![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Quote:
2 la mana uitate la poze o sa vezi ca am sudat de mia venit acru, plus ca am pus material in adaos adica acel rectangular de 40x20 cu gauri in el pentru ca sinele de la sciroccoc sunt cu 4 cm mai inguste si oricum sina daca era la dimensiune nu aveam cum sa o pun pt ca nu avea talpica pe care sa pun suruburile, uitate atent pe poze si o sa vezi ce e in plus inca 3 puncte penalizare:-P |
Cat ai dat pe volan?.... Nu-l vanzi?!....
Bafta.... |
astazi am facut o buba la masina.... cand am dat sa plec la pauza de masa, nu am mai reusit sa deschid geamul, dadea manivela in gol, nervi ca era cald afara, si pe seara am rezolvato, am luat geamul si macaraua de la ygs, in 40 de minute imi mergea geamul sus jos:D si puteam respira aer poluat de bucale:D, zilele astea sa vad ce fonduri sunt poate imi pun si folie pe geamuri:D
|
10 Attachment(s)
ieri in lipsa de ocupatie miam modificat un pic grila si anume am scos U din ea cu tot cu nervurile de plastic si iam dat o mana de vopsea mata:D , sincer arata mult mai bine stiu ca o parte din voi nu or sa fie deacord cu modificarea( cei cu 1300) dar imi place la nebunie cum arata las pozele sa vorbeasca de la sine
si poze cu noul club:) noul sticar pe masina:D |
Macar scoate si uap-ul de pe masca, sa fie mai goala :)
|
Quote:
|
vine frumos de tot fara ace "U" .....dar stii tu ce mai e de facut.ti-am explicat asera ce si cum!:D
|
i-ai stricat grila fara "u"-ul ala.. stii tu de ce.. plus ca ii dadea un aer mai comunist asa...parca faceai masina de partid :lol: ia..maine la prima ora te prezinti cu aia pusa inapoi.. ii dai cu scuipinol nu ma intereseaza. partidul cere u-ul inapoi!
|
9 Attachment(s)
lucruri noi pentru DVL:D azi am confiscat un bord impecabil dupa o dacie a unui prieten, cu tot cu ceasuri si am mai gasit niste bunataturi, un ceas jaeger de plafoniera made in france si un vas pentru lichidul de parbtizul cu tot cu suport metalic si niste nimikuri
|
ai intors cutitu in rana la KIC ma ?
|
Quote:
|
cand o vedem ceva mai jos???
|
Quote:
|
Quote:
|
nu iau romanesti.... o sa vezi dupa ce ii iau:D e ceva mai "special":-P
|
Mishto piesele confiscate:P am gasit si eu un bord pe o batrana din 71 aflata la dezmembrari,frana de mana in bord,tapiterie originala si toate cele,insa nustiu ce sa fac nu prea sunt bani si masina are alte prioritati.Sunt curios ce o sa ii cumperi si sa imi spui si mie de unde le-ai procurat.P.S. Mishto ornamentul cromat de la capota(ca al meu e lipsa :(()
|
mersi mersi:D bordul e dombadit din familie as putea zice:)))) si e impecabil:D pivotii cred ca imi vin maine si saptamana asta trebuie sami fac timp sa dau amortizoarele jos sa le duc la facut:) mai nasol e cand ai servici toata ziua, dar imi gasesc eu timp sa le dau jos:D si sper saptamana viitoare sa am suspensia:D facuta ceas:D
|
vezi sa nu iti sara vreun arc in cap....!
|
ti-am gasit niste cleme de capota sherifu ;) da un semn pe mess.
|
Quote:
|
Cu arcu nu e de gluma,yo stiu unu de se belea la tasu cand dadea un arc jos si apoi arcu` l-a dat cu cracii in sus :D Si ca sa nu fim off topic FOLOSITI PRESA DE ARCURI
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
astazi au venit si pivotii:D weekendul asta dau jos arcurile si amortizoarele:D si saptamana viitoare ma apuc de suspensie:D si mai am o mica chestie de facut weekendul asta, sa vedem daca da bine pe masina:D
|
tare marca asta LEMforder...=))) sa ii rupi sanatos!;)
|
Quote:
|
Poate nu ii rupe :P ( vezi ca iti dau un PM )
|
te-au costat mult?
|
Quote:
Quote:
|
sunt ce`i mai buni pivoti existenti pentru dacie, si l`au costat mai putin ca ordinarii aia de Pitesti
P.S.: YGS`ule vezi ce greseală faci cu intăritul amortizoarelor |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
ultima isprava la masina, e pus pe fuga ca sa facut seara si nu am apucat sal reglez, fara bara din spate o sa se vada mai bine, momentan pare in plus dar mie imi place, sunt curios restul ce o sa zica, astept pareri(stiu deja ca fanii 1300 autentici or sa ma injure) maine urmeaza sal reglez , daca nu ati inteles uitativa la poze:D
P.S. stiu, e diferente de nuantza |
aaaa...e urat!da'mi'l mieeeeeee:DD
|
daca as comenta as fi ipocrit :)) fiecare face masina cum vrea oricum din "toamna" o sa fie mai in peisaj eleronu ala :P momentan nu prea e.O sa treci cumva si la stopuri de 1310?
|
10 Attachment(s)
Quote:
azi dimineatza am reglat porbagajul, dupa 30 de minute de chin sa mai indreptat si parca e altfel acum, dar se va mai insista asupra lui, o sa arate super bine fara bara din spate si lasata:D saptamana viitoare o sa revin cu pozele astea ca atunci o sa fie gata:) |
Incearca sa rotesti putin toba aia ca e cam ''carna''.Arata interesant cu eleronul de cauciuc de pe portbagaj.Ce fel de negru vrei sa o vopsesti?
|
Quote:
masina va fi negru normal putin lucios, initial am vrut mat dar or sa se vada toate alea pe ea si am renuntat la idee |
Astept cu nerabare modificarile.Bafta in ceea ce ti-ai propus...
|
toba aia ti-am mai zis ca nu isi are locul pe masina asta si pe deasupra iti mai afuma si curu.:D
arata relativ bine cu eleronul de cauciuc.mi-as tranti si eu unu dar dupaia trebuie sa renunt la ornamentul nichelat si nu vreau.poate imi pun modelu nou de capota si pastrez si ornamentul....:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning