![]() |
Re: Produse tuning
La ce pret ar ajunge tot body-kitul pt Logan, fiind si cel mai indraznet dupa Topart care nu prea m-a incantat?
|
loganu va fi inca o masina pe care abia astept sa o vad la 4tuning days ..
Bafta baieti & keep up the good work |
Pentru un Volvo S40 model 2002 ai putea sa faci ceva? Seriozitate maxima. Raspuns pe PM
|
protuning de unde luati voi fibra da mi si mie un PM please please help me!!!!!!!!
|
Foarte frumos loganul, am avut placerea si onoarea sa-l vad live intr-o faza incipienta...fara indoiala va fi cel mai frumos logan de la 4tuning day, iar standul vostru nu va avea rival! detaliile fac diferenta! ;)
multa bafta in continuare! |
4 Attachment(s)
Spune-mi si mie te rog dac poti sa faci si la ce pret un spoiler fata pt BMW E21 ca si astea,oricare din ele.Ms.
|
spune-mi si mie ce ai pentru e30 k m-am uita prin topic si am vazut numai custom, copi dupa catalog ai?multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
si pentru a mea cand s-ar putea face o schitza ca sa vad ce optiuni am
|
Quote:
As ceva puteti sa-mi faceti?, ca ce pret? https://forum.4tuning.ro/showthread.p...hlight=gabib77 |
Quote:
|
Quote:
|
1.Suna tentant... si plasa cum se prinde? trebuie prinsa in fibra sau se prinde pe interior in horsuruburi?
2.Cu plasa neagra cat ar costa? 3.Proiectoarele ce diametru au? (intreb pentru ca eu acum am unele de Logan - valeo pe masina...)... Cum se prind? e suficient de groasa bara ca sa le prind in horsuruburi? 4. partea de sus e de plastic, adica bara e facuta din fibra doar in partea de jos, sau e fibra toata? 5. prinderea barii e ca la cea originala? adica are 2 suruburi sus si 2 jos sa prinda contraaripa din plastic + 2 suruburi intre faruri...? 6. Daca as face o comanda cat costa curierul pana la Bucuresti? |
EVAZARI ARIPI PRELUDE
Acum nu mai suntem off topic deci? |
As fi interesat de un numar de telefon,daca se poate
|
Quote:
|
salut
suspensie sport astra g 1,6 16V 2001, arcuri si telescoape ( separat te rog) mersi |
Quote:
|
2 Attachment(s)
cateva poze noi cu chewrolet camaro!
|
Frumos foc !
|
A iesit de nota 10!
|
Frumos Camaro!!! :)
Eu am un Mercedes C200 Coupe (model 2001) - W203. Mi-ar placea un kit de SLR pentru el, dar astept si orice alta propunere. Nu stiu cum procedati, mai intai faceti proiectul intr-o forma grafica si il aratati clientului? Proiectul costa ceva? Astept detalii pe forum. Multumesc anticipat! |
cum poate sa arate camaro...felicitari...speechless
|
https://forum.4tuning.ro/148-chevrolet-tuning/36747-chewrolet-camaro-pro-street-tuning-baia.html aici puteti vedea masina mai detailat si cu mai multe poze!!
|
pentru un volvo s40 model 2002 puteti face ceva? pm me.
Thanks! |
salut,pentru un toledo o bara fata,un pret si o poza daca se poate.
|
Quote:
|
Eleron de Solenza? (nu de hayon ... pentru portbagaj)
Eventual daca se poate si poza ... Multumesc |
ptr un accent model 2005 poti face poleape
|
1 Attachment(s)
Ceva asa ai ? pentru astra G si la ce pret!
|
Da-mi te rog un PM cu o oferta sau mai bine un mail ([email protected]) cu tot cu poze pentru o Toyota Corolla E12. Ma intereseaza tot kit-ul. Sunt dispus sa vin pana la voi in BM daca imi faci o oferta buna :).
|
Quote:
|
Atunci arata-mi si mie ceva poze cu o astra G Si un pret la spoiler!
|
pentru un opel astra h?
|
Quote:
|
ok ms orkm
|
2 Attachment(s)
Salut !
Asa ceva se poate raliza la voi ? Daca da la ce pretz... ms |
caut spoilere eleroane orice cer detali pentru rechin e21 bmw 520i din 80 ms
|
Salut ma intereseaza si pe mine daca cumva ai un kit de Ford Mondeo din 98 Breack, spoiler fatza/spate+praguri si un eleron pt haion.Si cat m-ar ajunge sa o pun la punct. Mersi mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning