![]() |
Re: Audi A8 vs S Klasse vs BMW seria 7
Quote:
|
=))) hai ma sa fim seriosi...de la audi(the best)...am ajuns la fotbal....gata incheiem discutia....fiecare o stie pe a lui...si nu avem cum se ne convingem unu pe altu k dk e asa sau nu...
|
mama ce rupt poate fi copilul asta care are maxim 15 ani si a tot aberat in ultimele posturi
|
Quote:
|
criterile de comparatie care sunt?
|
Quote:
|
si am nevoie de 4x4?
|
Quote:
|
Da asa este.
Insa daca vorbim de o lomuzina cred ca RR e cea mai speciala si atunci caut inlocuitoarea in cea mai apropiata. Deci daca nu e 4x4 Audi pica ca doar nu o sa merg cu fata la 2,5tone. Si mercedes are 4x4 dar luam in calcul doar 4x2. S clase e mai sf mai avangardista si bmw mai conservatoare. parca pt faptul ca are o nota de sobrietaate in plus prefer bmw. |
da...e si chestia de preferinte....eu nu as renunta la audi in fata acestora.....
|
Quote:
|
eu cred k propietarii isi pot aprecia mai bine masina dkt o poate face o revista...nujt aici ...parerea mea si atat..
|
Quote:
|
wtcvictim cum sa fie ca tine.. adica e clar ca audi e pe primul loc pentru ca... e pe primul loc i-a zis lui proprietarul
|
Inseamna ca are dreptate :lol:
|
deja vad k ne luam la mijtoh....sper k in 2-3 zile sa va pun poze cu cele 3 masini una langa alta...k s avedeti ...k chiar nu fac bashkalie...da terminatzi si voi cu mijtourile k nu v`am luat la mijtoh oka?
|
1)S-Klasse
2)A8 3) 4) 5) 6) 7)Seria 7 Asa a fost dintotdeauna...Oricat de fan Audi sunt(se vede din avatar si semnatura:lol: )nu ai cum sa contesti suprematia S-ului!Dar prefer A8 pt mine la orice ora;) PS:Iar Audi are quattro standard,pe S este oferit optional...iar seria 7...:rolleyes2 Sunt multi care prefera 4 Matic/Quattro pe astfel de masini...e un + de siguranta PS2:'Cand facea Mercedes limuzine...BMW facea masini intr-o usa ;)' O zi buna |
eu pana acum cred ca am vazut doar un singur S 4Matic.. si aici ma refer la W221..
mai rar vezi un Mercedes cu tractiune integrala ;) |
stai sa pricep un pic...ce inseamna ca audi ofera quattro standard?adica tu vrei sa zici ca toate a8-urile is quattro?cum ti-a mai spus cineva pe alt thread...vezi ca ai ramas fara bateri la masinuta cu telecomanda.
Ps: pentru anaconda_4piton si alte tipuri de reptile |
gaseste-mi a8 model nou care sa nu fie quattro...
|
are rost sa iti raspund?documenteaza`te si apoi vin`o cu afirmatii deastea.
|
Nici eu nu stiu sa fi vazut A8 care sa nu fie quattro
|
a8 3,2fsi
a8l 3,2fsi dar nu inteleg de ce nu verificati siteul audi si puneti pe altii sa faca asta pt voi |
la care se mai adauga si a8-3.7 - 2002 in sus
|
mai baiatule 3,7 e motor vechi eu nu discut dect de ce se face azi asa in istorie o fi si un 4,2 uitat ... nu ne intereseaza si 3,7 azi nu este poate 3,6 urmeaza
|
decat 3.2 FSI multitronic nu are quattro..
in rest 3.2 FSI tiptronic, 4.2 FSI tiptronic, 6.0 tiptronic, 3.0 TDI tiptronic si 4.2TDI tiptronic au quattro.. |
A 8 fara discutie
|
1)Eu nu v-am 'modificat' la niciunul numele...asa ca nu sunt nici piton nici mamba nimic;)
2)Cum ati fost argumentati mai sus 99% din A8 sunt quattro...asa ca eu mi-am permis sa zic ca este standard...sincer nu cred ca am vazut A8 fara quattro 3)Mercedes,inclusiv S-Klasse au inceput sa apara din ce in ce mai multe 4Matic...cu siguranta am vazut mult mai multe decat 1... |
Quote:
EDIT:No offence man...doar ca in mod normal unui om la 24 de ani(daca ii ai)nu prea ii sta in fire sa jigneasca pe cineva fara motiv!Eu personal am luat-o ca pe o jignire... |
Off-topic: Imi cer scuze...nu asta a fost scopul meu sa te jignesc.
On-topic: Prefer Bmw din mai multe motive:Tractiunea spate oferita de ei, designul mai neconformist din pct meu de vedere si nu in ultimu rand renumitele si premiatele motoare in 6 cilindri produse de Bmw. |
si v10 dar mai nou si v8
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
offtopic: bv ca asc CTC:D |
bai mie mi se pare ca toate nu prea pot fi diferentiate decat de gusturi cineva care vrea sa para "conaisseur" dar nu este o sa aleaga un Bmw.... cineva care prefera sa ajunga din A in B mai repede o sa faca acelasi lucru.. cineva care prefera sa mearga relaxat din A in B o sa isi ia Mercedes... si cine o sa vrea Audi inseamna ca... zic eu... e avangardist.. si... chestia cu cutia de viteze de mai devreme chiar nu o inteleg... cu toate ca multe au veleitati sportive... banuiesc ca daca tu vrei cu adevarat o masina sportiva iei aia 100 de mii de euro.. si nu stiu... iti iei un Porsche .... my oppinion
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sau cine stie poate asa e fairplay :lol: , poate asta era tinta celor de la Audi , A8 cu motor de Gallardo bata un motor AMG din 2000 + kompresor :lol: |
Quote:
PS:motorul este de gallardo dar cu 80 CP in minus! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning