)
toba aia ti-am mai zis ca nu isi are locul pe masina asta si pe deasupra iti mai afuma si curu.:D
arata relativ bine cu eleronul de cauciuc.mi-as tranti si eu unu dar dupaia trebuie sa renunt la ornamentul nichelat si nu vreau.poate imi pun modelu nou de capota si pastrez si ornamentul....:D

POATE:D nu ma hazardez cu toba aia ca o sa cumpar alta , momentan merg cu ce am si asta e:D si e normal sa afume ca face vacum in curul masinii si imi arunca fumu pe fund

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning